-
..νοικιαρικο ειναι το αυτοκινητο?
-
Eντάξει, 3 το οδηγάνε! Δεν διαφέρει και πολύ όμως! Το σέβας και η νοικουροσύνη είναι ανάλογη νοικιάρικου!
-
σε αυτη την περιπτωση να φροντιζεις να το παιρνεις παντα με γεματο τεποζιτο και να το επιστρεφεις με αδειο!
-
το καλοκαιρινό δωράκι που έκανα στην κουκλίτσα μου:yahoo:
πέμπτη μεσάνυχτα το παρήγγειλα, δευτέρα πρωι στάλθηκε,τρίτη πρωι το είχα στο σπίτι
-
.. γι αυτο κανεις ετσι?
που να δειξουν ορισμενοι τι δωρακια εχουν κανει στις κουκλες τους, δηλαδη! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. γι αυτο κανεις ετσι?
που να δειξουν ορισμενοι τι δωρακια εχουν κανει στις κουκλες τους, δηλαδη!ένα μικρό συμβολικό δωράκι είναι για να δείξω την αγάπη μου κ να γιορτάσουμε τα 250,000χλμ
-
εγω αμα ειχα γιαπωνεζικο στα 250000 θα του αλλαζα μαζι με λαδια και φιλτρο!
ΑΥΤΟ ειναι δωρο!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Ψάχνω αυτές τις μέρες ένα πολύ φτηνό RCD/MP3, και ξεκίνησα από το site του Καλογερόπουλου. Είχα παλιότερα καλή εμπειρία με Kenwood, και τα μικρά Pioneer μου κάνουν πολύ σε νοικιάρικο, οπότε ψιλοκατέληξα στο Kenwood 3037.
Στη συνέχεια έκανα μια έρευνα στο Σκρουτζ και είδα ότι για το 3037 οι τιμές που παίζουν είναι 30% χαμηλότερες!! Συνεχίζοντας λίγο το ψάξιμο, είδα ότι, ενώ για τα Pioneer οι τιμές του Κ. είναι κοντά σε αυτές που το δίνουν και άλλα sites, στα Kenwood (τα φτηνά τουλάχιστον), οι διαφορές είναι όντως κάπου στο 30%.Το post το κάνω κυρίως για ενημέρωση, προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με το site του εν λόγω καταστήματος όταν ψάχνω για car audio αλλά απ'ό,τι φαίνεται υπάρχουν και αρκετά καλύτερες επιλογές. Πέρα από αυτό, αν έχετε εμπειρία με κάποιο άλλο κατάστημα online ή προς νότια προάστια Αθήνας με καλές τιμές, θα το εκτιμούσα πολύ μιας και προτιμώ να αγοράσω/τοποθετήσω στο ίδιο κατάστημα.
Κάθε επαγγελματίας δεν έχει το ίδιο περιθώριο κέρδους σε όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται. Σε άλλα έχει λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Ανάλογα με αυτό λοιπόν παίζει και η τελική τιμή. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν τέτοιες διαφορές. Και αυτό είναι μόνο καλό για εμάς τους καταναλωτές, καθώς έχουμε διαφορετικές επιλογές.
-
ο signat fury 400 γεφυρώνεται για να παίξει μονοκάναλος? σύμφωνα με τα specs δίνει
2x70W/ 4Ohm
2x100W/2Ohm
άρα θεωρητικά θα δίνει 1χ200W/4Ohm. Γεφυρώνεται όμως γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ δε το βρίσκω αυτό.
Οι τιμές (θέλω να πιστεύω ότι) είναι RMS
-
δεν αναφερει πουθενα για γεφυρωση ωστε να παιζει μονοκαναλος..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν αναφερει πουθενα για γεφυρωση ωστε να παιζει μονοκαναλος..αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ 30φυλλε, όμως ένας φίλος έχει τον 4κάναλο 800ρι και λέει ότι του παίζει σε μονοκαναλο, τα 2κανάλια σε 2 ηχεία και τ'άλλα 2 γεφυρωμένα να παίζουν s/w
γιατί τέτοια καλή εταιρεία να μην ενημερώνει σωστά?
αντιπρόσωπος είναι η ΕΛΑΣΥΝ ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ένας φίλος έχει τον 4κάναλο 800ρι και λέει ότι του παίζει σε μονοκαναλοΤρικάναλο στη συγκεκριμένη περίπτωση που λες, Δημήτρη.
Το ότι είναι σταθερός στα 2 Ohm ανά κανάλι σημαίνει ότι αν γεφυρωθεί θα είναι σταθερός μέχρι τα 4 Ohm.
Bridged power @ 4 Ohm 1x200W
Από το site της εταιρείας.
-
εγώ δε το βρισκά πουθενά, γκαβομάρα
μα καλά δεν υπάρχει καμιά πηγή με πίσω είσοδο usb και να έχει ενσωματωμένο crossover(LPF/HPF) και να έχει
-
Δεν νομίζω ότι θά'ταν πρακτικό το usb να ήταν κρυμμένο.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν νομίζω ότι θά'ταν πρακτικό το usb να ήταν κρυμμένο.το βρίσκω πρακτικό ότι τραβάς ένα extension και βάζεις το στικάκι εκεί που θέλεις και να το βγάζεις όποτε θέλεις χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά που βγάζεις την πρόσοψη αν είναι μπροστά + ότι είναι αντιαισθητικό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν νομίζω ότι θά'ταν πρακτικό το usb να ήταν κρυμμένο.
το βρίσκω πρακτικό ότι τραβάς ένα extension και βάζεις το στικάκι εκεί που θέλεις και να το βγάζεις όποτε θέλεις χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά που βγάζεις την πρόσοψη αν είναι μπροστά + ότι είναι αντιαισθητικό
Eιχα δει καποιο Kenwood με επεκταση Usb στα 200ευρώ τον Ιούνιο που εβαλα ραδιο cd στο ξάντια... Ψαξε το λίγο.
-
Δε βρίσκω κάτι Ηλία, μόνο το KDC-W6534UY τα πιο φθηνά είναι μπροστά η usb, κι έχει και ενσωματωμένο crossover.
Αυτό δεν καταλαβαίνω όμως, είναι καλό ή κακό?USB interface with ACDrive functions
-
Αδιάφορο.
-
Σε αυτοκίνητο που πήρα για ανταλλακτικά, είχε μέσα ένα Sony (νομίζω CDX) C5850R. To έβγαλα από μέσα αλλά δεν έχει την πρόσοψη. Το συγκεκριμένο RCD είναι σχετικά παλιό, αλλά θα ήταν μια καλή φτηνή λύση για την παλιά κορολίτσα μου. Θα βρώ πουθενά πρόσοψη για το συγκεκριμένο ράδιο, χωρίς να μου πιάσουν το πωπό και χωρίς να με περάσουν για κλεπταποδόχο……ή δεν αξίζει να ασχοληθώ?
Κάθε βοήθεια δεκτή
Φιλικά
Χάρης -
Δυστυχώς, δεν αξίζει να ασχοληθείς. Οι προσόψεις κοστίζουν περίπου όσο ολόκληρο το μηχάνημα. Καλύτερα να πάρεις ένα καινούριο μηχάνημα. Από 100
Car audio