-
Δεν ξαναγραφω εδω μεσα!!!!
Μου εχετε καταρακωσει το ηθικο!!!
Θα πεσω σε περισυλογη και ....μαλλον θα το παρω -
ψιτ, MDVQ...
έχω κάτι που σε ενδιαφέρει...
...έλα εδώ και παίζε το αδιάφορος...
...γύρνα πλάτη να μη μας βλέπουν...
...το νουμεράκι '2' από το '207' σου το πουλάω 100
-
Πάντως, μόνο από αυτά που γράφουν τα περιοδικά, άκρη δε βγαίνει: διαβάζω χτες το top gear (το αγγλικό), που είχε συγκριτικό clio III, 207 και g. punto. Νικητής με ευκολία το clio, κυρίως λόγω χώρων, ποιότητας υλικών και... (κρατηθείτε)...τιμονιού, που το βρήκαν άψογο!!
Και πριν δυο μήνες οι 4Τ εκθείαζαν το τιμόνι του 207 έναντι του clio, ως πιο 'συμμετοχικό', ενώ όλες μα όλες οι εγχώριες δοκιμές του clio επικεντρώνονται στο τιμόνι, ως το μεγαλύτερο μείον του
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, μόνο από αυτά που γράφουν τα περιοδικά, άκρη δε βγαίνει: διαβάζω χτες το top gear (το αγγλικό), που είχε συγκριτικό clio III, 207 και g. punto. Νικητής με ευκολία το clio, κυρίως λόγω χώρων, ποιότητας υλικών και... (κρατηθείτε)...τιμονιού, που το βρήκαν άψογο!!Και πριν δυο μήνες οι 4Τ εκθείαζαν το τιμόνι του 207 έναντι του clio, ως πιο 'συμμετοχικό', ενώ όλες μα όλες οι εγχώριες δοκιμές του clio επικεντρώνονται στο τιμόνι, ως το μεγαλύτερο μείον του
πιστευω οτι ο γκον εκανε μια γερη καταθεση στο top gear...αλλωστε το κλιο ας πουμε εχει πουλησει με το ζορι 10 αυτοκινητα στην ελλαδα και αλλα 15 στην ευρωπη...
ενας αν γινεται να κανει ενα poll να δουμε τι πιστευει το φορουμ....
νομιζω οτι το 207 ειναι ενα καλο αυτοκινητο στα 1,6 ( ) απλα δε ξερω αν υπερεχει πουθενα ξεκαθαρα...
και αμα εχεις το 307 δε παιρνεις το 207..........
-
Το Τop Gear είναι γνωστό ότι τα παίρνει από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που μισεί το forum.
Πωπώ, θέλω να τα βάλω ΟΛΑ στο χέρι και να δω τα τιμόνια τους!
-
Ρε φιλαρες ας πουμε κατι που εχουμε και μεις σαν εμπειρια,
ετσι για να δουμε αν το λεει η ...ψυχη μας!!Λοιπον ολος ο ελληνικος τυπος υμνει το τιμονι του Φοκους.Ετσι δεν ειναι???
Το πρωτο που οδηγησα και ειπα οτι δεν μου αρεσε κοθολου μου ειπαν οτι ισως ηταν στραβο το αυτοκινητο γιατι αυτα ειναι πολυ ευαισθητα στην ευθυγραμμηση.Το δεχτηκα γιατι μπορει και να ηταν ετσι.
Το δευτερο που οδηγησα ηταν ακριβως το ιδιο και παλι δεν μου αρεσε καθολου.
Αρα για μενα το Φοκους δεν εχει καλο τιμονι παρολο που τα περιοδικα γραφουν οτι ειναι καλο.Ας κανουμε τωρα ενα απλο σεναριο.
Εγω δεν ειμαι εγω, αλλα ο Στρατης!!!...δεν μου αρεσει το τιμονι του Φοκους και λεω κομψα οτι δεν ειναι το δυνατο του σημειο.
Πιστευει κανεις οτι θα εβγαινε κανεις να με αμφισβητησει???Καπως ετσι κατα την γνωμη μου αρχιζουν οι .....μυθοι
Funky με 80 ευρουλακια και με την προϋποθεση οτι δεν θα το μαθει κανενας οκ.Αλλαζω αυτοκινητο
-
Με 100 και κρατάς και το '3' σε περίπτωση που το μετανιώσεις!!!
Με 80, το '3' το παίρνω εγώ για να μετατρέψω το Leon σε Mazda3 και να στρίβει καλύτερα!
Για τους 'μύθους', συμφωνώ αρκετά, ειδικά όσο μιλάμε για μη μετρήσιμα πράγματα και αισθήσεις...Εγώ οδήγησα Focus II και μου άρεσε -δεν μπόρεσα όμως να ξεχωρίσω αν μου άρεσε το τιμόνι, η ανάρτηση ή ο συνδυασμός τους... Για ηλεκτρικά τιμόνια όμως...δύσκολη η ανάλυση κατά τη γνώμη μου...
Ενώ στο συμβατικό ή στο απλά υδραυλικό, μερικά πράγματα μπορείς να τα ξεχωρίσεις πιο εύκολα. Όχι στις μεταβλητές υποβοηθήσεις, όχι στο σχέδιο νόμου της Μαριέττας, κάτω η Χούντα, Κάτω Τούμπα!!!
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ολα αυτα τα αυτοκινητα που τα οριζουν ως διασκεδαστικα και με χαρακτηρα στην πραγματικα γρηγορη οδηγηση και ειδικα σε αγνωστο δρομο ειναι επικυνδινα.
Το 307 λοιπον δεν με εχει τρομαξει ποτε ,αν και κανα δυο φορες οταν το παρακανα, τραβηξε μια παντα καμμια τριανταρια μετρα προσθετοντας μερικες ασπρες τριχες στα ηδη γκριζα μου μαλλια!!!
Αλλα οταν λεω το παρακανα ,το εννοω, και οσοι με ξερουν ,καταλαβαινουν τι σημαινει να λεω οτι το παρακανα.
Για οδηγους σαν και μενα λοιπον που ειναι ορμες, και με φρενα μεσα στην στροφη, και οσο παει σε αγνωστους δρομους ,αυτοκινητα σαν το 307 που δεν γυριζουν με το παραμικρο και για αυτο δεν ειναι και διασκεδαστικα -συμμετοχικα, ειναι η μονη λυση και παντα τετοια θα προσπαθω να εχω ,ανεξαρτητα το λενε οι καθε 'χεραδες' που τα τεσταρουν.
Αν ειχες οδηγησει 106 ορμηχτερα σε αγνωστο δρομο θα με καταλαβαινες απολυταΠώς γίνεται να μη σας έχει τρομάξει ποτέ το 307 και αμέσως μετά να λέτε ότι σας τρόμαξε 2 φορές?
Άρα και το 307 μπορεί να γίνει επικίνδυνο...
:Οχι αγαπητε φιλε το 307.
Ο οδηγος του!!!!Το αυτοκινητο οντως δεν με εχει τρομαξει ,γιαυτο λεω οτι το παρακανα.
Χρησιμοποιησα απλα μια ηπια εκφραση, για να μην πω το απολυτως σωστο που ειναι οτι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω κανει στην ζωη μου.Και εκει τι αυτοκινητο σταθηκε διπλα μου και δεν με προδωσε.Γιαυτο ζω και ειμαι εδω και τα λεμε!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με 100 και κρατάς και το '3' σε περίπτωση που το μετανιώσεις!!!οκ εκλεισε!! 2307 το καινουργιο μου αυτοκινητο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Τop Gear είναι γνωστό ότι τα παίρνει από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που μισεί το forum.Πωπώ, θέλω να τα βάλω ΟΛΑ στο χέρι και να δω τα τιμόνια τους!
Τα έχω γράψει για τα τιμόνια. Οι άγγλοι δεν ξέρω τι βρήκαν καλό στο τιμόνι του Κλιό. Του 207 είναι σαφώς ανώτερο από κάθε άποψη.-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Τop Gear είναι γνωστό ότι τα παίρνει από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που μισεί το forum.
Τα έχω γράψει για τα τιμόνια. Οι άγγλοι δεν ξέρω τι βρήκαν καλό στο τιμόνι του Κλιό. Του 207 είναι σαφώς ανώτερο από κάθε άποψη.-
οι αγγλοι βλεπουν διαφορα φαινεται...και δεν ειναι η πρωτη φορα...η ρενω πρεπει να χει καλες ακρες και εκει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, μόνο από αυτά που γράφουν τα περιοδικά, άκρη δε βγαίνει: διαβάζω χτες το top gear (το αγγλικό), που είχε συγκριτικό clio III, 207 και g. punto. Νικητής με ευκολία το clio, κυρίως λόγω χώρων, ποιότητας υλικών και... (κρατηθείτε)...τιμονιού, που το βρήκαν άψογο!!Και πριν δυο μήνες οι 4Τ εκθείαζαν το τιμόνι του 207 έναντι του clio, ως πιο 'συμμετοχικό', ενώ όλες μα όλες οι εγχώριες δοκιμές του clio επικεντρώνονται στο τιμόνι, ως το μεγαλύτερο μείον του
εκδόσεις βενζίνης ή diesel;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι αγγλοι βλεπουν διαφορα φαινεται...και δεν ειναι η πρωτη φορα...η ρενω πρεπει να χει καλες ακρες και εκει...
Ξεκολλάτε παίδες. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ούτε έχω κανένα συμφέρον.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
οι diesel ήταν.
-
εμεις να ξεκολλησουμε? οι αγγλοι να ξεκολλησουν...
-
...και συνεχίζεις.
Τι μου θυμίζει να δεις... -
...και συνεχίζεις.
Τι μου θυμίζει να δεις...μα δεν αρχισα τιποτα...εσυ επιμενεις στην αποψη σου και γω λεω οτι καποιο λακο εχει παλι η φαβα...απο το μυαλο τους το βγαζουν αυτοι που το γραψαν? δε λεω οτι λες ψεματα αλλα ουτε και οτι η αποψη σου ειναι αποδεκτη (οπως φαινεται απο τους αγγλους....), αλλα συμβαδιζει με τους ελληνες....τοσο απλα...
τι σου θυμιζει? γιατι δε λες?
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οι diesel ήταν.
μήπως οι diesel έχουν κλασικό υδραυλικό; -συμβαίνει σε μερικά μοντέλα πχ Mazda 3 και δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας-
-
τι σου θυμιζει? γιατι δε λες?Γιατί δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς, είσαι πεπεισμένος
-
τι σου θυμιζει? γιατι δε λες?
Γιατί δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς, είσαι πεπεισμένος
εγω? μαλλον εσυ....
μακαρι ναναι αυτο που λεει ο lkar... δε γνωριζω αν υπαρχει διαφοροποιηση στις εκδοσεις ντιζελ...
Peugeot 207 2006