-
Τασο περιμενω λιγο καιρο να δω τι παιζει με τις βλαβες.
Αν και μαλλον θα παω στο καλο ...το 150αρι και οτι βρεξει ας κατεβασει -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αν και μαλλον θα παω στο καλο ...το 150αρι και οτι βρεξει ας κατεβασειΤο 150άρι πρέπει να είναι πολύ καλό (όπως μου λένε οι πηγές μου ), και με τιμή κανόνι.
Εγώ μάλλον θα κινηθώ σε τελείως διαφορετική κατηγορία
-
Aπο κοντά που έχω δει το 207 αρκετές φορές μου αρέσει. Δείχνει και είναι πιο ωραίο από τις φωτό.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!2350 Κμ.
.
Τωρα κοντευεις τους δυο!!!
Γιατι δεν γραφεις καμμια κουβεντα φιλε καλε να μας φυγει ο νταλκας??
Σε παρακαλωωωωωωωω -
ÌðÞêá óôï Ðåæþ ÊïíöéãêïõñáôÝñ êáé åßäá ëßãï åðßóçìá ôå÷íéêÜ
207 GT 1.6 16V TURBO 150HP (3È)
ÊéíçôÞñáò Êõâéóìüò (cm3) 1598
Áñéèìüò êõëßíäñùí 4
**ÌÝãéóôç éó÷ýò kW (HP) 110 (150)
ÓôñïöÝò ìÝãéóôçò éó÷ýïò 5800
ÌÝãéóôç ñïðÞ Nm (kgm) 240 (24,4)
ÓôñïöÝò ìÝãéóôçò ñïðÞò 1400 **
ÌåôÜäïóç Ìç÷áíéêü 5
Åðéäüóåéò ÌÝãéóôç ôá÷ýôçôá (km/h) 210
ÅðéôÜ÷õíóç (0-100 km/h) 8,7
ÊáôáíÜëùóç Åíôüò ðüëçò (lt/100km) 9,3
Åêôüò ðüëçò (lt/100km) 5,6
Ìéêôüò êýêëïò (lt/100km) 7,0 ÅêðïìðÝò CO2 (g/km) 166
Áðüâáñï (kg) 1356Ìïõ Üñåóáí ìÝãéóôç éó÷ý & ñïðÞ êáé êõñßùò ôï åýñïò áðüäïóçò .
Ïé åðéäüóåéò ìïõ öáßíïíôáé ëßãï ìÝôñéåò íá ðþ ôçí áëÞèåéá 8,3 ôï 0-100 êáé 210 ôåëéêÞ ...
Ç åêôüò ðüëçò êáôáíÜëùóç öáßíåôáé áñêåôÜ êáëÞ éäáßôåñá áí ðáßîåéò ìå ôçí ñïðÞò (24,4 êéëÜ åßíáé áõôÜ ) äåí íïìßæù íá åßíáé áíÝöéêôç ..Áõôü ðïõ ðñáãìáôéêÜ ðïõ ìå ðáñáîåíåýåé åßíáé ç êáôáíÜëùóç éäáßôåñá åíôüò ðüëçò (9,3 üôáí Ýíá ÷ìì 206 ìç ïéêïíïìéêá ïäçãçìÝíï ðÝöôåé óôï 8,1 Þ êáé ðéï êÜôù üôáí ç áñ÷ßæåé íá )
Êáé óêÝöôïìáé ôþñá Áðüâáñï 1396 êéëÜ Ìå ´ðëÞñåò êáõóßìùí ðüóï ?Ïåï? (206 1,6 xs 1070 ðëÞñåò êáõóßìùí ) êáé óôÜíôáñ 17 Üñåò ìå 205? 215 ?
Aõôü ôþñá åßíáé áõôïêßíçôï ðïõ ìðïñåß íá ÷ñçóéìïðïéçèåß óáí áõôïêßíçôï ðüëçò üðùò êáé ï ðñïêÜôï÷üò ôïõ Þ èÝëåé êáé Ýíá 107 ãéá óõìðëÞñùìá ?Áðïñßåò ...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!
2350 Κμ.
.
Σε παρακαλωωωωωωωωΑδερφέ, πέρασα σήμερα έξω από τα κεντρικά της πεζώ, και έχουν 207 test drive. Κάν'τους ένα τηλεφώνο να το κάνεις μια βόλτα.
-
αμα κανεις με 206 1.6 εντος αθηνων 8.1 καταναλλωση τοτε εισαι ο ............πρωτος που το πετυχε!!!!!!!!!
εγω κατω απο 9 δε πεφτω με τιποτα και οταν κινουμαι σε μεικτες συνθηκες δηλαδη μεσα στη πολη με λιγο ποταμι και αττικη οδο τοτε πεφτει στα 8.2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπο κοντά που έχω δει το 207 αρκετές φορές μου αρέσει. Δείχνει και είναι πιο ωραίο από τις φωτό.+1
Αδικείται απίστευτα απο τις φωτογραφίες, εγώ οταν το είχα πρωτοδεί online το έβρισκα άσχημο, αλλα πλέον μου αρέσει πολύ!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αν και μαλλον θα παω στο καλο ...το 150αρι και οτι βρεξει ας κατεβασειΦίλε μου μην περιμένεις να βγάλεις άκρη, δυστυχώς η αλήθεια ειναι οτι η αγορά καινούριου ειναι λαχείο...
Απο κει και πέρα δεν πιστεύω οτι θα βγάλει διαφορετικά προβλήματα απ' ότι τα κλασσικά των τελευταίων Πεζώ. Με λίγο ψάξιμο βλέπεις οτι τα κουσούρια κάθε εταιρίας ειναι στάνταρ για τα τελευταία της μοντέλα...
-
Λοιπόν, μπήκα κι εγώ στο peugeot configurator, το έφτιαξα όπως το θέλω, λευκό αγωνιάρικο, έβαλα και τα εξτρά που ήθελα, και μου δημιουργήθηκε μια απορία:
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΟΕΟ;
-
Στο configurator δείχνει το 207 απο πολύ άσημη γωνία ΙΜΗΟ.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!
2350 Κμ.
.
Σε παρακαλωωωωωωωωΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ,
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'ΑΚΟΥΕΙ' ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ.
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 307 (ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ).
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 307 ΗΔΗ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΖΟΥΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΦΩΤΑ - ΦΛΑΣ.ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 1,6 - 110 HP ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 307 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 140.000Κμ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ (Max 4500rpm). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 207 TEST DRIVE ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΟ ΨΩΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 1.6t!!! ΗΔΗ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ MINI COOPER ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 175HP!!! ME ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΒΛΕΠΕ 4Τ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ).
ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 307.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
-
1356 κιλά?????????????????????? Κάποιο λάθος θα έχει γίνει!
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
[. ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ (Max 4500rpm)..Eυχαριστω για την απαντηση.
Ποτε σου ειπαν οτι στρωνει?? γιατι το 307 μετα τα πρωτα 1500 χλμ το τσακιζες κανονικα.
Παντως το μοτερ αυτο μετα τις 4500 δουλευε καλα...αρα ακομα δεν εχεις δει πολλα πραγματα.
Και απο βλαβες εκτος της τσιμουχας ολα οκ???? -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν και μαλλον θα παω στο καλο ...το 150αρι και οτι βρεξει ας κατεβασειΦίλε μου μην περιμένεις να βγάλεις άκρη, δυστυχώς η αλήθεια ειναι οτι η αγορά καινούριου ειναι λαχείο...
Απο κει και πέρα δεν πιστεύω οτι θα βγάλει διαφορετικά προβλήματα απ' ότι τα κλασσικά των τελευταίων Πεζώ. Με λίγο ψάξιμο βλέπεις οτι τα κουσούρια κάθε εταιρίας ειναι στάνταρ για τα τελευταία της μοντέλα...
Συμφωνω μαζι σου ,αλλα απο την αλλη και αυτο το κακο που μας ετυχε με το 307 δεν νομιζω ρε παιδια οτι εχει ξαναγινει σε μοντελο της Πεζω.!!!!
Φυσαμε και το γιαουρτι απο τοτε αγαπητε φιλε! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
áìá êáíåéò ìå 206 1.6 åíôïò áèçíùí 8.1 êáôáíáëëùóç ôïôå åéóáé ï ............ðñùôïò ðïõ ôï ðåôõ÷å!!!!!!!!!åãù êáôù áðï 9 äå ðåöôù ìå ôéðïôá êáé ïôáí êéíïõìáé óå ìåéêôåò óõíèçêåò äçëáäç ìåóá óôç ðïëç ìå ëéãï ðïôáìé êáé áôôéêç ïäï ôïôå ðåöôåé óôá 8.2
E÷ù öôÜóåé êáé 7,8 ãéá êáíá äßìçíï ìå ëßãï áðü üëá åêôüò ÁôôéêÞò ïäïý .ÌåôÜ ôï ðÞñå êáé ôï óÞêùóå .....9,5Lt
óå ðñüóöáôï ôáîßäé ðÜíôùò Ýðéáóá åñãïóôáóéáêÞ ìå 6.6 Lt
-
[/quote]
Eυχαριστω για την απαντηση.
Ποτε σου ειπαν οτι στρωνει?? γιατι το 307 μετα τα πρωτα 1500 χλμ το τσακιζες κανονικα.
Παντως το μοτερ αυτο μετα τις 4500 δουλευε καλα...αρα ακομα δεν εχεις δει πολλα πραγματα.
Και απο βλαβες εκτος της τσιμουχας ολα οκ????[/quote]Μέχρι τις 5.000Κμ, ότι ακριβώς μου είχαν πει και για το 307.
Από βλάβες ευτυχώς τίποτε, εκτός βέβαια της τσιμούχας.
Είναι και φαίνεται πιο ποιοτικό από το 307.Το 1,6τ πιστεύω να είναι ιδανικό για το αμάξωμα του 207, αν δεν είχα το πρόβλημα ανταλλαγής του 307 (κανένα ενδιαφέρον από την αγορά της Αθήνας - ευκαιρία η ανταλλαγή που έκανα στην επαρχία), σίγουρα θα το περίμενα.
-
Αξίζει να το πάρω τώρα το 1.6 ή να περιμένω τον καινούριο κινητήρα? Ξέρει κανείς πότε θα αντικατασταθεί ο 1.6 ?
-
O απλός 1,6 εννοείς;
-
Για τον απλό λέω
Ή μήπως να πάρω τον 1.4?
Peugeot 207 2006