-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε παιδια εδω γραφει στον τιτλο φαμπια 2...εσεις για ποιο αμαξι μιλατε?μπας και ειστε
Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό χώρο ...
Fabia 2... a car designed by the elderly FOR the elderly...
(μαλλον οι επισημες του εσωτερικου... ετσι διερευσαν σημερα...)Τωρα και εκδοση 'BADCOPYMINI'
-
αυτο που εντυπωσιαζει με αυτο το φαμπια ειναι οτι πουλαει στην ελλαδα.. μπραβο του!
το προηγουμενο μαρεσε σαφως πιο πολυ!
-
ρε παιδια εδω γραφει στον τιτλο φαμπια 2...εσεις για ποιο αμαξι μιλατε?μπας και ειστε
-
14.500 ;!
Πραγματικά άψογη τιμή, δεν το περίμενα. Σε αυτά τα χρήματα ο ανταγωνισμός είναι ψόφιος από επιδόσεις (εκτός του Clio 1.2TCE) και ένα επίπεδο κάτω σε ποιότητα αλλά και σε οδική συμπεριφορά.
Πραγματικά καλό
-
βρε μπας να δωσεις το γκολφ λεω γω..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε παιδια εδω γραφει στον τιτλο φαμπια 2...εσεις για ποιο αμαξι μιλατε?
μπας και ειστε
Tι γέλατε ρε;
Το αμάξι είναι καλό ... πολύ καλό ...
Αμ πως!! Μόνο οι Ιταλοί θα είναι καλοί εδώ μέσα;;;; ...
Θα φτιάξουμε μία νέα σχολή ... Την σχολή με τις Τσέχες ...
Καλές οι Τσέχες! ... ! ...
-
Οι Τσέχες είναι καλές (και οι Σλοβάκες καλύτερες)...
Το Φάμπια που κολλάει δεν ξέρω. Πραγματικά, νιώθω απίστευτα που βρήκα κάποιον που μπορεί να μου πει live τι του αρέσει στο fabia... Το είχα απορία πραγματικά!!
-
Πάντως μεταξύ Fabia 1.6 και Clio 1.2T ...χαλαρά Kλιούμπα!
-
βρε μπας να δωσεις το γκολφ λεω γω..Είπαμε ωραίο το Fabia II... αλλά μην φτάσουμε σε ακρότητες
Πλάκα πλάκα θα γινόταν να τους δώσω το Golf και να μου δώσουν ένα Fabia Sport με καλό εξοπλισμό; Φιλολογικά μιλώντας
-
Ναι, μαζί και το χρυσό βατόμουρο αγοράς της χρονιάς.
-
απο περιεργεια εχουν πολυ διαφορα στις ρεπριζ? αν και το κλιο θα ναι πιο αργο αλλα ποσο?
neos σε βλεπω να σου δινουν διπλωμα ταλακιας...δεν θα υπαρχει ουτε ενας ευρωπαιος να το κανει αυτο...
δε μπορω να χαψω με τπτ το αμαξωμα και τα μπικολορε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως μεταξύ Fabia 1.6 και Clio 1.2T ...χαλαρά Kλιούμπα!α! τώρα τα θες και εσύ...!!!!
'...Λοιπόν, εντάξει Αργκόν κάθισε να σου πω δύο λογάκια!...
...αλλάζουν τα πράγματα αγόρι μου...
...εδώ είναι σόου μπίζ, Λας Βέγκας, το νούμερο θα το αλλάξουμε!!
...ο κόσμος θέλει αγωνία δεν θέλει...περιστεράκιαααα φλαμπέ...!!
...εγώ θέλω να καταπίνεις καλώδια...
...να τρως ξυραφάκια...
...να μπαίνεις ολόκληρος μέσα στα έγκατα του κροκοδείλου...
...να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,....
...το παλιό νούμερο ξεχασέ το!!!!!!....
...Τι είναι ρε λίγο αιματάκι;;;;;;
...φοβούνται οι άντρες;;;;
...άντρεεεεεεες...'http://www.youtube.com/watch?v=KobZvQFY ... re=related
-
Νταξ μωρέ πως κάνετε έτσι, λέμε καμιά λαλακία να περάσει η ώρα
Είναι ο πιο χαζός τρόπος να χάσεις λεφτά: δίνεις κάτι που πήρες 20 χιλιάρικα για κάτι που κάνει 15 και αυτό άμεσα απαξιώνεται στα 12Πάντως το Clio δεν νομίζω ότι θα είναι αρκετά πιο αργό από το Fabia Εξ'άλλου το Fabia 'βελτιωμένο' είναι, άμα πας και το Clio με ένα πρόγραμμα στα 115-120 άλογα θα είναι μάλλον γρηγορότερο.
-
Eγώ πάντως Γαλλικό δύσκολα θα πάρω ξανά. Τα φοβάμαι πλέον.
Ωραία αυτοκίνητα, καλοί κινητήρες αλλά ... πάντα θα υπάρχει ένα αλλά ...
Και Ιταλικό πολύ δύσκολα. Όμορφα αυτοκίνητα, φινετσάτα αλλά μάλλον με 'ημερομηνία λήξης'.
Προχθές μπήκα σε Octavia I ταξί. Ρωτάω το παληκάρι πως τα πάει το αυτοκίνητο; Και μου λέει το εκπληκτικό: '195000χιλιόμετρα και με κούρσες εκτός Αττικής και δεν έχει βγάλει τίποτα'
Το κοιτούσα μέσα και ήταν σχεδόν καινούριο. Νόμιζα ότι με δούλευε. Μέχρι που είδα το κοντέρ...υ.γ. Γιατί δεν κυκλοφορούν Ιταλικά ταξί; Γαλλικά έχω δει κάποια ελάχιστα αν δεν κάνω λάθος.
-
ε οχι και ελαχιστα γαλλικα...τουλαχιστον τα πεζω κυκλοφορουνε..
τεσπα το θεμα ειναι οτι η φαμπια κανει πωλησεις σε αντιθεση με την ανακατωσουρα που με πιανει οταν τη βλεπω..
-
Πήγα και το είδα σήμερα. Βρήκα μία εμπορία με το Sport Edition 1400. Oυσιαστικά είναι ίδιο με το 1600 εκτός από τον κινητήρα φυσικά.
Εντυπώσεις:
-
Όμορφο εξωτερικό, χαμηλωμένο σασί, όμορφες οι 16άρες. Φαίνεται ότι πατάει καλά.Το έψαξα καλά και πρόσεξα ότι είναι και ιδιαίτερα ποιοτικό το εξωτερικό φινίρισμα. Κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδιο όπως στις φωτογραφίες. Ιδιαίτερα κόμπακτ αμάξωμα που με τα μαύρα πίσω τζάμια (στάνταρ εξοπλισμός) κάνουν ένα όμορφο σύνολο.
-
Το εσωτερικό.
Πολύ καλή ποιότητα υλικών. Πολύ καλή συναρμολόγηση. Άριστα τα καθίσματα και το ύφασμά τους. Λιτό ταμπλό, απλό χωρίς ακρότητες. Ωστόσο φαίνεται ιδιαίτερα στιβαρό όλη η κονσόλα και οι πόρτες. Αυτό δεν το περίμενα. Περιμενα να είναι 'καριδότσουφλο'. Ειδικά οι πόρτες είναι φανερό ότι θυμίζουν Γερμανικό αυτοκίνητο. Καλή η θέση οδήγησης, με πολύ καλή ορατότητα.
Το πορτμπαγκάζ απλά άριστο. Πως τα κατάφεραν και έφτιαξαν τόσο μεγάλο πορτμπαγκάζ;
Οι άνθρωποι έχουν προβλέψει να βγαίνει η εταζέρα και να κουμπώνει και ποιο χαμηλά στο πορτμπαγκάζ ώστε να αφήνει μεγάλη οπτική πρόσβαση προς τα πίσω...Το αρνητικά:
- Δεν έχει ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες! Δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.
- Το υποβραχιόνιο μάλλον δυσκολεύει την οδήγηση, αφού στο μήκος που εκτείνεται δεν αφήνει καλή πρόσβαση στο μοχλό ταχυτήτων
- Δύο άντρες στις μπροστινές θέσεις έχουν κάποιο πρόβλημα χώρου. Το εσωτερικό πλάτος είναι μικρό. Πίσω τα ίδια. Λογικό αφού το αυτοκίνητο είναι μικρό.
Στα εξτρά τα:
- Ηλεκτρονικός κλιματισμός
- Ηλεκτρικοί/Θερμαινόμενοι καθρέπτες
- Υποβραχιόνιο.
Ο βασικός εξοπλισμός περιέχει πολλά + το σπορ πακέτο + πακέτo Sport Edition
Τελική τιμή 16000 σε χρώμα κόκκινο + τα παραπάνω εξτρά.
Αναμονή δύο με τρεις μήνες.Και επιλογή (δώρα) από ένα κατάλογο αξίας 1000euro (αισθητήρες πάρκινκ+συναγερμός+...+...)
Mπαίνει καλά στα υπόψη.
Υπάρχει άλλο σαν αυτό;
-
-
Με το κλειδί στο χέρι πόσο σου βγαίνει δλδ;
-
To ταμπλώ της προηγούμενης Fabia μου άρεσε πολύ περισσότερο από την τωρινή ενώ έδειχνε και πιο ποιοτικό...από συναρμολόγηση δεν ξέρω...στο εξωτερικό όμως η καινουρια είναι πολύ πιο όμορφη
-
Αυτό με τα θηλυκά ονόματα αυτοκινήτων με βάζει σε σκέψεις.
-
Εσύ είσαι πάτερ μακρυά από τέτοιες σκέψεις
SKODA Fabia II