-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
hf αμα δεν εχεις εναλλακτικες να προτεινεις απαλλαξε μας απο τη παρουσια σου στο θρεντ....οχι αλλες ειρωνιες εδω..
Ε, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Πάω για ύπνο, σας απαλλάσσω από τις ειρωνίες μου για σήμερα, κι ελπίζω αύριο που θα επανέλθω, να μην έχετε κάνει κανένα ατόπημα και το έχετε κλείσει μετά το TD!
Καληνύχτα σας και ***η Παναγιά μαζί σας ***(all time classic σύνθημα γραμμένο πάνω σε οχήματα γνωστής μάρκας... )
Εγώ το οδήγησα, τι εννοείς νεαρέ;
Καταρχήν ρε Κωνσταντίνε, το Tiida αντικατέστησε και το Πριμέρα και το Αλμέρα;
Καλά, ν' αυτοκτονήσουν θέλουν;
Κατά δεύτερον , τι να εννοώ, απλά ελπίζω να μην το κλείσουν και τελικά καταλήξουν με αυτό το αυτοκίνητο ΟΣΟΙ το βρίσκουν ελκυστικό! Γιατί ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και συγνώμη κιόλας!
Εντάξει, μπορεί να είναι καλή τιμή και μάλλον θα ρίχνει σε αρκετούς ανταγωνιστές, αλλά κατά τ' άλλα ΔΕΝ!Αυτά, αποχωρώ για σήμερα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Που ειρωνεύτηκα ρε φιλαράκι τον παππού σου;
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα.../funis
-
Είστε όλοι οφφ-τοπικ.
Φανκι, θα σου στείλω με πμ αυτό που ζήτησες.
-
HighFidelity, ναι θεωρητικά αντικαθιστά και τα δύο.
Από τιμές είναι πολύ πολύ πολύ ακριβό. Απλά ο φάνκι μάλλον βρήκε μια καλή ευκαιρία.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που ειρωνεύτηκα ρε φιλαράκι τον παππού σου;
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα.../funis
Ναι, πετάμε τις προσβολές και μετά φουνίζουμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
οι 5200 τι ειναι ρε?
Τα 126 άλογα στις 5200 στροφές.
ε αρα ψηλα ειναι...
μαθαμε στα 150-180 αλογα απο χαμηλα και εχουμε ξεφυγει μου φαινεται...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βασικά, δεν κατάλαβα γιατί τόση επιθετικότητα. Θέλουμε απλά ένα άνετο όχημα σε χώρους, με χαμηλά κόστη συντήρησης και αξιόπιστο, μια που λόγω επαγγέλματος ο πατέρας αναγκάζεται να κάνει πολλά ταξίδια.
Οι δε Ζαπατίνας στο Αguascalientes έχουν πάρει βραβείο ποιότητας από την Renault-Nissan και από τον Οργανισμό Βιομηχανιών της Αμερικής για την απόδοσή τους.
Πάντως με ενόχλησε πολύ το ύφος σου...Αν θες να σου πω και τις εναλλακτικές, να μου πεις ποιο σου αρέσει περισσότερο...
Τότε Qashqai 1.6!
Βασικά και εγώ κάποια στιγμή θέλω να ξαναγυρίσω σε Nissan, και το Qashqai ομολογώ πως δεν με αφήνει αδιάφορο...
τιιντα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι 5200 τι ειναι ρε?
ε αρα ψηλα ειναι...
Καλά, όταν ξεσουρώσεις, μιλάμε.
-
Βασικά, δεν κατάλαβα γιατί τόση επιθετικότητα. Θέλουμε απλά ένα άνετο όχημα σε χώρους, με χαμηλά κόστη συντήρησης και αξιόπιστο, μια που λόγω επαγγέλματος ο πατέρας αναγκάζεται να κάνει πολλά ταξίδια.
Οι δε Ζαπατίνας στο Αguascalientes έχουν πάρει βραβείο ποιότητας από την Renault-Nissan και από τον Οργανισμό Βιομηχανιών της Αμερικής για την απόδοσή τους.
Πάντως με ενόχλησε πολύ το ύφος σου...Αν θες να σου πω και τις εναλλακτικές, να μου πεις ποιο σου αρέσει περισσότερο...
Τότε Qashqai 1.6!
Βασικά και εγώ κάποια στιγμή θέλω να ξαναγυρίσω σε Nissan, και το Qashqai ομολογώ πως δεν με αφήνει αδιάφορο...
τιιντα?
Όχι βέβαια...
Το 2.0 Qashqai μου αρέσει (ειδικά ένα που είχα δει full extra)...
-
οι 5200 τι ειναι ρε?
ε αρα ψηλα ειναι...
oι 5200 σαλ ;
φάνκι..χτυπήστε το. Είναι πολύ καλή τιμή και ευκαιρία.
καλοτάξιδο. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
φάνκι..χτυπήστε το. Είναι πολύ καλή τιμή και ευκαιρία.+1
Kαι απο ομορφιά... νταξ, βάλτου σακούλα μπροστά -
spike γιατι κοροιδευεις?
rocsta οκ...εσυ οδηγουσες ενα απαλευτο τζιπ...δε δικαιουσαι να ομιλεις..
-
spike γιατι κοροιδευεις?rocsta οκ...εσυ οδηγουσες ενα απαλευτο τζιπ...δε δικαιουσαι να ομιλεις..
αδερφέ του φάνκι...κοροιδεύω;
άντε εντάξει πάρτε το new impreza 1.5 με 20 χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
οι 5200 τι ειναι ρε?
ε αρα ψηλα ειναι...
oι 5200 σαλ ;
-
οι 5200 τι ειναι ρε?
ε αρα ψηλα ειναι...
oι 5200 σαλ ;
oι 5200 δεν είναι ψηλά .-
εκεί απέδιδαν κάτι 1400άρια 75 αλόγων...και αν πάλι...έλεος.
-
Τελικά, Δευτέρα θα πάμε να δούμε το εν λόγω αυτοκίνητο. Υποψιάζομαι ότι ο έξτρα εξοπλισμός έχει προστεθεί εδώ, καθώς πραγματικά έρχονται σε πακέτα εξοπλισμού και όχι full customizing όπως η Fiat π.χ. όπου τικάρει τα κουτάκια ο corsair.
Είπαμε, η εμφάνιση δεν μας ενδιαφέρει...δεν είμαστε τόσο πεζοί άνθρωποι.
-
Και να λεχουν προστεθεί δεν τρέχει κάτι. Από το να μην τα έχει καθόλου...
-
Φοβάμαι ρε συ, μην έχουν κάνει τίποτα στραβοδουλειές και έχουμε τριγμούς κλπ. από το πουθενά. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στους Έλληνες σε τέτοια πράγματα. Άκουσα και την εμπειρία του drdino...
Αφού δεν θα τα έχουμε πληρώσει έξτρα, μάλλον πρέπει να σε ακούσω.
-
Ρε νίκο, το ceed το είδατε καθόλου;
Όσον αφορά το τελευταίο -υποτιθέμενο- επιχείρημά σου: μου θυμίζει το Κολοσσαίο. Αλλά όχι σαν ένα δείγμα λαμπρής αρχιτεκτονικής, ένας φάρος της έμπνευσης του ανθρώπου στον ρου της ιστορίας (ασχέτως βέβαια του γεγονότος πως λόγω της περίεργης θέσης του τα λιοντάρια έβρισκαν τους χριστιανούς κομματάκι αχώνευτους), αλλά σαν ένα κατασκεύασμα γεμάτο τρύπες το οποίο μπάζει από παντού και είναι έτοιμο να καταρρεύσει, γεμίζοντας τους πάντες (και εσένα φυσικά) σκόνη και μπάζα. Γιατί μόνο ένα μπάζο θα μπορούσε να ενστερνίζεται την λογική αυτή. Πεζός μπορεί να μην είσαι, αλλά σίγουρα δεν είσαι ικανός και άξιος να έχεις στην κατοχή σου το cliο της υπογραφής σου. Ούτε και εγώ θεωρώ πως το μειονέκτημα της εμφάνισης του tiida είναι ικανό να ανακόψει την πορεία που αξίζει το κατασκεύασμα αυτό καθώς έχει άλλα σημαντικότερα πλεονεκτήματα, αλλά φτάνοντας στο άλλο άκρο χάνεις κάθε δίκαιο. Τεσπα, ήδη πολυλόγησα αρκετά, αλλά θα σε παρακαλούσα να αναιρέσεις αυτά που είπες περί εμφάνισης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε νίκο, το ceed το είδατε καθόλου;Όσον αφορά το τελευταίο -υποτιθέμενο- επιχείρημά σου: μου θυμίζει το Κολοσσαίο. Αλλά όχι σαν ένα δείγμα λαμπρής αρχιτεκτονικής, ένας φάρος της έμπνευσης του ανθρώπου στον ρου της ιστορίας (ασχέτως βέβαια του γεγονότος πως λόγω της περίεργης θέσης του τα λιοντάρια έβρισκαν τους χριστιανούς κομματάκι αχώνευτους), αλλά σαν ένα κατασκεύασμα γεμάτο τρύπες το οποίο μπάζει από παντού και είναι έτοιμο να καταρρεύσει, γεμίζοντας τους πάντες (και εσένα φυσικά) σκόνη και μπάζα. Γιατί μόνο ένα μπάζο θα μπορούσε να ενστερνίζεται την λογική αυτή. Πεζός μπορεί να μην είσαι, αλλά σίγουρα δεν είσαι ικανός και άξιος να έχεις στην κατοχή σου το cliο της υπογραφής σου. Ούτε και εγώ θεωρώ πως το μειονέκτημα της εμφάνισης του tiida είναι ικανό να ανακόψει την πορεία που αξίζει το κατασκεύασμα αυτό καθώς έχει άλλα σημαντικότερα πλεονεκτήματα, αλλά φτάνοντας στο άλλο άκρο χάνεις κάθε δίκαιο. Τεσπα, ήδη πολυλόγησα αρκετά, αλλά θα σε παρακαλούσα να αναιρέσεις αυτά που είπες περί εμφάνισης.
το Post σου ξεπερνάει τις 5 γραμμές =>unreadable
funky πάνε πάρτο ρε να τελειώνουμε
Nissan Τiida 2007