-
http://www.autosport.co.uk/newsitem.asp?id=27018&s=5
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο υπάρχει πιθανότητα να δούμε το Βιλνεβ πάλι στη F1.
Έστω και αν δεν πάει τελικα στη Williams θα ήθελα να τον δω σε κάποια άλλη ομάδα (ΤΟΥΟΤΑ η Jaguar)..
Πολύ μου την έδωσε πέρισυ ο Ρίτσαρντς που τον απέλυσε χωρίς καν να του προτείνει μειωμένο μισθό.
Πιστεύω πως εαν καταφέρει να βρεθέι σε ένα καλό μονοθέσιο μπορεί να μας εκπλήξεί..
-
Έστω και αν δεν πάει τελικα στη Williams θα ήθελα να τον δω σε κάποια άλλη ομάδα (ΤΟΥΟΤΑ η Jaguar)..
Πολύ μου την έδωσε πέρισυ ο Ρίτσαρντς που τον απέλυσε χωρίς καν να του προτείνει μειωμένο μισθό.
Πιστεύω πως εαν καταφέρει να βρεθέι σε ένα καλό μονοθέσιο μπορεί να μας εκπλήξεί..
-
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Κατα τη γνωμη μου,πολυ εκανε ο Richards και τον εδιωξε.Ο Villeneuve επαιρνε εναν υπερογκο μισθο τον οποιο βεβαια δεν αξιζε και ετσι αντι να πηγαινουν τα λεφτα για την εξελιξη του μονοθεσιου πηγαιναν στην τσεπη του Καναδου.Αυτο φανηκε φετος,αφου μετα τη φυγη του,η BAR τα παει παρα πολυ καλα.
-
Εκ'των αποτελεσμάτων μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο Ρίτσαρντς μάλλον είχε δίκιο. Από την άλλη χρειάζεται ένας οδηγός σαν τον Βιλνέβ στην F1 και προσωπικά θα ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει χωρίς άγχος και, κυρίως, αν έχει πλέον την όρεξη να το κάνει.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Εκ'των αποτελεσμάτων μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο Ρίτσαρντς μάλλον είχε δίκιο. Από την άλλη χρειάζεται ένας οδηγός σαν τον Βιλνέβ στην F1 και προσωπικά θα ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει χωρίς άγχος και, κυρίως, αν έχει πλέον την όρεξη να το κάνει.Μπορει κ να ειχε δικιο, αλλα ισως ομως κ να ηρθε η ωρα να γευτουν τους κοπους μιας 5ετιας, ανεξαρτητα απο την εκδιωξη του Villeneuve.
Αν το σεναριο επιστροφης του βγει αληθινο νομιζω οτι θα δουμε καλα πραγματα απο αυτον αν το μονοθεσιο του ειναι ανταγωνιστικο.
Για να δουμε...
-
Πολύ μου άρεσε ο Βιλνέβ, και μου είχε γίνει ακόμα πιο συμπαθής επειδή το πρωτάθλημα το πήρε δραματικά ως το φινάλε. Όμως μετά κάπου έδειξε να βαριέται, και στην Μπαρ δεν τον είδα να τιμά τα χρήματά του. Με τέτοιο μισθό και τέτοιο όνομα (για το δικό του μιλάω, όχι του πατέρα του) το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ήταν να είναι μπροστά από τον Πανίς... Όμως ούτε εκεί τα κατάφερνε καλά...
Θυμίζω πως ο Ρίτσαρντς φώναζε απο καιρό πως ο Βιλνέβ είναι το πρόβλημα! Έφυγε και ορθοπόδησε η ομάδα. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο για σύμπτωση... Αν είναι να τον δούμε με την όρεξη και αποτελεσματικότητα που είχε στην Γουίλιαμε στις αρχές, τότε να ξανάρθει με τα χίλια. Αν πάλι είναι να θυμίζει δημόσιο υπάλληλο της Μπαρ, τότε ας κάτσει να στενοχωριέται που ορθοπόδησε η Μπαρ χωρίς αυτόν, και να κάνει σκι, όπως τον είδα στην φωτό του rally.gr.
-
Εγώ πάντως νομίζω ότι αν ο zak ήταν φέτος στη bar θα είχε φοβερό ανταγωνισμό με τον schumi.Ειναι πολύ ικανός και πεισματάρης έως πολύ θρασσής.Ετσι δεν θα άφηνε σε ησυχία κανένα!Προσωπικά τον εκτιμώ πολύ ως οδηγό.Νομίζω πολύ ικανός, αλλά για το χαρακτήρα του ειμαι από πολύ έως πάρα πολύ επιφυλακτικός
Ε δε μπορούμε να είμαστε το ίδιο καλοί σε όλα τα επίπεδα ..... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πολύ μου άρεσε ο Βιλνέβ, και μου είχε γίνει ακόμα πιο συμπαθής επειδή το πρωτάθλημα το πήρε δραματικά ως το φινάλε. Όμως μετά κάπου έδειξε να βαριέται, και στην Μπαρ δεν τον είδα να τιμά τα χρήματά του. Με τέτοιο μισθό και τέτοιο όνομα (για το δικό του μιλάω, όχι του πατέρα του) το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ήταν να είναι μπροστά από τον Πανίς... Όμως ούτε εκεί τα κατάφερνε καλά...Όσο κι αν η πτώση του Καναδού σαφώς και μας εκνεύριζε, φοβάμαι ότι κι εμείς οι ίδιοι ύστερα από κάποιο σημείο θα οδηγούμασταν εκεί. Στην αρχή της BAR ήταν γεμάτος όρεξη με πολλές δοκιμές και καλά αποτελέσματα στην σειρά εκκίνησης αλλά και 2 podium. Μετά λίγο η ατυχία, λίγο οι λανθασμένες επιλογές στην ομάδα τον έριξαν πολύ. Πέρυσι ειδικά βαρέθηκε να μετράει εγκαταλήψεις. Το σχόλιο του Button για την τεράστεια συνεισφορά του Villeneuve στη BAR και ότι απομάκρυνση του από την ομάδα ήταν άδικη λέει πολλά.
Γενικά νομίζω ότι είναι λίγο αφελές να θεωρούμε ότι ο Villeneuve έφταιγε για την κακή πορεία της ομάδας. Η αδράνεια της Honda τόσα χρόνια και η κακή οργάνωση μιας νέας ομάδας έφεραν αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα.
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ή χωρίς τον Villeneuve. Η παρουσία του πάντως σε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο μόνο καλό μπορεί να κάνει στην F1. -
Κατά την προσωπική μου άποψη η απαμάκρυνση του Βιλνέβ απλά συνέπεσε με την άνοδο της BAR. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα δεν είναι αποτέλεσμα δουλειάς λίγων μηνών ούτε εξοικονομήθηκαν ακόμη χρήματα - ο Βιλνέβ πληρώθηκε κανονικά πέρυσι -. Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα δουλειάς 2.5 ετών που ξεκίνησε με την έλευση των Ουίλς και Ρίτσαρντς. Πραγματικά σκέφτομαι και στεναχωριέμαι τι ωραία που θα ήταν ο Βιλνέβ στη Μπαρ φέτος να προβληματίζει το Σουμάχερ...
Κρίμα, μακάρι να τον δούμε του χρόνου στη Williams. Και μιας και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα μπορείται να μου πείτε πως αισθάνονταν οι Ουίλιαμς-Χεντ στον Αγ. Μαρίνο που άφησαν το Μπάτον να φύγει για χάρη του Μοντόγια; -
Ωραία ερώτηση!!
Μάλιστα και ο Μπρον δεν βγήκε και είπε πως τον θέλουν για διάδοχο του Σουμάχερ; (δεν νομίζω όμως να είναι τόσο 'πολύς').Σίγουρα όμορφο είναι που τον βλέπουμε αναπτερωμένο, γιατί αφότου έφυγε από την Γουίλιαμς είχε πέσει ('φούσκα' τον λέγαμε...)
Τώρα για τον Βιλνέβ μάλλον δίκιο έχεις... Πόσα να πρόλαβαν να αλλάξουν σε λιγότερο από μισό χρόνο... Πάντως ήταν αδικοπληρωμένος στο τέλος... Μακάρι να έρθει με νέα όρεξη!
-
Καλά πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.Ο Καναδός με teammate τον R.S. Θα έχει πλάκα.
Πάντως αν αυτό ισχύει πολύ φοβάμει ότι η Williams δε θέλει να γίνει πρωταθλήτρια. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ωραία ερώτηση!!
Μάλιστα και ο Μπρον δεν βγήκε και είπε πως τον θέλουν για διάδοχο του Σουμάχερ; (δεν νομίζω όμως να είναι τόσο 'πολύς').Καλά, κανείς δεν είναι τόσο 'πολύς' απ'τους νέους οδηγούς.... Αναμφισβήτητα όμως button-kimi(κυρίως)-alonso-weber θα αποτελέσουν στόχο των μεγάλων ομάδων στο μέλλον.
Όσον αφορά στο Villeneuve μακάρι να γυρίσει στην f1 σε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να δείξει αυτά που αναμφισβήτητα μπορεί να κάνει. Και σε μια ομάδα σαν τη williams σίγουρα θα βρει το κίνητρο, κάτι που είχε χαθεί γι'αυτόν στην μέχρι πέρσι bar. Για να δούμε... Θα μ'άρεσε πάντως να δω πάλι κόντρες με τον ms !!!!! -
Αν και το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο JV, πιστεύω ότι αν γυρίσει θα έχει την απαίτηση να οδηγήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό μονοθέσιο, γιατί πολύ απλά δεν θα ήθελε να την ξαναπατήσει με τον ίδιο τρόπο που τη πάτησε με την BAR. Οπότε για Jaguar και Toyota λίγο χλωμό το βλέπω. Έτσι αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Williams, τότε θα πρέπει να γνωρίζει ότι πλέον υπάρχει αυξημένη πιθανότητα η BMW να εγκαταλείψει την Formula 1 μετά το 2008 και να αντιμετωπίσει προβλήματα όσον αφορά στον κινητήρα...
-
Να αντιμετωπίσει προβλήματα από το 2005 εν όψει 2008; Τραβηγμένο δεν είναι;
Επίσης αν έρθει, δε νομίζω να μείνει μέχρι το 2008, τουλάχιστον όχι απαραίτητα στην ίδια ομάδα...
-
Μακάρι να γύριζε ο Villeneuve σε ένα καλό μονοθέσιο αν και το βλέπω δύσκολο. Οσοι είχαν παρακολουθήσει τους αγώνες του στα CART και στην Williams, πιστεύω θα συμφωνήσουν ότι δεν είναι οδηγός της σειράς ... το κατέχει το άθλημα.
-
Και γιατί να γυρίσει; Γιατί να πάρει κάτι που δεν του ανήκει πιά;
Ο Βιλνέβ ανήκει στη γενιά που πήρε ο,τι ήταν να πάρει (ΜΣ, Χάκινεν, Μπαρικέλο, Κούλθαρντ, Πανίς, Χιλλ και συντροφία) και πρέπει να φεύγει σιγά σιγά για να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους νέους και τη νέα εποχή (Ραϊκόννεν, Μπάτον, Αλόνσο και σία), που δεν μπορώ να πω οτι θα είναι καλύτερα ή χειρότερα, θα είναι πάντως αρκετά διαφορετικά... Και σίγουρα δεν έχει θέσει εδώ.Σταύρος
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΛΝΕΒ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα μπορείται να μου πείτε πως αισθάνονταν οι Ουίλιαμς-Χεντ στον Αγ. Μαρίνο που άφησαν το Μπάτον να φύγει για χάρη του Μοντόγια;ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ο Βιλνέβ ανήκει στη γενιά που πήρε ο,τι ήταν να πάρει (ΜΣ, Χάκινεν, Μπαρικέλο, Κούλθαρντ, Πανίς, Χιλλ και συντροφία) και πρέπει να φεύγει σιγά σιγά για να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους νέους και τη νέα εποχή (Ραϊκόννεν, Μπάτον, Αλόνσο και σία), που δεν μπορώ να πω οτι θα είναι καλύτερα ή χειρότερα, θα είναι πάντως αρκετά διαφορετικά... Και σίγουρα δεν έχει θέσει εδώ.
Σταύρος
Έ όχι και στη γενιά του Χιλ
Ο Βιλνεβ εμφανίστηκε στην F1 μόλις το 1996 με Williams Renault έχοντας κατακτήσεις την προηγούμενη χρονιά το πρωτάθλημα Cart καθώς και τη νίκη στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης. Μάλιστα κατάφερε στην πρώτη του κιόλας χρονιά να διεκδικεί πρωτάθλημα ενώ την επόμενη και μετά τη φυγή του Χιλ το 1997 έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής... -
Ο χρήστης k έγραψε:
Έ όχι και στη γενιά του Χιλ
Οκ, μάλλον το παράκανα . Αλλά δεν αναιρείται το επιχείρημα πως, είχε την ευκαιρία του, την εκμεταλλεύτηκε, και τώρα είναι ώρα για τα 'νέα πιστόλια'
Ο Βίλνεβ στη Williams to 2005!!!