-
Μπορούν... Στην Ραφήνα στο λιμάνι το καλοκαίρι έχω δει αυτοκίνητα με 3-4 μπορεί και 5 κλήσεις...
Όλες από δημοτική και μάλιστα σε σημείο που δεν ενοχλούν τα αυτοκίνητα. Πας για τριήμερο και στο γυρισμό χρωστάς κανα 200άρι για τις κλήσεις...Προσοχή όσοι πάνε προς τα εκεί ειδικά το καλοκάιρι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι παρακαλω?
Μια παρόμοια περίπτωση είχε ένας φίλος μου, είχε παρκάρει στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, στη νησίδα. Βρήκε δύο κλήσεις για την ίδια παράβαση από δημοτική αστυνομία και τροχαία με διαφορτικά ποσά η μία από την άλλη. Τέλος πάντων, πήγε στην τροχαία και εκεί του είπαν πως αφού ο δημοτικός αστυνόμος είχε ήδη βρει καταγεγραμμένη την παράβαση δεν έπρεπε να ξανακάνει το ίδιο. Τώρα βέβαια δεν θυμάμαι τη διάρκεια από τη μία στην άλλη
Αλλά με αυτό που παραθέτεις...>...**Αν η παράνομη στάθμευση συνεχίζεται και πέραν των τριών (3) ωρώναπό τη βεβαίωση της παράβασης,βεβαιώνεται νέα παράβαση από το ίδιο ή
άλλο όργανο και μετά την πάροδο του δεύτερου τρίωρου γίνεται μεταφορά
του οχήματος**, -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μπορούν... Στην Ραφήνα στο λιμάνι το καλοκαίρι έχω δει αυτοκίνητα με 3-4 μπορεί και 5 κλήσεις...
Όλες από δημοτική και μάλιστα σε σημείο που δεν ενοχλούν τα αυτοκίνητα. Πας για τριήμερο και στο γυρισμό χρωστάς κανα 200άρι για τις κλήσεις...Προσοχή όσοι πάνε προς τα εκεί ειδικά το καλοκάιρι...
επειδή μένω Ραφήνα....καλά τους κάνουν. Υπάρχουν πάρκιγκ επι πληρωμή. Θα τους έβγαινε λιγότερο αλλά ο έλληνας τσαμπατζής σε όλα του.
Ξέρεις τι τραβάμε από τους αθηναίους που τα παρατάνε και φεύγουν στα νησια.Να πληρώσουν 1200.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επειδή μένω Ραφήνα....καλά τους κάνουν. Υπάρχουν πάρκιγκ επι πληρωμή. Θα τους έβγαινε λιγότερο αλλά ο έλληνας τσαμπατζής σε όλα του.
Ξέρεις τι τραβάμε από τους αθηναίους που τα παρατάνε και φεύγουν στα νησια.Να πληρώσουν 1200.
+00.
Νομίζω ότι η κάρτα στάθμευσης στο δρόμο έχει μισό ευρώ/ώρα + τα parking. Ο κόσμος που αποφασίζει να ταξιδέψει ας λαμβάνει υπ' όψιν του στα έξοδα ταξιδιού και τη στάθμευση.
@droemmen: Εκεί που τρώνε τις κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία χωρίς να ενοχλούν και τις βλέπεις 4-5 μαζεμένες, δεν απαγορεύεται η στάθμευση. Όμως, είναι ελεγχόμενη με το κόστος που αναφέρω ακριβώς πιο πάνω.
-
Μιλάμε για το 'λιμάνι' !!!!
Η κλήση είναι φθηνότερη από το parking στις πολλές μέρες!
Στις λίγες μέρες το πάω στον Κωστάκη και παίζω σκαλάκια!
Επίσης είναι τόσο αδιάφθορο το σύστημα στην Ραφήνα που με λίγες λέξεις κλειδιά παρκάρεις μέσα στο λιμάνι χωρίς κανένα πρόβλημαΝα πάει στο Λαύριο να ηρεμήσουν όλοι! Αλλά αν γίνει κάτι τετοιο πρώτοι οι Ραφηνιώτες θα επαναστατήσουν γιατί θα χάσουν τρλό χρήμα λέμε!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μιλάμε για το 'λιμάνι' !!!!Η κλήση είναι φθηνότερη από το parking στις πολλές μέρες!
Επίσης είναι τόσο αδιάφθορο το σύστημα στην Ραφήνα που με λίγες λέξεις κλειδιά παρκάρεις μέσα στο λιμάνι χωρίς κανένα πρόβλημαΝα πάει στο Λαύριο να ηρεμήσουν όλοι! Αλλά αν γίνει κάτι τετοιο πρώτοι οι Ραφηνιώτες θα επαναστατήσουν γιατί θα χάσουν τρλό χρήμα λέμε!!!
οι ραφηνιώτες ανέκαθεν θέλουΜΕ να φύγει το λιμάνι.
λεφτά θέλει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας και ο δήμαρχος, όχι όλοι εμείς που ταλαιπωριόμαστε από τους γύφτουλες τους αθηναίους που λεφτά έχουν να πάνε Μύκονο αλλά για πάρκιγκ κο κο κο κο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μιλάμε για το 'λιμάνι' !!!!**Η κλήση είναι φθηνότερη από το parking στις πολλές μέρες! **:rtfm:
Η 1 κλήση μπορεί, οι 3-4 χλωμό
Όσο για τον Κωστάκη, σε βρίσκω ενημερωμένο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μιλάμε για το 'λιμάνι' !!!!
**Η κλήση είναι φθηνότερη από το parking στις πολλές μέρες! **:rtfm:
Η 1 κλήση μπορεί, οι 3-4 χλωμό
Όσο για τον Κωστάκη, σε βρίσκω ενημερωμένο
κλασσική αντιμετώπιση ... η κλήση με συμφέρει ...οπότε το παρατάω όπου βρω ...στα φρύδια μου η καθημερινότητα σας ραφηνιώτες που δεν θέλετε το 'λιμάνι' σας και έχετε και τον Καραμανλή στον δήμο σας...τι ψάχνεις λοκατζης.
-
Δεν έχω φάει ποτέ κλήση στην Ραφήνα και δεν έχω πληρώσει ποτέ parking!
Έχω κάνει πάντα το πλάνο μου και φθάνω την σωστη ώρα μου. security στον κωστάκη 24/7.
Την μια φορά που άργησα ευχαρίστησα τα παιδιά του Λιμενικου!Ναι τα λεφτά μου αντι να τα φάω στο ανούσιο κο κο κο parking τα τρώω σε κανα πιο ουσιώδες ψαράκι σε Τήνο, Μύκονο!
ΙΜΟ ΟΛΡ και δήμαρχος πρέπει να είναι άντε γεια!Πάντως και εγώ γελάω
-με τα τραγελαφικά τρεξίματα που ρίχνουν κάποιοι να προλάβουν το καράβι με τις βαλίτσες,
-με κανα κλειδωμένο στο lidl
-κλήση στο ρέμα
-3 καράβια να φορτώνουν και να πρέπει να περάσουν όλα τα αυτοκίνητα από μια πόρτα -
Πειραιάς και Λαύριο είναι καλύτερα. Πηγαίνετε να πήξετε αυτούς.
ΥΓ. καλά με το κλειδωμένο lidl ρίχνω το γέλιο. Και το ευχαριστιέμαι επίσης.
ΥΓ2 ανούσιο πάρκιγκ; Δεν το μετράς στα έξοδά σου έλληνα; Δεν θα την γλυτώνεις μια ζωή. Και από όσο θυμάμαι δεν σου λείπουν τα ευρώ.
-
Στην Ραφήνα max να χωράνε 600 αυτοκίνητα στο parking και πες άλλα 500 αυτοκίνητα στην ελεγχόμενη, όταν η ζήτηση φαντάζομαι είναι 2,000 αυτοκίνητα τι περιμένεις?
Μην έχεις την απαίτηση ο άλλος να περπατήσει 700 μέτρα με αποσκευές.
Εγώ θα πληρώσω parking όταν φτιαχθεί ένα σωστό με παροχές, κυλιόμενους διαδρόμους για να με πηγαίνουν στο πλοίο, προστασία από κλοπή, αίθουσα αναμονής επιβατών στο λιμάνι, αναγγελίες πλοίων κλπ. Όσο δεν φτιάχνονται αυτά εγώ τον τυπάκο με το ταμείο τσαντίρι για Parking με αλυσιδίτσες δεν τον πληρώνωΟ Πειραιάς είναι καλύτερος γιατί έχει τρένο, αλλά το πληρώνεις σε παραπάνω πλεύση!
Ρε συ αν φύγει το λιμάνι δεν θα έχετε έσοδα ... θα κλείσουν τα μαγαζιά και ο δήμαρχος θα σας διπλάσιάσει τα δημοτικά τέληPs Ζούγκλα φίλε. Μου περισεύουν, δεν χαρίζω, προσπαθώ να μου περισεύουν περισσότερα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στην Ραφήνα max να χωράνε 600 αυτοκίνητα στο parking και πες άλλα 500 αυτοκίνητα στην ελεγχόμενη, όταν η ζήτηση φαντάζομαι είναι 2,000 αυτοκίνητα τι περιμένεις?
Μην έχεις την απαίτηση ο άλλος να περπατήσει 700 μέτρα με αποσκευές.
Εγώ θα πληρώσω parking όταν φτιαχθεί ένα σωστό με παροχές, κυλιόμενους διαδρόμους για να με πηγαίνουν στο πλοίο, προστασία από κλοπή, αίθουσα αναμονής επιβατών στο λιμάνι, αναγγελίες πλοίων κλπ. Όσο δεν φτιάχνονται αυτά εγώ τον τυπάκο με το ταμείο τσαντίρι για Parking με αλυσιδίτσες δεν τον πληρώνωΣυμφωνώ για τις συνθήκες για αυτό ΛΕΜΕ να φύγει το λιμάνι.
Ο Πειραιάς είναι καλύτερος γιατί έχει τρένο, αλλά το πληρώνεις σε παραπάνω πλεύση!
δεν πειράζει, δεν έχει ταμείο-πάρκιγκ τσαντίρι όμως.
Ρε συ αν φύγει το λιμάνι δεν θα έχετε έσοδα ... θα κλείσουν τα μαγαζιά και ο δήμαρχος θα σας διπλάσιάσει τα δημοτικά τέλη
δεν πειράζει ας μην έχω τους αθηναίους στην καμπούρα όλο το καλοκαίρι και δεν θα με νοιάξει. Αλλωστε τα στάζετε στις ψαροταβέρνες κάθε ΣΚ.
Ps Ζούγκλα φίλε. Μου περισεύουν, δεν χαρίζω, προσπαθώ να μου περισεύουν περισσότερα
Σωστός αλλά αν τα έχεις το αφήνεις και βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου (βλέπε 700μ περπάτημα με βαλίτσες) αλλιώς δεν θα είχες Α4 SW και CLS αλλά Rio SW και Superb.
Αλήθεια στο Ελ. Βενιζέλος παρκάρεις στην ΑΟ ; Ξέχασα εκεί έχει μπάρες και καρτούλες.
-
Στο Ελ. Βεζ πάω με Χ92 αν έχω πρωινή πτήση ή με τρένο αν και το parking έχει 50euro την βδομάδα που δεν είναι κακό και έχει και καρότσι!
Εγώ ο φτωχός γυρνάω με Χ92 και περιμένω.... αλλά δεν σκάω 50 διπλή σε ταρίφα όπως κάτι μεζέδες για να έχουν να το λένε ότι πήρα ταξί και κάνω μεγάλη ζωή.
Βασικά είναι που προτιμάς να τα τρως.
Εγώ πάω με λεοφορείο στο αεροδρόμιο και πληρώνω 5star hotel, ενώ αλλος πάει με ταξί και μένει σε 3star hotel. -
Kαι στην Ραφήνα μπορείς να πας με ΚΤΕΛ ... μια χαρά λεωφορεία έχει και σε πάνε μέχρι κάτω στο λιμάνι.
-
gia xara se oloys!!!prin 11 xronia pira klisi gia kokino,tin plirosa tin epomeni mera,alla den pira tilefono ston dimo tis perioxis kai mou kanane dikastirio.......!meta 5 xronia!!!!!!!!!!!!eutixos itan filagmeni sto sirtari...se doulia na vriskomaste,
A!!Prosoxi osoi pate sto BOLO ,grafoun pantou...akoma kai tis kiriakes,KAI MALISTA PIO AKRIVA KAI APO KLISI TIS TPOXAIAS. -
Ο χρήστης GRANDEPUNDOFANITHESS έγραψε:
gia xara se oloys!!!prin 11 xronia pira klisi gia kokino,tin plirosa tin epomeni mera,alla den pira tilefono ston dimo tis perioxis kai mou kanane dikastirio.......!meta 5 xronia!!!!!!!!!!!!eutixos itan filagmeni sto sirtari...se doulia na vriskomaste,
A!!Prosoxi osoi pate sto BOLO ,grafoun pantou...akoma kai tis kiriakes,KAI MALISTA PIO AKRIVA KAI APO KLISI TIS TPOXAIAS.Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Ο χρήστης GRANDEPUNDOFANITHESS έγραψε:
A!!Prosoxi osoi pate sto BOLO ,grafoun pantou...akoma kai tis kiriakes,**KAI MALISTA PIO AKRIVA KAI APO KLISI TIS TPOXAIAS. **Ή παρανομεί ο δήμος ή μεταφέρεις αστικό μύθο Διάλεξε
Ερώτηση για κλήση