-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Δεν εκβιάζουν εσένα Δημήτρη,αλλά το Ελληνικό Κράτος!Και όντως όπως λέει ο yandr κυρίως τα μικρότερα ξενοδοχεία θα επηρεαστούν!Που περίμεναν απο την Ολυμπιάδα να βγάλουν λίγα λεφτά!!
Καλά τώρα το 'λίγα λεφτά' είναι σχετικό, είδατε που έχουν πάει οι τιμές φέτος?
ΟΚ...ΟΚ!!...Σχήμα λόγου...αναλογικά με την 'αναβροχιά' που εχουν τα περισσότερα...ειδικά στην Αττική!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ...ΟΚ!!...Σχήμα λόγου...αναλογικά με την 'αναβροχιά' που εχουν τα περισσότερα...ειδικά στην Αττική!!ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς, απλά τον τελευταίο καιρό ψάχνω δωμάτιο στην Σύρο με νορμαλ τιμή και μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα οπότε... καταλαβαίνεις!
-
Για δες που έχουν πέσει οι τιμές στα μεγάλα ξενοδοχεία της Κρήτης. Βαράνε μύγες φέτος...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Για δες που έχουν πέσει οι τιμές στα μεγάλα ξενοδοχεία της Κρήτης. Βαράνε μύγες φέτος...Αυτό είναι αλήθεια, όλοι προβλέπουν μεγάλη τουριστική κρίση.
-
Τρέμω για το τι θα αντιμετωπίσουμε όλοι από το Σεπτέμβριο... Οταν θα έχουμε καταλάβει ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει απόσβεση τόσων επενδύσεων μέσα σε ένα 20ήμερο, όση κίνηση κι αν έχουμε λόγω των ξένων...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν εκβιάζουν εσένα Δημήτρη,αλλά το Ελληνικό Κράτος!Και όντως όπως λέει ο yandr κυρίως τα μικρότερα ξενοδοχεία θα επηρεαστούν!Που περίμεναν απο την Ολυμπιάδα να βγάλουν λίγα λεφτά!!
Λίγα λεφτά; Για καθίστε ρε παιδιά. Εγώ τον Μάρτιο έμεινα στη Βιέννη, στο Hilton που βρίσκεται πάνω στον Δούναβη σε δωμάτιο 42 τ.μ. και πλήρωσα 72 ευρώ.
Στα σαλέ της Ελβετίας που σχεδιάζω να πάω του χρόνου, ζητάνε ακόμη λιγότερα (εξαιρούνται βέβαια οι πολύ high season). Στην Αυστρία που σχεδιάζω να πάω τον Οκτώβριο (δεύτερη φορά φέτος) σε 5-άστερο ξενοδοχείο θα πληρώσω κάτω από 80 ευρώ. Γενικά ποτέ δεν πάω διακοπές Ελλάδα για πάνω από 5 ημέρες, γιατί μου βγαίνει πιο φθηνά στο εξωτερικό υπολογίζοντας και τα εισιτήρια!!! Έλεος!!!
Φέτος είναι η τελευταία αρπαχτή (αν και ούτε και αυτή φαίνεται να βγαίνει) και από του χρώνου 50% λιγότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πόσους ηλίθιους θα βρίσκουμε κάθε χρόνο; Κάποτε θα εξαντληθούν. Έτσι και έγινε.
Εδώ ο καραμήτρος με τα τρύπια σεντόνια ζητάει από 100 και πάνω για την Κολοπετινίτσα. Καλά κάνουν και τους π*δάνε. Χίλιες φορές μαζί τους. Όχι θα δουλεύουνε τριπλοβάρδια με όσο το δυνατόν λιγότερους βέβαια υπαλλήλους για να χρεώνουν οι ξενοδόχοι ότι τους κατέβει.
Για δες τον κατάλογο του Hilton να δεις ποιο είναι το πιο ακριβό της αλυσίδας στον κόσμο. Της Αθήνας είναι.
Μαζί τους είμαι. Μακάρι να πετύχουν ότι ζητάνε. Όχι να τρώει ο κάθε ξενοδόχος δυσφιμίζοντας τη χώρα με τις υπερβολικές χρεώσεις του και να ξεσκίζει τους υπαλλήλους λόγω Ολυμπιάδας. Οι όλοι θα τρώμε ή κανένας.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Λίγα λεφτά; Για καθίστε ρε παιδιά. Εγώ τον Μάρτιο έμεινα στη Βιέννη, στο Hilton που βρίσκεται πάνω στον Δούναβη σε δωμάτιο 42 τ.μ. και πλήρωσα 72 ευρώ.
Στα σαλέ της Ελβετίας που σχεδιάζω να πάω του χρόνου, ζητάνε ακόμη λιγότερα (εξαιρούνται βέβαια οι πολύ high season). Στην Αυστρία που σχεδιάζω να πάω τον Οκτώβριο (δεύτερη φορά φέτος) σε 5-άστερο ξενοδοχείο θα πληρώσω κάτω από 80 ευρώ. Γενικά ποτέ δεν πάω διακοπές Ελλάδα για πάνω από 5 ημέρες, γιατί μου βγαίνει πιο φθηνά στο εξωτερικό υπολογίζοντας και τα εισιτήρια!!! Έλεος!!!
Φέτος είναι η τελευταία αρπαχτή (αν και ούτε και αυτή φαίνεται να βγαίνει) και από του χρώνου 50% λιγότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πόσους ηλίθιους θα βρίσκουμε κάθε χρόνο; Κάποτε θα εξαντληθούν. Έτσι και έγινε.
Εδώ ο καραμήτρος με τα τρύπια σεντόνια ζητάει από 100 και πάνω για την Κολοπετινίτσα. Καλά κάνουν και τους π*δάνε. Χίλιες φορές μαζί τους. Όχι θα δουλεύουνε τριπλοβάρδια με όσο το δυνατόν λιγότερους βέβαια υπαλλήλους για να χρεώνουν οι ξενοδόχοι ότι τους κατέβει.
Για δες τον κατάλογο του Hilton να δεις ποιο είναι το πιο ακριβό της αλυσίδας στον κόσμο. Της Αθήνας είναι.
Μαζί τους είμαι. Μακάρι να πετύχουν ότι ζητάνε. Όχι να τρώει ο κάθε ξενοδόχος δυσφιμίζοντας τη χώρα με τις υπερβολικές χρεώσεις του και να ξεσκίζει τους υπαλλήλους λόγω Ολυμπιάδας. Οι όλοι θα τρώμε ή κανένας.
Στο άρθρο του CNN
http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/07 ... cs.strike/
γράφει οτι κυρίως τα μεγάλα ξενοδοχεί θα επιρρεαστούν.
'I understand 90 percent of hotels are operating normally,' Alexander Arapakis, owner of the family-run Dorian Inn, told the Press Association.
'Really it is the big five-star hotels which are mainly affected,' added Arapakis, whose hotel in the center of the city will house many of the international media for the Olympics.
Το γνωρίζω οτι είναι εκβιασμός και οτι μάλλον όλα θα πάνε καλά, αλλά ακόμα και αυτό είναι too much.
Αγαπητέ Yandr, οι τιμές που γράφεις είναι πραγματικά πολύ καλές! Έχω πετύχει και εγώ πολύ καλές τιμές με αποτέλεσμα να μείνω σε 5 stars hotel με $50 τη βραδιά (http://www.priceline.com), αλλά έχω πληρώσει πολλές φορές και πάνω απο $700 τη βραδία. Τις καλύτερες τιμές πάντα τις πετυχαίνω εδώ USA, και απο τις χειρότερες στην Ελλάδα. **Άσε που το service και το snob ύφος είναι πλέον δεδομένο στα ακριβά Ελληνικά hotels και όχι μόνο. **
Tώρα Αθήνα στο Ηilton που έκλεισα η τιμή είναι πάνω απο $600/night. Δεν έχω καμία διάθεση να διαβάζω κάτι τέτοιο σε άρθρο.
Έστειλα email στο hotel να ρωτήσω άν όλα είναι οκ και απάντηση δεν πήρα για 4 ώρες. Πήρα τηλέφωνο και περίμενα 5 λεπτά στο τηλέφωνο για να μου πούνε κάτι απλο. Πέντα λεπτά αναμονής γιατί έπρεπε να με βρεί στο computer του πρώτα. Η απάντηση που πήρα απο τον υπάλληλο ήταν οτι δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, αλλά μην ανυσηχείτε γιατί κανένας πελάτης δεν θα έχει πρόβλημα!!!! (Tου μίλησα Ελληνικά και οχι English ) Αυτό που μου είπε δεν έχει αντίκτυπο σε εμένα; Και δεν είναι κάτι που δεν το δίνω σημασία, γιατί δεν πάω σε κάποιο hotel που οι υπάλληλοι του δεν είναι εκπεδευμένοι αρκετά.Τις απεργίες τους άν θέλουν να τις κάνουν σε άλλη περίοδο άς την κάνουν (αν και δεν συμφωνώ) , αλλά όχι και σε περίοδο Ολυμπιακών αγώνων! Το αντίκτυπο που μπορεί κάτι τέτοιο να έχει εκτός της χώρας είναι πολύ μεγάλο
-
Αφού τελειώσουν οι αγώνες θα σκεφτούμε και τα μέτρα
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=24010
Ίσως την Πέμπτη 12 Αυγούστου να ξεκινήσουν προαστιακός και τραμ
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=24015
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Φέτος είναι η τελευταία αρπαχτή (αν και ούτε και αυτή φαίνεται να βγαίνει) και από του χρώνου 50% λιγότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πόσους ηλίθιους θα βρίσκουμε κάθε χρόνο; Κάποτε θα εξαντληθούν. Έτσι και έγινε.Έτσι είναι, θυμάμαι παλιότερα που σχολίαζα αρνητικά τους ξένους που κοίταζαν στις ταβέρνες τον τιμοκατάλογο και έφευγαν και ντρεπόμουν να κάνω το ίδιο, αλλά αφού αυτοί δεν ντρέπονται να χρεώνουν έτσι γιατί να ντραπούμε εμείς? Το κομμάτι η κρεατόπιτα στην Κεφαλονιά 8 ευρώ?
Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία το ίδιο? Οι ομπρέλες στις παραλίες 6 ευρώ?
Στην Τουρκία οι τιμές των ξενοδοχείων είναι κατά 30% φτηνότερες, οι τιμές για το μπάνιο (ομπρέλες-άναψυκτικά κλπ) κατά 50% φτηνότερες, το σέρβις πολύ καλύτερο. Γιατί λοιπόν ο τουρίστας να έρθει εδώ και όχι εκεί?
Αφού πλέον οι περισσότεροι μιλάνε κι ελληνικά, γιατί κατ'επέκταση και ο έλληνας να μην πάει εκεί?
Η τελευταία διαφήμιση τους ξέρετε ποιά είναι? 'Ελάτε στην Τουρκία την χώρα με τις καλύτερες τιμές που είναι τόσο κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες'! και μπράβο τους, προφανώς είναι πιο έξυπνοι από τους δικούς μας αρπάχτες... -
Κάπου υπήρχε ένα θέμα για την υπέρβαση στο κόστος που είχε αρχικά υπολογιστεί για τους Ο.Α.2004.
Δεν βρήκα το θέμα, οπότε ιδού εδώ...
'Στο 50% οι υπερβάσεις στο κόστος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=550934&lngDtrID=244 -
Είδατε τις καινούργιες κόκκινες πινακίδες στους δρόμους? Γενικά έχει γεμίσει η Αθήνα με καινούργιες ταμπέλες αλλά όσες έχουν να κάνουν με τους Ολυμπιακούς είναι κόκκινες και φωσφορίζουν από....χιλιόμετρα.
Επίσης τις τελευταίες 2-3 μέρες, βλέπω πάρα πολλά Χιουντάι των ολυμπιακών με μικρές πινακίδες Α-ΧΧΧΧ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επίσης τις τελευταίες 2-3 μέρες, βλέπω πάρα πολλά Χιουντάι των ολυμπιακών με μικρές πινακίδες Α-ΧΧΧΧ.Χαμός έχει γίνει με δαύτα! Γεμίσαμε στα Matrix και τα Santa-Fe... Τα βλέπω πολύ καιρό τώρα, συνήθως σε ουρά 8-9 αυτοκινήτων. Και βέβαια, όπως και οι ασφαλίτες, δεν αφήνουν ποτέ κανέναν να μπει ανάμεσά τους.
-
Μα δεν το ξέρεις πως από τον ΚΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διακόψεις θρησκευτικό ή στρατιωτικό κονβόι;
Τι; Ούτε θρησκευτικό ούτε στρατιωτικό είναι;
Τότε γιατί γέμισε η Αθήνα μέτρα ασφαλείας (ούτε σε πόλεμο να ήμασταν) για τους αγώνες της (οσία θα μας την κάνουν στο τέλος) Γιάννας;Επίσης ας θυμηθούμε και τις 'ιερες αγελάδες' που πάνε κονβόι με τους ασφαλίτες και τις θωρακισμένες Μερσεντέ.
-
Εβρεξε λιγο και η παραλιακη στο υψος του σταδιου ειρηνης κ φιλιας κ μετα ειχε γεμισει νερα.....
Αν η ποιοτητα των εργων ειναι τετοια,τοτε πολυ συντομα θα θελουμε νεα εργα για να τα αντικαταστησουν.....
Δεν παμε καλαααα. -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Τελικά κατακυρώθηκε, αντί 20 Ιουλίου, 1η Αυγούστου με την ελπίδα ότι θα έχουν φύγει αρκετοί
Κι άλλη απορία: Έστω ότι μου τη βαράει και μπαίνω στις ολυμπιακές λωρίδες, που θα με γράψουν; θα με σταματήσουν στην αριστερή;
Θα με αναγκάσουν να πάω δεξιά; και πως θα περάσω από τα σταματημένα στις άλλες λωρίδες; θα ασχοληθούν μαζί μου για 10 λεπτά τουλάχιστον; (ενώ γύρω τους θα γίνεται ο πανικός)
Θα με γράψει η κάμερα; αυτές είναι ΜΟΝΟ για διαχείριση κυκλοφορίας και όχι για καταγραφή παραβάσεων
-
ε ναι.....οι κατασκευαστικες εταιρειες κλεφτες θα γινουν?
-
τελικά το ζέπελιν θα πετάξει;
θα έρθουν οπλισμένοι αμερικανοί;
αυτά τα ταξί ποιος θα τα πάρει;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
μια και αναφέρατε το ζεπελιν... έχω φάει τρομερό κόλλημα! Χθες το είδα πανω από την Αργυρούπολη και παραλίγο να τρακάρω γιατί το χάζευα!
Ξέρετε εαν μπορούμε να το δούμε? Tour γίνονται? Εχει κανείς κανα γνωστό που μπορεί να ανοίξει ένα παραθυράκι να μπω μέσα?
Νομίζω οτι προσγειώνεται στο Ελληνικό? Μπορεί να παει καποιος άσχετος (εγώ δηλαδή) και να το δει έστω και από μακρυά???
Κάντε κάτι, δεν αντέχω!!!! Λυπηθείτε με!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μια και αναφέρατε το ζεπελιν... έχω φάει τρομερό κόλλημα! Χθες το είδα πανω από την Αργυρούπολη και παραλίγο να τρακάρω γιατί το χάζευα!Ξέρετε εαν μπορούμε να το δούμε? Tour γίνονται? Εχει κανείς κανα γνωστό που μπορεί να ανοίξει ένα παραθυράκι να μπω μέσα?
Νομίζω οτι προσγειώνεται στο Ελληνικό? Μπορεί να παει καποιος άσχετος (εγώ δηλαδή) και να το δει έστω και από μακρυά???
Εχω μια άκρη για το Χίντεμπουργκ!! ...Ενδιαφέρεσαι?...Η μπορεί να ενδιαφέρεται να μπεις κάποιος κοντινός σου ανθρωπος!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μια και αναφέρατε το ζεπελιν... έχω φάει τρομερό κόλλημα! Χθες το είδα πανω από την Αργυρούπολη και παραλίγο να τρακάρω γιατί το χάζευα!Ξέρετε εαν μπορούμε να το δούμε? Tour γίνονται? Εχει κανείς κανα γνωστό που μπορεί να ανοίξει ένα παραθυράκι να μπω μέσα?
Είναι εύκολο. Την στιγμή που απογειώνεται, τρέξε σαν τρελός προς το μέρος του κραυγάζοντας αραβικές κατάρες και μπές μέσα με αυτοπεποίθηση. Μετά περιέγραψέ μας την εμπειρία σου.
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)