-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τελικα το έκλεισα. Getz 1.3 3θυρο με εξτρα εγγύηση 2 χρόνια δηλαδη συνολο 5.Καλοριζικο και καλοταξιδο. Το αβαταρ θα το αλλαξεις τωρα;
ΑΑ συγνωμη λαθος, ειπαμε οτι το αμαξι δεν ειναι για εσενα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τελικα το έκλεισα. Getz 1.3 3θυρο με εξτρα εγγύηση 2 χρόνια δηλαδη συνολο 5.
Καλοριζικο και καλοταξιδο. Το αβαταρ θα το αλλαξεις τωρα;
ΑΑ συγνωμη λαθος, ειπαμε οτι το αμαξι δεν ειναι για εσενα...Nα το άλλαξει και ας έρθει από το Citforum....να τον βασανίσουμε!
-
οχι το αβαταρ δεν αλλάζει ήμουν ειμαι και θα ειμαι φαν της Σιτροέν απλώς έκανα μια παραχώρηση
-
please paidia an kserei kaneis giati to diko mou accent den grafei apo piso kai nomizo eida ena oloidio me to diko mou kai egrafe apo piso glx
-
Να πας να σου δώσουν το αυτοκόλλητο, μάλλον ξέχασαν να το κολλήσουν. Το δικό μου γράφει LS Full.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να πας να σου δώσουν το αυτοκόλλητο, μάλλον ξέχασαν να το κολλήσουν. Το δικό μου γράφει LS Full.Εγώ θα το έβγαζα έτσι κι αλλιώς. Αρα χάρη σου έκαναν.
Οσο για το τι θα πάθει ο Χρήστος όταν βρεθούμε, έχω μαζέψει μια αρκετά μεγάλη λίστα. Είχα παλιότερα επισκεφτεί στη Γαλλία μουσείο με μηχανές βασανιστηρίων από το μεσαίωνα.
Πέραν της πλάκας, μια χαρά είναι το αμαξάκι. Οδηγώ το Getz 1.1 εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ καλό ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ και ξέρεις τις δυνατότητες και το σκοπό του κάθε αυτοκινήτου.
-
Με αφορμή την κουβέντα για τη BMW 1 στα Νέα Μοντέλα, θυμήθηκα μια ατάκα του Clarkson για τα Hyundai:
'Meanwhile, to pronounce 'Hyundai' correctly, you need to arrange for a Korean martial arts expert to punch you in the guts as you're saying it.'
Ή επί το ελληνικότερον:
'Για να προφέρεις σωστά το 'Hyundai', πρέπει να κανονίσεις με έναν Κορεάτη ειδικό στις πολεμικές τέχνες να σου ρίξει μια μπουνιά στην κοιλιά την ώρα που το λες'ΚΟΥΙΖ: Πόσοι από εσάς ξέρουν πως να προφέρουν το Hyundai σωστά;
Χιουντάι πάντως δεν το λένε οι Κορεάτες (και ο υπόλοιπος κόσμος), το σωστό είναι 'Χιούν-τε' (το 'Χιουν' απότομα, ακριβώς σαν να παθαίνεις αυτό που λέει ο Clarkson. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να πας να σου δώσουν το αυτοκόλλητο, μάλλον ξέχασαν να το κολλήσουν. Το δικό μου γράφει LS Full.Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το αυτοκόλλητο LS Full το είχαν μόνο οι εκδόσεις που ήταν πλήρως εξοπλισμένες (με 2πλους αερόσακους και abs). Στη βασική έκδοση με μονό αερόσακο και χωρίς abs δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο πίσω.
Επίσης να ευχηθώ στον chrmes καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο του Getz!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης να ευχηθώ στον chrmes καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο του Getz!Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!
Να 'σαι καλά. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Επίσης να ευχηθώ στον chrmes καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο του Getz!
Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!
Να 'σαι καλά.Xρήστο το ΒΧ τι θα το κάνεις?
*Ελπίζω να βγάλεις τους λασπωτήρες που έχουν τα Getz και βλέπω κατα καιρούς στο δρόμο....δεν ζούμε στην Αγγλία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xρήστο το ΒΧ τι θα το κάνεις?Θα προσπαθήσω να το πουλήσω, δεν μπορω να το εχω στο δρομο, αν ειχα χωρο...
*Ελπίζω να βγάλεις τους λασπωτήρες που έχουν τα Getz και βλέπω κατα καιρούς στο δρόμο....δεν ζούμε στην Αγγλία.
Μπα δεν νιμίζω μικροί ειναι.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηyundai 4η σε έρευνα πιστότητας!Τετοια ν' ακούω
-
Έδω και μερικές ώρες έχω το Γκέτζ
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Γράψε κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου. -
Να το οδηγήσω λίγο πρώτα
-
Έχεις 1 εβδομάδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις 1 εβδομάδα.Εδώ είμαι
Μια βδομάδα και 750 χιλιόμετρα με το Γκετζ.
Άμα το προηγούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσες είναι ειναι υδροπνευματική Σιτροέν όλα τα άλλα δεν μπορεί παρά να είναι λιγότερο άνετα. Το πρώτο που εντόπισα στο Γκετζ είναι οτι κοπανάει αρκετά πίσω αλλά ευτχώς δεν τρίζει τίποτα μέσα. Την Δευτέρα που πήγα για Βενζίνη κοίταξα τον αέρα στα λάστιχα και έιχαν 42 . Έβαλα 30 και τώρα βελτιώθηκε αρκετά η άνεση
Μετά 3300 στροφές αυξάνεται πολύ ο θόρυβος του κινητήρα, αλλά μέτα από 7 χρόνια με ελεύθερη εξάτμιση στο ΑΧ όλα τα άλλα είναι υποφερτά .Γενικά η ηχομώνοση του Γκετζ δεν ειναι το δυνατό του σημείο, τουλάχιστον μεχρι τα 110 είναι αρκετά αθόρυβο.
Ο κινητήρας μου φαίνεται ροπάτος μιας και δεν έχω περάσει ακόμη τις 4000 αλλά και αρκετά οικονομικός συγκριτικά με τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου, περίπου 8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα μέτρησα στο πρώτο γέμισμα(ρεκόρ για μένα μια φορα έπεσα κατω από 10 με το ΑΧ).
Συνολικά ειμαι ικανοποιημένος, περισσότερα στο μέλλον -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Από αυτά που διάβασα μάλλον θα το προτείνω σε μια φίλη μας που θέλει κάτι καλό και φτηνό για την πόλη. -
Kαλοριζικο καλοταξιδο, καλοφαγωτο (ωχ! αυτο ειναι απο αλλου )
Ποσο πηγε τελικα το μαλλι? ΟΛΑ μεσα...
HYUNDAI FORUM