-
Καμμια ιδεα ρε παιδια:αντε γιατι εχω πελαγωσει
-
H ιδέα είναι να μπεις να ρωτήσεις στην Τεχνική ενότητα.. εδώ πάει ψιλοχαμένο το ποστ.
-
Ο χρήστης celica72 έγραψε:
Καμμια ιδεα ρε παιδια:αντε γιατι εχω πελαγωσειη λογική λέει να πας σε εξειδικευμένο συνεργείο ............και μάλλον θες νέα μονάδα esp!
-
Ευχαριστω και τους δυο σας.θα μπω τεχνικη ενοτητα.Για συνεργειο HYUNDAI δε ξερω καποιο συγκεκριμενο εδω που μενω Νικαια .Για το κομβο στο κηφισο μακρυα και αγαπημενοι
-
Κοίτα επίσημο συνεργείο προς Ιλιον. Θεωρώ ότι είναι μακράν το καλύτερο συνεργείο για Hyundai. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από την δική μου κορεάτικη εμπειρία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από πότε θεωρείται φραγκάτος όποιος έχει Τoyota;
Από τότε που οι ίδιοι της TOYOTA (εμπορίες/συνεργεία) θεωρούν ότι οι πελάτες της πρέπει να είναι φραγκάτοι.
Δηλ. ότι 'Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!'...
Αυτά με μία απλή βόλτα σε συνεργεία και εμπορίες της κας Toyota μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να τα διαπιστώσει.
Εγώ πάντως τα έχω διαπιστώσει σε αρκετές εμπορίες όταν έψαχνα να αγοράσω το Corolla το 2004 και τελικά αγόρασα το ASTRA που δεν είχε πρόβλημα να το πουλήσει η OPEL σε ένα κοινό θνητό.Και αυτή τη φιλοσοφία την σιγοντάρει και ένα μεγάλο ποσοστό πελατών, που θεωρούν ότι έχουν αγοράσει την top μάρκα.
Αν μιλάς για σερβις, ανταλλακτικά ναι ΟΚ! Aυτό ισχύει ή ισχυε ακόμα για τα Hyundai που σου ζήταγαν για ένα απλό σερβις 200 ευρώ. Δε ξαναπάτησα το πόδι μου σε εξουσιοδοτημένο και ησυχασε η τσέπη μου! Αν πας σε Honda θα δεις και ποιο υψηλές τιμές!
Αυτό με το Corolla δε κατάλαβα, δλδ εννοείς ότι το πουλάνε σε υψηλή τιμή; 4-5000 ευρω! Αν μιλάς από μαντράδες, εμπόρους κλπ πολλοι είναι ακριβοί και πιασοκ@ληδες!
Τώρα αυτό με το Τοp ας το αφήσουμε γτ θέλει πολύ κουβέντα! -
Επειδή είμαστε offtopic... ας μην το αναλύσουμε άλλο.
-
Η Hyundai έχει ανέβει πολύ τελευταία, πχ i20 και i30 Πολύ καλά στις κατηγορίες τους, αλλά εξακολουθεί να χάνει σε θέματα εμφάνισης
-
Ο χρήστης Dim84 έγραψε:
Η Hyundai έχει ανέβει πολύ τελευταία, πχ i20 και i30 Πολύ καλά στις κατηγορίες τους, αλλά εξακολουθεί να χάνει σε θέματα εμφάνισηςΥποκειμενικο θεμα.......
-
Βασικά πιστεύω ότι στην Ελλάδα χάνει στον τομέα της αντιπροσώπευσης με την αντιπροσωπεία εδώ να σου λέει πάρτο όπως το θέλω ή πήγαινε αλλού.
Είμαι περιεργος να δω αν η μετεγκατάσταση της σχεδίασης και παραγωγής σε ευρωπαικό έδαφος θα έχει επίδραση στην αξιοπιστία, καθώς θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο δυνατό χαρτί της φίρμας πλέον (εφόσον οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο) -
Κοντευει 10ετια που παραγει μοντελα εκτος Κορεας και δεν εχει αλλαξει κατι στο δυνατο χαρτι τους....Τωρα ομως εχουν ανεβει ψηλα και σε τομεις οπως ποιοτητα και οδικη συμπεριφορα!
-
εχει καποιος πληροφοριες τι ακριβως γινεται με το χρηματοδοτικο ifree? θελω συγκεκριμενα το i10 και δεν εχω αυτοκινητο να δωσω για προκαταβολη... εχω 4000 ευρω μετρητα να δωσω προκαταβολη...
τι υπηρεσιες προσφερει το προγραμμα? και ποσο θα ειναι η δοση?? -
Ταξιδακι πρωτη φορα με το i10 blue drive με 3000 χλμ στο οδομετρο.
αθηνα-τυρος αρκαδιας.μεση καταναλωση 4,7 λ/100! 3 ατομα με αποσκευες και κλιματισμο. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
αθηνα-τυρος αρκαδιας.μεση καταναλωση 4,7 λ/100! 3 ατομα με αποσκευες και κλιματισμο.επειδη μολις γυρισα απο τη hyundai με την κοπελα μου και ειλικρινα επαθα πλακα!!! ειμαι 1,92 και πρωτη φορα χωραω ανετα σε τετοιο αυτοκινητο και στη θεση του οδηγου αλλα και πισω....
ενδιαφερομαστε για το 1000 ...
πες μου λιγο πως παει σε επαρχιακους δρομους? τραβαει καθολου ή θα φοβαμαι να προσπερασω? -
Ο χρήστης akis8607 έγραψε:
εχει καποιος πληροφοριες τι ακριβως γινεται με το χρηματοδοτικο ifree? θελω συγκεκριμενα το i10 και δεν εχω αυτοκινητο να δωσω για προκαταβολη... εχω 4000 ευρω μετρητα να δωσω προκαταβολη...
τι υπηρεσιες προσφερει το προγραμμα? και ποσο θα ειναι η δοση??Δεν έχει διαφορά από το απλό χρηματοδοτικο....το μόνο θετικό που έχει είναι ότι πριν δώσεις την τελευταία μεγάλη δόση (baloon) μπορείς να το δώσεις πίσω και να πάρεις ένα πόσο που το έχεις συμφωνήσει από τη αρχή σαν την άξια του μεταχειρισμένου... και να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο με αυτά σαν προκαταβολή ή να τα πάρεις και να φύγεις...
στα αρνητικά τώρα... πρέπει να το συντηρείς με δικά σου εξοδα στο δίκτυο να αλλάζεις εσύ τα λάστιχα κάθε 40000χλμ, να πληρώνεις τέλη και ασφάλεια κ.λ.π.
Εμένα μου φάνηκε μ@λ@κια πάντως....
-
αθηνα-τυρος αρκαδιας.μεση καταναλωση 4,7 λ/100! 3 ατομα με αποσκευες και κλιματισμο.Ελα πες την αληθεια τωρα.......δεν πηγες πανω απο 60χλμ!!!!!
-
Τρεις ώρες παρα πέντε λεπτα,ανω γλυφαδα-παραλια τυρου.απο νεμαια.απο στερνα μου ειπαν λιγότερο,ισχυει?110-120 σταθερα.χτυπησαμε και 140 καποιες φορες.
στον επαρχιακο 80-90.και με πολυ κοντρα αερα μεχρι την κορινθο.@akis
Αν το συγκρινω με το λεον μου (222 αλογα,34,3 ροπη) προφανως το αδκω.
δυο φορες στις παρατεταμενες ανηφορες της τριπολεως κατεβασα τεταρτη.
στον επαρχιακο μετα την εξοδο της νεμαιας,ακολουθουσα ανετα την σβελτη ροη.μετα και το αργος, σε βοηθαει το ανελπιστα καλο πατημα του και κουβαλας την φορα σου στις στροφές .προσπερασα με τριτη σε ελαφρες κατηφορες.αν ομως το 'εμπόδιο ' κινείται με 80-90 μάλλον το ξεχνας.σε ανηφορα δε...
αυριο επιστρεφω και θα σου πω και τις νεες εντυπώσεις μου. -
Τρεις ώρες παρα πέντε λεπτα,ανω γλυφαδα-παραλια τυρου.απο νεμαια.απο στερνα μου ειπαν λιγότερο,ισχυει?110-120 σταθερα.χτυπησαμε και 140 καποιες φορες.
στον επαρχιακο 80-90.και με πολυ κοντρα αερα μεχρι την κορινθο.@akis
Αν το συγκρινω με το λεον μου (222 αλογα,34,3 ροπη) προφανως το αδκω.
δυο φορες στις παρατεταμενες ανηφορες της τριπολεως κατεβασα τεταρτη.
στον επαρχιακο μετα την εξοδο της νεμαιας,ακολουθουσα ανετα την σβελτη ροη.μετα και το αργος, σε βοηθαει το ανελπιστα καλο πατημα του και κουβαλας την φορα σου στις στροφές .προσπερασα με τριτη σε ελαφρες κατηφορες.αν ομως το 'εμπόδιο ' κινείται με 80-90 μάλλον το ξεχνας.σε ανηφορα δε...
αυριο επιστρεφω και θα σου πω και τις νεες εντυπώσεις μου.σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
η αληθεια ειναι οτι ο εχουμε ερωτευτει !!!! μου εκανε πολυ εντυπωση η ποιοτητα αλλα και οι χωροι! νοιωθεις οτι εισαι σε μεγαλυτερο αυτοκινητο!
περιμενουμε πως και πως τις εντυπωσεις σου! δεν κρατιομαστε θελουμε να το παρουμε -
Επισης,εχει απιστευτη ηχομονωση.
την ακουγε ομως στις ξαφνικες ριπες ανεμου. -
Επιστροφη σημερα και πετυχα ακριβως την ιδια καταναλωση, 4,7 λ/100χλμ.
Ακη, ο,τι χρειαστηκε να προσπερασω στον επαρχιακο,το περασα.
HYUNDAI FORUM