-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/hyundai-genesis-koreatiki-iperoxi
BMW ? -
Μελλοντική 7GT ...
Πέρα από τα αστεία όμως, ιδιαίτερα καλαίσθητο αμάξι και με όμορφο εσωτερικό.
-
φτυστή bmw.
τους φούστηδες ρε στην αντιγραφή είναι καλλιτέχνες -
Αυτό ταιριάζει κάπως καλύτερα
VERY NICE COPY & PASTE OF: PEUGEOT 508 (FRONT), TOYOTA AVALON (SIDE) AND LEXUS GS (TAILIGHTS).
http://www.autoblog.com/2013/11/26/2015-hyundai-genesis-review-first-drive/
-
Κατα τα άλλα πάντα οι Κορεάτες αντιγράφουν τους άλλους!
-
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Κατα τα άλλα πάντα οι Κορεάτες αντιγράφουν τους άλλους!μεχρι και οι ροδες ειναι στρογγυλες........πφ!!!
-
Κατα τα άλλα πάντα οι Κορεάτες αντιγράφουν τους άλλους!Το καταλαβαινεις πως τα 3 αυτά αυτοκίνητα κυκλοφορούν ήδη και τα έχουν βάλει σαν παράδειγμα απο τα οποία πήραν στοιχεία οι κορεατες έτσι?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το καταλαβαινεις πως τα 3 αυτά αυτοκίνητα κυκλοφορούν ΗΔΗ, ΗΔΗ, ΗΔΗ, ΗΔΗ και τα έχουν βάλει σαν παράδειγμα απο τα οποία πήραν στοιχεία οι κορεατες έτσι?
Fixed!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Κανένα από αυτά στις φωτό δεν έχει πινακίδες, άρα δεν κυκλοφορεί.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μεχρι και οι ροδες ειναι στρογγυλες........πφ!!!
Άσε! Άμα αύριο βάλει σε Sante Fe ερπύστριες θα πουν ότι το έκλεψε από Toyota Land Cruiser κλπ, αλλα τους έχω ικανούς να πουν ότι το πήρε από Leopard ή Caterpillar.
-
3 πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ -
Άσε! Άμα αύριο βάλει σε Sante Fe ερπύστριες θα πουν ότι το έκλεψε από Toyota Land Cruiser κλπ,
-
boring topic is boring...
Ρε μλκς νταξει... ολα μοιάζουν σε κάτι αλλο απο καποια γωνία και κλαιν δλδ. Χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι αν το τελικό σύνολο είναι ωραίο... και το Genesis γαμεί και δέρνει. Μακάρι και αλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να μπορουσαν να παιξουν σε τετοια μεγάλη κλασση.
Εγω ετοιμος ημουν με την πιστωτικη στο χέρι να το πάρω... αλλα οταν είδα 4.99 μηκος ξενερωσα την ζωή μου... μιας και στο γκαράζ μου πάνω απο 4.30 δεν σηκώνει.
-
USB έχει;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το καταλαβαινεις πως τα 3 αυτά αυτοκίνητα κυκλοφορούν ήδη και τα έχουν βάλει σαν παράδειγμα απο τα οποία πήραν στοιχεία οι κορεατες έτσι?Τα οποία επίσης μοιάζουν μεταξύ τους έχοντας φυσικά κάποιες τροποποιήσεις για ξεκάρφωμα, άρα η αντιγραφή δεν είναι προνόμιο των Κορεατών.
3 πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ
Πότε το έγραψε;
Είναι ξεκάθαρο από που θα έχει αντιγράψει!
-
Τα οποία επίσης μοιάζουν μεταξύ τους έχοντας φυσικά κάποιες τροποποιήσεις για ξεκάρφωμα, άρα η αντιγραφή δεν είναι προνόμιο των Κορεατών.
Τα αυτοκίνητα μιας εταιρίας να μοιάζουν μεταξύ τους?
Τι λες ρε θηρίο!
Ωριμάζει πολύ η Hyundai σε μοτέρ, κιβώτια κλπα
αλλά σχεδιαστικά πρέπει να σταθεροποιηθεί.
Σαφώς και δεν είναι εύκολο. -
Το συγκεκριμένο θέμα τελικά στον 'Αντίλογο' έπρεπε να είναι και όχι στους 'Κατασκευαστες' ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τα οποία επίσης μοιάζουν μεταξύ τους έχοντας φυσικά κάποιες τροποποιήσεις για ξεκάρφωμα, άρα η αντιγραφή δεν είναι προνόμιο των Κορεατών.
Τι λες ρε θηρίο!
Σαφώς και δεν είναι εύκολο.Aναφέρομαι μόνο σχεδιαστικά για τα 3 παραπάνω αυτοκίνητα, Peugeot,Toyota,Lexus αν και στα δύο τελευταία είναι δικαιολογημένη η αντιγραφή. Τι εννοούμε 'σχεδιαστικά πρέπει να σταθεροποιηθεί'; Μήπως να φτιάξει μιά δικιά της μάσκα όπως π.χ. Μercedes, BMW, Audi και να τη χρησιμοποιεί μέχρι να βαρεθούμε να τη βλέπουμε;
-
Χαριτολογώντας 'οικογενειακή ταυτότητα' το λένε. Δεν μπορεί να μην έχει προσέξει ότι μέχρι και η Hyundai έχει την δική της?!?!?!?!
-
Τι λες ρε θηρίο!
Σαφώς και δεν είναι εύκολο.Aναφέρομαι μόνο σχεδιαστικά για τα 3 παραπάνω αυτοκίνητα, Peugeot,Toyota,Lexus αν και στα δύο τελευταία είναι δικαιολογημένη η αντιγραφή. Τι εννοούμε 'σχεδιαστικά πρέπει να σταθεροποιηθεί'; Μήπως να φτιάξει μιά δικιά της μάσκα όπως π.χ. Μercedes, BMW, Audi και να τη χρησιμοποιεί μέχρι να βαρεθούμε να τη βλέπουμε;
Τα οποία έχουν κοινές γραμμές λόγω εταιρίας,
ενώ η Hyundai πήρε απο τα 3 αυτά μοντέλαΒέβαια, μπορείς να βλέπεις το Veloster, το Genesis Coupe , τα iXX και Equus
και να λες 'καλαίσθητα, βγαίνουν απο μια εταιρία.' (ΝΟΤ)
HYUNDAI FORUM