-
Για αυτό πουλάει καλά στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για αυτό πουλάει καλά στην Ελλάδα...Βtw, το i40 & το Εlantra το ίδιο αμάξι δεν είναι? Γιατί τα είδα και τα 2 στους τιμοκαταλόγους της Βουλγαρίας.
-
Oxi. To i40 ειναι μεγαλυτερο μοντέλο. Αυτο που θα λεγόταν εδω (στην Ευρωπη) Sonata!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Oxi. To i40 ειναι μεγαλυτερο μοντέλο. Αυτο που θα λεγόταν εδω (στην Ευρωπη) Sonata!Mάλιστα.... αν και υπάρχει και το i45....μήπως τα έχει μπλέξει λίγο η Ηyundai?
-
Το ίδιο αμαξι ειναι.
'i45' στην Αυστραλία, 'i40' στην Ευρώπη και 'Sonata' στην Αμερική και Κορέα. -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Για αυτό πουλάει καλά στην Ελλάδα...
Βtw, το i40 & το Εlantra το ίδιο αμάξι δεν είναι? Γιατί τα είδα και τα 2 στους τιμοκαταλόγους της Βουλγαρίας.
Δεν νομίζω να διατίθεται το Ελάντρα στην Ευρώπη. Η τελευταία γενιά πρέπει να ήταν αυτή της εξαετίας 2000-2006.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Δεν νομίζω να διατίθεται το Ελάντρα στην Ευρώπη. Η τελευταία γενιά πρέπει να ήταν αυτή της εξαετίας 2000-2006.Υπάρχει στη σελίδα της εταιρίας στη Βουλγαρία!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ίδιο αμαξι ειναι.
'i45' στην Αυστραλία, 'i40' στην Ευρώπη και 'Sonata' στην Αμερική και Κορέα.ΟΚ....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ίδιο αμαξι ειναι.
'i45' στην Αυστραλία, 'i40' στην Ευρώπη και 'Sonata' στην Αμερική και Κορέα.μαματα.......
-
αχ αυτο το Sonata.... παραλιγο ο πατερας μου να το αγοραζε το 2005 που ειχε βγει το καινουργιο μοντελο(ειχαμε και το Σονατα του 1992) ... μολις μπηκαμε στην αντιπρωπεια και ειδα εκεινο το κ*λαρακι με τις εξατμισεις και τα γαματα φαναρια... ... αλλα 2400 κυβικα... πονος...
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/k ... yundai-i30
παμε γι'αλλα....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/korifeo-se-asfalia-to-neas-genias-hyundai-i30
παμε γι'αλλα.......Ουάουυυυυυ....κατάφερε η Χιουντάι να φτιάξει 5στερο αμάξι εν έτει 2012? Εύγε!
-
βλεπω το κατανοησες αυτο που διαβασες καλα......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
βλεπω το κατανοησες αυτο που διαβασες καλα......βλεπω το κατανοησες αυτο που εγραψα καλα......
-
προφανως δεν διαβασες τα ποσοστα.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
προφανως δεν διαβασες τα ποσοστα.....Όλα τα διάβασα...
-
-
Ρε παίδες για προτείνεται κανά λαδάκι για Accent 1,3 2001. Βάζω τόσα χρόνια της Hyundai και σκέφτομαι τώρα να αλλάξω που πλησιάζω τα 100.000χλμ.Δε μου καίει λάδι ή τουλάχιστον δεν έχω εμφανές δείγμα καψίματος μόνο το περιβόητο κροτάλισμα απο ωστήρια που εμφανίστηκε τον χειμώνα είδικα όταν είναι κρύο.Δε περιμένω θαύματα απλώς μήπως 'γλυκάνει' λίγο η λειτουργία και αυξήσουμε την προστασία του. Σκέφτομαι για τα Eneos που χρησιμοποιούν και οι αντιπροσωπείες, Valvoline DuraBlend , Motul 4100 και 6100 λίγο ακριβά τα δεύτερα για συχνές αλλαγές, αλλά και κάποιοι δε έχουν καλή άποψη για αυτά, Total Quartz 7000 φθηνά με καλές κριτικές και επίσης τα Αmsoil Premium Protection δυσεύρετα, ακριβά και με θετικές και αρνητικές απόψεις.Γενικά είμαι μεταξύ Εneos και Τotal αλλά γενικά έχω μπερδευτεί. Βοήθεια Χριστιανοι!!!
-
τα eneos πρεπει να ειναι καλα πιστευω,τα amsoil ειναι σιγουρα καλα ενω και τα total που τα βαζω στο saxo ειναι οκ αλλα δεν θα τα εβαζα σε hyundai.στο accent που ειχα και στο coupe που εχω τωρα βαζω τα fuchs τα οποια επισης θα σου προτεινα.τα βαζουνε σε αρκετα εξειδικευμενα συνεργεια.
-
Ο χρήστης 01jnr έγραψε:
τα eneos πρεπει να ειναι καλα πιστευω,τα amsoil ειναι σιγουρα καλα ενω και τα total που τα βαζω στο saxo ειναι οκ αλλα δεν θα τα εβαζα σε hyundai.στο accent που ειχα και στο coupe που εχω τωρα βαζω τα fuchs τα οποια επισης θα σου προτεινα.τα βαζουνε σε αρκετα εξειδικευμενα συνεργεια.Nαι η αλήθεια είναι ότι τα Total τα έχω συναντήσει πολύ σε Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και μάλλον δεν είναι τυχαίο.Mάλλον για Eneos θα πάω γτ είμαι και κοντά στην ENPO Hellas Όσο για τα Fuchs νομίζω ότι είναι δυσεύρετα, απ' ότι βλέπω για μένα είναι τα Titan Syn MC 10W-40 και η Fuchs Ηellas ειναι στον Πυργο Αθηνών, καλά κρασά.Mάλιστα από έρευνα που έκανα είδα ότι γνωστός βελτιωτής Ιαπωνικών αυτοκινήτων χρησιμοποιέι Eneos και Fuchs, να σημαίνει κάτι αυτό; Περιμένω τυχών άλλες προτάσεις και βλέπω!
HYUNDAI FORUM