-
Βέβαια με 4 άτομα μέσα δεν έχεις φρένα και οι ήδη κακές επιδόσεις γίνονται χειρότερες.
-
το δεν εχεις φρενα ειναι σχετικοτατο καθως στην πολη εχεις φρενα υπο ολες τις συνθηκες.....
τρεχοντας με 120χλμ και με 4 ατομα δεν εχεις τιποτα
ενταξει αν ξερεις τι οδηγεις για μενα δεν ειναι επικινδυνο -
Εγώ πάλι για μέσα στην πόλη μιλάω.
Η διαφορά είναι φανερή. -
στην πολη δεν εχει θεμα χωρις αυτο να σημαινει οτι τα φρενα του ειναι αγκυρες
-
Θέμα με κανένα αμάξι δεν έχεις αν ξέρεις τι είναι.
Απλά επειδή η διαφορά είναι αρκετή(μεγαλύτερη από ότι έχω παρατηρήσει σε άλλα αυτοκίνητα) θεώρησα πως πρέπει να αναφερθεί. -
ισως να ειναι κατω απο το μεσο ορο στα 100-0 παντα σε σχεση με τα μοντελα της εποχης του
τι εννοεις εχω παρατηρησει;;;πως ειδες τι διαφορα;;; -
Προφανώς δεν έκανα μέτρηση αλλά ήταν μεγάλη η διαφορά του από όταν ήμουν μόνος μου σε σχέση με όταν είχα μέσα 4-5 άτομα.
Σε όσα άλλα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει(ακόμα και τα Getz & Accent) δε μου φάνηκε να υπάρχει η διαφορά που έβλεπα στο Atos. -
εγω ακριβως για μεσα στην πολη το θελω.ενταξει προβληματακια λογικο ειναι να εχει γιατι ειναι και 11 χρονων αυτοκινητο..αλλα εφοσον δεν εχει μεγαλη καταναλωση και απο οτι ακουω ειναι και πολλα ευχαριστιμενα ατομα..λογικα θα αξιζει να το αγορασω!!! Παιδια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
-
Για πόσα λεφτά μιλάμε;
-
ok δεν ηξερα οτι ησουν προην κατοχος......
παντως ολα τα αυτοκινητα εχουν διαφορες στα φρενα με η' χωρις φορτιο -
Είναι αμαρτία να χαρακτηρίζουμε το ατος αυτοκίνητο ...
-
αρχες ιουλιου ερχεται το καινουργιο I30 ?? με κινητηρες βενζινης-πετρελαιου 1.4 ? ειδαν καλα τα ματακια μου ?
-
Που το είδες;
Μόνο σε 1.4;; -
Hyundai. Τεστ αντοχής με 40 πιθήκους για το i30
Σαράντα πίθηκοι -μεταξύ αυτών και αρκετοί μπαμπουίνοι- που έχουν βγάλει όνομα στην Βρετανία από το γεγονός ότι καταστρέφουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών στο πάρκο Knowsley Safari Park επιστρατεύθηκαν για 10 ώρες από την Hyundai προκειμένου η τελευταία να δείξει την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του i30 που βγήκε από την δοκιμασία με ελάχιστα σημάδια.Υπάρχουν ασφαλώς πολλοί τρόποι προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Θα πρέπει όμως να παραδεχτούμε, ότι η απόφαση της Hyundai να αφήσει ένα καινούργιο i30 hatchback (γνωστό ως 2013 Elantra GT στη Βόρεια Αμερική) βορά σε 40 πίθηκους είναι αρκετά … προχωρημένη
Είναι το πρώτο τεστ αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία. Η Hyundai οδήγησε ένα ασημένιο i30 στο Knowsley Safari Park, στο οποίο φιλοξενούνται πολλοί μπαμπουίνοι, οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί σε όλο το νησί από την αδυναμία τους, να καταστρέφουν αυτοκίνητα επισκεπτών. Μεταξύ αυτών που ένοιωσαν την … αγάπη των μπαμπουίνων ήταν και ο διάσημος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ, όταν επισκέφθηκε πέρσι το Merseyside.
Μαζί με τους υπαλλήλους του πάρκου, οι άνθρωποι της Hyundai καθόταν και παρακολουθούσε περισσότερους από 40 μπαμπουίνους να μπαινοβγαίνουν στο i30 που είχε ανοικτές όλες τις πόρτες.
«Το γεγονός ότι επέζησε με μόνο μερικές γρατζουνιές είναι απόδειξη για τον τρόπο που ένα σύγχρονο Hyundai έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί. Μετά το τεστ με τους πιθήκους είμαστε σίγουροι ότι κατασκευάσαμε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό αυτοκίνητα» είπε Felicity Wood, Product Manager της i30 της Hyundai.
Δημήτρης Δοντάς / news247 Μάϊος 16 2012 18:59
http://news247.gr/eidiseis/auto/auto-ne ... 78382.html -
Θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι το νέο i30 προγραμματίζεται να λανσαριστεί αρχές Ιουλίου σε 1.4lt κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με μηχανικό 6-ταχυτο κιβώτιο. Το i40 λόγω των μη ευνοικών συνθηκών του οικονομικού περιβάλλοντος της χώρας μας, δεν έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί το ίδιο άμεσα. Στη διάθεση σου για κάθε επιπρόσθετη πληροφόρηση, Hyundai Team.
απο σχολιασμο-απαντηση που εδωσε η hyundai στο facebook.
-
Ωραίος!...
-
αρχικες τιμες hyundai στην βουλγαρια.... και ναι εχουν ολα αυτα τα μοντελα....
Veloster > ~22.900 eyro
I40 > ~20.400
Ix35 > ~20.000-20.500
Genesis Coupe > 33.000
ix55 > ~35.000
Elantra > 17.500-18.000
εχει και το καινουργιο i30 αλλα δεν εχουν τιμη... -
ρε ειναι πολυ ομορφο το i30!!!!δεν ξερω αν το φτιαχνει το τοπιο η' οι πιθικοι αλλα βγαζει δυναμισμο.....
-
Πράγματι είναι όμορφο, αλλά αυτό οφείλεται και στο χαμήλωμα λόγω βάρους πιθήκων...
-
Επιτέλους η Hyundai ανακάλυψε την ταυτότητα των αγοραστών της. Για'υτό και το έδωσε σ'αυτούς να το δοκιμάσουν!
HYUNDAI FORUM