-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
μηπως ειναι καμια, οχι και τοσο μεγαλη, η ασφαλιστική σου?για να επισκευαστει σωστα, εγω θα προτιμουσα αντιπροσωπεια
Η ασφαλιστική μου είναι η Ατλαντική Ένωση που νομίζω πως θεωρείται αξιόπιστη. Τελικά όπως προείπα προτίμησα την αντιπροσωπεία με το σκεπτικό να γίνει πιο σωστή δουλειά..
-
Καλησπέρα.
Χθες το πρωί μου χτύπησε το αυτοκίνητο ένα μηχανάκι ενώ ήταν σταθευμένο.
Ευτυχώς το παιδί άφησε σημείωμα και έκανε δήλωση.Η ζημιά είναι ένα μεγάλο βαθούλωμα εμπρός αριστερά στο προφυλακτήρα. (Toyota Yaris 2014)
Καταρχήν αυτός αλλάζεται ή επισκευάζεται;
Το ερώτημα είναι το εξής.
Δεν έχω αποφασίσει που να το πάω για επισκευή.
-
Έλεγα να το πάω σε ένα συνοικιακό μαγαζί που τον ξέρω πως κάνει καλή δουλειά, αλλά θα θέλει τα λεφτά μπροστά.
-
Έλεγα να το πάω στην αντιπροσωπεία της Τοyota που το πήρα αλλά είναι μακριά απο μένα, και γενικά ακούγεται να μην εμπιστέυομαι.
-
Η Interamerican μου πρότεινε να το πάω στο δικό τους CAR POINT στην Λ. Αθηνών. Όπου και το φτιάχνουν και είναι απλές οι διαδικασίες και σου δίνουν και αυτοκίνητο αντικατάστασης;
Εκεί προσανατολίζομαι, ειδικά για το αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Έχει κανείς επισκευάσει στο Car Point και έχει άποψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Αν δεν έχει βγει χρώμα τότε η επισκευή είναι απλή. Φέρνουν τον προφυλακτήρα στη θέση του και τον γυαλίζουν.
Αν έχει βγει χρώμα ή αν έχει βαθιές γρατσουνιές και έχει φανεί ο μαύρος προφυλακτήρας τότε μπορεί να επισκευαστεί τοπικά (τρίψιμο, αστάρι, βαφή κλπ...)
Αν έχει σκίσιμο ο προφυλακτήρας τότε πας για άλλον.Εγώ θα προτιμούσα την ποιο απλή εργασία ώστε να μην χρειαστεί να βγει ο προφυλακτήρας. Εκτός αν χρειάζεται αλλαγή.
Οπότε με βάση αυτά θα αποφάσιζα και που θα το άφηνα το αυτοκίνητο για φτιάξιμο. -
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Αν δεν έκανε δήλωση ο άλλος, θα προσπαθούσα απλά να το φέρω στην θέση του, αν και θα το λυπόμουν γιατί ένα χρόνο το έχω.Και εγώ προτιμώ να μην γίνει αλλαγή και να μην ανοίξουμε δουλειές χωρίς λόγο.
Ανέβασα φωτό.
-
Τίποτα δεν έχει. Θα το χτυπήσουν ή θα το τραβήξουν έξω με βεντούζα και θα έρθει έξω.
Θα πέσει και ένα γυάλισμα και θα είναι ok. -
δεν ειναι και τιποτα το να βγει ο προφυλακτηρας
5 λεπτα δουλεια ειναι
μονο βιδες ξεβιδωνουν -
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Καλησπέρα.Χθες το πρωί μου χτύπησε το αυτοκίνητο ένα μηχανάκι ενώ ήταν σταθευμένο.
Ευτυχώς το παιδί άφησε σημείωμα και έκανε δήλωση.Η ζημιά είναι ένα μεγάλο βαθούλωμα εμπρός αριστερά στο προφυλακτήρα. (Toyota Yaris 2014)
Καταρχήν αυτός αλλάζεται ή επισκευάζεται;
Το ερώτημα είναι το εξής.
Δεν έχω αποφασίσει που να το πάω για επισκευή.
-
Έλεγα να το πάω σε ένα συνοικιακό μαγαζί που τον ξέρω πως κάνει καλή δουλειά, αλλά θα θέλει τα λεφτά μπροστά.
-
Έλεγα να το πάω στην αντιπροσωπεία της Τοyota που το πήρα αλλά είναι μακριά απο μένα, και γενικά ακούγεται να μην εμπιστέυομαι.
-
Η Interamerican μου πρότεινε να το πάω στο δικό τους CAR POINT στην Λ. Αθηνών. Όπου και το φτιάχνουν και είναι απλές οι διαδικασίες και σου δίνουν και αυτοκίνητο αντικατάστασης;
Εκεί προσανατολίζομαι, ειδικά για το αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Έχει κανείς επισκευάσει στο Car Point και έχει άποψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτά τα δύο δέ πάνε μαζί.....Όπως και νά'χει,μη πανικοβάλλεσαι...είναι ασήμαντη η ζημιά και φτιάχνεται πολύ εύκολα!!Είτε όπως λέει ο Storm...είτε όπως λέει ο alexandros k....
-
-
Καθόλου δεν πανικοβάλλομαι!
Απλά ήθελα μια γνώμη.Ο άλλος άφησε χαρτί γιατί το σημείο που έγινε γενικά έχει κόσμο. Εγώ το βρήκα μετά απο 4-5 ώρες.
Όλα οκ, θα το πάω στο συνεργείο της Ιντεραμέρικαν να τελειώνουμε!!
-
μην ειχες σαν κριτήριο το αυτοκινητο αντικαταστασης
ή αυθημερόν ή αντε να μεινει μια μερα μεσα το αμαξι, θα στο εχουν φτιαξει -
Πριν από λίγο γύρισα από το CAR POINT στη Λ. Αθηνών. Εξαιρετικά φιλικοί και συνεργάσιμοι. Μου είπαν πως πρέπει να λυθεί για δουν αν χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση. Αν χρειαστεί αλλαγή θα μπει προφυλακτήρας καινούργιος και γνήσιος της ΤΟΥΟΤΑ.
Το αμάξι θα μείνει τουλάχιστον δύο μέρες μέσα και θα πάρω και αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Μένει μόνο να δω τι δουλειά θα γίνει... -
Είχα και εγώ ένα χτυπηματάκι πριν λίγο καιρό, νόμιζα ότι δεν ήταν τπτ, το παλικάρι με τη μηχανή που έπεσε πάνω μου ίσα που με ακούμπησε και μου έγδαρε λίγο το χρώμα τον προφυλακτήρα και μου έκανε ένα τόσο μικρό βαθουλοματάκι στο φτερό που ακόμα και να το ψάχνεις δύσκολα το βλέπεις. Παρόλα αυτά, ο αντιπρόσωπος μου άλλαξε προφυλακτήρα και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να χρέωσε στην ασφαλιστική, αφού εγώ απλά μια εξουσιοδότηση του έκανα και δεν είδα ποτέ λεφτά. Μου είπε ότι κόπηκε εσωτερικά μια πλαστική βάση του προφυλακτήρα και το κράτησε 3 μέρες το αμάξι. Αν και μου ακούστηκε μούφα, αφού τα βρήκε με τον εμπειρογνώμονα της Εθνικής και μου παρείχε και αμάξι αντικατάστασης για να μην με ξεβολέψει δεν μου πέφτει λόγος, σωστά?
Πάντως το χτύπημα ήταν τόσο ανεπαίσθητο που αν δεν ήμουν μπροστά όταν συνέβαινε μπορεί και να μην το καταλάβαινα ποτέ... ή έστω να το καταλάβαινα σε κάποιο πλύσιμο.
-
πηγαινει γνωστος ισια. απο δεξια χωρις να εχει προτεραιοτητα τον χτυπαει στο φτερο ενας αλλος. ερχονται ασφαλειες και τροχαια. η τροχαια ειπε πως ο δεξις δεν ειχε προτεραιοτητα γιατι ειχε στον κεντρικο ισιο δρομο πινακιδα που εδειχνε πως ο ισιος εχει προτεραιοτητα και κατι τετοια. το θεμα τωρα. ο αλλος κανει αρνητικη δηλωση στην ασφαλεια του. το κοστος της ζημιας ειναι 100 ευρω. τι κανει ο γνωστος; για 100 ευρω πληρωνει δικηγορο και τα σχετικα για να τα παρει μεσω δικαστηριου;
-
Νομίζω δεν χρειάζεται να απευθυνθεί σε δικηγόρο.
Εφόσον η τροχαία κατέγραψε το περιστατικό παρουσία των ασφαλιστικών τότε απλά αυτός επιβάλει στην ασφαλιστική του να βγάλει άκρη με την άλλη ασφαλιστική.Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα για εκείνους που φταίνε στα τροχαία ατυχήματα να κάνουν μία αρνητική δήλωση και να την σκαπουλάρουν τότε όλοι θα έκαναν αρνητικές δηλώσεις.
-
μακαρι να ειναι ετσι Storm. δεν εχει κανει το παλικαρι νομικη καλυψη στο ασφαλιστηριο. θα τον πω να μιλησει με την ασφαλιστικη του. τον ειπα βασικα μην παει σε δικηγορο ακομα. θα δουμε τοτε πρωτα με την ασφαλιστικη και μετα βλεπουμε τι αλλες εναλλακτικες υπαρχουν.
-
αν τρακαρεις με οχημα ασφαλισμενο μεν αλλα που το οδηγαει το 15χρονο ανηψακι, κορουλα κτλ...χωρις την παρουσια ενηλικου ή του κατοχου τι γινεται;;
πας σαν τρακαρισμα με ανασφαλιστο, σε πληρωνουν κανονικα και κυνηγανε μετα τον μαλακα, ή μπλεκεις σε δικαστηρια μοναχος και αβοηθητος;;
...............
μετα απο ερευνα ειδα αυτο
http://news247.gr/eidiseis/osa-prepei-n ... 47847.htmlΠροσοχή: το γεγονός ότι κάποιος οδηγός δεν έχει δίπλωμα ή οδηγούσε μεθυσμένος δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι είναι υπεύθυνος για την πρόκληση του ατυχήματος.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα Δικαστήρια θεώρησαν ότι από τις συνθήκες του ατυχήματος προέκυψε ότι η σύγκρουση προκλήθηκε από τον άλλο (δηλαδή από τον νηφάλιο ή με κανονικό δίπλωμα) οδηγό και η μέθη ή η έλλειψη διπλώματος δεν συνέβαλαν στην πρόκληση του ατυχήματος!
αφου το μπασταρδο δεν επρεπε να ηταν καν στον δρομο!!!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
μακαρι να ειναι ετσι Storm. δεν εχει κανει το παλικαρι νομικη καλυψη στο ασφαλιστηριο. θα τον πω να μιλησει με την ασφαλιστικη του. τον ειπα βασικα μην παει σε δικηγορο ακομα. θα δουμε τοτε πρωτα με την ασφαλιστικη και μετα βλεπουμε τι αλλες εναλλακτικες υπαρχουν.Ξεχασα. lol. Δεν ξερω τι εγινε μεταξυ του αλλου και της ασφαλιστικης, η ασφαλιστικη του πηρε τηλ και τον ειπε να πανε με τον εμπειρογνωμονα σε εναν λαμαρινα που πηγαινε και ο γνωστος μου και θα πληρωσει η ασφαλιστικη.
-
Ερώτηση κρισεως.
Τι γίνεται σε τρακάρισμα σε διασταύρωση με φανάρια, οταν δεν υπάρχουν μάρτυρες και οι δυο εμπλεκόμενοι οδηγοί υποστηρίζουν οτι πέρασαν με πράσινο;
Πως βρίσκουν άκρη οι ασφαλιστικές; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ερώτηση κρισεως.
Τι γίνεται σε τρακάρισμα σε διασταύρωση με φανάρια, οταν δεν υπάρχουν μάρτυρες και οι δυο εμπλεκόμενοι οδηγοί υποστηρίζουν οτι πέρασαν με πράσινο;
Πως βρίσκουν άκρη οι ασφαλιστικές;Για δικαστικα την βλεπω τη δουλεια. Υπαρχουν πριπτωσεις που βρισκονται 'μαρτυρες' ειδικα σε τετοια συμβαντα. Πστιες πολλες.
-
Ναι αυτο πάντα παίζει. Αλλα αν δεν βρεθούν ούτε μαρτυρίες;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι αυτο πάντα παίζει. Αλλα αν δεν βρεθούν ούτε μαρτυρίες;Τοτε οτι πει ο δικαστης.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ