-
Εγώ στην Εθνική πλερώνω 1.100€ το χρόνο για μικτή με 200€ απαλλαγή και 17.000€ ασφαλιζόμενη αξία (+1 σωρό άλλες καλύψεις που δε θυμάμαι) στο χαμηλότερο ΒΜ.
Αληθεύει πως τα χαμηλότερο ποσό απαλλαγής έχει γίνει 400€ (από 200€); -
Επειδή έχω και εγώ μικτή και το έψαξα λιγάκι βρήκα λοιπόν πως στο συγκεκριμένο site περίπου με τα ίδα χρήματα που θα πλήρωνα στο anytime για μικτή με απαλλαγή 600€ μπορούσα να ασφαλιστώ στην groupama φοινιξ με απαλλαγή μόνο 250 €.
-
Ο χρήστης georgios.f έγραψε:
Επειδή έχω και εγώ μικτή και το έψαξα λιγάκι βρήκα λοιπόν πως στο συγκεκριμένο site περίπου με τα ίδα χρήματα που θα πλήρωνα στο anytime για μικτή με απαλλαγή 600€ μπορούσα να ασφαλιστώ στην groupama φοινιξ με απαλλαγή μόνο 250 €.H anytime έχει ΜΟΝΟΝ 1000€ απαλλαγή και καμία άλλη. Μάλλον δεν το έψαξες καλά...
http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=172
Αν θέλεις μικρότερη απαλλαγή, πρέπει να κάνεις το συμβόλαιο σε ασφαλιστή και όχι online.Στην Φοίνιξ είχα ρωτήσει και εγώ. Είχε μεν μικρότερη απαλλαγή, αλλά πήγαινε 300€ πάνω. Οι τιμές που δίνει το site που παραθέτεις, είναι οι τιμές που μπορεί να πάρει κάποιος από οποιονδήποτε ασφαλιστή (συμπεριλαμβάνουν δηλαδή την προμήθειά του...). Η anytime είναι το εμπορικό κομμάτι της ίδιας της Interamerikan και γι' αυτό και είναι σχεδόν πάντα η φθηνότερη της αγοράς, απλώς προφανώς δεν είναι τόσο ευέλικτη.
Τα δύο site δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση ουσιαστικά: το ένα είναι ασφαλιστικός πράκτορας, το άλλο είναι η ίδια η ασφαλιστική που πουλάει το προϊόν της.
-
Εγώ ρώτησα την τιμή σε ασφαλιστή με απαλλαγή 600€ και υπολόγισα -15% έκπτωση που δίνει το anytime,δεν γνώριζα πως δεν δίνει απαλλαγή 600 €.
Τέλος πάντων,εγώ έτσι κι αλλιώς ήθελα την μικρότερη δυνατή απαλλαγή,το τι συμφέρει περισσότερο εξαρτάται και από το τι ζητάει ο καθένας,τα site των ασφαλιστικών πρακτόρων σίγουρα πάντως σου προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.
-
Η 'απαλλαγη' για την οποια γινεται λογος στα τελευταια ποστς τι ειναι???
thanks!
-
Καταλαβα, ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα δύο site δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση ουσιαστικά: το ένα είναι ασφαλιστικός πράκτορας, το άλλο είναι η ίδια η ασφαλιστική που πουλάει το προϊόν της.
Aυτο ακριβως. Γλιτωνεις και το 20αρικο της προμηθειας.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επειδή έχω και εγώ μικτή και το έψαξα λιγάκι βρήκα λοιπόν πως στο συγκεκριμένο site περίπου με τα ίδα χρήματα που θα πλήρωνα στο anytime για μικτή με απαλλαγή 600€ μπορούσα να ασφαλιστώ στην groupama φοινιξ με απαλλαγή μόνο 250 €.
H anytime έχει ΜΟΝΟΝ 1000€ απαλλαγή και καμία άλλη. Μάλλον δεν το έψαξες καλά...
Αν θέλεις μικρότερη απαλλαγή, πρέπει να κάνεις το συμβόλαιο σε ασφαλιστή και όχι online.Στην Φοίνιξ είχα ρωτήσει και εγώ. Είχε μεν μικρότερη απαλλαγή, αλλά πήγαινε 300€ πάνω. Οι τιμές που δίνει το site που παραθέτεις, είναι οι τιμές που μπορεί να πάρει κάποιος από οποιονδήποτε ασφαλιστή (συμπεριλαμβάνουν δηλαδή την προμήθειά του...). Η anytime είναι το εμπορικό κομμάτι της ίδιας της Interamerikan και γι' αυτό και είναι σχεδόν πάντα η φθηνότερη της αγοράς, απλώς προφανώς δεν είναι τόσο ευέλικτη.
2 παρατηρήσεις:
πρώτον , τα προγράμματα ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ/ΑΝΥΤΙΜΕ δεν είναι τα ίδια (το δείχνουν άλλωστε και οι ονομασίες τους classic/economic , extra/value και total/premium)
δεύτερον , είναι λογικό να είναι φθηνότερα τα πακέτα της ΑΝΥΤΙΜΕ διότι και λιγότερες καλύψεις παρέχουν και η παροχή υπηρεσιών πρός τον ασφαλισμένο είναι 'συγκεκριμένου τύπου '' (όπως πολύ σωστά αναφέρεις 'όχι και τόσο ευέλικτη' ) και το κόστος πρόσκτησης εργασιών για την εταιρία είναι χαμηλότερο.- -
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
H anytime έχει ΜΟΝΟΝ 1000€ απαλλαγή και καμία άλλη. Μάλλον δεν το έψαξες καλά...
2 παρατηρήσεις:
πρώτον , τα προγράμματα ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ/ΑΝΥΤΙΜΕ δεν είναι τα ίδια (το δείχνουν άλλωστε και οι ονομασίες τους classic/economic , extra/value και total/premium)
δεύτερον , είναι λογικό να είναι φθηνότερα τα πακέτα της ΑΝΥΤΙΜΕ διότι και λιγότερες καλύψεις παρέχουν και η παροχή υπηρεσιών πρός τον ασφαλισμένο είναι 'συγκεκριμένου τύπου '' (όπως πολύ σωστά αναφέρεις 'όχι και τόσο ευέλικτη' ) και το κόστος πρόσκτησης εργασιών για την εταιρία είναι χαμηλότερο.-Απαντήσεις:
- Απόλυτο δίκιο. Τα προγράμματα δεν είναι ίδια, αλλά μπορείς να ζητήσεις κάποιες επιπλέον καλύψεις στην Anytime με χρέωση. Πχ πλέον δεν έχουν την νομική προστασία standard, αλλά αν την ζητήσεις την προσθέτουν.
- Δεν είναι ευέλικτη σε ό,τι αφορά την απαλλαγή, αλλά ΟΛΕΣ οι καλύψεις υπάρχουν, δεν βλέπω ποια λείπει. Γενικώς, η Anytime είναι εξαιρετική λύση, εγώ έχω τα 2 δικά μου αυτοκίνητα σ' αυτήν και το ένα του πατέρα μου. Σε λίγο καιρό θα μπει και του αδερφού.
Έξτρα παρατήρηση: η Anytime μου έκανε διευκόλυνση που είχα ζητήσει σε ασφαλιστή και δεν το προσπάθησε καν... Ζήτησα να βάλω και το άλλο αυτοκίνητο με διεύθυνση Ιωαννίνων κι ας γράφει η άδεια διεύθυνση Αθηνών. Το δέχτηκαν αμέσως αρκεί να προσκόμιζα χαρτιά που αποδείκνυαν πως τα Γιάννενα είναι έδρα μου. Τους έδωσα την έναρξη επαγγέλματος και τα στοιχεία του γραφείου και όλα καλά! 50€ το χρόνο κάτω χάρη σ'αυτό! Επομένως, για το 99% των περιπτώσεων η Anytime έχει μια χαρά ευελιξία, τώρα αν κάποιος θέλει ειδικές καλύψεις (πχ από κουτσουλιά περιστεριού δίχρωμου, μπάσταρδο με ολίγον από 18ούρα για έξτρα τοξικότητα... ) , τότε θα χρειαστεί ειδικό συμβόλαιο κάπου αλλού.
Όποιος θέλει πάντως να αντιπαρατεθεί στην Anytime το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βάλει την προσφορά της δίπλα σε μια ανταγωνιστική. Τότε όλοι θα πεισθούν. ΑΚΟΜΗ, δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
-
Μάρκα οχήματος: HONDA CR-V ,2000cc/14 Φορ. ίπποι, Έτος κατασκευής: 10/08/2009
Ηλικία οδηγού: 32 ετών , Έκδοση διπλώματος: 1998
Αξία οχήματος: 20.000 €Προσφορά από asfalish.gr
Εταιρία: CHARTIS (AIG)
Πακέτο: Basic
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές 500.000€), ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Συμπεριλαμβάνονται επιπλέον οι ακόλουθες καλύψεις ✓ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ✓ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ✓ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ✓ΒΛΑΒΗ ΡΑΔΙΟ/CD ✓ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ✓ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ/ΚΛΟΠΗΣ ✓ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (COSMOS help) ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ✓ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Τιμή: 210€Προσφορά από anytime
Πακέτο: economicΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές 500.000€), ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Τιμή: 248,58€Αφού λοιπόν θέλετε αποδείξεις μπήκα στην διαδικασία να σας το αποδείξω.
Δείτε το παραπάνω παράδειγμα και πείτε μου. -
Βγαλε μου και μια προσφορα για Punto 1.2 του 2000 με Θεσσαλονικιο οδηγο 31 ετων , χωρις ζημιες στο ενεργητικο του και ολες τις καλυψεις πλην μικτης.
-
Στην δική σου περίπτωση βγαίνει πιο φτηνό το anytime,συνήθως μόνο στα παλιά οχήματα με λίγα κυβικά βγαίνει φτηνότερο όπως διαπίστωσα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βγαλε μου και μια προσφορα για Punto 1.2 του 2000 με Θεσσαλονικιο οδηγο 31 ετων , χωρις ζημιες στο ενεργητικο του και ολες τις καλυψεις πλην μικτης.
Αξία του Punto ?
Ανεκτιμητη
-
Η εμπορικη αξια ειναι 3000-3500€ (αν και το autotriti δινει 5000€ )
Τωρα δινω 200€ το 6μηνο, με ολες τις καλυψεις +35€ για** ετησια γενικη** νομικη καλυψη -
Στο asfalish.gr για αξία οχήματος 4.000 € η καλύτερη προσφορά που βρήκα είναι η παρακάτω.
Εταιρία: NP INSURANCE
Πακέτο: Super
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές 500.000€), ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΤΡΟΜΟΚ/ΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΛΟΠΗ ΟΛΙΚΗ, ΚΛΟΠΗ ΜΕΡΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Συμπεριλαμβάνονται επιπλέον οι ακόλουθες καλύψεις ✓ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ✓ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ✓ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ BONUS ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (COSMOS help) ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ✓ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣΤιμή: 202€
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Εθνική για αξία 3.500 ευρώ και με καλύψεις:Αστική ευθύνη (500.000), φωτιά , τρομακρατικές φωτιάς,ολική και μερική κλοπή,παροχή αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής(μέχρι 90 μέρες),φυσικά φαινόμενα,ζημίες ιδίου από κλοπή,θραύση κρυστάλλων (3000 ευρώ),κάλυψη οδηγού,νομική προστασία,οδική βοήθεια,κάλυψη από ανασφάλιστο,προστασία bonus 242 ευρώ το εξάμηνο σε τιμολόγιο Θεσσαλονίκης.
Υπ όψιν από 1/1/11 θα έχουμε αυξήσεις διότι η Αστική ευθύνη από 500.000 θα γίνει 750.000.
Ε καλα, αυξησεις θα εχουν ολες οι ασφαλιστικες.
Δε μου λες, εαν μου ανοιξουν πχ την πορτα με λοστο χωρις να κλεψουν κατι, καλυπτομαι?
Οδικη βοηθεια υπαρχει?Στο asfalish.gr για αξία οχήματος 4.000 € η καλύτερη προσφορά που βρήκα είναι η παρακάτω.
Εταιρία: NP INSURANCE
Πακέτο: Super
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές 500.000€), ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΤΡΟΜΟΚ/ΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΛΟΠΗ ΟΛΙΚΗ, ΚΛΟΠΗ ΜΕΡΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Συμπεριλαμβάνονται επιπλέον οι ακόλουθες καλύψεις ✓ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ✓ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ✓ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ BONUS ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (COSMOS help) ✓ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ✓ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣΤιμή: 202€
Καλη ομολογουμενως τιμη, αλλα ποια ασφαλιστικη ειναι αυτη?
(Τελικα, μεταξυ μας, εισαι ασφαλιστης ή οχι? )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Παρ'ολα αυτα , επαναδιατυπωνω: μου ανοιξανε με λοστο την πορτα, χωρις να παρουν τιποτα απο το αμαξι. Σε ποια καλυψη εμπιπτει αυτο?
-
Παιδιά δεν είμαι ασφαλιστής,δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιες λεπτομέρειες,πάντως οδική έχει,το γράφει στις καλύψεις.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η ασφαλιστική Νέος Ποσειδών είναι.
Α ενταξει, θα κοιμαμαι ησυχος. Ο Παλιος Ποσειδων τι απεγινε?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Παρ'ολα αυτα , επαναδιατυπωνω: μου ανοιξανε με λοστο την πορτα, χωρις να παρουν τιποτα απο το αμαξι. Σε ποια καλυψη εμπιπτει αυτο?
Ζημίες ιδίου από κλοπή.
Αφου δεν υπαρχει κλοπη.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ