-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ε ρε μπακάληδες....δημόσιο for ever νοοτροπία.
Eλα ντε.Δεν θελουν πελατες!!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
Περισσότεροι πελάτες, περισσότερη δουλειά, περισσότερο τρέξιμο, ευθύνες...
Χώσιμο εντελώς...Η ασφαλιστική αυτή του 'Δημοσίου' είπαμε ότι παίρνει κόσμο εκτός ΑΣΕΠ;
Τι κόσμο άραγε; -
Την Τριτη παραλαμβανω το καινούριο μου αυτ/το. Τελικά ποια εταιρεία μου προτείνεται; Γιατι με την αγροτική δεν σας βλέπω κ πολύ θετικους μιας κ την είχα στις επιλογές μου.
-
Ο χρήστης speedtouch έγραψε:
Την Τριτη παραλαμβανω το καινούριο μου αυτ/το. Τελικά ποια εταιρεία μου προτείνεται; Γιατι με την αγροτική δεν σας βλέπω κ πολύ θετικους μιας κ την είχα στις επιλογές μου.Η Allianz είναι μια καλή λύση αφού για καινούρια αυτοκίνητα έχει την προστασία της αξίας του για 3 χρόνια.
Δηλαδή όπως ανέφερε και ο PGM νωρίτερα, για 3 χρόνια σε αποζημιώνει με την αρχική αξία του οχήματος σου. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Την Τριτη παραλαμβανω το καινούριο μου αυτ/το. Τελικά ποια εταιρεία μου προτείνεται; Γιατι με την αγροτική δεν σας βλέπω κ πολύ θετικους μιας κ την είχα στις επιλογές μου.
Η Allianz είναι μια καλή λύση αφού για καινούρια αυτοκίνητα έχει την προστασία της αξίας του για 3 χρόνια.
Δηλαδή όπως ανέφερε και ο PGM νωρίτερα, για 3 χρόνια σε αποζημιώνει με την αρχική αξία του οχήματος σου.πόσο κοστίζει όμως ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Allianz είναι μια καλή λύση αφού για καινούρια αυτοκίνητα έχει την προστασία της αξίας του για 3 χρόνια.
Δηλαδή όπως ανέφερε και ο PGM νωρίτερα, για 3 χρόνια σε αποζημιώνει με την αρχική αξία του οχήματος σου.πόσο κοστίζει όμως ;
Όσο πρέπει...
BTW
Τα τιμολόγια της Allianz είναι παραμετρικά, xρειάζεται ΤΚ, ηλικία οδηγού, παλαιότητα διπλώματος, ηλικία και αξία οχήματος, προηγούμενο ΒΜ για να βγεί η τιμή...
Το καλό είναι ότι βάζωντας τον πατέρα,μητέρα,γυναίκα,αδερφό,αδερφή σαν 2ο οδηγό μπορείς να πάρεις το δικό τους ΒΜ και να γλυτώσεις κάμποσσα έτσι. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Όσο πρέπει...
1.000 ευρώ το 6μηνο για μικτή ;
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
πόσο τρόμπες είναι στην Ευρωπαική Πίστη...
Ζητώ να κάνω μικτή. Μου έρχεται πραγματονόμωνας μου φωτογραφίζει το Λεόν και περιμένω το μπουγιουρντί.
Μου λέει ο πράκτορας μου ότι θα με ασφαλίσει για 14.000 ευρώ με ΒΜ 2 μιας κ έχω ήδη 1 έτος το αμάξι κ όταν το αγόρασα με μειωμένα τέλη και εκπτώσεις μου βγήκε 17.500 . Το ποσό θα μου έβγαινε γύρω στα 480 ευρώ.
Με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι το ασφάλιστρο είναι 555 ευρώ . Γιατί ρε παιδιά; Πόσο μου το ασφαλίσατε; 17.000 μου λένε. Αφού 17.500 το πήρα καινούριο εσείς μου το ασφαλίσατε 17.000 μετά από 1 χρόνο; Ναι κύριε δεν μπορούμε παρακάτω γιατί όταν το πήρατε είχε καινούριο 22.500.Τι λέτε ωρέ; Τους ρωτάει ο πράκτορας μου : αν του το κλέψουν εσείς θα του δώσετε την τρέχουσα αξία του; ...τα μασούσαν!
Φάγανε σβου και πάω Αγροτική. Εγώ θα χάσω; Ερασιτέχνες τσάμπα ξόδεψα τον χρόνο μου.
Για το 1,4 tsi η τιμη ειναι 440,84 ευρω με απαλλαγη 250ε/ζημια
για το 1,6 ειναι 449,90 ευρω και για το 1,8 tsi ειναι 461,37 ευρω
εταιρια GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞπριν 1,5 μήνα έκανα εξάμηνη ανανέωση σε μικτή Groupama σε opel astra GTC 1.8 MY2005 με τιμή καινούριου 22970 (το 2005) και ασφαλισμένη αξία 15000 (σημερινή). Ποσό απαλλαγής 250 ευρώ. Στο πακέτο περιλαμβάνονται πρακτικά όλες οι καλύψεις που δίνει η εν λόγω εταιρεία. Τιμή εξάμηνης, στα 544 ευρώ από περίπου 500 που είχα δώσει τον Αύγουστο του 2009...Η δική σου στο 1.8 tsi είναι αντίστοιχων παροχών; Αν ναι, μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του ασφαλιστή σου, εφόσον μιλάμε για Αττική;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όσο πρέπει...
1.000 ευρώ το 6μηνο για μικτή ;
Εξαρταται elteo εξαρταται...
ενα παραδειγμα :
καινουργιο SEAT IBIZA 1.6 SPORTCOUPE 1598cc, 11 φορ.ιππων , 105 din ,εκδοση sportpack ,τιμολογιο αγορας 16000 ευρω.
οδηγοι : ανδρας 40 ετων & γυναικα 38 ετων με διπλωματα εκδοσης 1990.
εδρα : ΑΤΤΙΚΗ / ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ / ΤΚ 17122
Β/Μ : 02
προγραμμα BASIC : 188,77 ευρω.(νομικη/π.α.οδηγου/αστ.ευθ,ρυμουλκησης,γκαραζ,πλοιου,ανασφαλιστο)
προγραμμα FINANCING : 257,53 ευρω ( & με πυρος/τρ.ενεργ/ολικη-μερικη κλοπη /ηχοσυστημα/κρυσταλλα/εγγυηση αξιας/παροχη ενοικιαζομενου σε περιπτωση ζημιας)
προγραμμα COMPLETE : 279,32 ευρω ( οτι το ανωτερω & φυσικα φαινομενα με χαλαζοπτωση )
προγραμμα PRESTIGE : 480,76 ευρω (οτι το ανωτερω & μικτη/κακοβουλες ενεργειες)σημειωση 1: απαλλαγη 300 ευρω στο προγραμμα prestige
σημειωση 2: αν φοβασαι μονο τη μεγαλη ζημια και εχεις διαθεσιμο το 1500αρι μιας τυπικης ζημιας ενος καινουργιου (με κοστος επισκευης στην αντιπροσωπεια) τοτε αν στα 279 ευρω του complete προσθεσεις αλλα 87 ευρω τοτε εχεις και μικτη/κακοβουλες με 366 ευρω.
σημειωση 3 : πραγματι 1045,67 ευρω το εξαμηνο βγαινει η τιμη στην allianz , αν το ανωτερω ζευγαρι κερδιζοντας το λαχειο αγοραζε την E350 CGI COUPE σημερινης αξιας 84456 ευρω( & με τον φορο πολυτελειας που συμπεριλαμβανεται στην τιμη...) και την ασφαλιζε για μικτη.- -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ζητώ να κάνω μικτή. Μου έρχεται πραγματονόμωνας μου φωτογραφίζει το Λεόν και περιμένω το μπουγιουρντί.
Μου λέει ο πράκτορας μου ότι θα με ασφαλίσει για 14.000 ευρώ με ΒΜ 2 μιας κ έχω ήδη 1 έτος το αμάξι κ όταν το αγόρασα με μειωμένα τέλη και εκπτώσεις μου βγήκε 17.500 . Το ποσό θα μου έβγαινε γύρω στα 480 ευρώ.
Με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι το ασφάλιστρο είναι 555 ευρώ . Γιατί ρε παιδιά; Πόσο μου το ασφαλίσατε; 17.000 μου λένε. Αφού 17.500 το πήρα καινούριο εσείς μου το ασφαλίσατε 17.000 μετά από 1 χρόνο; Ναι κύριε δεν μπορούμε παρακάτω γιατί όταν το πήρατε είχε καινούριο 22.500.Τι λέτε ωρέ; Τους ρωτάει ο πράκτορας μου : αν του το κλέψουν εσείς θα του δώσετε την τρέχουσα αξία του; ...τα μασούσαν!
Φάγανε σβου και πάω Αγροτική. Εγώ θα χάσω; Ερασιτέχνες τσάμπα ξόδεψα τον χρόνο μου.
εταιρια GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞπριν 1,5 μήνα έκανα εξάμηνη ανανέωση σε μικτή Groupama σε opel astra GTC 1.8 MY2005 με τιμή καινούριου 22970 (το 2005) και ασφαλισμένη αξία 15000 (σημερινή). Ποσό απαλλαγής 250 ευρώ. Στο πακέτο περιλαμβάνονται πρακτικά όλες οι καλύψεις που δίνει η εν λόγω εταιρεία. Τιμή εξάμηνης, στα 544 ευρώ από περίπου 500 που είχα δώσει τον Αύγουστο του 2009...Η δική σου στο 1.8 tsi είναι αντίστοιχων παροχών; Αν ναι, μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του ασφαλιστή σου, εφόσον μιλάμε για Αττική;
προφανως εχεις το προγραμμα motor care-optima-15% ?
προφανως μιλαμε για το μοντελλο 1796 cc , 13 φορ.ιπποι , 125 din ?
τα 461,37 ευρω δεν συμπεριλαμβανουν οδικη βοηθεια απο βλαβη η οποια ειναι 17,44 ευρω και προστασια b/m η οποια ειναι 6,78 ευρω.Αν συμπεριλαβεις και τις δυο προσθετες καλυψεις πας στα 485,59 ευρω .
η τιμη αυτη ισχυει για οχηματα 0-5 ετων (υπαρχει προσθετη εκπτωση)Αν η ημερομηνια α αδειας ειναι πριν τις 20/03/2005 τοτε ισχυουν τα εξης :
το 461,37 γινεται 485,15 (δεν υπολογιζεται η εκπτωση 0-5 ετων) και αν εχεις και τις δυο extra καλυψεις που προανεφερα η τιμη φτανει στα 509,37 ευρω.
η εδρα ειναι η αττικη -
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
Εξαρταται elteo εξαρταται...ενα παραδειγμα :
καινουργιο SEAT IBIZA 1.6 SPORTCOUPE 1598cc, 11 φορ.ιππων , 105 din ,εκδοση sportpack ,τιμολογιο αγορας 16000 ευρω.
οδηγοι : ανδρας 40 ετων & γυναικα 38 ετων με διπλωματα εκδοσης 1990.
εδρα : ΑΤΤΙΚΗ / ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ / ΤΚ 17122
Β/Μ : 02
προγραμμα BASIC : 188,77 ευρω.(νομικη/π.α.οδηγου/αστ.ευθ,ρυμουλκησης,γκαραζ,πλοιου,ανασφαλιστο)
προγραμμα FINANCING : 257,53 ευρω ( & με πυρος/τρ.ενεργ/ολικη-μερικη κλοπη /ηχοσυστημα/κρυσταλλα/εγγυηση αξιας/παροχη ενοικιαζομενου σε περιπτωση ζημιας)
προγραμμα COMPLETE : 279,32 ευρω ( οτι το ανωτερω & φυσικα φαινομενα με χαλαζοπτωση )
προγραμμα PRESTIGE : 480,76 ευρω (οτι το ανωτερω & μικτη/κακοβουλες ενεργειες)σημειωση 1: απαλλαγη 300 ευρω στο προγραμμα prestige
σημειωση 2: αν φοβασαι μονο τη μεγαλη ζημια και εχεις διαθεσιμο το 1500αρι μιας τυπικης ζημιας ενος καινουργιου (με κοστος επισκευης στην αντιπροσωπεια) τοτε αν στα 279 ευρω του complete προσθεσεις αλλα 87 ευρω τοτε εχεις και μικτη/κακοβουλες με 366 ευρω.
σημειωση 3 : πραγματι 1045,67 ευρω το εξαμηνο βγαινει η τιμη στην allianz , αν το ανωτερω ζευγαρι κερδιζοντας το λαχειο αγοραζε την E350 CGI COUPE σημερινης αξιας 84456 ευρω( & με τον φορο πολυτελειας που συμπεριλαμβανεται στην τιμη...) και την ασφαλιζε για μικτη.-Στο παραπάνω παράδειγμα ΑΝ τα αφήσουμε ΟΛΑ όπως είναι ΑΛΛΑ βάλουμε οδηγό ετών 18 με καινούργιο δίπλωμα (άρα ΒΜ10) τότε το εξάμηνο στο βασικό πρόγραμμα της ALLIANZ βγαίνει : 974,68
Αν όμως μαζί με τον νεαρό μπεί σαν δεύτερος οδηγός και ο π.χ. μπαμπάς του τότε με ΒΜ2 (αν έχει ο μπαμπάς άλλη ασφάλεια) το βασικό πρόγραμμα γίνεται αμέσως 466,56 το εξάμηνο...
-
Δεν ξέρω για εσάς αλλά προτιμώ να πηγαίνω στις ίδιες τις εταιρείες και να ζητάω να μου συστήσουν ένα δικό τους ασφαλιστικό σύμβουλο.
Πιστεύω ότι από μέσα από την πηγή μαθαίνεις πολύ καλύτερα τι σε καλύπτει και τι όχι και πάνω από όλα γλυτώνεις και το ποσοστό που βάζει η εταιρία πάνω στο ασφάλιστρο για να πληρωθεί ο πράκτορας.
Δεν μιλάμε για τρελά ποσά αλλά σε τρεις που πήγα Allianz - Groupama και Υδρόγειο είδα μια διαφορά της τάξεως των 15€ από τις τιμές που μου έδωσαν σε ένα πρακτορείο.
Το μόνο κακό που έπρεπε να πάρω εγώ να βρω τους 3 σύμβουλους και να πάρω τις προσφορές αντί να μου τις φέρει όλες μαζί ένας πράκτορας.
Πάντως μικρές Ελληνικές δεν εμπιστεύομαι πλέον μόνο Υδρόγειο από Ελληνικές που έχω ακούσει τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα τις πολυεθνικές.
Άντε να πάρει και η Allianz την Εθνική και καμιά άλλη την Αγροτική να ξεκαθαρίσει το τοπίο. -
Ο χρήστης thanasas έγραψε:
Πάντως μικρές Ελληνικές δεν εμπιστεύομαι πλέον μόνο Υδρόγειο από Ελληνικές που έχω ακούσει τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα τις πολυεθνικές.
Άντε να πάρει και η Allianz την Εθνική και καμιά άλλη την Αγροτική να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ναι είδαμε και τις πολυεθνικές τύπου AIG ...να ναι καλά ο Μπους και ο Ομπάμα...
-
H AIG έχει γίνει CHARTIS... και σχετικά είναι ακριβούτσικη...
http://pietris.wordpress.com/2009/11/02 ... irias-aig/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
H AIG έχει γίνει CHARTIS... και σχετικά είναι ακριβούτσικη...http://pietris.wordpress.com/2009/11/02 ... irias-aig/
H Chartis έχει αναλάβει το κομμάτι των γενικών ασφαλειών της AIG, όχι όμως τον κλάδο ζωής...
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
προφανως εχεις το προγραμμα motor care-optima-15% ?
προφανως μιλαμε για το μοντελλο 1796 cc , 13 φορ.ιπποι , 125 din ?
τα 461,37 ευρω δεν συμπεριλαμβανουν οδικη βοηθεια απο βλαβη η οποια ειναι 17,44 ευρω και προστασια b/m η οποια ειναι 6,78 ευρω.Αν συμπεριλαβεις και τις δυο προσθετες καλυψεις πας στα 485,59 ευρω .
η τιμη αυτη ισχυει για οχηματα 0-5 ετων (υπαρχει προσθετη εκπτωση)Αν η ημερομηνια α αδειας ειναι πριν τις 20/03/2005 τοτε ισχυουν τα εξης :
το 461,37 γινεται 485,15 (δεν υπολογιζεται η εκπτωση 0-5 ετων) και αν εχεις και τις δυο extra καλυψεις που προανεφερα η τιμη φτανει στα 509,37 ευρω.
η εδρα ειναι η αττικηΝαι, έχω το πρόγραμμα optima 15%. Το αμάξι έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Άδεια έβγαλε στις 10/8/2005, συνεπώς όταν έκανα το εξάμηνο ανανέωσης ήταν 4,5 ετών. Επίσης το αμάξι βρίσκεται με έδρα την Αττική. Έχω προστασία β/μ και οδική. Με βάση τα γραφόμενά σου έπρεπε το ολικό ασφάλιστρό μου να παίξει βαριά στα 485 ευρώ, σωστά;
Αλλά και πάλι, στην επόμενη ανανέωση, στι1 10/8/2010, που θα συμπληρώσει πενταετία, με βάση όσα γράφεις κι εφόσον δεν υπάρξουν αυξήσεις στα ασφάλιστρα, δεν πρέπει να παίξει πάνω από τα 510 ευρώ...Σκέψου ότι στις 10/2/2010 πλήρωσα στα 4,5 χρόνια παλαιότητας, 544 ευρώ αντί 485...Εφόσον επιβεβαιώενεις το συλλογισμό μου, θα σε παρακαλούσα να στείλεις με Pm τα στοιχεία του ασφαλιστή σου. (ασφαλιζόμενη αξία του αυτοκινήτου μου στα 15000 ευρώ, το ξαναγράφω).
Ευχαριστώ. -
Κερδη - Ζημιες προ φόρων (ΕΒΤ) 2008 για 16 ασφαλιστικες εταιρειες
Εθνικη15600
Αγροτικη 308
ALICO 17093
INTERAMERICAN 10236
ALLIANZ 8071
Υδρογειος 1389
Ευρωπαικη Πιστη 1242
AXA 14141
VICTORIA 5502
GENERALLI 503
Ατλαντικη Ενωση 4504
ING -28482
GROUPAMA PHOENIX -59274
Ιντερσαλονικα -7084
Διεθνης Ενωση -3783
MINETTA -10568 -
και μια ματια στην περα μερια του Ατλαντικου
-
ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
-
Ο χρήστης ANKAR Ins Serv έγραψε:
ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.φιλε, μου δυστυχως ο Σπυρος εχει πεθανει εδω και 4 χρονια... Αργησες λιγακι, αλλα δεν πειραζει... η προσπαθεια μετραει. Καλη ψυχη...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δηλαδή όπως ανέφερε και ο PGM νωρίτερα, για 3 χρόνια σε αποζημιώνει με την αρχική αξία του οχήματος σου.Αναφέρεσαι για αποζήμίωση σε περίπτωση κλοπής; Και μήπως ξέρει κανείς να μου εξηγήσει ποια η διαφορά μεταξύ ολικής και μερικής κλοπής; Διάβασα σε άλλο Forum (RAV4CLUB) από άτυχο φίλο που του έκλεψαν το αυτοκίνητο μέσα από την πυλωτή 'Ευτυχώς ο ασφαλιστής μου είναι έντιμος και μου είχε κάνει και μερική κλοπή για κεφάλαιο 24κ. Προσέξτε γιατί μόνο ολική κλοπή είναι σαν να μην έχεις καθόλου ασφάλεια κλοπής.'.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ