-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Έβαλα ως τρέχουσα αξία 15.000 (17.500 ήταν η τιμή αγοράς πριν 1 χρόνο) και μου έβγαλε το εξής:Η δεύτερη στήλη αφορά πληρη ετήσια κάλυψη, εκτός από ίδιες ζημιές, και είναι όντος κατα 100 ευρώ φθηνότερη από αυτό που έχω στο χέρι μου (εφόσον φυσικά ισχύει η τρέχουσα αξία που έβαλα στη φόρμα εντελώς εμπειρικά).
Το θέμα είναι αν μπορώ να βρω ακόμα φθηνότερη...
Τσέκαρε την Victoria.
Αυτή που θες είναι η Ideal.
-
Στην αναμωνη και εγω απο commercial value απο ατυχημα που εγινε αρχες δεκεμβρη τα τιμολογια σταλθηκαν 29/12 και μου βγαλαν οτι θα πληρωθω 22/02 αλλα μου προτειναν να παρω ενα τηλ στις 18 μπας και κατι παει στραβα
Απο τις 18 παιρνω τηλ και μου απαντανε οι ευγενικοι υπαλληλοι (που φανταζομαι οτι θα χασουν τιν δουλιτσα τους)οτι δεν εχουμε καποια ενημερωση απο την εταιρια η οποια προσωρινα εχει αναστηλει της πληρωμες της............και καλα ως εδω (αφου οι 300μ@λ@κες δεν μας-με προστατευσαν)σε ερωτηση μου αν πρεπει να παω στο επικουρικο για να παρω τα χρηματα μου μου απαντανε οτι η εταιρια δεν εχει κλεισει αρα δεν μπορω να παω στο επικουρικο
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τα οσα εγραψα εδω, συνεχιζουν να ισχυουν:
viewtopic.php?f=5&t=6935&start=1245#p1771952
Σημερα πηγα παλι στα γραφεια της International Life και εφυγα με τα χερια στις τσεπες.
Και αν κρινω απο τα 'παπατζιλικια' που ελεγε ο υπαλληλος σε αλλο πελατη ασφαλισμενο που 'εξυπηρετουσε' πριν απο μενα και ειχε αντιστοιχη περιπτωση φιλικου διακανονισμου με την Ιnteramerican (που θεωρω σοβαρη εταιρεια), προβλεπω η International Life να ειναι το επομενο κανονι στην αγορα!Επιτελους! Σημερα πληρωθηκα απο την International Life τα 260 ευρω του φιλικου διακανονισμου. Φαινεται με βαρεθηκαν, μετα τις 3 επισκεψεις στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας, ειδαν και οτι ειναι λιγα τα λεφτα και μου εδωσαν επιταγη (!!!!) τραπεζης (ALPHA) και ξεμπερδεψα. Παντως οι ενστασεις μου για τη συμπεριφορα και το μελλον της εν λογω ασφαλιστικης, παραμενουν.
-
Παραξενεύομαι γιατι η εταιρεία αυτή και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έκανε και εξαγορά και καλο ισολογισμό και ξεκάθαρους όρους στα συμβόλαια! Μήπως έχει γίνει τίποτα άλλο στην περίπτωση σου?
-
Μεικτή για το si (αξία 28.000€) με τα πάντα όλα επάνω στην Εθνική και απαλλαγή 1.600€: 540€ το 6μηνο.
Καλά είναι?
395€ είναι η απλή...μεικτή θα κάνω.
Τι λέτε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μεικτή για το si (αξία 28.000€) με τα πάντα όλα επάνω στην Εθνική και απαλλαγή 1.600€: 540€ το 6μηνο.Καλά είναι?
Τι λέτε?
Δες τι προσφορα σου βγαζει και η www.anytimeonline.gr
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μεικτή για το si (αξία 28.000€) με τα πάντα όλα επάνω στην Εθνική και απαλλαγή 1.600€: 540€ το 6μηνο.
Καλά είναι?
Τι λέτε?
Δες τι προσφορα σου βγαζει και η http://www.anytimeonline.gr
Ευχαριστώ. Το είδα...τέλεια είναι γιατί βγάζει 1400 το χρόνο εκεί μεικτή.
-
Μεικτή για το si (αξία 28.000€) με τα πάντα όλα επάνω στην Εθνική και απαλλαγή 1.600€: 540€ το 6μηνο.Καλά είναι?
Τι λέτε?
Μην βάλεις 28Κ σαν αξία, θα έλεγα βάλε 25Κ. Να ξέρεις, η anytime-interamerican, έχει απαλλαγή 1000€, που είναι καλύτερα βέβαια από την Εθνική, αλλά και πάλι είναι πολλά... Αν σε ενδιαφέρει η μεικτή, μήπως να κοιτάξεις για μικρότερη απαλλαγή; πχ ο εγκάθετος koutsan έχει απαλλαγή 300€ στην Victoria, που και καλή εταιρεία είναι και έχει ανταγωνιστικό πακέτο...
Για απλή, ασυζητητί στην anytime. Εγώ για κεφάλαιο 22Κ, με διεύθυνση Ιωαννίνων βέβαια, 550€ το χρόνο για την 120i και 315€ για την Lancia, με τα πάντα όλα πάνω εκτός από ίδιες ζημιές...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παραξενεύομαι γιατι η εταιρεία αυτή και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έκανε και εξαγορά και καλο ισολογισμό και ξεκάθαρους όρους στα συμβόλαια! Μήπως έχει γίνει τίποτα άλλο στην περίπτωση σου?Δεν νομιζω. Υποστηριζαν οτι δεν ειχαν παρει την εγγραφη συμφωνη γνωμη της Ευρωπαικης Πιστης για το φιλικο διακανονισμο, ενω αυτη ειχε σταλει απο τις 24 Ιαν, οπως και αποδειχτηκε αφου το εγγραφο πηρα ο ιδιος απο την Ευρωπαικη Πιστη. Ο υπαλληλος της Ιnternational Life υποστηριζε οτι δεν το πηρε (τουλαχιστον με fax), ενω το αντιγραφο που προσκομισα ηταν του fax και με confirmation στη ληψη απο τον αποδεκτη. Τωρα αν οι υπαλληλοι ειναι για τα πανηγυρια,... Τουλαχιστον δε σεβονται τον πελατη και να επικοινωνησουν με την αλλη εταιρεια οι ιδιοι για επαληθευση των λεγομενων σου, αλλα ζητουσαν να τους προσκομισω ο ιδιος το εγγραφο αφου αυτοι δεν το βρισκαν. Και τονιζω: 3 επισκεψεις στα γραφεια (απο το Τ/Φ δεν εβγαζα ακρη!!) .
Λοιπα συμπερασματα για τη βιωσιμοτητα εγραψα σε προηγουμενα post μου και βεβαια ειναι προσωπικες μου εκτιμησεις . -
Όταν τους είπες το έστειλαν στις 24 και τους έδειξες το αντίγραφο του fax τι σου είπαν?
Με fax δεν πρέπει να δουλεύει γιατί θα θέλουν την γνήσια επιστολή ή θα πρέπει να υπάρχει κάποιος μηχανισμός μεταξύ των ασφαλιστικών για τα ΟΚ προχωρήστε -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά είναι?
Τι λέτε?
Μην βάλεις 28Κ σαν αξία, θα έλεγα βάλε 25Κ. Να ξέρεις, η anytime-interamerican, έχει απαλλαγή 1000€, που είναι καλύτερα βέβαια από την Εθνική, αλλά και πάλι είναι πολλά... Αν σε ενδιαφέρει η μεικτή, μήπως να κοιτάξεις για μικρότερη απαλλαγή; πχ ο εγκάθετος koutsan έχει απαλλαγή 300€ στην Victoria, που και καλή εταιρεία είναι και έχει ανταγωνιστικό πακέτο...
Για απλή, ασυζητητί στην anytime. Εγώ για κεφάλαιο 22Κ, με διεύθυνση Ιωαννίνων βέβαια, 550€ το χρόνο για την 120i και 315€ για την Lancia, με τα πάντα όλα πάνω εκτός από ίδιες ζημιές...
Θεωρώ λάθος τη χαμηλή απαλλαγή. Προσωπικά τη μεικτή τη θέλω αν πάθω καμιά σοβαρή ζημιά, άνω των 1.600 ευρώ και εκεί αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω από την απλή στο 6μηνο. Για μια ζημιά 500 ευρώ δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσεις τη μεικτή άρα να σου ανέβουν τα ΒΜ.
Στην Εθνική η διαφορά 1000 με 1600 απαλλαγή είναι περίπου 50 ευρώ το 6μηνο...ούτε αυτό αξίζει κατά την άποψή μου...όλη μέρα στο γκαράζ είναι.
Πάντως ακριβή είναι η anytime σε σχέση με τη τιμή που έχω από την Εθνική.
-
Αυτό μου κάνει εντύπωση πάντως!
Εγώ όταν ρώτησα , και μάλιστα 2 ασφαλιστές, ήταν ΠΟΛΥ ακριβότερη.Για πες τιμές...
-
Εγώ όταν ρώτησα , και μάλιστα 2 ασφαλιστές, ήταν ΠΟΛΥ ακριβότερη.Για πες τιμές...
Κανονικά, με ολική κλοπή, μερική κλοπή, φωτιά, κρύσταλλα, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές κλπ...με 26.000 ευρώ (26 ήταν, όχι 28...μειώθηκε) το 6μηνο είναι 450 €.
Για μεικτή με απαλλαγή 1.000 είναι 580€, με 1.600€ είναι 544€.
Οι τιμές όμως ίσως είναι χαμηλές επειδή έχω κάποιες εκπτώσεις.
-
Κανονικά, με ολική κλοπή, μερική κλοπή, φωτιά, κρύσταλλα, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές κλπ...με 26.000 ευρώ (26 ήταν, όχι 28...μειώθηκε) το 6μηνο είναι 450 €.
Εγώ για το δικό μου πήρα 550€ το χρόνο όμως, με όλες τις καλύψεις που αναφέρεις. Εσύ πήρες 450€ το εξάμηνο για τις ίδιες καλύψεις και με 4Κ παραπάνω...
Στην μεικτή, μου φαίνονται πολύ καλές οι τιμές. Στην απλή, όχι.
-
Γεια σας,
Σε δυο βδομαδες περιπου ασφαλιζω το νεο μου επαγγελματικο αυτοκινητο.
Εχω δυο επιλογες μεταξυ 'ευρωπαικη πίστη' και ' allianse' Για μικτή ασφαλιση εχουν διαφορα 60Ε εξαμηνιος ( φθηνότερη η ευρωπαική πίστη) και 300€ απαλλαγη η πρώτη με 1000€ η δεύτερη. Αξιζει να δωσω τα 70€ ωστε να ασφαλιστω στην allianse ( ανεξαρτητα απαλλαγης) ή να 'πάω' στη φθηνότερη ευρωπαική πίστη? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γεια σας,
Σε δυο βδομαδες περιπου ασφαλιζω το νεο μου επαγγελματικο αυτοκινητο.
Εχω δυο επιλογες μεταξυ 'ευρωπαικη πίστη' και ' allianse' Για μικτή ασφαλιση εχουν διαφορα 60Ε εξαμηνιος ( φθηνότερη η ευρωπαική πίστη) και 300€ απαλλαγη η πρώτη με 1000€ η δεύτερη. Αξιζει να δωσω τα 70€ ωστε να ασφαλιστω στην allianse ( ανεξαρτητα απαλλαγης) ή να 'πάω' στη φθηνότερη ευρωπαική πίστη?Κοιτα δεν συγκρινονται ως μεγεθος,η Allianse ειναι σαφως μεγαλυτερο μαγαζι,και αυτο φυσικα μετραει πολυ στις ασφαλειες.
Ομως η διαφορα δεν ειναι μονο τα 60€/εξάμηνο,ειναι το ποσα θα δώσεις εαν γινει ατύχημα και φταις εσύ,και εκει η διαφορα ειναι μεγαλη. -
Alliance
Εγώ για το δικό μου πήρα 550€ το χρόνο όμως, με όλες τις καλύψεις που αναφέρεις. Εσύ πήρες 450€ το εξάμηνο για τις ίδιες καλύψεις και με 4Κ παραπάνω...
Είσαι σίγουρος 550€ το χρόνο και όχι το 6μηνο? Τόσο πληρώνει η γυναίκα μου στο 500
-
AllianceΠάντως ακριβή είναι η anytime σε σχέση με τη τιμή που έχω από την Εθνική.
Είσαι σίγουρος 550€ το χρόνο και όχι το 6μηνο? Τόσο πληρώνει η γυναίκα μου στο 500
Απολύτως σίγουρος, από ...την τσέπη μου βγαίνουν!
Η μεικτή ήταν στα 950€ για 1000€ απαλλαγή, αλλά λόγω της μεγάλης διαφοράς, προτίμησα την απλή. Η μεικτή συμφέρει βέβαια έτσι και κάνεις κάνα τρελό τράκο, αλλά ελπίζω να μην μου χρειαστεί! -
Καλά κι εγώ δε θα έκανα μεικτή αν η διαφορά δεν ήταν τόσο μικρή.
-
Hμερομηνία : 26-02-10
**
Προς αναστολή λειτουργίας η Commercial Value**Στον «αέρα» εκατοντάδες ασφαλισμένοι της Commercial Value, καθώς η αρμόδια εποπτική αρχή αποφάσισε να αναστείλει της λειτουργία της εταιρίας. Παρέπεμψε, ωστόσο, το θέμα για τελική απόφαση στον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, καθώς τα μέλη της εποπτικής αρχής τελούν υπό παραίτηση.
Σε περίπτωση που ο υπουργός υπογράψει την απόφαση για αναστολή λειτουργίας, θα πρέπει η εταιρεία να σφραγιστεί και να οριστεί εκκαθαριστής που θα πρέπει να μεταβιβάσει το χαρτοφυλάκιο αυτοκινήτων στο επικουρικό ταμείο και να θέσει υπό εκκαθάριση το χαρτοφυλάκιο ζωής.
Στον κλάδο αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι 400.000 οδηγοί, ενώ άλλοι 50.000 βρίσκονται ασφαλισμένοι στον κλάδο ζωής. Η Commercial Value κατέχει το 35% του μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_26/02/2010_325538
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ