-
Ξέρω οτι θα περάσετε πολύ - πολύ καλά και θα κάνω τηλέφωνα για να μάθω λεπτομέρειες....
Να προσέχετε στο δρόμο,να κοιμηθείτε 'ησυχα και νωρίς,οχι τσιγάρα και γυναίκες και κυρίως ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ που έχετε αρχίσει...μην την χαλάσετε για μια παλιοσυγκέντρωση.
Δεν είναι διαγωνισμός πολυφαγίας.....για γνωριμία πάμε.....Η πολιτεία φταίει για όλα....................και για το ότι δεν θά είμαι κοντά..
-
Κρίμα που δεν θα μπορέσω να έρθω για να σας γνωρίσω και απο κοντά! Μια άλλη φορά ίσως! Καλά να περάσετε και καλό και ασφαλές ταξίδι!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ ξεκινάω Παρασκευή πρωί 06:00 ....Ο πατερας δυο ωρες αργοτερα.
Τιμημενα γηρατια!!!!Βασιλη μολις φτασεις ετοιμασε τραπεζακι για Σ.Ε.Χ.
(Ξερεις εσυ, τα απαραιτητα.Σαγανακι ,πιτες,ουζακι και καμια πεστροφα για την διαιτα.)
Α ναι και ενα ρολοϊ .Τι σοϊ Σ.Ε.Χ θα στησουμε. -
Καί γιά να ζηλέψετε:Απόψε στά Γιάννινα δέν θα έχει μόνο παρακολούθηση αγώνα αλλά και συναυλία της ΡΟΥΣΛΑΝΑ !!!!(Βέβαια δέν ξέρω ούτε μπόρεσα να μάθω αν ήρθε γιά τήν γιορτή τού Αποστόλη η πρός τιμή τής συνάντησης!Ομως μή περιμένετε να τήν δείτε να κολυμπάει στόν Βοϊδομάτη!!!!!!!!!!
-
Το 1ο group φεύγει τμηματικά.
Το 2ο Group (όσοι πίστοι μπορούν να προσέλθουν) έχει ραντεβού στις 13:30 στα Goody's στα Μέγαρα. Αναχώρηση σχεδόν αμέσως, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Αν δεν βολεύει η ώρα κανονίστε άλλο group αργότερα!!!
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
-
Καλό δρόμο, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, φάτε τόσο ώστε να μπορείτε να γυρίσετε ασφαλώς πίσω, και όπως είπαμε: πιείτε και για μας τους οπισθοφύλακες 2 ποτηράκια!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προεδρε ημουν εξω αποδω και γυρισα θαμπωμενος απο την μαγεια του Goodwood.
Νομιζω οτι ο,τι ειναι η Μεκκα για τους Μουσουλμανους ειναι και το Καλοξυλο για αυτους που αγαπανε τα αυτοκινητα.
Λεπτομεριες ισως και φωτο στο Παπιγκο κατω απο την Γκαμηλα!!Πήγες για προσκύνημα βρε αθεόφοβε?
ΑΚΡΙΒΩΣ.
Και θα ξαναπαω!!!!!Γιατι απο τις εννεα το πρωι μεχρι τις τεσσερις το απογευμα και δεν τα αγγιξα ολα!! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγώ ξεκινάω Παρασκευή πρωί 06:00 ....
Ο πατερας δυο ωρες αργοτερα.
(Ξερεις εσυ, τα απαραιτητα.Σαγανακι ,πιτες,ουζακι και καμια πεστροφα για την διαιτα.)
Α ναι και ενα ρολοϊ .Τι σοϊ Σ.Ε.Χ θα στησουμε.ουζάκι απαγορευμένο στήν περιοχή μόνο τσίπουρο καί γιά όποιον τού αρέσει μέ παγάκι
-
Αν κάποιος δει στο δρόμο νοικιασμένο 8θέσιο (μάλλον Fiat Scudo) με πολλά παιδιά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είμαστε εμείς. Άντε και με το καλό να βρεθούμε....
-
Βρε παιδιά!
Μας φάγανε οι Αθηναίοι!!!
Κανείς Σαλονικιός θα είναι παρόν στο ραντεβού στα διόδια;;; πέρα από τον Στέλιο που θα είναι!
Οργανωθείτεεεεεεεεε!!!!!!! -
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Καί γιά να ζηλέψετε:Απόψε στά Γιάννινα δέν θα έχει μόνο παρακολούθηση αγώνα αλλά και συναυλία της ΡΟΥΣΛΑΝΑ !!!!(Βέβαια δέν ξέρω ούτε μπόρεσα να μάθω αν ήρθε γιά τήν γιορτή τού Αποστόλη η πρός τιμή τής συνάντησης!Ομως μή περιμένετε να τήν δείτε να κολυμπάει στόν Βοϊδομάτη!!!!!!!!!!Τι να μας πει η Ρουσλάνα ρε Γιώργο??!! Wild dancers στα κάρβουνα??!!
Ετοιμάστε τις σούβλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδάκια δυστυχώς δεν θα έρθουμε.Είχαμε κλείσει ένα δίκλινο στον Παπαευαγγέλου. Μολις το ακύρωσα οπότε έστω και τελευταία στιγμή προλαβαίνει καποιος...
Καλά να περάσετε!!!!! Ελπίζω να μη σκάσει καποιος από το πολύ φαγητό!!!!
Κανοντας μια επαναληψη (!) τωρα το προσεξα και ευχομαι μην ειναι κατι σοβαρο. Θα μας λειψετε (οχι εσυ,ο αλλος) .
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
μόνο τσίπουρο καί γιά όποιον τού αρέσει μέ παγάκιΓιώργο βαλτός είσαι?
Αλλά, τι να σου κάνω που .......... -
Οσοι ανεβαίνουμε μπορούμε να καλούμε τον Αποστόλη στο 6947 729149!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγώ ξεκινάω Παρασκευή πρωί 06:00 ....
Ο πατερας δυο ωρες αργοτερα.
Α ναι και ενα ρολοϊ .Τι σοϊ Σ.Ε.Χ θα στησουμε.Πιστευω εσεις οι πρωινοι να αφησετε καμμια απο τις 60 μεριδες μπουγατσα
που εχει παραγειλει ο΅Αποστολης και να μην το κανετε σαν καποιον που εφαγε την μπουγατσα του junior. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
....Πιστευω εσεις οι πρωινοι να αφησετε καμμια απο τις 60 μεριδες μπουγατσα
που εχει παραγειλει ο΅Αποστολης και να μην το κανετε σαν καποιον που εφαγε την μπουγατσα του junior.Ε οχι και έφαγε την μπουγάτσα του μικρού!!Ενα κομματάκι το...άφησε!!
Πάντως μπουγάτσα ΔΕΝ θα έχει στο Πάπιγκο!!Ο Αποστόλης μου είπε ότι είναι χαλασμένη και θα την πάρω να την πετάξω...μήπως και πάθετε τίποτα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....Πιστευω εσεις οι πρωινοι να αφησετε καμμια απο τις 60 μεριδες μπουγατσα
που εχει παραγειλει ο΅Αποστολης και να μην το κανετε σαν **καποιον **που εφαγε την μπουγατσα του junior.Ε οχι και έφαγε την μπουγάτσα του μικρού!!Ενα κομματάκι το...άφησε!!
Πάντως μπουγάτσα ΔΕΝ θα έχει στο Πάπιγκο!!Ο Αποστόλης μου είπε ότι είναι χαλασμένη και θα την πάρω να την πετάξω...μήπως και πάθετε τίποτα!!
Eσύ γιατί τσιμπάς αμέσως?
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το φάγητό για τον kouk στην εκδρομή!!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/cmarin/6429/280551/0/kOUK_WARNING_3.JPG
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eσύ γιατί τσιμπάς αμέσως?ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το φάγητό για τον kouk στην εκδρομή!!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/cmarin/6429/280551/0/kOUK_WARNING_3.JPG
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Καλό!!!
Αλλά σιγά μήν τόν κρατήσουνε τά σίδερα!!! -
Τον «φάγατε» τον Νίκο βρε παιδιά.
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ βλέπω το πιάτο μπροστά του άδε4ιο και ένα μορφασμό αποστροφής στη θέα της μερίδας με τα παϊδάκια.Άντε πιέστε και φάτε και για μας. Πόσο σας ζηλεύω. Να μπορούσα να ήμουνα μαζί σας.
-
Τα λόγια είναι...περιτάαα...αααα..αααα (αλα Μαρινέλα!!)
Αποστόλη είσαι άψογος (60 μερίδες μπουγάτσα!!!!) Το Πάπιγκο να το πιείς στο ποτήρι...η παρέα (40 άτομα όλοι μαζί) ένας κι ένας!!
Οι ξενώνες high lux!!Χλιδή!!!
Είδαμε και markvag,ililias,tsardaklis (μετά παρέας)Papazent!! Πάιξαμε και κουίζ!!
Απίστευτη εκδρομή!!!Μέχρι και στα σύνορα πήγαμε( ο nass παραλίγο να πάρει μεταγραφή για το WRC Rally Αλβανίας!!! )
Προτάσεις για την επόμενη πολλές!!!Καλά να είμαστε και θα γυρίσουμε σιγά σιγά όλη την Ελλάδα!!
Ακομα θέλω να σημειώσω κάτι για τον φίλο μου τον HUNTER!!
Οδήγησε και ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου απλά και μόνο για να μας ξαναδει και να τον ξαναδούμε!!!(και να φάει και να φάει)!!
Να είσαι καλά ρε Αντρέα!!!
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!