-
Ρέ παιδιά,σήμερα στό Λειβάδι όπου έγινε η ανάβαση,κάτσαμε νά φάμε σέ μία ταβέρνα πού λεγότανε...ΚΟΥΚΟΥΝΙΚΟΣ!!!
Τελικά ο πρόεδρος είναι δημοφιλείς σέ όλες τίς ταβέρνες τής χώρας,τόσο πού οι ιδιοκτήτες τους,βάζουν τό όνομά του στήν ταμπέλα τους!!!
ΥΓ Τό όνομα τού ιδιοκτήτη είναι...Θανάσης!!!
ΥΓ2 Σόρρυ γιά τό άσχετο,αλλά κάπου έπρεπε νά τό γράψω!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρέ παιδιά,σήμερα στό Λειβάδι όπου έγινε η ανάβαση,κάτσαμε νά φάμε σέ μία ταβέρνα πού λεγότανε...ΚΟΥΚΟΥΝΙΚΟΣ!!!
Τελικά ο πρόεδρος είναι δημοφιλείς σέ όλες τίς ταβέρνες τής χώρας,τόσο πού οι ιδιοκτήτες τους,βάζουν τό όνομά του στήν ταμπέλα τους!!!
ΥΓ Τό όνομα τού ιδιοκτήτη είναι...Θανάσης!!!
ΥΓ2 Σόρρυ γιά τό άσχετο,αλλά κάπου έπρεπε νά τό γράψω!!!Πάει,τέλειωσε!!.....Θα ζητήσω δικαιώματα!!
-
Σέ χρήμα,ή σέ...είδος;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σέ χρήμα,ή σέ...είδος;Σε είδος ρε Αντρέα!! Θα φάμε καλά!!
-
1.apostolis (4 άτομα)
2.kouk (4 άτομα)
3.maf (2 άτομα)
4.DAP (4 άτομα)
5.syele (2 άτομα)
6.cmarin
7.Go_For_Pole (2 άτομα)
8.PINATSIS KYRIAKOS (3 άτομα)
9.tsardaklis (2 άτομα)
10.salome (2 άτομα)
11.GF RALLYE (2 άτομα)
12.224.v (2 άτομα)
13.ΒΑΣΙΛΗΣ (3 άτομα)
14.tt (2 άτομα και...μισό)
15.markvag (4 άτομα)
16.portomarko (2 άτομα)
17.ililias (6 άτομα!!!)
18.PapaZent
19.ΗUNTER
20.sakinen
21.Ιδρυτικός Αναγνώστης
22.nass (2 άτομα)Σύνολο: 24 Φορουμάδες και συνολικά 53 άτομα!!!Οχι κι άσχημα!!!
Αν ξέχασα κάποιον....ας το πει!!
-
Σήμερα έμαθα ότι αυτή την Κυριακή,πρέπει νά είμαι οπωσδήποτε στά Γρεβενά.
Οπότε μάλλον θα περάσω μόνο γιά νά σάς δώ,τό Σάββατο τό απόγευμα. -
Για πείτε μου, πόση ώρα είναι από την Αθήνα με νορμάλ οδήγηση?
-
Εξη με επτά ώρες συνολικά (φέρυ κλπ) Νίκο!Αντε,έλα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξη με επτά ώρες συνολικά (φέρυ κλπ) Νίκο!Αντε,έλα!!Πολύ θα το ήθελα, αλλά για μονοήμερη εκδρομή 6-7 ώρες είναι πολλές... Ειδικά αν έρθω με την κοπελιά μου, που σημαίνει αυτόματα ότι το αυτοκίνητο αποκτά περιοριστή ταχύτητας στα 160χλμ/ώρα (όχι, δεν είναι χοντρή, απλά φοβάται! )
-
Νίκο, 1) δεν είναι μονοήμερη (φεύγουμε Παρασκευή και γυρνάμε Κυριακή λίγο πριν τον τελικό) και 2) δεν κάνουμε αγώνες, ακού 160!!! , χαλαρά πάμε, έχουμε άλλους σκοπούς εκεί (βλ.φαγητό! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...17.ililias (6 άτομα!!!)...
Αν ξέχασα κάποιον....ας το πει!!Εκλείσαμαν δύο τρίκλινα εις Αστράκαν. Επειδή τα δικά μου παιδιά ήθελαν παρέα, πήρα κι ένα δανεικό. Επειδή η μαμά του (της) έκλαιγε, την φορτώθηκα κι αυτήν (είναι γνωστό ότι δεν αντέχω στα γυναικεία δάκρυα). Άρα:
Έρχομαι, με δύο γυναίκες και πέντε παιδιά. Κανένας για κόντρες????kouk, συγκεντρώσου, συγκεντρώσουουουουουου
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...17.ililias (6 άτομα!!!)...
Αν ξέχασα κάποιον....ας το πει!!Εκλείσαμαν δύο τρίκλινα εις Αστράκαν. Επειδή τα δικά μου παιδιά ήθελαν παρέα, πήρα κι ένα δανεικό. Επειδή η μαμά του (της) έκλαιγε, την φορτώθηκα κι αυτήν (είναι γνωστό ότι δεν αντέχω στα γυναικεία δάκρυα). Άρα:
Έρχομαι, με δύο γυναίκες και πέντε παιδιά. Κανένας για κόντρες????kouk, συγκεντρώσου, συγκεντρώσουουουουουου
Αμάν...ο δαίμων του τυπογραφείου ξαναχτύπησε!!! Καλά,καλά 8 άτομα....!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πολύ θα το ήθελα, αλλά για μονοήμερη εκδρομή 6-7 ώρες είναι πολλές... Ειδικά αν έρθω με την κοπελιά μου, που σημαίνει αυτόματα ότι το αυτοκίνητο αποκτά περιοριστή ταχύτητας στα 160χλμ/ώρα (όχι, δεν είναι χοντρή, απλά φοβάται! )
ωπα, δικε μου!
ετσι οπως το λες, θα νομιζει ο κοσμος οτι η ταχυτητα ταξιδιου σου ειναι 220 Km/h κανονικα!(να παρω εγω την αδερφη της, που θα πηγαινω με 90 ??)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(να παρω εγω την αδερφη της, που θα πηγαινω με 90 ??)
Αν θες να σου κάνω κατάσταση... Είχε και τα γενέθλιά της σήμερα.
EDIT: Χαχαχα, θα της πω: δεν ήξερα τι να σου κάνω δώρο, γι'αυτό σου πήρα ένα Τριαντάφυλλο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
EDIT: Χαχαχα, θα της πω: δεν ήξερα τι να σου κάνω δώρο, γι'αυτό σου πήρα ένα Τριαντάφυλλο!
... ενα τηλεφωνο... ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ...
τς τς τς!
Χρονια πολλα, λοιπον! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ενα τηλεφωνο... ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ...
τς τς τς!
Χρονια πολλα, λοιπον!ΣΕΜΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Νικόλα μην τον ακούς.............έχει κλείσει δωμάτιο για 2 οχι για 3....
-
Παίδες δεν γραφετε σιγά σιγά που θα συναντηθούμε, τι ώρα κλπ.
Να μην τρέχουμε τελευταία στιγμη;Α βάλτε και αέρα στις ρεζέρβες.
-
Μάλλον θα φεύγουμε σε...κύματα!
Θα προσπαθήσω να εχω φυγει απο την δουλειά πιο νωρίς,ώστε να είμαι στον δρόμο κατά τις 15:00 το αργότερο!(+7=22:00 άφιξη!! )Αλλά άλλοι θα φύγουν πολύ πιο νωρίς!Κατά τις 12:00!!
Μάλλον πρέπει να δοθούν σημεία συνάντησης στο McDonalds και στο Αντίριο!!Ετσι κι αλλοιώς θα γίνονται ανασυγκροτήσεις στην διαδρομή!!
Για την Πλαστήρα ξεκινήσαμε 3 αυτοκίνητα και φτάσαμε 8!!!
-
Παιδάκια δυστυχώς δεν θα έρθουμε.
Είχαμε κλείσει ένα δίκλινο στον Παπαευαγγέλου. Μολις το ακύρωσα οπότε έστω και τελευταία στιγμή προλαβαίνει καποιος...
Καλά να περάσετε!!!!! Ελπίζω να μη σκάσει καποιος από το πολύ φαγητό!!!!
-
Εμείς θα είμαστε πάνω από την Πέμπτη! Ερώτηση: προβλέπει το πρόγραμμα κάποιες πεζοπορικές διαδρομές ώστε να μην κάνουμε και εμείς τις ίδιες με το που θα ανέβουμε ?
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!