-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακομα θέλω να σημειώσω κάτι για τον φίλο μου τον HUNTER!!
Οδήγησε και ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου απλά και μόνο για να μας ξαναδει και να τον ξαναδούμε!!!(και να φάει και να φάει)!!
Να είσαι καλά ρε Αντρέα!!!Α ρέ Κάπταιν!!!
Μακάρι νά μπορούσα νά περάσω λίγη ώρα ακόμα μαζί σας,αλλά...
Πάντως,άν καί λίγο(όχι τό φαϊ )ήταν καλύτερα από καθόλου!!!
Τήν επόμενη φορά!!!Α,σέ ποιόν χρωστάω μία μπύρα;
-
Πάντα τέτοια ευχάριστα
Περιμένουμε παραλειπόμενα,περίεργα,παρουσίες απουσίες,και δείκτες κατανάλωσης............
-
Ολα ηταν τελεια.Η καλυτερη πανεληνια παρεα της Ελλαδος.Ηλικιες 4-64 χρονων και ολοι με μια αγαπη.Το αυτοκινητο.Το καλυτερο νομζω ηταν το μπανακι στις βαθρες στο Παπιγκο.Nass ειναι μπουζι το νιρο;
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πάντα τέτοια ευχάρισταΠεριμένουμε παραλειπόμενα,περίεργα,παρουσίες απουσίες,και δείκτες κατανάλωσης............
Αντε περιμένουμε ημερολόγιο καταστρώματος και από τους υπόλοιπους
-
Εκκίνηση Παρασκευή 13:00 και ραντεβού με syele στην Α.Ο. για να μην παίρνουμε και 2 αυτοκίνητα.....
1ο σημείο συνάντησης στις 13:30, τα goodies στα Μέγαρα όπου μετά την προμήθεια καφέδων μαζευόμαστε 4 συνολικά αυτοκίνητα (kouk, PINATSIS, portomarko). 14:10 αναχώρηση και καρφί για Ρίο σε κονβόι. Ο δρόμος γεμάτος αυτοκίνητα με ελληνικές σημαίες αλλά και η ελληνική οδηγική παιδεία πανταχού παρούσα .
Μπαίνουμε στο φέρρυ για Αντίριο, θαυμάζουμε τη γέφυρα (πραγματικά εντυπωσιακή) μαθαίνουμε ότι ό ΒΑΣΙΛΗΣ δεν θα έρθει (την άλλη φορά ΒΑΣΙΛΗ και περαστικά στο γιό σου) και μετά αρχίζει το δράμα. Γεμάτος ντάλικες ο δρόμος και μέχρι την Άρτα κάνουμε άλλη μία στάση για ξεκούραση. Στοχεύουμε Γιάννενα, όπου είναι η 2η στάση μας για να τσιμπήσουμε κάτι και ξεκινάμε για την ανάβαση στο Πάπιγκο με καλό δρόμο μέχρι την διακλάδωση και καταπληκτικό στροφιλίκι μέχρι το χωριό. Ώρα άφιξης 9:15. Το μέρος καταπληκτικό και επιβλητικό με φοβερή φυσική ομορφιά μέσα στον δρυμό και τα βράχια από πάνω μας (Γκαμήλα, άστρακας).
Γνώστες φάτσες μας υποδέχονται (apostolis, DAP, tt) και γνωρίζουμε και καινούργια μέλη (οι βόρειοι Ιδρυτικός, markvag, tsardaklis και ο νότιος ililias). Σε λίγο nass, 224v έρχονται. Tα φορουμάκια και οι φορουμίτσες έχουν γεμίσει το μέρος με το ρεκόρ να το κατέχει ο Ηλίας (4 !!!! και σύνολο παιδιών πάνω από 10!!! )
Πηγαίνουμε στα δωμάτια όπου ανακαλύπτουμε ότι είναι επίσης καταπληκτικά. (Αυτοί που αποφάσισαν όμως να μην έρθουν τελικά, ίσως έπρεπε να ακυρώσουν τις κρατήσεις του νωρίτερα για να μην έχει πρόβλημα και ο ιδιοκτήτης).
Πίσω στο καφέ-ταβερνα όπου αρχίζει και το φαγοπότι με τραπέζια σε διάταξη Π, και η συνεδρίαση του ΔΣ αρχίζει........
Τελευταίος φτάνει ο maf όπου τα πιρούνια τον περιμένουν. Πλάκα, καλό φαγητό, αγωνιστικές ιστορίες....
Μετά από καθολική απαίτηση του προέδρου έρχονται πριν την ώρα τους και 4 ταψιά μπουγάτσες (60 σύνολο ), φιλική προσφορά του Αποστόλη που τον ευχαριστούμε θερμά! (όπως τον ευχαριστούμε και για όλα όσα έκανε για να περάσουμε όμορφα, πάντα πρόθυμος να τρ΄χει για την εξυπηρέτησή μας ) Ο πρόεδρος τρώει όσες μπορεί (πριν ή μετά τις πανακότες δεν θυμάμαι ) και οι υπόλοιπες μοιράζονται ανά ξενώνα για πρωινό. Αφού ο DAP έφαγε όλα τα γλυκά κουταλιού του μαγαζιού (εκτός συκαλάκι που παχαίνει ), πηγαίνουμε για ύπνο αφού είμαστε πτώματα, έχοντας κανονίσει ώρα αναχώρησης 10:30 πρωινή για βόλτα στην περιοχή.Πρωινό ξύπνημα και πρωινή μάσα με μπουγάτσες και μαρμελάδες τοπικές!!! Εδώ αρχίζει και η πρώτη συνεδρία (ψυχολογίας) όπου διαπιστώνουμε ότι είμαστε άρρωστοι (όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά το γιατί δεν το έχω καταλάβει ακόμη ). Ο Φρόυντ και ο Αλντερ δίνουν και παίρνουν (ποιος πούστης έφτιαξε τον τοίχο? ) και έτσι καθυστερούμε και φτάνουμε με καπέλο στο ΣΕΧ, ανανεώνοντας το ραντεβού μας (για τις συνεδρίες εννοώ ) για την επόμενη το πρωί.
Το κομβόι με 13 αυτοκίνητα ξεκινάει με κατάβαση της πολύ όμορφης........ανάβασης. Πρώτος σταθμός η θέα από το βουνό το Δέλτα των ποταμών Βίκου-Αώου και η Κόνιτσα στο βάθος. Αργότερα φτάνουμε σε ένα μοναστήρι που απέχει μόνο 400 μέτρα από τα σύνορα Αλβανίας με τρεχούμενα και κρύα (μπρρρρρρρρ.....) νερά. Σε λίγο πάμε ακόμη πιο βόρεια στα σύνορα στο φυλάκιο της Κεφαλόβρυσης. Φτάνουμε στην γέφυρα που χωρίζει τις 2 χώρες. Ο Νάσος αργεί και μάλλον θέλει να μείνει εκεί. Πολύυυυυ ζέστη....
Φέυγουμε για Κόνιτσα. Φραπεδάκι στα πλατάνια δίπλα στο ποτάμι και φωτογραφίες (όσοι έχουν ψηφιακές ας τις βάλουν, εγώ είμαι του αναλογικού και θα αργήαουν ) σε ένα από τα μεγαλύτερα τοξοτά γεφύρια της περιοχής. Εντυπωσιακό! Οι τολμηροί μένουν για βουτιά στα νερά του ποταμού και οι πεινασμένοι για φαγητό στην ταβέρνα σε άλλο σημείο του ποταμού 10 χιλιόμετρα μακριά. Ο Κούκος από την πείνα του χάνει το δρόμο αλλά ανταμειβόμαστε από την δροσιά και τα εδέσματα. Papazent και (δεν θυμάμε το ID αφού είναι γλωσσοδέτης ) είναι εκεί!
Το φαγοπότι κρατάει.......3-4 ώρες με λουκάνικα, σεφταλιές, κοντοσούβλια, σουβλάκια, χοιρινές, μοσχαρίσιες και βέβαια τα κλασικά παϊδάκια. Αφού φάγαμε τα πάντα και ένα κουτί μπακλαβάδες, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα (πάλι με απαίτηση του προέδρου) που ήταν (έτσι για χωνευτικό) μερικές πιατέλες καρπούζι, για φρούτο (όπως ανέφερε.... )
Παίρνουμε σε κονβόι τον δρόμο πίσω για τους ξενώνες στις 18:00, εκτός από τον Νάσο και τον Θοδωρή που πάνε για άλλες περιπέτειες αναζήτησης ηλιοβασιλέματος στο Τσεπέλοβο (καλά το λέω?).
Οι υπόλοιποι φτάνοντας στην ανάβαση πριν το Πάπιγκο αρχίζουν τις ανωριμότητες οδηγικής ευχαρίστησης αφού στον δρόμο δεν υπάρχει ψυχή!
Ώρα για ξεκούραση, οι περισσότεροι σαπίζουν στον ύπνο και εγώ συναντάω τον τελευταίο φορουμά που έρχεται και είναι ο διψασμένος HUNTER. Μου εξηγεί τι σημαίνει μπλοκέ στην πράξη και πηγαίνουμε στον ξενώνα όπου η παρέα ξυπνάει και ο κυνηγός ξεδιψάει. Συζητησούλα και ηλιοβασίλεμα και ξανά στην πλατεία για........ποτό. Πολλοί βέβαια ενδίδουν και σε φαγητό!!!! (Αμ, θα άφηναν )
Ήρθε και η ώρα του κουίζ, με 2 ομάδες και αυτή του Κούκου (βέβαια) κερδίζει, παρόλο που ο Alan Jones δεν έσκασε μύτη!!! Μικρό το κουίζ γιατί βαριούνται τα γυναικόπαιδα και ο Hunter ετοιμάζεται να φύγει. Ήρωας και ο Αντρέας που τον είδαμε για λίγες ώρες ταξιδεύοντας πολλαπλάσιες!!Το βράδυ κυλάει συζητώντας περί φόρουμ, μελών, αυτοκινήτων, ψυχολογίας ιστορίας και θρησκείας, μέχρι να πάμε για ύπνο. Πριν από αυτό όμως βλέπουμε και φωτογραφίζουμε το γεμάτο φεγγάρι που βγαίνει πίσω από την Γκαμήλα.
Ξυπνάμε λογική ώρα, με 4 πρωινές συνεδρίες και μπουγάτσες. Ανακατεύουμε τα πουλιά, τα ποτάμια, τα ζώα με τους ναζί και τους εβραίους, μαζεύουμε τα σέα μας και πάμε πλατεία για τον αποχαιρετισμό.
Φιλιά, αγκαλιές, άντε και στο επόμενο, βουρ για Αθήνα γιατί.....ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.......εκκίνηση 11:10 με 5 αυτοκίνητα (Στελιος, Νίκος, Θανάσης, Κυριάκος, Θρασύβουλος) παρέα και απόφαση να πάμε από κατάρα! Δύσκολη η ανάβαση αλλά χωρίς πολλές νταλίκες και πρώτη στάση στο Μέτσοβο για καφέ.
Πολύ καλή διαδρομή χωρίς κίνηση μέχρι την Καλαμπάκα με τους 5 να το ευχαριστιούνται (η Kappa πάει και στρίβει πολύ γρήγορα τελικά αλλά καλύτερα θα σας το πει η κα 224v ). Στασούλες για ανεφοδιασμό και έξω από την Καρδίτσα συναντάμε πολλά 106 από τον κλάμπ (και τον Νίκο bugs) που γυρνάνε από.......Πλαστήρα.
Ευχαριστιόμαστε το Δομοκό και τσουπ εθνική. Στο πρώτο μποτιλιάρισμα τρώμε μισή ώρα καπέλο αφού υπάρχει μόνο μία λωρίδα στο αντίθετο ρεύμα. Το πακέτο όμως ήταν στην είσοδο της Ε.Ο. Η ουρά άρχισε πριν από τα διόδια!!! Κάνοντας διάφορες αλχημείες καταφέρνουμε σε 1 ώρα και 10 λεπτά να είμαστε Α.Ο. Συνόλο Πάπιγκο-Σπίτι: 9,5 ώρες .Πάει κι αυτό, περάσαμε όμορφα, γράψαμε 1200 χιλιόμετρα, γνωρίσαμε καινούργια μέρη, είδαμε γνωστούς και νέους φορουμάδες και σίγουρα θα αρχίσουμε να σκεπτόμαστε το επόμενο.
Το βράδυ με βρήκε στον καναπέ να πανηγυρίζω το γκολ του Χαριστέα.
-
Βρε...οι συνεδρίες...σωστά...τις ξέχασα...και δεν έψαξα και τον πούστη που σήκωσε τον τοίχο!!!! Α ρε Πινάτση ήρωα!!!
Το Φόρουμ έβγαλε και άλλον συγγραφέα!!!Ο Γιατρός αποδεικνύεται εφάμιλλος του Calibrator!!
Πάντως τα όσα αναφέρει ελέγχονται για την ακρίβεια τους στα σκέλη που αφορούν φαγητό!!!Μάρτυράς μου ο Ηλίας!!!....Δεν παραγγέλνω για μένα για τους άλλους παραγγέλνω!!! Και όταν δεν παραγγέλνω μου βάζουν τις φωνές!!!
Ε μα....να εχεις φάει 600 ευρώ σε κρέατα και να μην φας ενα φρουτάκι να ξεπλύνεις την γεύση?!!!
-
Προσωπικά για διαδρομή διαλεξα αυτήν της Κατάρας και έτσι δεν έφαγα το πακέτο της διαδρομής μετά το Ρίο (την Γέφυρα την είχα δει του Αγίου πνεύματος ). Οχρόνος απο την Βαρυμπόμπη μέχρι το Πάπιγγο χωρίς τις στάσεις ήταν 6 ώρες για τα 550 χλμ. Χάρηκα το στροφιλίκι στην περιοχή της Κατάρας, Μετσόβου, και το τελευταίο πριν το Πάπιγγο το οποίον ήταν και το πιό απαιτητικό. Ευτυχώς δεν είχε πολύ κίνηση στα κομάτια αυτά και έτσι προσπερνούσε κανείς έυκολα αν 'διάβαζε' τον δρόμο μπροστά του και σιγουρευόταν ότι ήταν άδειος. Στο τελευταίο αυτό η συνοδηγός μου διαφωνούσε και έτσι είχαμε διχογνωμία την οποία λύναμε δημοκρατικά ακολουθόντας την δική μου γνώμη!!!!! Τελικά τα προσπεράσματα ήθελαν αποφασιστικότητα, και γρήγορη απόφαση. Για την διαμονή μας νιόθω βαθύτατα υποχρεωμένος στον Αποστόλη γιά ότι έκανε, για να μας κάνει την διαμονή απροβλημάτιστη και ειδικά για το θέμα του φαγητού( άκου εκεί 60 μπουγάτσες)!!. Στην επιστροφή διαφοροποιήθικα απο τους υπόλοιπους στην περιοχή του Κάστρου όπου μπαίνοντας στα χωράφια και περνόντας μέσα απο ένα πλακοσκεπή οχετό ομβρίων (να γιατί δεν πήρα την Mazerati!!!) γλύτωσα το μποτιλιάρισμα εκεί, και μετά πριν τα διώδια Αφιδνών βγήκα στον κόμβο για Κάλαμο πήρα τον πλαγιόδρομο προς Καπανδρίτι και όταν αυτός φρακάρησε μπήκα Αγ. Στέφανο, Ανοιξη, Εκάλη κ.λ.π. άφηξι στο σπίτι 8.00μ.μ. Η όλη εκδρομή ήταν καταπληκτική η παρέα ανεπανάληπτη και πιστεύω οτι πρέπει να το επαναλάβουμε μέσα στη χρονιά με άλλο προορισμό πιό κεντρικό για όλους. Εχεται και τους χαιρετισμούς της γυναίκας μου η οποία χάρηκε αφάνταστα όταν τα παιδιά (cmarin, syele) στην στάση για ανεφοδιασμό στο κατέβασμα της Κατάρας της εξέφρασαν την συμπαθειά τους για το τι τραβάβηξε σαν συνοδηγός!!!!.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχετe και τους χαιρετισμούς της γυναίκας μου η οποία χάρηκε αφάνταστα όταν τα παιδιά (cmarin, syele) στην στάση για ανεφοδιασμό στο κατέβασμα της Κατάρας της εξέφρασαν την συμπαθειά τους για το τι τραβηξε σαν συνοδηγός!!!!.Kάποιοι άλλοι θα άλλαζαν αυτοκίνητο (
-
Ανώριμα αγόρια!!!
Γιά τιμωρία σας,θά κάνετε από είκοσι φορές τήν Κατάρα πάνω-κάτω!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχετe και τους χαιρετισμούς της γυναίκας μου η οποία χάρηκε αφάνταστα όταν τα παιδιά (cmarin, syele) στην στάση για ανεφοδιασμό στο κατέβασμα της Κατάρας της εξέφρασαν την συμπαθειά τους για το τι τραβηξε σαν συνοδηγός!!!!.
Kάποιοι άλλοι θα άλλαζαν αυτοκίνητο (
Μερικοί το έκαναν πάντως!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε...οι συνεδρίες...σωστά...τις ξέχασα...και δεν έψαξα και τον πούστη που σήκωσε τον τοίχο!!!! Α ρε Πινάτση ήρωα!!!Το Φόρουμ έβγαλε και άλλον συγγραφέα!!!Ο Γιατρός αποδεικνύεται εφάμιλλος του Calibrator!!
Πάντως τα όσα αναφέρει ελέγχονται για την ακρίβεια τους στα σκέλη που αφορούν φαγητό!!!Μάρτυράς μου ο Ηλίας!!!....Δεν παραγγέλνω για μένα για τους άλλους παραγγέλνω!!! Και όταν δεν παραγγέλνω μου βάζουν τις φωνές!!!
Ε μα....να εχεις φάει 600 ευρώ σε κρέατα και να μην φας ενα φρουτάκι να ξεπλύνεις την γεύση?!!!
Επιεικώς καταγγέλω ως προβοκάτορες αισχίστου είδους όόόόόόόόλους όσους αναφέρουν τόν Νίκο ώς υπόδειγμα φαγά.Καλοφαγά ναί !!!!!Από κάποιους άλλους ξέμεινε τό μαγαζί από γλυκάκια,πανο(α)κότες καί μητσοκόκκορες! Μάλλον απ΄οτι διαπίστωσα ιδίοις όμασσι κάποιοι χρησιμοποιούν τόν Νίκο για προκάλλυψη Βλέπετε κάτω από τήν επιφάνεια υπάρχουν και τά υπόγεια ρεύματα και μάλιστα γερά!!ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(?)!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! Για τίς ωραίες στιγμές καί συγνώμη για τήν αναχωρησή μου.Κυριάκο φιλάκια στόν junior
-
καμια μπουγατσούλα φέρατε και για μας τους μετανάστες???
αποστόλη άσχετο...χρόνια πολλά για την εορτή σου εστω και καθηστερημένα,40 μέρες δεν κρατάει ο εορτασμός
άντε παίδες πάντα τέτοια και καλύτερα!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καμια μπουγατσούλα φέρατε και για μας τους μετανάστες???Ερωτήσεις.... Λες και δεν ξέρεις...
Μα τα ταψιά ΓΥΑΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!
Να φανταστείς ότι κι εγώ την τίμησα την μπουγάτσα του Αποστόλη (που μ' αρέσει η μπουγάτσα με τυρί... )
Πάντως, αυτό που μ' άρεσε και δεν το σημείωσε κανείς μέχρι στιγμής ήταν η κατάβαση από το Πάπιγκο στον κεντρικό (23 χλμ σε απίστευτο στροφιλίκι...) με μία 'ύποπτη' Kappa να δίνει ρυθμό (αρκούντως σβέλτο... Και σαφώς πιο γρήγορο απ' ότι θα περίμενες από ένα 5μετρο 'τέρας' εκεί πάνω...) και 5 αυτοκίνητα να ακολουθούν ... Και τα υπόλοιπα να φτάνουν άμεσα... Μαζί τους και ένας περίεργος που πήγαινε 'αέρα πατέρα' με 8θέσιο νοικιάρικο Citroen που κουβαλούσε 5 παιδιά.... Τα μαθαίνει στα βάσανα...
Πάντως να σημειώσω ότι ο κύριος πρόεδρος έδειξε χαρακτήρα το Σάββατο το βράδυ... Μετά από 4ωρο τσιμπούσι σε ταβέρνα παραπλεύρως του Βοϊδομάτη (που ο cmarin περιγράφει γλαφυρά) δεν έφαγε σχεδόν τίποτα !!! 1-2 κομματάκια καρπούζι... Μόνο... Αλήθεια... Είμαι μάρτυρας (βέβαια, κύριε πρόεδρε δεν γνωρίζω τι κάνατε μετά... )
Α, να σημειώσω ότι ένα περίεργο 307 πήγαινε σαν τρελό στην Κατάρα ακολουθούμενο από ένα εξίσου περίεργο 206... Ευτυχώς οι συνοδηγοί δεν κατάλαβαν τίποτα (έπιασαν οι δραμαμίνες Στέλιο!!! )
Όσο για τις φήμες που φέρνουν την τιμή του χοιρινού κρέατος να έχει εκτοξευτεί στα Ιωάννινα λόγω ελλείψεων ελέγχονται ως ανακριβείς... (λες και δεν ξέρουμε ποιοι φταίνε... )
-
Μπράβο - μπράβο !!!
Απ΄ότι κατάλαβα περάσατε τέλεια
Στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας ... και τη περίμενα την εκδρομή πως και πως
Στην επόμενη εκδρομή ...... θα δοκιμάσω και τη μπουγάτσα (γεια σου Αποστόλη ) -
EΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ χαίρομαι που ζηλεύω
Μόνο που τα φαντάζομαι όλα αυτά που διαβάζω νοιώθω οτι τα ζω...
Πάντα τέτοια ναμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
-
Μπράβο ρε Μάρκο..Βρούτε!!!
Μην ακούτε τι λένε...αυτός που εχει δικηο είναι ΜΟΝΟ ο Ιδρυτικός!! Είμαι θύμα πλεκτάνης!!!!
Μάρκο ωραία στέκεται το 206!!!
-
Ναί, kouk ο άγιος
Ναι ήταν όλα προβοκάτσια, να δούμε ποιος θα σε πιστέψει.... -
Καλημέρα!
Να εκφράσω κι εγώ τις θερμές μου ευχαριστίες στον Αποστόλη για όλα. Εκπληκτική περιοχή και καλή παρέα. Εύγε! Και στο επόμενο.
Να ευχαριστήσουμε και τον Κο Παπαευαγγέλου για τη φιλοξενία και την προσοχή που μας έδειξε με το χαμόγελο στα χείλη. Υπόδειγμα εξυπηρέτησης! Να ναι σίγουρος ότι θα ξαναπάμε.Τα ωραία: Το οροπέδιο του Άστρακα, Η εκπληκτική ανάβαση στο Πάπιγκο, η ανάβαση και κατάβαση Κατάρας, το φαγητό στην πλατεία, οι πυγολαμπίδες, τα δωμάτια, ο DAP να παραγγέλνει γλυκά, οι συνεδρίες!
Τα άσχημα: Ο καραγκιόζης με την Ε200 στην Εθνική Κορίνθου-Πατρών, το κομμάτι Αμφιλοχίας - Άρτας (μπρρρ!), Το διόδια Αφιδνών - Σπίτι 2 ώρες
-
Εγώ τον πιστεύω το Νίκο .... τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο
μιας κι εγώ μόνο του ... φρούτου είμαι -
Μπουγατσούλα όμως πάλι δεν φέρατε... (επιμένω εγώ )
Αποστόοοοοοοοολλλλλλληηηηηηηηηηηηηηη, Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο μου φαγαν τη μπουγάτσα μουυυυυυυυυυυ
{και μην τολμήσει κανείς να πεί, ας ερχόσουν να 'τρωγες }
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!