-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ δεν αλλάζω ποτέ δισκόπλακες,εάν δεν μπεί πάνω το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Είναι απαράβατος όρος,για τους γνωρίζοντες.Εγώ που δεν γνωρίζω,γιατί να βάλω το όργανο πάνω κάθε φορά που αλλάζω δίσκους?
Εσύ που δεν γνωρίζεις μουγκά το.
Άσσε αυτούς που γνωρίζουν να αποφαίνονται.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εγώ δεν αλλάζω ποτέ δισκόπλακες,εάν δεν μπεί πάνω το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Είναι απαράβατος όρος,για τους γνωρίζοντες.Εγώ που δεν γνωρίζω,γιατί να βάλω το όργανο πάνω κάθε φορά που αλλάζω δίσκους?
Α. -
Τορνάρει τα ταμπούρα και τα κάνει σα χύτρες
-
@21 Quadra
Να επιβεβαιώσω για τα 'μεγάλα' φρένα που λες, για όσους ξέρουν, τα Evo (δηλ. όχι συνηθισμένα 'αυτοκινητάκια', πρακτικά ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς πριν πάει σε κατηγορία supercar αλλά ζυγίζουν και 1.5 τόνο) είχαν (μέχρι και την έκδοση ΙΧ) άθλιους δίσκους (και δαγκάνες) από την Brembo, που ούτε φρέναραν 'άγκυρες' αλλά κυρίως στράβωναν σε απαιτητικά φρεναρίσματα, τα αγωνιστικά ήθελαν δισκόπλακες σε κάθε ασφάλτινο αγώνα. Ομολογκάρισαν 'σοβαρά' (πάλι Brembo) φρένα (καμπανάτα) με ίδιες πρακτικά διαστάσεις και ησύχασε το κεφάλι τους. Αρα όντως το 'όνομα' δεν λέει πάντα κάτι συγκεκριμένο, δεν είναι εγγύηση ούτε καν σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.
Επίτρεψέ μου αγαπητέ να πω, ότι, παρότι μηχανικός (όπως και συ, αν κατάλαβα καλά), αν δεν έχουμε την απαραίτητη τριβή στο αντικείμενο, τότε η υπογραφή μας είναι για τον π.....ο και όταν πέφτουμε πάνω σε γνώστες όπως ο 21 Quadra θα πρέπει να στεκόμαστε προσοχή και ας μην έχουν δίπλωμα, κάτι περισσότερο θα μάθουμε. Να είσαι σίγουρος δε, ότι ακόμα και ο Newey και ο Loriaux δε 'σνομπάρουν' τους 'μάστορες' στις ομάδες τους, αντίθετα τους καλούν στις συσκέψεις και τους ρωτάνε και υπολογίζουν τις απόψεις τους.
Το πρόβλημα, και εκεί έχεις δίκιο, είναι ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά από το γνώστη στο σκιτζή και σίγουρα (το βλέπουμε άλλωστε στο 4TF) υπάρχουν περισσότεροι σκιτζήδες από γνώστες. Αυτό όμως ισχύει τόσο για τους μάστορες όσο και για τους μηχανικούς. Κατά συνέπεια κανενός το 'όνομα' δεν αποτελεί εγγύηση ούτε επιτυχίας ούτε ασφάλειας, μην ξεχνάς ένα από τα πλέον διαβόητα ανασφαλή αυτοκίνητα, το 'σκαθάρι', το είχε σχεδιάσει ένας κάποιος τυχαίος Dr. Ing. Ferdinand Porsche.
-
για να αλλαχθουν τα υγρα φρενων σε seat cordoba 2003 ειναι απαραιτητο να το κανεις μεσω διαγνωστικου?
με πλροφορησαν οτι για να 'φυγουν ολα' πρεπει να μπει σε διαγνωστικο...ισχυει? -
για οτι γραφτικε στις τελευταιες 3-4 σελιδες θα πω απλα οτι, αυτο που κανει ο 21quadra δεν ειναι ουτε επικινδυνο ουτε τιποτα...το μονο που κανει ειναι να αλλαξει την καμπανα, τα σημεια τριβης παραμενουν ως εχουν απο την εταιρεια που κατασκευασε το δισκο.
επισης το dial gauge που φενετε στο βιντεο απλα μας δειχνει αν ειναι στραβος ο δισκος ή οχι...εχω και εγω ενα της mitutoyo για να χρονιζω εκκεντροφορους το εχω παρει παρει με τι σπαστη βαση...αλλα μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα...να προσαρμοσεις ενα τηλεσκοπικο 'κονταρι' και μετρα ανοχες σε κυλινδρους κτλ...
τελος εχω tarox 6πιστονα μπροστα...με σιγουρια λεω οτι θα ηθελα καποια στιγμη να αλλαξω τις καμπανες τους ωστε να μπορεσω να αλλαξω το μετατροχιο του αυτοκινητου χωρις να χρησιμοποιησω αποστατες για να μην εχω τρεμουλα στο τιμονι, το ιδιο φυσικα θα γινει και στους πισω δισκους...οποτε ναι θα πηγαινα σιγουρα στον 21quadra για να κανω κατι τετοιο χωρις κανεναν φοβο.απλα εχω φιλο μηχανουργο κοντα μου και θα το κανω μονος μου/συν τη βοηθεια του
ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλες...αποψη μου παντα και με αυτα που εχω δει και εχω φτιαξει...
-
Eυχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για την ηθική υποστήριξη. Ευχαριστώ ακόμα και τον @_ γιατί με τις αντιρρήσεις του με βοήθησε να επιβεβαιώσω για μια ακόμα φορά ότι η προκατάληψη και τα στενά μυαλά μπορούν να τρυπώσουν παντού.
Με βοήθησε επίσης αποφασίσω να - χτίσω - ένα δικό μου εργαστήριο μέτρησης και δοκιμών με όργανα καταγραφής για να δώ ( έτσι για την πλάκα μου ) ανεβάζοντας και τα σχετικά βιντεάκια τι αντοχές έχουν τα επώνυμα, τα λιγότερο επώνυμα και τα σκιτζίδικα φρένα, ( τακάκια και δίσκοι ) θα έχει πολύ γέλιο το αποτέλεσμα, το προβλέπω, πάντα με την παρουσία ατόμων που έχουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες. Θα πάρει χρόνο, μπορεί 1 ή και 2 γιατί δεν είναι εποχές για επενδύσεις ούτε για 5.000€, αλλά το είχα από καιρό στο μυαλό μου, απλά τώρα το αποφάσισα γιατί δεν γουστάρω να γίνομαι βορά στο κάθε κοκκοράκι και στους καυλωμένους τυχόντες και να μην μπορώ να τους κολλήσω με αποδείξεις στον τοίχο.
Αυτό θα το κάνω για να μην μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να με λέει αναξιοπρεπή που ψαρεύει πελάτες στα φόρα, θεωρώ ότι είναι ντροπή για τον υποφαινόμενο, η πορεία μου μέχρι σήμερα είναι μια συνεχής παρουσία στον πελάτη που μου δίνει τα ωραία του λεφτά, οι μηχανές μου των 25-80.000 € που είναι εγκαταστημένες σε εταιρίες που κάποιοι ούτε από έξω δεν μπορούν να περάσουν, μου επιτρέπουν να έχω την αξιοπρέπει να μη ζητιανεύω δουλειά στα φόρα, απλά θα αναφέρω ότι στον τομέα μου με έχουνε στα ώπα-ώπα και δεν χρειάζομαι κανένα πελάτη από κανένα forum για να ζήσω, ίσα-ίσα που όταν κάποιος μου ζητάει δίσκους με αναποδιάζει και με κάνει να ξενυχτάω γιατί δεν υπάρχει χρόνος και η κατασκευή των δίσκων θέλει αμέριστη προσοχή για να βγεί σωστή σε υλικά και ακρίβειες.
Στη σημερινή εποχή φαντάζει αδύνατο έως και ψεύτικο κάποιος να θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του, διαθέτοντας ώρες από την ανάπαυση του, φαντάζει αδύνατο να το πιστέψουν άτομα που δεν πιστεύουν πια σε τίποτα, που δεν έχουν ιδανικά, που νιώθουν άδειοι γιατί είναι έτσι η ψυχοσύνθεσή τους, άτομα που βλέποντας τους άλλους να προοδεύουν αρχίζουν τις τρικλοποδιές για να νιώσουν και αυτοί κάπου χρήσιμοι, η Ελλάδα είναι γεμάτη από τέτοια ατομάκια.
Θα πω επίσης ότι οι όποιες αντιρρήσεις, υποδείξεις, αμφιβολίες για την κατασκευή δίσκων ή όποιων άλλων κατασκευών μπορούν να ειπωθούν και με άλλους πιο παραγωγικούς τρόπους ώστε να εξελιχθεί σε μια εποικοδομητική συζήτηση το όλο θέμα αντί να καταλήσει σε κόντρες και διαξιφισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και δεν προάγουν το διάλογο και δεν διευρύνουν τη συζήτηση ώστε να πάρουν μέρος και άλλοι ίσως με μεγαλύτερες απορίες ή ενστάσεις.
Η ζωή χρειάζεται και λεβεντιά, όταν νομίζεις ότι μπορείς να επιτεθείς προσωπικά σε κάποιον και το κάνεις ελαφρά τι καρδία γιατί νομίζεις ότι εσύ είσαι ο ξεχωριστός, και ότι εσύ κατέχεις τη μέγιστη αλήθεια, και ότι εσύ είσαι το κέντρο του σύμπατος, χωρίς να έχεις και τις ανάλογες απαντήσεις, όταν οι επιθέσεις είναι στοχευμένες και οι απαντήσεις γενικές και αόριστες, όταν βρίζεις και εκφοβίζεις, το λιγότερο είναι να μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά, το λιγότερο.
Σε ευχαριστώ @_ γιατί με πείσμωσες και με έκανες καλύτερο από ότι ήμουν χτές.
Χρόνια σου πολλά. -
Είναι πολύ ψυχοφθόρο, να βλέπεις κοκοράκια να επιτίθενται σε άτομα με γνώση και πήρα, και εκ του αποτελέσματος καταξιωμένους στο έπακρο. Όταν διάβασα τον φίλο μου 21 να δικαιολογείτε, τον έβριζα μέχρι που κοιμήθηκα…..
Μέγα και πρώτο σου ατόπημα καλέ μου φίλε.
Εμείς που ξέρουμε αποδειγμένα και αδιαμφισβήτητα, τρώμε την ώρα μας για να μαθαίνουμε αυτούς που δεν γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν!. Τους αρνησηματίες, διαστρεβλωτές της πραγματικότητας, πρέπει να τους απομονώνουμε, και όχι να τους απαντάμε. Ας τους αφήσουμε στην αυτοκαταστροφική τους πραγματικότητα. Εμείς είμαστε βελτιωτές, άλλη κατηγορία πρώτη!. Δεν παίζουμε με τα τσικό
Σίγουρα εδώ μέσα, ανταλλάσσονται και απόψεις και συμφωνώ μαζί σου ότι βελτιωνόμαστε!.
Ας μας βοηθήσει η παναγιά μας, να αντέχουμε και να σκεπτόμαστε σωστά.
Χρόνια πολλά.
Αντώνης -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Είναι πολύ ψυχοφθόρο, να βλέπεις κοκοράκια να επιτίθενται σε άτομα με γνώση και πήρα,Εμείς είχαμε μείνει στους ταμπουρότορνους της nasa και τον παλιατζή αν θυμάμαι
Κι απάντησες ως έχειΕγώ δεν αλλάζω ποτέ δισκόπλακες,εάν δεν μπεί πάνω το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Α.Για πάμε να δούμε ποιός έχει γνώση και ποιός πουλάει με βάση το κόστος προκειμένου να μη χάσει τον πελάτη θεωρώντας τον ανταγωνιστή εμέσως πλην σαφώς σαφώς απατεώνα που θα βάλει δυό ταμπούρα καινούρια στον πελάτη του.
Για πάμε να δούμε ποιός γνωρίζει και ποιός πρέπει να βγάλει το σκασμό.Παράδειγμα 1.
Πες ότι σου φέρνω ένα Golf III με το γνωστό πρόβλημα φθοράς των ταμπούρων και το νύχι που δημιουργούν.
Θα μου τα τορνάρεις ΟΚ?
Αν μου τα τορνάρεις σου λέω ευθέως ότι είσαι εγκληματίας ολκής.
Γιατί?
Οι αυτόματες ρέγουλες που έχουν τα φρένα είναι μια τριγωνική κώνικη σφήνα.(παρεπιπτώντως,ευφυέστατη τεχνική!)
Αυτή η σφήνα όταν τα φερμουίτ είναι καινούρια κάθεται σχεδόν στην ουρά της,δηλ στο στενό της άκρο.
Οταν εσύ τορνάρεις τα ταμπούρα τρισμέγιστε μάστορα ακόμα και με καινούριες σιαγώνες η σφήνα θα καθίσει λίγο πρίν το τέρμα της.
Πριν ακόμα το υλικό τριβής φτάσει στη μέση η σφήνα σε κάποιο φρενάρισμα με το πάτημα του φρένου θα πέσει μέσα στο χώρο του ταμπούρου,με το άφημα του φρένου οι σιαγώνες θα επανέρθουν τέρμα κλειστές κι όταν θα ξαναχρειαστεί να πατήσει φρένο ο οδηγός το πεντάλ πέσει κάτω και θα τον σκοτώστε.
Το κατάλαβες εμπειροτέχνη?
Πέραν τούτου τα έμβολα απ τα κυλινδράκια δεν έχουν ανοχή καμιά 40cm για να πηγαινοφέρνουν βόλτες τις σιαγώνες,κάποια στιγμή αν δεν πεσει η σφήνα θα βγούν τα εμβολάκια εξω χάνοντας υγρά και πεντάλ
Η τροχαία φυσικά θα αποφανθεί υπερβολική ταχύτητα και το αμάξι θα πάει στην πρέσσα κι ο οδηγός στον τάφο
κι εσύ θα μιλάς ανέγγιχτος για δουλειές που κάνετε και δεν έχουν κανένα πρόβλημα,γνωστή τακτική και λογική της ελληνικής τεχνικής!
Αν μετά από ένα τρακάρισμα στη Γερμανία σκοτωνόταν ο οδηγός το TUV θα πήγαινε το αμάξι στο ειδικό νεκροτομείο κι αν αντιλαμβανόταν την καγκουριά του τορναρίσματος θα σας είχαν πνιγμένους οι Γερμανοί στο Ρήνο,αλλά εδώ βρήκατε και τα κάνετε.Κι αν προτρέξεις να πεις ότι το golfIII είναι ειδική περίπτωση(ολόκληρη γκάμα μοντέλων του vag με τα ίδια φρένα!,άρα δε μιλάμε μόνο για το golf III) έχω παραδείγματα για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που θα τορνάρετε ταμπούρα και δίσκους,για αυτό και το παράδειγμα είναι αριθμημένο με 1,κι όλα αυτά για να μη χρεώστε 40 ευρώ που κοστίζει ένα ταμπούρο.
Για να μπεις στη διαδικασία τορναρίσματος θα πρέπει
Α,οι σιαγώνες να έχουν καρφωτά φερμουίτ ώστε να τοποθετηθούν ποιό παχιά και να καλύψουν τη φθορά του τορναρίσματος,κάτι που δεν δίνουν οι κατασκευαστές αλλά λέμε τώρα,και
Β,το ταμπούρο να έχει τόσο πάχος που να επιτρέπει ο κατασκευαστής τορνάρισμα.Το κατάλαβες ΜΑΣΤΟΡΑ?
και εκ του αποτελέσματος καταξιωμένους στο έπακρο.
Με ποιό κριτήριο,του κόστους και της πειθώ?
Ας μας βοηθήσει η παναγιά μας, να αντέχουμε και να σκεπτόμαστε σωστά.
Χρόνια πολλά.
ΑντώνηςΟταν κυριαρχεί η τεχνική αναπηρία εναποθέτουμε τις τύχες μας στο θεό....γι αυτό είμαστε ακόμα στο μεσαίωνα και οι δυτικοί παράγουν τεχνολογία κι εμείς παπατζιλίκι.
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
για να αλλαχθουν τα υγρα φρενων σε seat cordoba 2003 ειναι απαραιτητο να το κανεις μεσω διαγνωστικου?
με πλροφορησαν οτι για να 'φυγουν ολα' πρεπει να μπει σε διαγνωστικο...ισχυει?οχι
-
Τελικά σε κάποια αυτοκίνητα χρειάζεται ενώ σε άλλα όχι να συνδεθεί το διαγνωστικό ώστε να ανοιγοκλείσουν οι βαλβίδες του ABS κλπ ώστε να αδειάσει καλά όλο το σύστημα;;
-
Oταν βάλαμε στο coupe club φρενα απο ferrari modena η ολη μετατροπή επιβραβευθηκε απο το αντιστοιχο club του UK ως πρωτοπορειακή. Αξιζουν συνχαρητηρια και σεβασμος στο τεχνιτη που βρηκε και εκανε την δουλειά αυτή τοσο σαν ιδέα οσο και σαν εφαρμογή. Δεν το πίστευα πριν το δω.
Οταν υπαρχει μερακι και θεληση ολα γινονται .Ακομα και απο εναν κοινο τεχνίτη.
Και ο καλος τεχνιτης στα δυσκολα φαίνεται ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Oταν βάλαμε στο coupe club φρενα απο ferrari modena η ολη μετατροπή επιβραβευθηκε απο το αντιστοιχο club του UK ως πρωτοπορειακή. Αξιζουν συνχαρητηρια και σεβασμος στο τεχνιτη που βρηκε και εκανε την δουλειά αυτή τοσο σαν ιδέα οσο και σαν εφαρμογή. Δεν το πίστευα πριν το δω.
Οταν υπαρχει μερακι και θεληση ολα γινονται .Ακομα και απο εναν κοινο τεχνίτη.
Και ο καλος τεχνιτης στα δυσκολα φαίνεται !Aμα πληρώνεις όλα γίνονται
-
Κι ομως ηταν η πιο φθηνή λύση (σχετικό) για ιπποδυναμεις dragster! ......Γενικά όμως έτσι είναι!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τελικά σε κάποια αυτοκίνητα χρειάζεται ενώ σε άλλα όχι να συνδεθεί το διαγνωστικό ώστε να ανοιγοκλείσουν οι βαλβίδες του ABS κλπ ώστε να αδειάσει καλά όλο το σύστημα;;Εξαρτάται από την μονάδα, οι παλιότερες γενικά δεν χρειάζονται διαγνωστικό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Μεχρι όμως να αποδείξεις την ανωτερότητα των κατασκευών σου (στο συγκεκριμενο τομέα), τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία. Και όταν (και αν το καταφέρεις), φρόντισε να έχει πιστοποιησεις.Και όταν τη γνώση την προσφέρουν κάποιοι με ένα στύλάκι: εγώ ξέρω, εσείς είστε σκουλήκια, τότε η γνώση αυτή να μου λείπει.
Τον πούλο......
Με εκτίμηση, ___
Με κλειστά αυτιά και μάτια, με στενά μυαλά και με μικροψυχία δεν πετυχαίνεις τίποτα.
Πες μας τι κάνεις, με ποιόν τρόπο μπορείς και κρίνεις τεχνικά τους άλλους, έβγα μπροστά και απόδειξε μας ότι είσαι ικανός να έχεις κρίση για τα έργα των άλλων και άσε τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα που δημιουργούν εντυπώσεις.
Έβγα στο φώς να εκτεθείς, η κριτική από τη σκιά είναι εύκολη, είναι ανέξοδη, είναι και χωρίς ουσία, μέχρι τώρα οι απαντήσεις σου ήταν με τσιτάτα, με εκφοβισμούς για νομικές συνέπειες, με μισές απαντήσεις χωρίς να μπαίνεις στην τεχνική ουσία του θέματος.
Για την πιστοποίηση δεν έχεις άδικο και δεν περιμένω από εσένα να μου κάνεις υποδείξεις λες και δεν αντιλαμβάνομαι τι πρέπει να κάνω όταν αποφασίσω να βγώ επώνυμα.
Το αν θα πάω σε άλλη παραλία είναι δικό μου θέμα, να είσαι όμως σίγουρος ότι θα είναι μια παραλία που θα έχει άτομα στο φώς, με πρόσωπο και ονοματεπώνυμο που όταν λένε κάτι θα μπορούν και να το τεκμηριώσουν χωρίς να το παίζουν τραμπούκοι από πληκτρολογίου.
Άντε γειά μικρούλη Έλληνα.
-
Μια παρατήρηση, για όσους ξέρουν η θέλουν να μάθουν. Ταμπουρότορνοι δεν παράγονται στην Ελλάδα. Φτιάχνονται από χώρες που παράγουν αυτοκίνητα κοκοράκι.
Η κουκουβάγια έχει τρόπο να μετράει το πόσο κόβει. Έτσι και προστίθεται στο θερμουϊτ, αντίσκηνο πάχος, έτσι τα κυλινδράκια και τα υπόλοιπα κινητά, κινούνται εκεί που εκινούντο. Σίγουρα κάτι έγραψες στο τέλος μα λόγο ημιμάθειας τα έκανες σκ@τ@.
Ηρακλείου 71 Πατήσια, είχα μαγαζί συνεταιρικό που είχε πινακίδες FERODO, σίγουρα θα το ξέρει ο φίλος 21. Από το 1974 μέχρι και το 1989 φτιάχναμε φρένα για όλους τους συναδέλφους στην ευρύτερη περιφέρεια. Και τακάκια και σιαγώνες, και καρφωτά και κολλητά!. Για τα DS11 των αγωνιστικών υπήρχε θερμουϊτ μόνον σε πλακά και ‘καρότα’. Κουλούρες υπήρχαν και υπάρχουν σε ότι διάσταση θέλεις. Και σίγουρα και μέχρι την ομόνοια, δεν διέθετε συνάδελφος ταμπουρότορνο και τα έστελναν σε εμένα, μα ζητούσα και της σιαγώνες να της προσαρμόσω.
Ένας τεράστιος εξοπλισμός και έξτρα γνώση με σεμινάρια που μας έκαναν από το εργοστάσιο της FERONTO, για να μπορούν να πουλάνε εργαλεία και υλικά….
Σίγουρα εάν φτιάξεις ένα κατάλληλο εργαλείο συγκράτησης, η δουλειά γίνετε και σε κινό τόρνο χωρίς τζόγους κουκουβάγιας, που είναι και φθηνότερος. Το μονό πρόβλημα εκεί είναι ότι, κάθε που θα τοποθετείς την πλάκα στο τσόκ χρειάζεται ένα ψηλό πάσο σε αυτήν, και τελειώνει γρήγορα…..
Θα μπορούσες να ρωτήσεις να σου πούμε και να μάθεις, και όχι να γεμίσεις ένα ‘σεντόνι’ π@π@ρολογια.«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.»
Α. -
Αντώνη... και ολίγη μετριοπάθεια δεν θα έβλαπτε....
Πάντως είμαι σίγουρος ότι όταν κάποιος με το αποδεδειγμένο υπόβαθρο γνώσεων και τεχνική εμπειρία του 21 Quadra αποφάσισε να φτιάξει φρένα που δε θα φρενάρουν τον άγνωστο 'γλήγορο'¨πελάτη αλλά τα ίδια του τα παιδιά δε θα έκανε εκπτώσεις ούτε θα ρίσκαρε το παραμικρό. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να τα φορέσω και το μόνο που έχω να του πω είναι μπράβο (για μια ακόμα φορά).
Η πλάκα είναι ότι ακόμα κι αν έφτιαχνε φρένα από επάγγελμα τα οποία τα έκανε και εξαγωγές επίσημα κλπ κλπ πάλι θα λάμβανε αρνητικά σχόλια από μερικούς.... -
χαρά μου να διαβάζω ποστ του 21 Quadra, απ τα άτομα που δίνουν αξία στα kb του 4Τφόρουμ.
-
Η τεχνική συνείδηση και γνώση ενός βελτιωτή, είναι μονόδρομος. Ψυχρός στόχος, η αιχμή του δόρατος, και ο φίλος 21 είναι βελτιωτής στην πράξη. Και όταν ο 21 μου αρέσει εμένα, αυτό πρέπει και δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα!.
Τα μπλε γράμματα φιλέ μου mod, ήταν εντός εισαγωγικών, άρα δεν ήταν δικά μου, ήταν του ΑΡΚΑ!. Μα σαφώς υποδηλώνουν μια μεγάλη αλήθεια….
«Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.»…γι’ αυτό οι νοήμονες…. συνεχίζουμε να μαχόμαστε….
Α.
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις