-
Χαιρετω την παρεα σας.
Να πω και εγω τη γνωμη μου σαν συναδελφος του megane98 και μαλιστα
ειμαι τεταρτο χρονο στη δουλεια.panda
Πολυ σταθερο στο δρομο καλα φρενα ,καλοι χωροι,πολυ αξιοπιστο.
μειονεκτηματα εμφανιση και θεση οδηγησηςatos
το κορυφαιο αυτοκινητο μεσα στην πολη .
Το παιζεις κυριολεκτικα στα δαχτυλα.
Εξω απο την πολη δεν θα επρεπε να κυκλοφορη.
το πιο αργο αυτοκινητο που εχω οδηγηση ποτε.
απο αξιοπιστια ειναι καλο εκτος απο γρηγορη φθορα στο δισκο του συμπλεκτη και μη βιαστειτε να πειτε οτι φταινε οι τουριστες γιατι μονο
αυτο και το accent εχουν προβλημα.αccent
xαλια μαυρα.
ασαφες τιμονι, κακα φρενα ,κακο κρατημα.
εξαιρεση ο κινητηρας που τραβαει απο χαμηλα,και κινει το αυτοκινητο
με ανεση.
με αυτοματο κιβωτιο τα πραγματα ειναι χειροτερα και παρολο που ειναι
1500 αντι για 1300 ειναι πιο αργο και καει πολυ βενζινη.
προβληματα με τον συμπλεκτη και ακουσον ακουσον σκουριες γυρω απο τα λαστιχα στα παρμπριζ σε 2 ετων αυτοκινητα.
επειδη εχουν γινει και crash test σε καμποσα να σημειωσω οτι διαλυονται ευκολα ευτυχως χωρις σοβαρους τραυματισμους.ελαντρα
για να μην νομιζεται οτι εχω κατι με την hyundai σας λεω οτι ειναι
αστερι.
κινητηρας που πυροβολη κρατημα φοβερο ανεση χωροι ,φρενα,πολυ καλο
δυσκολευεται λιγο σε κλειστες στροφες λογω μεγεθους αλλα δεν νομιζω οτι θα το αγοραζε κανεις για να κανη ειδικες σε ραλλυ.
προβληματα=0 στα 74000seicento
η αποτυχια της fiat
παρα πολυ μικρο με χωρου μηδεν υδραυλικο τιμονι δεν εχει που θα ηταν χρησιμο μεσα στην πολη.
οδικη συμπεριφορα.
καλα φρενα και παρολο που δεν εχει προβλημα κρατηματος γερνει τοσο πολυ που σου σπαει τα νευρα.
προβληματα
οταν τα λαστιχα παλιωσουν δεν γλυστρει οπως ολα τα κανονικα αυτοκινητα αλλα τραβαει το τιμονι δεξια η αριστερα.
προβληματα με το βεντιλατερ ποθ σταματαει με αποτελεσμα να πεταξει τα νερα. και προβληματα με τον εγκεφαλο.punto
πολυ καλο απο ολες τις αποψεις,
φρενα ,κρατηματα,χωροι , αξιοπιστια.
προβληματα 0
το νεο μοντελο ακομα καλυτερο.για τον φιλο παραπανω που θελει να νοικιασει προτεινετε.
αν δεν σε ενδιφερουν οι χωροι ομως παρε saxo να ευχαριστηθεις οδηγησηnissan micra
το πρηγουμενο μοντελο.
τερας αξιοπιστιας με μηδενικα προβληματα.
ελαφρυ τιμονι χωρις να ειναι ασαφες ικανοποιητικα φρενα, πολυ μαλακια αναρτηση που ισως με να ηταν ταλαιπωρημενη γιατι δεν τα προλαβα καινουργια.
δυνατος κινητηρας αλλα με ελληψει ροπης χαμηλα.nissan almera
το προηγουμενο μοντελο.
πολυ καλο αυτοκινητο.
και αυτο με χωρις προβληματα αλλα και με καλη αναρτηση, καλα φρενα
ακριβες τιμονι ,και ανετους χωρους. -
Μερικές φορές δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από το τι έχει διαθέσιμο η ετιαρεία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Στην περίπτωσή μου από μικρά Corsa Atos και 206 το Corsa και σε 1400.
Διάλεξα το 206 και δεν το μετάνοιωσα. Αρκετά καλό άνετο όχι και πολύ γρήγορα απλά ικανοποιητικό. Άν είχε και υδραυλικό τιμόνι θα ήταν εξαιρετικό πάντως για την επόμενη φορά θα είναι σίγουρα στις επιλογές μου μαζί με Micra & Saxo.
Οι εμπειριες μου απο την καινουργια μου δουλεια!!!