-
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Μάνο στις πιο πάνω απαντήσεις.
Μπορείς να πάρεις μια απλη έκδοση και να την διαμορφώσεις εσύ όπως θέλεις.
Π.χ. εγώ θα μπορούσα να πάρω την πιο πάνω έκδοση, αλλά δεν το έκανα και πήρα την βασική και έβαλα τα δικά μου έξτρα που ήθελα και δεν είχε η πιο πάνω έκδοση.
Όσο για το CD, γνώμη μου και πιστεύω όσων έχουν Astra είναι να μην αλλάξεις με πατέντα το RCD γιατί θα χαλάσει η εικόνα του αυτοκινήτου γενικότερα. Με αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα κλεψίματος, εκτός και αν είναι μπούφος ο κλεφτής και νομίζει πως βγαίνει.
Πάρτο με το MP3 , εγώ όταν το αγόρασα δεν υπήρχε το απλό, καλύτερα
Τώρα νομίζω δίνουν χωρίς MP3 και με 6 ηχεία, ενώ το MP3RCD είναι με 7 ηχεία.
Εγώ πάντως τα μέτρησα ένα ένα γιατί η αντιπροσωπεία μου ήταν για μπάτσες.
Anyway, ότι και να αγοράσεις καλέ μου φίλε, καλά και αναίμακτα χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
ΙΣΩΣ σε συμφέρει να πάρεις ένα enjoy και να το διαμορφώσεις με τα extra της δικής σου επιλογής.
To exw skeftei alla ayto pou psilofovamai se kainourgio aytokinhto einai to ksyloma tou tamplo h allwn merwn gia topothethseis synagermwn, probolewn kai loipwn aksesouar, kathws me tous trigmous den ta paw kai polu kala.
Αν το παραγγείλεις με ορισμένα έξτρα από την αρχή, η τοποθέτηση θα γίνει στο εργοστάσιο. Ούτε ξηλώματα εκ των υστέρων, ούτε χέρι από την αντιπροσωπεία θα μπει.
Προσοχή θέλει ο κινητήρας. Έχω 1.4, αλλά ξέρω ότι κάποιοι θα απογοητεύονταν από την ισχύ του. Εμένα μου φτάνει, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσεις αυτοκίνητο με τον συγκεκριμένο κινητήρα για να δεις αν σε ικανοποιεί.
File me ikanopoiei den me ikanopoiei ayton tha xtyphsw giati gia ton 1600arh paei makria h valitsa (oikonomika ennow!) an den kanw lathos einai sxedon 2500 eyrw parapanw mporei kai na ta aksizei den lew apla den ta exw
H διαφορά είναι 1.500 ευρώ, όχι 2.500. To θέμα είναι αν θέλεις για το enjoy 2-3 έξτρα (πχ ζάντες, ηλεκτρονικό κλιματισμό κλπ) ή δυνατότερο κινητήρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν το παραγγείλεις με ορισμένα έξτρα από την αρχή, η τοποθέτηση θα γίνει στο εργοστάσιο. Ούτε ξηλώματα εκ των υστέρων, ούτε χέρι από την αντιπροσωπεία θα μπει.
Swsta apla egw milisa gia thn periptwsh na parw kapoio montelo twra, to enjoy as poume, kai valw kapoia extra argotera.
Pantws den tha me xalage na epairna tora to enjoy me mprostinous provoleis, sunagermo kai zantes mamisies. Lete na xeperasei ta 16.000 eyrw?
Oso gia to radiocd kai ta 7 hxeia to vriskw arketa endiaferon, mias kai den to iksera!
Paidia eyxaristw gia thn boitheia!
-
Έχω κάτι παλιές τιμές, δεν πρέπει να έχουν αλλάξει πολύ.
Μπροστινοί προβολείς ομίχλης 200 -
Oraios!
To ESP einai standar h extra?
-
Στο enjoy είναι έξτρα. Ένα σετ ESP+ πίσω δισκόφρενα κόστιζε 590
-
Φίλε, πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία και ζάλισε τους, πες θέλω αυτό, θέλω εκείνο, ζήτα καταλόγους , ζήτα τιμές, κάνε δοκιμές, κάπου θα καταλήξεις.
Κοινώς ζάλισε τους, γιατί μερικές αντιπροσωπείες είναι για μπάτσες. Εγώ τους έχω γράψει κανονικά και καθώς και επαρχία που είμαι, είναι ο μοναδικός και την έχει δει …
Εγώ έτσι θα έκανα, μη μασάς μια. Και όλα να στα γραφούν σε χαρτί με υπογραφή δικιά τους γιατί άλλα μπορεί να σου λένε σήμερα και αλλά να σου λένε μετά. Άκου με!
(Τα πήρα λιγο, sorry ε; ) -
Μολις συμπλήρωσα τα 2000χμ με το astra(H, 1.4) εκ των οποίων τα πρωτα 1000 πήγαινα μεχρι 120 και τα υπόλοιπα μεχρι 150-160. Στα πόσα χμ περίπου δοκιμάσατε την τελική του?Και πόσα περίπου χτυπήσατε?Ενα φιλαράκι μου με το corsa με τον ιδιο κινητήρα επιασε τα 195.
-
Ο χρήστης TreckeR έγραψε:
Μολις συμπλήρωσα τα 2000χμ με το astra(H, 1.4) εκ των οποίων τα πρωτα 1000 πήγαινα μεχρι 120 και τα υπόλοιπα μεχρι 150-160. Στα πόσα χμ περίπου δοκιμάσατε την τελική του?Και πόσα περίπου χτυπήσατε?Ενα φιλαράκι μου με το corsa με τον ιδιο κινητήρα επιασε τα 195.Εμένα μου έδωσε 180, αλλά δεν το πίεσα παραπάνω γιατί φοβόμουν τα ραντάρ.
Πάντως όσο πάει και ανοίγει ο κινητήρας. -
To 1.4 λογικά τελικιάζει μεταξύ 180 και 190 χωρίς κατηφόρες και άλλες 'ευκολίες'. Το θέμα είναι ότι εσύ θα πήγαινες σαν κύριος ενώ ο φίλος σου με το corsa θα έτρεμε σύγκορμος. (τι λες κι εσύ Ξενοφώντα που το δοκίμασες; )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To 1.4 λογικά τελικιάζει μεταξύ 180 και 190 χωρίς κατηφόρες και άλλες 'ευκολίες'. Το θέμα είναι ότι εσύ θα πήγαινες σαν κύριος ενώ ο φίλος σου με το corsa θα έτρεμε σύγκορμος. (τι λες κι εσύ Ξενοφώντα που το δοκίμασες; )Κοιτάτε παιδιά, εγώ γενικώς δεν είμαι του τρεξίματος. Το αυτοκινητάκι μου το έχω για τις βολτούλες μου, το χαβαλέ μου και έτσι.
Πάντως στα 180 έδινε σίγουρα παραπάνω, μάλλον ήμουν γύρω στα 185, αλλά ήταν βραδύ , και μάλιστα ήμουν σε μια ψιλό ευθεία κοντα στις στροφές της λίμνης του Μαραθώνα, στην Εθνική οδό προς επιστροφή στα πάτρια εδάφη, δηλαδή σπίτι μου.
Το αυτοκίνητο δεν το φοβόμουν στις στροφές, ήταν στιβαρό.
Πάντως σήμερα που βγήκα και πήγα μια βολτίτσα μέσω εθνικής σε κοντινο παραθαλάσσιο μέρος, το άνοιξα λίγο, όχι πάνω από 150, για να ξεμπουκώσει και λίγο.
Θέλει που και που λίγο ξεμπούκωμα! -
Παρομοίως, ούτε εγώ τρέχω. Όμως μιλάμε για τον τρόπο που φέρεται το συγκεκριμένο αμάξι στις υψηλές ταχύτητες. Στα 140 που το έχω πατήσει για πολύ λίγο στον Κηφισσό πήγαινε πολύ στρωτά. Αυτό μου αρκεί. Και στα 160 που είχα πάει για δοκιμή το Accent πήγαινε χωρίς μεγάλο κόπο, όμως 'έπλεε'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρομοίως, ούτε εγώ τρέχω. Όμως μιλάμε για τον τρόπο που φέρεται το συγκεκριμένο αμάξι στις υψηλές ταχύτητες. Στα 140 που το έχω πατήσει για πολύ λίγο στον Κηφισσό πήγαινε πολύ στρωτά. Αυτό μου αρκεί. Και στα 160 που είχα πάει για δοκιμή το Accent πήγαινε χωρίς μεγάλο κόπο, όμως 'έπλεε'.Το αυτοκίνητο δεν έχει πρόβλημα και πάνω από τα 160. Εγώ σήμερα με 150 , για λίγο βεβαία, και σε απόλυτη ευθεία, πήγαινε πολύ καλά.
Στιβαρότητα και έλεγχος του τιμονιού ήταν στα χεριά σου και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. -
Α! Και μια και σελίδα για το νέο Astra καθαρά.
http://www.newastra.co.za/ -
Και γω δεν ειμαι γκαζοφονιας αλλα οταν ξεκινας απο γιαννενα να ανεβεις σαλονικη και βγαινεις στην εγνατια δεν γινεται να πας με 120....δεν τελειωνει ο δρόμος.Οταν το εστρωνα και πήγαινα σιγά σ'αυτόν το δρόμο νύσταζα και βαριόμουν!!!!!
-
Φιλε manosk απο προσωπική εμπειρία δεν εχω προβλημα στις υψηλές ταχύτητες 170+ με το corsa ουτε τρέμω.
-
Για το θέμα της αλλαγής λαδιών σε Astra H: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 078#239078
kaan:
Δεν εννοούσα ότι το Corsa είναι ασταθές. Όμως νομίζω ότι σε σχέση με ένα Astra, θα είναι συγκριτικά λιγότερο σταθερό λόγω, αν μη τι άλλο, διαφοράς στο βάρος/μέγεθος. Όπως κι ένα Vectra είναι πιο σταθερό από ένα Astra κ.ο.κ. -
Shmera phga na rwthsw gia to 1.6 enjoy. Kai frikara me ayta pou eida. Telika exei plaka na vlepeis mia timh sto amaksi kai sta xartia ws dia mageias na ektokseyetai 1500 eyrw panw! Metalika xrwmata, proetoimasies xapia gia ton ponokefalo, mono profylaktika den mou zhthsan na plhrwsw...Eleos!
-
Αυτά τα έξοδα, λίγο ως πολύ, τα χρεώνουν όλοι. Μόνο ένα είναι ξεφτίλα (αν κι όχι μόνο της Opel): τα έξοδα μεταφοράς του αυτοκινήτου (160+ευρώ).
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Shmera phga na rwthsw gia to 1.6 enjoy. Kai frikara me ayta pou eida. ...........Eleos!δεν ειναι τιποτα καινουργιο.......υπαρχει η βασικη εκδοση που ειναι και η πιο οικονομικη και υπαρχουν και αλλες αναλογα με τον εξοπλισμο σε αναλογες τιμες.
ολες οι αντιπροσωπειες την ιδια πολιτικη εχουν απλα αλλες εχουν λιγοτερες και αλλες περισσοτερες επιλογες.
αυτο που θα επρεπε να επισημανθει ειναι οτι ο προγραμματισμος των παραγγελιων των αντιπροσωπειων μερικες φορες αποκλειει την βασικη εκδοση και εχει ως ετοιμοπαραδοτη μονο καποια πιο καλα εξοπλισμενη και ακριβοτερη ενω μπορει να σου πουν αν παραγγειλεις την βασικη και μερικους μηνες για να σου παραδωσουν......οποτε αν εισαι ζεστος με το συγκεκριμενο μοντελο μπορει να μην εχεις την υπομονη και να παρεις τελικα το πιο ακριβο μοντελο.
OPEL FORUM