-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το εργαλείο αυτό μπορεί να είναι και το TSI 140, είναι λίγο πιο αργό μεν, αλλά έχει άλλα πλεονεκτήματα.
Στην τελική, οι περισσότεροι δεν θέλουν κόντρες στα φανάρια, σε μια διαδρομή, θα είναι κοντά και τα δύο.
Και με το Golf , θ' απολαύσεις μια χαρά οδήγηση.Φίλτατε αν δεν απατώμαι δήλωσες παραπάνω πως δεν έχεις οδηγήσει το Leon. Πως λοιπόν κρίνεις πως το Golf είναι καλύτερο? Οδήγησέ το πρώτα και μετά εξέφρασε άποψη.
Θάθελα να μου πεις 1 τομέα στον οποίο υπερτερεί το Golf 1.400 κυβικών έναντι του Leon των 1.800 κυβικών. Μην μου πεις την κονσόλα γιατί αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Να σου πω εγώ ένα? Η τιμή. Το 1.400αράκι είναι -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Το εργαλείο αυτό μπορεί να είναι και το TSI 140, είναι λίγο πιο αργό μεν, αλλά έχει άλλα πλεονεκτήματα.
Στην τελική, οι περισσότεροι δεν θέλουν κόντρες στα φανάρια, σε μια διαδρομή, θα είναι κοντά και τα δύο.
Και με το Golf , θ' απολαύσεις μια χαρά οδήγηση.Φίλτατε αν δεν απατώμαι δήλωσες παραπάνω πως δεν έχεις οδηγήσει το Leon. Πως λοιπόν κρίνεις πως το Golf είναι καλύτερο? Οδήγησέ το πρώτα και μετά εξέφρασε άποψη.
Θάθελα να μου πεις 1 τομέα στον οποίο υπερτερεί το Golf 1.400 κυβικών έναντι του Leon των 1.800 κυβικών. [b]Μην μου πεις την κονσόλα γιατί αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Να σου πω εγώ ένα? Η τιμή. Το 1.400αράκι είναι -
Εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχουν χαωδεις διαφορες μεταξυ των μοντελων.Και θα τανα πιο σαφες αν π,χ η seat ειχε στη γκαμα της τους tsi και το golf των 1,8TFSI,αν το λεον ειχε καλυτερο εσωτερικο κτλ.Καπου ειχα διαβασει οτι και καλα το leon ειχε μελγαλυτερη ακαμψια πλαισιου,κλαι μαιν δλδ.
Οδηγικα ισως ειναι λιιιγο πιο ανετο το GT,αν και ο μεσος οδηγος δε θα το αντιληφθει αυτο.Ισως και να ευθυνεται η πιο 'πολεμικη' θεση οδηγησης του Λεον και το καθσιμα.
Εν τελει απο οδηγικη συμπεριφορα,ανεση,δυναμικο χαρακτηρα,θα μπορουσαμε να συγκρινουμε το VW Leon και το Seat Golf και να καταληγαμε στα ιδια συμπερασματα.Για μενα την διαφορα την κανουν η εμφανιση και οχι η ποιοτητα εσωτερικου,ο εξωτερικος σχεδιασμος και φυσικα ο κινητηρας.Ειδικα για την εμφανιση οποιος εντυπωσιαζεται τοσο πολυ ειτε ειναι πολυ Trendy και δινει πολυ βαρος στην αισθητικη(μαγκια του) ειτε απλα δεν εχει εμπειριες και συστημα αναφορας για να συγκρινει.(Θυμαμαι και γω στο λυκειο οταν πρωτομπηκα σε 147 νομιζα πως ηταν εργο τεχνης)
Στο τελος της μερας λοιπον το Golf ειναι φτιαγμενο για να απηχει σε ευρυτερο κοινο(συντηρητικη εμφανιση,λιγα κυβικα με επιδοσεις) γι αυτο και εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια και σκοτος κτησης φυσικα.Απο την αλλη το Λεον απευθυνεται ξεκαθαρα σε νεανικο κοινο αλλα και σε γκαζοκεφαλους στην χωρα μας
-
Φίλε Γρηγόρη αναφέρεσαι στους 'περισσότερους' που δεν τους αρέσει το μέσα-έξω του Leon. Ποιοι περισσότεροι? Οι περισσότεροι στην Ελλάδα έχουν αγοράσει το accent, έχουν ψηφίσει τον Γιακουμάτο και τον Κυριάκο να μας κυβερνήσουν και πιστεύουν πως υπάρχει παράδεισος & κόλαση. Θα μου πουν εμένα τι είναι όμορφο και τι ποιοτικό???
Για να μιλήσουμε σοβαρά και γω δεν τρελαίνομαι με την κονσόλα του Leon. Θα την προτιμούσα διαφορετική. Όμως δεν τη βρίσκω και άσχημη. Τη βρίσκω όμως ομορφότερη από την άχρωμη και άτολμη σχεδιαστικά γερμανική κονσόλα του golf. Όμως ένα αυτοκίνητο δεν είναι η κονσόλα. Η κονσόλα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σαν αυτοκίνητο λοιπόν το golf δεν υπερτερεί πουθενά του Leon (εκτός της τιμής χεχε) συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της ποιότητας.
Τέλος, μιας και μιλάμε για τιμή, το Golf είναι -
[quote='Karmakoma']Φίλε Γρηγόρη αναφέρεσαι στους 'περισσότερους' που δεν τους αρέσει το μέσα-έξω του Leon. Ποιοι περισσότεροι? Οι περισσότεροι στην Ελλάδα έχουν αγοράσει το accent, έχουν ψηφίσει τον Γιακουμάτο και τον Κυριάκο να μας κυβερνήσουν και πιστεύουν πως υπάρχει παράδεισος & κόλαση. Θα μου πουν εμένα τι είναι όμορφο και τι ποιοτικό???
Για να μιλήσουμε σοβαρά και γω δεν τρελαίνομαι με την κονσόλα του Leon. Θα την προτιμούσα διαφορετική. Όμως δεν τη βρίσκω και άσχημη. Τη βρίσκω όμως ομορφότερη από την άχρωμη και άτολμη σχεδιαστικά γερμανική κονσόλα του golf. Όμως ένα αυτοκίνητο δεν είναι η κονσόλα. Η κονσόλα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σαν αυτοκίνητο λοιπόν το golf δεν υπερτερεί πουθενά του Leon (εκτός της τιμής χεχε) συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της ποιότητας.
Τέλος, μιας και μιλάμε για τιμή, το Golf είναι -
Πες τα ρε Γρηγορη..
-
Τι γινεται με εκεινον τον κινητηρα 1.4Τ με τα 125 αλογα που υποτιθεται θα ερχοταν τελη Σεπτεμβρη?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τι γινεται με εκεινον τον κινητηρα 1.4Τ με τα 125 αλογα που υποτιθεται θα ερχοταν τελη Σεπτεμβρη?εμένα μου είπαν πως τέλη δεκέμβρη θα έρθει
-
Τι γινεται με εκεινον τον κινητηρα 1.4Τ με τα 125 αλογα που υποτιθεται θα ερχοταν τελη Σεπτεμβρη?εμένα μου είπαν πως τέλη δεκέμβρη θα έρθει
-
Αφησα τελευταίο ένα πρόβλημα, που αφορά ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ενώ το Leon είναι καλό αυτοκίνητο, κάποιοι από τους οδηγούς του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να έχω αγοράσει το Leon μου πχ και να βρεθώ δίπλα σε κάποιον με Leon με το απαίσιο βόδι-κιτ!
Ξέρω πως είμαι....κολλημένος, αλλά τι να κάνω;Οχι ρε φιλε,τι ζορια τραβας.Μεχρι να νομοθετησουν την απαγορευση των body kits(η μαλλον bodykitch-το πιασες ε? body και kitch χαχαχα!) προτεινω αντηλιακα φιλμ δεξια και αριστερα.Ετσι κι αλλιως οι μπροστινες κολωνες περιοριζουν το οπτικο πεδιο λιγο και θα σου κρυβουν τους καγκουρες.
Γενικα απο την περιγραφη σου βλεπω μια δυσκολια,του στυλ τραβατε με κι ας κλαιω.Μηπως να το ξανασκεφτοσουν?Μηπως τελικα ανακαλυψεις οτι καποιος απο τους ημιακαμπτους νεας γενιας σου ταιριαζει γαντι?Οχι τπτ αλλο,γιατι το σποιλερ του Sport up ξεχωριζει και μπορει να βρεθει κανεις διπλα σου στο φαναρι και να πει:
Leon με το απαίσιο βόδι-κιτ!
PS και το GT καλο ειναι
-
Αυτό λέτε?
Το βλέπω να κυκλοφορεί αρκετά. Η οπτική πανδαισία πάντως φαίνεται από πίσω!!!
Υ.Γ. Στην ανεπιτυχή προσπάθεια εύρεσης φώτο με το πίσω μέρος του βόδυ κιτ βρήκα την παρακάτω φώτο. Επειδή είναι πάγια τακτική του φόρουμ τις φώτο με ακατάλληλο περιεχόμενο να τις βάζουμε σε λίνκ και μόνο δεν την ποστάρω. Η ευθύνη δική σας.
http://www.tuningblogger.de/uploaded_im ... t_silber_2
-
Κάτω οι κάγκουρες με τα βόδι-κιτ τους. Αν θέλουν βόδι-κιτ να πάνε σε φάρμα των ζώων και να ιππέυουν τα τετράποδα όχι τα τετράτροχα!
Κάτω το Leon force που έφτιαξε η ελληνική καγκουροαντιπροσωπεία για τους μαρσιποφόρους πελάτες!!!
Κάτω οι κάγκουρες από τους ελληνικούς δρόμους προσβάλουν την αισθητική μας!!!
-
Εβίβα!!!
-
Κάτω οι κάγκουρες με τα βόδι-κιτ τους. Αν θέλουν βόδι-κιτ να πάνε σε φάρμα των ζώων και να ιππέυουν τα τετράποδα όχι τα τετράτροχα!
Κάτω το Leon force που έφτιαξε η ελληνική καγκουροαντιπροσωπεία για τους μαρσιποφόρους πελάτες!!!
Μπραβο! Πες τα μεγαλε!
Εξω τα καγκουρω απο τους δρομους και τις πιστες
(ηταν κι ενα λεον στην πιστα)
Και επιτελους να σταματησει η εκμεταλλευση του ανθρωπου απο ανθρωπο και να αρχισει να γινεται το αντιθετο
Με αγωνιστκους(και αυτιστικους ) χαιρετισμους
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αφησα τελευταίο ένα πρόβλημα, που αφορά ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ενώ το Leon είναι καλό αυτοκίνητο, κάποιοι από τους οδηγούς του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να έχω αγοράσει το Leon μου πχ και να βρεθώ δίπλα σε κάποιον με Leon με το απαίσιο βόδι-κιτ!
Ξέρω πως είμαι....κολλημένος, αλλά τι να κάνω;Οχι ρε φιλε,τι ζορια τραβας.Μεχρι να νομοθετησουν την απαγορευση των body kits(η μαλλον bodykitch-το πιασες ε? body και kitch χαχαχα!) προτεινω αντηλιακα φιλμ δεξια και αριστερα.Ετσι κι αλλιως οι μπροστινες κολωνες περιοριζουν το οπτικο πεδιο λιγο και θα σου κρυβουν τους καγκουρες.
** Γενικα απο την περιγραφη σου βλεπω μια δυσκολια,του στυλ τραβατε με κι ας κλαιω.Μηπως να το ξανασκεφτοσουν?Μηπως τελικα ανακαλυψεις οτι καποιος απο τους ημιακαμπτους νεας γενιας σου ταιριαζει γαντι**?Οχι τπτ αλλο,γιατι το σποιλερ του Sport up ξεχωριζει και μπορει να βρεθει κανεις διπλα σου στο φαναρι και να πει:
Leon με το απαίσιο βόδι-κιτ!
PS και το GT καλο ειναι
Μπααα, κανένα ζόρι αγαπητέ! Αν και σύντομα θα έχω τα χρήματα, προτιμώ να μην τα αφήνω εκτεθειμένα στον κάθε κάγκουρα (με βόδι-κιτ ή χωρίς...) , παρκαρισμένα στο δρόμο... Θα μείνω στο Υ, με τους υστερούντες , ούτε ημιάκαμπτους, ούτε πολλαπλούς, ούτε την τσέπη άδεια... Ούτε 10 χρονώ δεν είναι το μανάρι μου ακόμη, ας το κρατήσω λίγο! Ε, σε 1-2 χρόνια βλέπουμε...
Οπότε, ούτε VW ούτε Seat δεν πρόκειται ν' αγοράσω , ούτε 'νέας γενιάς' ημιάκαμπτο... Εσύ αν θυμάμαι καλά οδηγείς Seat με παλιάς γενιάς ημιάκαμπτο, χωρίς body-kitsch (καλά το έπιασα;... )
-
μπα οχι, try again
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Κάτω οι κάγκουρες με τα βόδι-κιτ τους. Αν θέλουν βόδι-κιτ να πάνε σε φάρμα των ζώων και να ιππέυουν τα τετράποδα όχι τα τετράτροχα!Κάτω το Leon force που έφτιαξε η ελληνική καγκουροαντιπροσωπεία για τους μαρσιποφόρους πελάτες!!!
Ολε!!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
μπα οχι, try againΜπα όχι, βαριέμαι...
-
Τι γινεται με εκεινον τον κινητηρα 1.4Τ με τα 125 αλογα που υποτιθεται θα ερχοταν τελη Σεπτεμβρη?Στην Ιταλία παντως εχουν βγαλει τιμες...
http://www.seat-italia.it/it/download/L ... tion%2Fpdf -
Seat Leon 2005