-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μπορούμε να δώσουμε ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ψήφου για όλα τα GP;
Παιδιά πάντως δεν νομίζω να συνεχιστεί έτσι το Πρωτάθλημα και μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν για Schumi - Ferrari αν για οποιονδήποτε λόγο δεν πάρουν την pole position σε κάποιο από τα επόμενα Grand Prix. Το θέμα είναι πόσο θα δυσκολέψουν...
Να δυσκολεψει απο μεριας ανταγωνισμου στα GP ισως ναι. Απο την οψη του πρωταθληματος μαλλον βολτα φαινεται οτι θα το παρει, αν δεν συμβει τιποτα συνταρακτικο κ με δεδομενη την ελειψη ανταγωνισμου απο McLaren κ Williams. Η BAR καλα φαινεται να πηγαινει αλλα θα την ξεπερασει η Williams πιστευω.
-
Παιδες τα αποτελεσματα σημερα το βραδυ...
(απελπιστικα πιεσμενος) moderator
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παιδες τα αποτελεσματα σημερα το βραδυ...
(απελπιστικα πιεσμενος) moderatorΈγινε απελπιστικά πιεσμένε mod! Τελευταία φορά που γίνεται όμως αυτό, έτσι? Άντε τώρα....
-
Παιδες τα αποτελεσματα σημερα το βραδυ...(απελπιστικα πιεσμενος) moderator
Κώστα ντροπή σου....
Βάζεις την δουλειά πάνω από το Forum...
ΑΙΣΧΟΣ -
Αισχρε Πορταριτη, πισω στα μιξερακια σου!!
-
Δεν επιασα την pole του Button...Παλι 2...Δεν εχω ψηφισει στον 1ο αγωνα κ εχω μεινει πισω δυστυχως...
-
Λοιπον, βαθμολογια μετα τον 4ο αγωνα ανανεωθηκε και οπως ξερατε τα γκανιαν μας συνεχιζουν στο ρυθμο τους...
Παντως εχουν ψηφισει μεχρι τωρα 46, πολυ καλος αριθμος αν λαβει κανεις υποψην οτι οι προβλεψεις ειναι σα να κλεβεις εκκλησια
Μακαρι, τουλαχιστον η pole να ανακατεβει τη τραπουλα. Για να δουμε!
-
Μακαρι, τουλαχιστον η pole να ανακατεβει τη τραπουλα. Για να δουμε!Πραγματικά μακάρι, αν και μέχρι τώρα μόνο ένα λάθος του ms του έχει στερήσει την pole..... Για να δουμε....
-
Λοιπον ο moderator εκανε τη μεγαλη εκπληξη και η βαθμολογια μπηκε απο Δευτερα
Εκπληξη η αποχη του Euripides που εκανε δωρακι στο Giannis_K. Εκεινος το εκμεταλλευτηκε εν μερη μονο και πλεον εχει παρεα στο ρετιρε τον Κλεισθενη και τον Κωστα.
Παμε για Μονακο!!
-
Λοιπον ο moderator εκανε τη μεγαλη εκπληξη και η βαθμολογια μπηκε απο ΔευτεραΕκπληξη η αποχη του Euripides που εκανε δωρακι στο Giannis_K. Εκεινος το εκμεταλλευτηκε εν μερη μονο και πλεον εχει παρεα στο ρετιρε τον Κλεισθενη και τον Κωστα.
Παμε για Μονακο!!
Oι μαγικές προβλέψεις μου με δικαιώνουν
Τώρα είναι καιρός να κερδίσει και ο RB έναν αγώνα, αλλά ποιον? Το Μονακό είναι παντα απρόβλεπτο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπον ο moderator εκανε τη μεγαλη εκπληξη και η βαθμολογια μπηκε απο Δευτερα
Εκπληξη η αποχη του Euripides που εκανε δωρακι στο Giannis_K. Εκεινος το εκμεταλλευτηκε εν μερη μονο και πλεον εχει παρεα στο ρετιρε τον Κλεισθενη και τον Κωστα.
Παμε για Μονακο!!
Oι μαγικές προβλέψεις μου με δικαιώνουν
Τώρα είναι καιρός να κερδίσει και ο RB έναν αγώνα, αλλά ποιον? Το Μονακό είναι παντα απρόβλεπτο....
Κι εμενα κι εμενα!!!
Λοιπον για Monaco MS δαγκωτο!!! Ασε που εχει να κερδισει εκει απο το 2001!
'Παιζουν' κ οι Trulli, Button, Rubi, Monty. Για να δουμε... -
Καλά, όταν είχα δει τις προβλέψεις σας Go For Pole και JarnoT όσον αφορά στο Μονακό μου είχε κάνει εντύπωση. Κι αυτό γιατί δεν ήταν δυό 'σίγουρα' και ένα 'ρίσκο' όπως και είναι λογικό να βάλει κανείς, αλλά τελείως καρφωτό: Jarno-Jarno-Renault! Τι να πω? ΜΠΡΑΒΟ!!!! Πότε ξεκινάτε να παραδιδετε μαθήματα Μαντικής? Θέλω να γραφτώ!!!!
-
6 ηρωες σκοραραν στο Μονακο! Συγχαρητηρια στους JarnoT, GeorgeTabs, k, TsimDJ και ThanosM που ηταν μεσα στα λεφτα. Με τετοια αστοχια η κατασταση στην κορυφη παρεμεινε σταθερη, αλλα τουλαχιστον ηταν το 1ο grand prix που η ατυπη αυτη κοντρα ειχε σασπενς.
Roll on Nurburgring!!
-
Παρόλο που το ευχαριστήθηκα με τον Jarno, δεν πήρα τίποτα , Παρόλο που ήταν από τους κλασικούς αγώνες για να ρισκάρεις. Τώρα αρχισε πάλι το ενδιαφέρον για τις προβλέψεις, αφού όλοι θα λένε, μπας και δεν είναι o MS?
-
Εγώ πάλι έχω μείνει αιώνες πίσω στη βαθμολογία. Αλλά τώρα λεώ να σοβαρευτώ!
-
Συγχαρητήρια στους μεγάλους σκόρερ του αγώνα!!
Τρίποντο με κάρφωμα, δεν είναι και λίγο πράγμα!!
-
Ε, για μένα δεν ήταν τίποτα δύσκολο να το προβλέψω. Αν δείτε, κάθε φορά (εκτός από έναν αγώνα νομίζω) η τριάδα μου είναι η ίδια, και για λόγους συναισθηματικούς, αλλά και επειδή πιστεύω ότι ένα από τα 3 θα 'κάτσει' κάθε φορά και τότε θα είμαι περήφανος που θα το έχω πιάσει, όπως και στο Μονακό, όπου 'έκατσαν' και τα 3. Αυτά εν ολίγοις. Με ενδιαφέρει όλοι οι βαθμοί που θα πάρω να είναι είτε από τη Renault είτε από τους οδηγούς της και ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να γίνει αυτό. Ραντεβού στο Νιρμπ.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ραντεβού στο Νιρμπ.Μόλις συνειδητοποίησα ότι προβλέψεις για το Νιρμπ. τέλος!
Anyway, ξέρετε τι θα ψήφιζα... -
Καλα Jarno μας μεθυσε η επιτυχια του Μονακο γιατι ουτε και εγω δε θυμηθηκα να ψηφισω. Moderator σου λεει μετα
-
Μα δεν σας μέθυσε η επιτυχία! Απλά έπιασαν τα μάγια που σας κάναμε οι υπόλοιποι απ'τη ζήλια μας επείδή μας κουβάδιασε το Μονακό!!!!
ΜΟΟΟΥΥΥΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)