-
Στον κουβά
-
Ωραία τα πήγα!!!
Πόσοι με πέρασαν; Αντέχω ακόμα;Να πάρει, σφήνωσα στον κουβά!!!
-
Λοιπόοοοοννννν
Τελικά δεν με πολυχάλασε ο κουβάς!!!
Από ό,τι είδα μόνο δύο ήρωες σκοράρισαν, ο k και ο Di0, και οι δύο από έναν πόντο!!
Ο k φτάνει τους 5 πόντους, και ο Di0 τους 22.Σασπένς μέχρι τέλους!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λοιπόοοοοννννν
Από ό,τι είδα μόνο δύο ήρωες σκοράρισαν, ο k και ο Di0, και οι δύο από έναν πόντο!!
Ο k φτάνει τους 5 πόντους, και ο Di0 τους 22.
Σασπένς μέχρι τέλους!!Κι εγώ σκόραρα από 1 και το ίδιο και ο Raikkonen! Μη μας αδικείς!!!!
-
Και επισημα τα αποτελεσματα υπαρχουν στο γνωστο thread. Αρχιγκαντεμαιστερ ο ripper που βρηκε και τους 3 αλλα με λαθος σειρα.
Αντεχει ο Γιωργος στην κορυφη λεμε!!
-
Αυτος δεν ηταν κουβας απλως...! Κ εκει που ελεγα οτι ειχα το ποντακι του Kimi ηρθε ο Button κ μ εχωσε στο... πηγαδι!
Η καρο σημαια παντως προβλεπεται συναρπαστικη!
George το τσιμπησες το ποντακι ειχες δεν ειχες!!! Μην νομιζεις ομως δεν θα γλυτωσεις ευκολα! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και επισημα τα αποτελεσματα υπαρχουν στο γνωστο thread. Αρχιγκαντεμαιστερ ο ripper που βρηκε και τους 3 αλλα με λαθος σειρα.Εγώ με τη σωστή σειρά τους βρήκα, οι στρατηγικοί εγκέφαλοι στην McLaren τους βρήκανε με λάθος
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...οι στρατηγικοί εγκέφαλοι στην McLaren τους βρήκανε με λάθοςΠάντως οι άνθρωποι της Mc Laren δικαιολογούνται ως ένα σημείο, γιατί -χωρίς παρεξήγηση κιόλας- είχαν αρκετό καιρό να δουλέψουν πάνω σε στοιχεία στρατηγικής, αφού φέτος οι μάχες που έδωσαν ήταν πιο συχνά για τις 4-5 τελευταίες θέσεις της βαθμολογούμενης οχτάδας όπου και δεν χρειάζονταν κάποια υπέρβαση για να επιτευχθεί ο στόχος τους.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
...οι στρατηγικοί εγκέφαλοι στην McLaren τους βρήκανε με λάθος
Πάντως οι άνθρωποι της Mc Laren δικαιολογούνται ως ένα σημείο, γιατί -χωρίς παρεξήγηση κιόλας- είχαν αρκετό καιρό να δουλέψουν πάνω σε στοιχεία στρατηγικής, αφού φέτος οι μάχες που έδωσαν ήταν πιο συχνά για τις 4-5 τελευταίες θέσεις της βαθμολογούμενης οχτάδας όπου και δεν χρειάζονταν κάποια υπέρβαση για να επιτευχθεί ο στόχος τους.
Σωστός! Εν αντιθέση με τη Φερράρι που τους έρχεται η σωστή στρατηγική για τη νίκη ως αντανακλαστικά.
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Λοιπόοοοοννννν
Ο k φτάνει τους 5 πόντους, και ο Di0 τους 22.
Σασπένς μέχρι τέλους!!Κι εγώ σκόραρα από 1 και το ίδιο και ο Raikkonen! Μη μας αδικείς!!!!
Ούπς!!!
Ήταν βαθύς ο κουβάς και δεν έβλεπα παραέξω... -
Αυτή τη φορά παρέα με τον Σουμάχερ βγήκα από τον κουβά!!
από όσο είδα κάμποσοι πιάσαν μία πρόβλεψη, ενώ δύο προβλέψεις έπιασαν ο cmarin, ο Giannis_K και εγώ (ο... ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ για όσους βλέπουν τηλεόραση!! ).
Έτσι με μια γρήγορη ματιά είμαι 3 βαθμούς μπροστά από staavros, kleisj, rally maniac (που έπιασαν μία πρόβλεψη) και πλέον και τον cmarin που ανέβηκε πιάνοντας δύο.
4 βαθμούς πίσω είναι ο Giannis_K.
Για να χάσω πλέον απαραίτητα πρέπει να πιάσει 6άρι ένας από τους παραπάνω.
6 βαθμούς πίσω και ελπίδες μόνο για ισοφάριση οι ladaman11 και Di0.
-
Για να χάσω πλέον απαραίτητα πρέπει να πιάσει 6άρι ένας από τους παραπάνω.Δύο χρόνια τώρα και στο φόρουμ και στον διαγωνισμό των 4Τ για το wrc, δεν έχω πιάσει ποτέ 3 στα 3!!! Ξέχασέ με εμένα! Είμαι χαμένος από χέρι!!!!
rally-γκαντέμης-maniac!
-
Όχι απαραίτητα, αφού στο τελευταίο GP......**ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο MS **...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άστα, αν και στατιστικολόγος την πάτησες!!!
Για να με ισοφαρίσεις δεν θες 3 βαθμούς και εγώ κουλούρα, ή 4-5-6 για να κερδίσεις;
Ε, πες μου πως θα πάρεις 3-4-5 χωρίς να πιάσεις 6άρι!!!0,1,2,6 είναι η βαθμολογία, αφού αν πιάσεις πάνω από 2 έχεις βρεί όλο το βάθρο και παίρνεις 6άρι!!
Και ποιος σου είπε πως θα ψηφίσω Σουμάχερ, εεεεε, ποιος;;;;
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Δύο χρόνια τώρα και στο φόρουμ και στον διαγωνισμό των 4Τ για το wrc, δεν έχω πιάσει ποτέ 3 στα 3!!! Ξέχασέ με εμένα! Είμαι χαμένος από χέρι!!!!
rally-γκαντέμης-maniac!
Συνήθως μια από τα ίδια!!!
Φέτος μου έκατσε, επειδή οι προβλέψεις είναι μόνο για τον 3ο οδηγό στα περισσότερα G.P... -
Άστα, αν και στατιστικολόγος την πάτησες!!!
Για να με ισοφαρίσεις δεν θες 3 βαθμούς και εγώ κουλούρα, ή 4-5-6 για να κερδίσεις;
Ε, πες μου πως θα πάρεις 3-4-5 χωρίς να πιάσεις 6άρι!!!0,1,2,6 είναι η βαθμολογία, αφού αν πιάσεις πάνω από 2 έχεις βρεί όλο το βάθρο και παίρνεις 6άρι!!
Και ποιος σου είπε πως θα ψηφίσω Σουμάχερ, εεεεε, ποιος;;;;
Εντάξει δεν θα χάσεις αλλά μπορεί να μην κερδίσεις κιόλας! Αντε με την παράγκα σας που αλλάξατε του κανονισμούς στην μέση της σεζόν κι ενώ ήμουν 1ος!
-
Δεν πιστεύω πως έχω κερδίσει, σε καμία περίπτωση!!
Καταρχήν οι Φερραροδηγοί μπορεί να μαγειρέψουν είτε μπριζόλα είτε φάβα... Και μην ξεχνάμε πόσο καιρό ΔΕΝ έχει μηχανικά προβλήματα ο Σουμάχερ, και τώρα τελευταία κι ο Μπαρικέλο... Εξελίσσοντας πλέον το καινούριο και έχοντας εξασφαλίσει τα πάντα πολλά παίζουν...Οπότε αν κάποιος τους πιάσει κι εγώ τους χάσω άνετα μπορεί κάποιος να κάνει το 6άρι και εγώ να μείνω με τη γεύση του Ντόλκα!!
Επίσης για να κάνουμε μια ανάλυση ουσιαστικά είναι πιο πιθανό να χάσω, παρά να έχουμε ισοφάριση!!
Ισοφάριση με κάποιον από τους 4 που είστε 3 βαθμούς πίσω (staavros, kleisj, rally maniac, cmarin)αποκλείεται μαθηματικά, αφού για να φτάσετε τους βαθμούς που ήδη έχω θέλετε 3 σωστές προβλέψεις, οπότε θα πάρετε 6άρι. Τότε για ισοφάριση θα χρειαστεί να έχω εγώ 3 σωστές προβλέψεις, άρα 6άρι, οπότε κερδίζω.Αν ο Giannis_K κάνει το 6άρι και πιάσω 1, τότε έχει ισοφάριση, ενώ αν ένας εκ των ladaman11 και Di0 πιάσει 6άρι και εγώ πάω πάλι στον Κινέζικο κουβά, έχουμε πάλι ισοφάριση.
Όλα όμως τα σενάρια ισοφάρισης μπορούν να ισχύσουν μόνο αν δεν πιάσει κανείς από εσάς τους 4 το 6άρι. Από την άλλη παίζει να έχουμε ισοφάριση αν 2 ή περισσότεροι από εσάς τους 4 πιάσετε 6άρι!!
Τέτοια ανάλυση για τον τίτλο δεν κάναμε ούτε στις καλές μέρες της Φ1 με τις Χάκινεν - Σουάχερ μάχες!!!
(ο Go_For_Bernie's_Position φταίει!!! ) -
Ο Bernie του φορουμ ανανεωσε επιτελους το thread με τις βαθμολογιες. Sorry για την καθυστερηση, διαπραγματευομουν με τους Αγγλους
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο Bernie του φορουμ ανανεωσε επιτελους το thread με τις βαθμολογιες. Sorry για την καθυστερηση, διαπραγματευομουν με τους ΑγγλουςΑυτή την καθυστέρηση να την κοιτάξεις!! Ετσι ήταν και οι Alfa φέτος και είδες τι πάθανε!!!
-
.......Εγώ πάω έτσι κι αλλιώς μόνο για τη δόξα του βάθρου!
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)