-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επειδή φεύγω διακοπές και δεν ξέρω αν προλάβω να ρίξω πρόβλεψη για Ουγγαρία, να την ρίξω εδώ, ή τζιζ;
Ρουσφετακια Γιωργη;
Κανενα προβλημα, η τιμωρια οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα
Για ρουσφέτι σου δίνω τους βαθμούς μου από την Γερμανία!
Ο κουβάς δώρο του καταστήματος!!Άντε, να έρθω να τα πούμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή φεύγω διακοπές και δεν ξέρω αν προλάβω να ρίξω πρόβλεψη για Ουγγαρία, να την ρίξω εδώ, ή τζιζ;
Ρουσφετακια Γιωργη;
Κανενα προβλημα, η τιμωρια οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα
κυρ Polista μας....γίνεται να ψηφίσεις εσυ για μένα την νικήτρια τριάδα??!! ..φεύγω διακοπές και δεν θα προλάβω να συνενοηθώ με τον gvala για τα περαιτέρω!!
Ναι, Κώστα, και γω θα φύγω και πρέπει να το κανονίσω άμεσα, ... γιατί έχω και κάποια τηλεφωνάκια να κάνω για τις .... συννενοήσεις. Και θα λείπει και ο bernie για μερικές ημέρες και βιάζομαι ....
-
Εγώ είμαι ήδη σε διακοπές όποτε ρίξτε την ίδια 3άδα και μένα!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ είμαι ήδη σε διακοπές όποτε ρίξτε την ίδια 3άδα και μένα!!Μην ανησυχείς γιατρέ!!!
Αν και τι διακοπές μας λές....πάνω σε ενα πληκτρολόγιο είσαι πάλι!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ είμαι ήδη σε διακοπές όποτε ρίξτε την ίδια 3άδα και μένα!!
Μην ανησυχείς γιατρέ!!!
Αν και τι διακοπές μας λές....πάνω σε ενα πληκτρολόγιο είσαι πάλι!!Έχω βάρδια γι αυτό!!!
-
O Tabs μας πήρε τα κεφάλια!!
-
Οντως! Αντε πιαστε τον Γιωργα...
Μη ξεχνιομαστε, ειναι το δευτερο τζακ ποτ που πετυχαινει. Εχει το προφητικο, στανταρ
-
Τέλος τα ρισκα!!! Θα το πηγαίνω συντηρητικά το θέμα (με εξαίρεση φυσικά την 3η θέση που είναι απρόβλεπτη )
Αααχχχχ....
-
Τι έκανα ρε παιδιά;;;;;
ΤΩΡΑ το είδα!!! Την ώρα του αγώνα έβλεπα τοξοβολία, ίσως αυτό να με έκανε να πετύχω διάνα!!Αγώνα δεν είδα καθόλου (είναι στο βίντεο μαζί με πολύυυυυυ υλικό... καλά Χριστούγεννα...). Τον νικητή τον έμαθα χθες, τον δεύτερο σήμερα και τον τρίτο μόλις τώρα από τις προβλέψεις!!! (Μην ρωτήσετε πως το κατάφερα... Το ένα από τελετέξτ, το άλλο από ειδήσεις που τυχαία είδα στο βίντεο σήμερα, και το άλλο που αλλού, από το φόρουμ! )
Εν τω μεταξύ ομοίως έγινε με το Ράλλι Γερμανίας στο οποίο σίγουρα θα έπαιζα Λέμπ Λεμπ Σιτροέν, αλλά νόμιζα πως δεν είχα παίξει!!!
Μετά που έκανα πρόβλεψη για τον επόμενο αγώνα είδα πως τελικά το είχα παίξει!!Ρέντα το καλοκαίρι!!
(Μόνο κακό που επέστρεψα πίσω άρρωστος, ο άρρωστος... ) -
Δυστυχως τα τεχνικα προβληματα του φορουμ πρεπει να απετρεψαν πολλους απο το να ψηφισουν τις προβλεψεις τους
-
Ναι δυστυχως ...γιαυτο ενα +2 μπονους ισως απαλυνει τον πονο...
-
Τελικα λιγοι ψηφισαν, ελαχιστοι βαθμολογηθηκαν. Για την ακριβεια οσοι βρηκαν την 3η θεση του Rubens.
Αμεταβλητη συνεπως η κατασταση στην κορυφη και ελπιζω στην Μοντσα να τα παμε καλυτερα
-
Είμαι γκαντέμης!!! Επιασα τη σύνθεση του βάθρου αλλά με λάθος σειρά!
Πάντως προτιμώ που νίκησε ο δικός μου κ ας έχασα την 6αρα!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δυστυχως τα τεχνικα προβληματα του φορουμ πρεπει να απετρεψαν πολλους απο το να ψηφισουν τις προβλεψεις τουςΚώστα, έλα όμως που εγώ νόμιζα ότι έφταιγε ο Η/Υ μου και παραλίγο να τον σπάσω προχτές...
-
Τρεις φωρές έχω παίξει τον MS για πρώτο, και τις δυο φωρες τζίφος ΜΟΝΑΚΟ,ΒΕΛΓΙΟ, ωραια πράματα γκαντεμοσαυρος is back!!
Αρα όποτε βλέπετε απο εμένα MS πρώτο μην κάνετε το ιδιο λάθος στατιστικά θα εγκαταλήψει. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Τρεις φωρές έχω παίξει τον MS για πρώτο, και τις δυο φωρες τζίφος ΜΟΝΑΚΟ,ΒΕΛΓΙΟ, ωραια πράματα γκαντεμοσαυρος is back!!
Αρα όποτε βλέπετε απο εμένα MS πρώτο μην κάνετε το ιδιο λάθος στατιστικά θα εγκαταλήψει.Θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να βάλεις τον σουμαχερ 1ο και στους υπόλοιπους αγώνες???
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αρα όποτε βλέπετε απο εμένα MS πρώτο μην κάνετε το ιδιο λάθος στατιστικά θα εγκαταλήψει.Θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να βάλεις τον σουμαχερ 1ο και στους υπόλοιπους αγώνες???
Η άλλη εναλλακτική είναι να μου αποπρογραμματίζεται το βίντεο συχνότερα...
Στο μεν Μονακό με το που τρακάρει ο Σουμάχερ 1-2 γύρους μετά κόπηκε η εγγραφή, στο δε ΣΠΑ ξέχασα να το προγραμματίσω και έγραψα τους 4 τελευταίους γύρους και μετά που το προγραμμάτισα να το γράψει το βράδυ στην επανάληψη του ORF1 για κάποιο λόγο έγραψε τους 4 πρώτους γύρους και σταμάτησε... Μου λείπουν οι 36 μεσαίοι του ΣΠΑ και οι 36 τελευταίοι του Μονακό... -
Ο χρήστης GeorgeTab έγραψε:
sΗ άλλη εναλλακτική είναι να μου αποπρογραμματίζεται το βίντεο συχνότερα...
Στο μεν Μονακό με το που τρακάρει ο Σουμάχερ 1-2 γύρους μετά κόπηκε η εγγραφή, στο δε ΣΠΑ ξέχασα να το προγραμματίσω και έγραψα τους 4 τελευταίους γύρους και μετά που το προγραμμάτισα να το γράψει το βράδυ στην επανάληψη του ORF1 για κάποιο λόγο έγραψε τους 4 πρώτους γύρους και σταμάτησε... Μου λείπουν οι 36 μεσαίοι του ΣΠΑ και οι 36 τελευταίοι του Μονακό...Mη τυχον κ αλλάξεις βίντεο , την έβαψες!!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Στο μεν Μονακό με το που τρακάρει ο Σουμάχερ 1-2 γύρους μετά κόπηκε η εγγραφή, στο δε ΣΠΑ ξέχασα να το προγραμματίσω και έγραψα τους 4 τελευταίους γύρους και μετά που το προγραμμάτισα να το γράψει το βράδυ στην επανάληψη του ORF1 για κάποιο λόγο έγραψε τους 4 πρώτους γύρους και σταμάτησε... Μου λείπουν οι 36 μεσαίοι του ΣΠΑ και οι 36 τελευταίοι του Μονακό...Mη τυχον κ αλλάξεις βίντεο , την έβαψες!!!!
Ίσως όμως αν αλλάξω να φτιάξει η κατάσταση!!
Πάντως να το αλλάξω ουδεμία περίπτωση!! Πού να ξαναγοράζω αυτόνομο DVD εγγραφής με σκληρό δίσκο; Έπεσαν μεν οι τιμές από πέρσι, αλλά παραμένουν υψηλές και για να κάνω απόσβεση πρέπει να γράψω πολλλλλλλλλάααααα πράγματα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ίσως όμως αν αλλάξω να φτιάξει η κατάσταση!!
Πάντως να το αλλάξω ουδεμία περίπτωση!! Πού να ξαναγοράζω αυτόνομο DVD εγγραφής με σκληρό δίσκο; Έπεσαν μεν οι τιμές από πέρσι, αλλά παραμένουν υψηλές και για να κάνω απόσβεση πρέπει να γράψω πολλλλλλλλλάααααα πράγματα!
Αλλα και να το αλλάξεις/φτιάξεις την να γράψεις τα ίδια και τα ίδια? Τη θές να γράφεις νανουρίσματα για το παιδί σου οταν κάνεις?
Η΄ γιατι να κόψω τις προβλέψεις μου? για να με πέρνει ο υπνος σε κάθε αγώνα, παρεπιπτόντος οποιον αγώνα είδα με πειρε ο υπνος όποιον δεν είδα έγεινε πανηγύρι. ΦΤΟΥ ΜΟΥ.
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)