-
Σε δρόμο με λακούβες όχι, και όχι μόνο για αυτό που λέει ο προηγούμενος. Τα φώτα ομίχλης επειδή φωτίζουν από χαμηλά δημιουργούν εντυπωσιακές σκιές, ακόμα και μικρά βοτσαλάκια αποκτούν σκιά κοτρώνας... και αντίστοιχα ένα απαλό βαθούλωμα μοιάζει με πηγάδι... δεν μπορείς να οδηγήσεις σε τέτοιο δρόμο με φώτα ομίχλης.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τις αναβεις και οταν εισαι καγκουρας...
+1000! A
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε δρόμο με λακούβες όχι, και όχι μόνο για αυτό που λέει ο προηγούμενος. Τα φώτα ομίχλης επειδή φωτίζουν από χαμηλά δημιουργούν εντυπωσιακές σκιές, ακόμα και μικρά βοτσαλάκια αποκτούν σκιά κοτρώνας... και αντίστοιχα ένα απαλό βαθούλωμα μοιάζει με πηγάδι... δεν μπορείς να οδηγήσεις σε τέτοιο δρόμο με φώτα ομίχλης.Μπορείς όμως (όπως μάλιστα αναφέρει και ο ΚΟΚ) να τα ανάβεις (σε συνδιασμό βέβαια με τα φώτα διασταυρώσεων - κοινώς μεσαία σκάλα) σε δρόμο με συνεχείς στροφές χωρίς φωτισμό*.
Το να οδηγείς βέβαια ΜΟΝΟ με εμπρός προβολείς ομίχλης (κοινώς 'προβολάκια') όταν ΔΕΝ έχει ομίχλη, είναι απλά ένα ασχολιάστο για μένα φαινόμενο.
*κάπως έτσι το γράφει μέσα ο ΚΟΚ.
-
παιδια, επειδη τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι για λαμπες..... εχω καταληξη σε 4 μαρκες. Αυτο που θελω ειναι να φεγγουν καλα, να ειναι ασπρα με αυτο το ελαφρυ μπλε και πανω απο ολα σεβασμο στον απεναντι οδηγο. Πολλα παιδια εδω μεσα εχετε εμπειριες και θελω τα ΦΩΤΑ σαs
- Osram Nightbreaker Plus
- Philips Diamond Vision
- Philips x-treme vision
- Philips blue vision ultra
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
παιδια, επειδη τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι για λαμπες..... εχω καταληξη σε 4 μαρκες. Αυτο που θελω ειναι να φεγγουν καλα, να ειναι ασπρα με αυτο το ελαφρυ μπλε και πανω απο ολα σεβασμο στον απεναντι οδηγο. Πολλα παιδια εδω μεσα εχετε εμπειριες και θελω τα ΦΩΤΑ σαs- Osram Nightbreaker Plus
- Philips Diamond Vision
- Philips x-treme vision
- Philips blue vision ultra
Θα σε καλύψει το Νο3. Εμένα με κάλυψαν.
Α. -
Φιλε αντωνη εχεις καμια φωτο?
-
Φιλε αντωνη εχεις καμια φωτο?
οχι Α.
-
ειναι αληθεια οτι τα ξτρεμε βιζιον κιτρινιζουν???
-
Τα diamond vision πάντως βγάζουν πολύ ωραίο φως, δεν κιτρινιζουν καθόλου.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Οντως, τα Βιζιον ειναι ομορφα φωτα... να εφεγγαν κιολας....
Παντως, με αυτα που ζηταω ειμαι πιο κοντα στα blue vision ultra......... τα εχει δοκιμασει κανεις?
ΥΓ. τα χτρεμε-βιζιον ακουω οτι ειναι κιτρινα αλλα βγαζουν εντονο φωτισμο
-
Ετσι για να μην ανοιγω αλλο θεμα μιας και ειναι σχετικο, ας κανω και εγω την ερωτηση μου...
πηρα προσφατα ενα φιατ 15-ετιας και τα φωτα ειναι σαν καντηλια δεν φεγγουν με τιποτα. Στο ΚΤΕΟ περασα με παρατηρηση.
Ο προηγουμενος ειχε περασει και μια μαυρη μεμβρανη απο μεσα που χειροτερευει τα πραγματα. Πηγα στον ηλεκτρολογο για αλλαγη λαμπων και θα τις εχει σε 3 μερες. Μου λεει να μην περιμενω πολλα πραγματα διοτι και οι καθρεφτες ειναι θολωμενοι
απο μεσα, και το κρυσταλλο.Γιατρεια δεν παιρνει μου λεει, και αν σου πει καποιος οτι θα στα φτιαξει, τζαμπα λεφτα θα δωσεις. 'Αλλαξε φαναρια' μου προτεινε. Μια κουβεντα ειναι αυτη, καθοτι εχει κανα 300-αρι + το ενα.
Μηπως ξερουμε κανενα μαστορα γατο στην Αττικη, που να αναλαμβανει ολικη επαναφορα φαναριων, πλυσιμο μεσα εξω, και να μου βγαλει και αυτη τη ρημαδα τη καγκουρο-μεμβρανη, μπας και δω το φως μου.....?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Ετσι για να μην ανοιγω αλλο θεμα μιας και ειναι σχετικο, ας κανω και εγω την ερωτηση μου...πηρα προσφατα ενα φιατ 15-ετιας και τα φωτα ειναι σαν καντηλια δεν φεγγουν με τιποτα. Στο ΚΤΕΟ περασα με παρατηρηση.
Ο προηγουμενος ειχε περασει και μια μαυρη μεμβρανη απο μεσα που χειροτερευει τα πραγματα. Πηγα στον ηλεκτρολογο για αλλαγη λαμπων και θα τις εχει σε 3 μερες. Μου λεει να μην περιμενω πολλα πραγματα διοτι και οι καθρεφτες ειναι θολωμενοι
απο μεσα, και το κρυσταλλο.Γιατρεια δεν παιρνει μου λεει, και αν σου πει καποιος οτι θα στα φτιαξει, τζαμπα λεφτα θα δωσεις. 'Αλλαξε φαναρια' μου προτεινε. Μια κουβεντα ειναι αυτη, καθοτι εχει κανα 300-αρι + το ενα.
Μηπως ξερουμε κανενα μαστορα γατο στην Αττικη, που να αναλαμβανει ολικη επαναφορα φαναριων, πλυσιμο μεσα εξω, και να μου βγαλει και αυτη τη ρημαδα τη καγκουρο-μεμβρανη, μπας και δω το φως μου.....?
Αλλαξε λαμπες και θα δεις διαφορα.Αν εχει μεμβρανη βγαλτην.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
quote]
Αλλαξε λαμπες και θα δεις διαφορα.Αν εχει μεμβρανη βγαλτην.αυτο θα κανω με τις λαμπες, αρχικα, σαν πιο οικονομικη λυση. Ειπε θα βαλει φιλιπσ εξτρα κατι στα ιδια βατ 55 αλλα 50% πιο φωτεινες και θα μου ρυθμισει και το υψοσ δεσμης..(40 ευρω + φπα συνολικα...για φωτα πορειας μονο, οχι μεγαλη σκαλα ακομη. Αν δω φως, παμε και στη μεγαλη). Να φανταστεις μολις γυρισα απο βολτα μετα της συζυγου στην περιοχη διονυσου (αγιο πετρο). Σε ολη τη διαδρομη ειχα τη μεγαλη σκαλα, κανενασ δεν μου επαιξε τα φωτα ενοχλημενος, και πηγαινα με 60 για να βλεπω τις στροφες...η μεσαια σκαλα ειναι σαν να μην υπαρχει
Το θεμα ειναι πως βγαινει η μεμβρανη...
ΥΓ στην γνωστη & μοναδικη καφετερια εκει, ηταν και 2 φερραρι παρκαρισμενες μια κοκκινη, και μια γκρι στενη παληα χωρις πινακιδες με κοκκινη καπιτονε-μπακλαδωτη ταπετσαρια..απο μακρυα φαινοταν απο πισω σαν οπελ speedster. Η γκριζα η παληα μου αρεσε οπτικα πιο πολυ...κομψοτεχνημα
-
Οντως, τα Βιζιον ειναι ομορφα φωτα... να εφεγγαν κιολας....Παντως, με αυτα που ζηταω ειμαι πιο κοντα στα blue vision ultra......... τα εχει δοκιμασει κανεις?
Της Χ-treme Vision +100% και τις παλιότερες +80% της έχω δοκιμάσει και σε H4 και Η7 και τις συστήνω ανεπιφύλακτα. Τώρα τι εννοείς κίτρινες δεν ξέρω, έχουν το κλασικό χρώμα που έχουν όλες οι αλογόνου 4300κ . Δεν ασπρίζουν ή μπλεδίζουν. Πάντως τις πρότεινα σε φίλο που φορούσε κάτι και καλά ξένον λάμπες άσπρες από το praktiker με μπλε κρύσταλο και είχε να το λέει ότι είδε το φως του. Μειονέκτημα ότι εμένα μου κρατάνε κανένα χρόνο αλλά με αρκετή νυχτερινή οδήγηση. Αλλά μπρος στο φως τι είναι ένα ζευγάρι λάμπες τον χρόνο
-
Αφήστε ήσυχα τα φώτα !!! Μας έχετε στραβώσει !!! Μόνο κακό κάνει αυτού του είδους η ΄΄βελτίωση΄΄
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αφήστε ήσυχα τα φώτα !!! Μας έχετε στραβώσει !!! Μόνο κακό κάνει αυτού του είδους η ΄΄βελτίωση΄΄Συγνώμη άλλα έχεις μεγάλο λάθος . Οι συγκεκριμένες λάμπες ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ εφόσον είναι καλά ρυθμισμένό το ύψος της δέσμης απλά βλέπεις πολύ πιο 'γεμάτο' φως και λίγο πιο μακριά. ¨Εχουν κανονικά έγκριση τύπου είναι καθόλα νόμιμες και είναι πραγματικά αναβάθμιση που αξίζει. Αυτά που στραβώνουν είναι τα καγκουροξένον από την Κίνα που είναι παντελώς παράνομα και επικίνδυνα. Είναι τελείως διαφορετικά προϊόντα.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αφήστε ήσυχα τα φώτα !!! Μας έχετε στραβώσει !!! Μόνο κακό κάνει αυτού του είδους η ΄΄βελτίωση΄΄Παρτο αλλιώς, θα βρεις!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Οντως, τα Βιζιον ειναι ομορφα φωτα... να εφεγγαν κιολας....
Παντως, με αυτα που ζηταω ειμαι πιο κοντα στα blue vision ultra......... τα εχει δοκιμασει κανεις?
Της Χ-treme Vision +100% και τις παλιότερες +80% της έχω δοκιμάσει και σε H4 και Η7 και τις συστήνω ανεπιφύλακτα. Τώρα τι εννοείς κίτρινες δεν ξέρω, έχουν το κλασικό χρώμα που έχουν όλες οι αλογόνου 4300κ . Δεν ασπρίζουν ή μπλεδίζουν. Πάντως τις πρότεινα σε φίλο που φορούσε κάτι και καλά ξένον λάμπες άσπρες από το praktiker με μπλε κρύσταλο και είχε να το λέει ότι είδε το φως του. Μειονέκτημα ότι εμένα μου κρατάνε κανένα χρόνο αλλά με αρκετή νυχτερινή οδήγηση. Αλλά μπρος στο φως τι είναι ένα ζευγάρι λάμπες τον χρόνο
κιτρινιζουν εννοω οτι ειναι σαν τις εργοστασιακες αλλα φωτιζουν πολυ πιο εντονα........
Αφήστε ήσυχα τα φώτα !!! Μας έχετε στραβώσει !!! Μόνο κακό κάνει αυτού του είδους η ΄΄βελτίωση΄΄
Πως φαινεται οτι δεν το κατεχης φιλε μου.
-
ολοι αυτοι με τα μουφοξενον που σου λουζουν την καμπινα με φως και νομιζεις οτι σε ζηγωνει κομητης,πως περνανε ΚΤΕΟ;;;;;;
τι ρωταω τωρα ε............ -
Δεν μιλαμε για ξενον εδω ομως.
Βελτίωση στα φώτα;