-
Εγώ από εκεί πήρα τις x-treme power.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ από εκεί πήρα τις x-treme power.Στην τιμή που λέει;
Είναι κάπως...εκνευριστικά ακριβές πάντως, αν σκεφτείς πως ΟΛΟ το xenon κιτάκι κάνει 70€ με την αποστολή (εχέμυθα στην πόρτα σας )! -
Ναι. Για αυτό λέω να δούμε τι διαφορές μπορούμε να έχουμε με μια μαζική αγορά.
Εγώ γρηγόρη δεν θέλω να διακινδυνεύσω να τυφλώνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι. Για αυτό λέω να δούμε τι διαφορές μπορούμε να έχουμε με μια μαζική αγορά.Εγώ γρηγόρη δεν θέλω να διακινδυνεύσω να τυφλώνω.
Κι εγώ Κωνσταντίνε, αυτής της άποψης είμαι, γι' αυτό και ψάχνω την καλύτερη λύση για μένα , αλλά και για τους υπόλοιπους. Νομίζω πως oι λάμπες της Philips 80% θα είναι μια καλή λύση!
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το μεγάλο κόστος αντικατάστασης αν σου καεί κάποια, αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό, αν σκεφτούμε τα ποσά που μας κοστίζουν τα...καμάρια μας!
-
Το έγραψα και στο Peugeot-topic, το επαναλαμβάνω κι εδώ:
Καλές φαίνονται...
Συνήθως παίρνω Osram cool blue ή philips blue vision.
Τώρα φοράω μια και μία!Κρατάνε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο ηλεκτρολόγος στο εξουσιοδοτημένο μου είχε πει ότι καίγονται πιο γρήγορα λόγω του ότι έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο άναμμα των φώτων.
Έχω παρατηρήσει ότι καίγεται λάμπα όταν εκκινώ μέσα στο γκαράζ που είναι σχετικά σκοτεινά και με το που γυρίζει ο κινητήρας ανάβουν τα φώτα.
(μέχρι και παφ ακούω..)Δεν είναι πολύ ακριβότερες οι x-treme power από αυτές που έχω. Αφού λέτε πως είναι καλές, θα ψωνίσω για την επόμενη αλλαγή...
-
Με την ευκαιρία να πω πως αυξάνονται εκθετικά τα κ@λο-after market xenon στους δρόμους!
Στραβωμάρα από παντού, δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς!
Mondeo 10ετίας, Astra, Ibiza, Golf, αγροτικά, γύφτικα Hi-Ace, μοτοσυκλέτες κάθε είδους, ταρίφες, κτελατζήδες, φορτηγά, λαΙκατζήδες, σαξόραλλα, κ.λ.π. Ήμαρτον...Θα βγω βράδυ με το αεροβόλο... για κυνήγι 'επιβλαβών'.
-
Και μοτοσυκλετιστές πλέον βάζουν xenon
-
Η πλακα...!
κυκλοφορουν λαμπες οικονομικες με διαφορετικες θερμοκρασιες..
2700K ειναι το warmwhite
4000K ειναι το coolwhite (οτι πρεπει για κουζινα)
ενω για τους αθεραπευτα αυτοκινητόβιους, κυκλοφορουν λαμπες με 6700 με το χαρακτηριστικο ασπρο-μπλε
(ναι, μιλαω για οικιακες λαμπες!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η πλακα...!
κυκλοφορουν λαμπες οικονομικες με διαφορετικες θερμοκρασιες..
2700K ειναι το warmwhite
4000K ειναι το coolwhite (οτι πρεπει για κουζινα)
ενω για τους αθεραπευτα αυτοκινητόβιους, κυκλοφορουν λαμπες με 6700 με το χαρακτηριστικο ασπρο-μπλε
(ναι, μιλαω για οικιακες λαμπες!)Εχουν βάλει τέτοιες στην είσοδο της πολυκατοικίας μου!
Μιλάμε για τρελό φως! -
δοκιμασα και τις 3 θερμοκρασιες στην κουζινα.. το καλυτερο ειναι το 4000.. το 6700 εβγαζε ενα 'αρρωστημενο' φως... ηταν στα ιδια βατ αυτες οι 2 (στα 23)
αμεση συγκριση με την 2700 δε μπορουσε να γινει, γιατι ηταν λιγοτερα βατ...
πλακα ειχε, ομως! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Με την ευκαιρία να πω πως αυξάνονται εκθετικά τα κ@λο-after market xenon στους δρόμους!
Στραβωμάρα από παντού, δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς!
Mondeo 10ετίας, Astra, Ibiza, Golf, αγροτικά, γύφτικα Hi-Ace, μοτοσυκλέτες κάθε είδους, ταρίφες, κτελατζήδες, φορτηγά, λαΙκατζήδες, σαξόραλλα, κ.λ.π. Ήμαρτον...Εκθετικά, όπως το είπες.
Ασφάλεια μπορεί να μην έχουν μερικοί, τα after-market xenon όμως θα τα βάλουν γιατί είναι θέμα ...ασφάλειας! -
εγω παντως φορουσα για ενα χρονο περιπου τις philips blue vision σε Η7 μεχρι που μου καηκαν.. πολυ γρηγορα μπορω να πω..
κι ετσι τωρα ξαναβαλα τις εργοστασιακες που τις ειχα ηδη για 2 χρονια πριν απο τις philips.
περιμενω να ταξιδεψω στο σκοταδι για να δω αν ειναι χειροτερες ή οχι γιατι δεν θυμαμαι απο πριν
παντως κρατανε περισσοτερο κι αυτο ειναι καλο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως που τις έχω εδώ και μερικές ημέρες έχω τις καλύτερες εντυπώσεις
Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των διαδρομών που κάνω είναι σε φωτιζόμενους δρόμους και δεν χρειάζονται, αλλά εκεί που χρειάζονται κάνουν πραγματική διαφοράΆριστες εντυπώσεις και σε εμένα οι συγκεκριμένες λάμπες. Πολύ καλή ποιότητα φωτός, σημαντική βελτίωση στην παρεχόμενη ορατότητα. Αν έχουν διάρκεια και στον χρόνο, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για όσους γουστάρουν να οδηγούν την νύχτα και δεν έχουν xenon.
Μήπως να ψήσουμε κανένα group-buy;
Ντινο στην Θεσσαλονικη απο που μπορουμε να τις προμηθευτουμε και ποσο κανει το ζευγαρι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των διαδρομών που κάνω είναι σε φωτιζόμενους δρόμους και δεν χρειάζονται, αλλά εκεί που χρειάζονται κάνουν πραγματική διαφοράΆριστες εντυπώσεις και σε εμένα οι συγκεκριμένες λάμπες. Πολύ καλή ποιότητα φωτός, σημαντική βελτίωση στην παρεχόμενη ορατότητα. Αν έχουν διάρκεια και στον χρόνο, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για όσους γουστάρουν να οδηγούν την νύχτα και δεν έχουν xenon.
Ντινο στην Θεσσαλονικη απο που μπορουμε να τις προμηθευτουμε και ποσο κανει το ζευγαρι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
επαναληψη ποστ
με συγχωρειτε -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ντινο στην Θεσσαλονικη απο που μπορουμε να τις προμηθευτουμε και ποσο κανει το ζευγαρι?Eltrekka
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T.Θ. 167
57009 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
Hπείρου 1, 8,5 χλμ
Εθν. οδού Θεσ/κης - Αθηνών
Tηλ: +302310 754606/610
Fax: +302310 754611Τις αγόρασα από το ίδιο κατάστημα στην Πάτρα 28,5
-
Ήμουν ίσως ο πρώτος που ρώτησα μέσα στο φόρουμ για τις Extreme Power και τις NightBraker.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 96#1094796
Όπως ανέφερα σε μετέπειτα περίοδο
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 42#1105642
τοποθέτησα τελικά τις Philips Xtreme Power +80%, απ' τις οποίες είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.
Ήθελα απλά να κάνω ένα σχόλιο, έχοντας χρησιμοποιήσει για χρόνια τις Osram Silverstar και έχοντας δοκιμάσει και τις philips blue vision, ότι οι philips blue vision (και οι αντίστοιχες αυτών) είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!
Πρόκειται για λάμπες που φωτίζουν χειρότερα και από τις εργοστασιακές (από άποψη ισχύος και όχι από άποψη χρώματος) και πουλάνε ΜΟΝΟ και μόνο επειδή είναι ωραίες εμφανισιακά.
Ακόμα και σε ένα συνεργείο που ήμουν που είχαν στα ράφια τους εκατοντάδες κουτάκια philips blue vision μου είπαν ότι πουλάνε σαν τρελές, αλλά ότι από άποψη απόδοσης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
-
Ε ναι, αφού για να δώσουν το ωραίο μπλε φως κόβουν φωτεινότητα...
-
aserf
σύκριση μεταξύ osram silverstar και philips+80% ; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
aserf
σύκριση μεταξύ osram silverstar και philips+80% ;Σήμερα τοποθέτησα στο αυτοκίνητό μου τις Philips Xtreme Power +80%
Καταρχήν έκανα ένα συγκριτικό με τις παλιές Osram Silverstar +50% αφήνοντας τη μία πάνω και αλλάζοντας μόνο τη μία. Κοιτάζοντας το φανάρι από μπροστά δε μπορώ να πω ότι είδα κάποια σημαντική διαφορά, στον τοίχο όμως απέναντι από το αυτοκίνητο φαινόταν ξεκάθαρα ότι η Xtreme Power φωτίζει δυνατότερα.
Αντίστοιχη διαφορά είδα και στο δρόμο έχοντας πλέον αλλάξει και τις δύο λάμπες. Δεν έκανα κάποια μεγάλη διαδρομή, τα πάντα όμως φωτίζοντας καλύτερα και χωρίς ευτυχώς η δέσμη να διαχέεται. Κόβει δηλαδή ακριβώς εκεί που έκοβε απλά μέχρι εκείνο το σημείο ο φωτισμός είναι πιο δυνατός.
Έκανα χτες αργά το βράδυ διαδρομή και στην εθνική μεταξύ Αιγίου-Πάτρας και η διαφορά φωτισμού στη μεσαία σκάλα ήταν παραπάνω από αισθητή.
Πρακτικά, πλέον φαίνεται ο δρόμος καλά Στη μεγάλη σκάλα δε θα έλεγα ότι πρόσεξα κάποια ουσιώδη διαφορά, αυτό οφείλεται όμως στο ότι στις Η4 ανάβοντας τη μεγάλη σκάλα σβήνει η μεσαία, κάτι που μεταφράζεται σε απώλεια του φωτισμού κοντά στο αυτοκίνητο.Εν κατακλείδι, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα φώτα φωτίζουν πλέον ικανοποιητικά.
Βελτίωση στα φώτα;