-
ναι ενισχυτη το ρελεδακι λεμε...
-
θελω να αλλαξω τα φωτα του αυτοκινητου κανοντας τα εντονο λευκο
ξαθως εψαχνα τυχαια βρηκα το παρακατω.http://www.ledmegastore.gr/Online-Store/LED-Αυτοκινητου-/LED-H1-H11/H4-με-27-SMD-5050-.aspx
θα ηθελα τη γνωμη σας
-
Επειδη την περιγραφη δεν νομιζω να την διαβασες,διαβασε την εδω:
**Ο παραπάνω λαμπτήρας χρησιμοποιείτε ως διακοσμητικός σε βάση H4 αυτοκινήτου η μοτοσικλέτας.
Προσοχή! Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ χρησιμοποιείτε για κυρίως φωτισμό σε αυτοκίνητο η μοτοσικλέτα. Είναι καθαρά διακοσμητικός! **Αν θελεις εντονο λευκο σε Η4 προτεινω Philips Extreme Vision
-
Ο χρήστης Giorgos609 έγραψε:
θελω να αλλαξω τα φωτα του αυτοκινητου κανοντας τα εντονο λευκο
ξαθως εψαχνα τυχαια βρηκα το παρακατω.http://www.ledmegastore.gr/Online-Store ... 5050-.aspx
θα ηθελα τη γνωμη σας
Φίλε δεν κάνουν αυτές οι λάμπες κοίτα κάτι σε OSRAM ή PHILIPS όλες οι άλλες καίγονται γρήγορα κ δεν αξίζουν.
Μπες εδώ κ κοίτα http://www.powerbulbs.com/eu
Και να ξέρεις ότι μόνο οι κιτρινοπές λάμπες φωτίζουν δυνατά! Όλες οι ψευτοξένον είναι πιο λευκές αλλά φωτίζουν πολύ χειρότερα από τις κανονικές οπότε προσοχή. -
Πιο σωστά φωτίζουν οι πιο 'ζεστές' από τις ξένον (που είναι οι πιο κίτρινες δηλαδή με το σχετικά χαμηλό αριθμό Κ). Ακόμα κι αυτές όμως είναι πολύ πιο φωτεινές κι από τις καλύτερες κοινές λάμπες αλογόνου.
Αυτές συνήθως έχουν τα γνήσια κιτ ξένον ενώ τα ψευτοξένον συνήθως έχουν τις πιο άσπρες, ως μπλεδίζουσες, με υψηλό αριθμό Κ. -
η πιο σωστη θερμοκρασια ειναι η 4300Κ.
τα εργοστασιακα ερχονται εκει περιπου,μεχρι τα 5000Κ -
Ακριβώς, 4300Κ. Το οποίο είναι σαφώς πιο άσπρο από τις κοινές λάμπες αλλά το λέμε 'κίτρινο' σε σχέση με τις μούφα των 6-8000Κ.
-
οτι και να σημαινει αυτο..
στο καντετ με καλωδιωσεις και φαναρια 30ετιας, το προηγουμενο ΚΤΕΟ, το 2010 μου ειχε βγαλει σχολιο ασθενικα φωτα.
οταν εβαλα τις xtreme-vision 100%, χωρις καμια αλλη αλλαγη ο ΚΤΕΑτζης φετος εντυπωσιαστηκε με τα φωτα....
οποτε φανταζομαι τι θα γινει με φρεσκα καλωδια και ρελεδακια που αναφερθηκαν προηγουμενως... -
ωραια πραματα..κ γω ψαχνομαι απο που να τις παρω τωρα
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
οτι και να σημαινει αυτο..στο καντετ με καλωδιωσεις και φαναρια 30ετιας, το προηγουμενο ΚΤΕΟ, το 2010 μου ειχε βγαλει σχολιο ασθενικα φωτα.
οταν εβαλα τις xtreme-vision 100%, χωρις καμια αλλη αλλαγη ο ΚΤΕΑτζης φετος εντυπωσιαστηκε με τα φωτα....
οποτε φανταζομαι τι θα γινει με φρεσκα καλωδια και ρελεδακια που αναφερθηκαν προηγουμενως...Παιδιά, μιας και αναφερόμαστε στις philips +100% υπάρχει κάποια σύγκριση/σχέση ανάμεσα στις xtreme-vision 100%
και στις X-Treme Power 100% (που όπως φαντάζομαι είναι η εξέλιξη των +80%) ; -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
οτι και να σημαινει αυτο..στο καντετ με καλωδιωσεις και φαναρια 30ετιας, το προηγουμενο ΚΤΕΟ, το 2010 μου ειχε βγαλει σχολιο ασθενικα φωτα.
οποτε φανταζομαι τι θα γινει με φρεσκα καλωδια και ρελεδακια που αναφερθηκαν προηγουμενως...Αν βάλεις ρελεδάκια, απο τα εργοστασιακά καλώδια θα περνάνε 0,2 με 0,3 ampere. Οπότε είναι υπερβολή να μπείς στη μανούρα να αλλάζεις τα παλιά καλώδια και δέν θα δείς και καμία διαφορά.
Εκτός αν με το φρέσκα καλώδια εννοείς τα καινούρια που απο τη μπαταρία μεσω του ρελέ θα πάνε στην λάμπα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
οτι και να σημαινει αυτο..
στο καντετ με καλωδιωσεις και φαναρια 30ετιας, το προηγουμενο ΚΤΕΟ, το 2010 μου ειχε βγαλει σχολιο ασθενικα φωτα.
οποτε φανταζομαι τι θα γινει με φρεσκα καλωδια και ρελεδακια που αναφερθηκαν προηγουμενως...Αν βάλεις ρελεδάκια, απο τα εργοστασιακά καλώδια θα περνάνε 0,2 με 0,3 ampere. Οπότε είναι υπερβολή να μπείς στη μανούρα να αλλάζεις τα παλιά καλώδια και δέν θα δείς και καμία διαφορά.
Εκτός αν με το φρέσκα καλώδια εννοείς τα καινούρια που απο τη μπαταρία μεσω του ρελέ θα πάνε στην λάμπα.
Σίγουρα αυτό εννοεί, και είναι το σωστό φίλε 80!.
Α. -
Αν στη θέση της λάμπας 5W (πίσω φώτα θέσης) τοποθετήσω 21W (τη δοκίμασα και ανάβει κανονικά) θα έχω πρόβλημα μακροπρόθεσμα; Θέμα ενόχλησης των πίσω δεν τίθεται λόγω σχεδίασης του πλαστικού περιβλήματος αλλά και λόγω κατόπτρου που δε γυαλίζει (πιο πολύ φως βγάζουν κάτι Ματίζ τελευταίας γενιάς, όπως επίσης και όσα έχουν συστοιχίες led).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν στη θέση της λάμπας 5W (πίσω φώτα θέσης) τοποθετήσω 21W (τη δοκίμασα και ανάβει κανονικά) θα έχω πρόβλημα μακροπρόθεσμα; Θέμα ενόχλησης των πίσω δεν τίθεται λόγω σχεδίασης του πλαστικού περιβλήματος αλλά και λόγω κατόπτρου που δε γυαλίζει (πιο πολύ φως βγάζουν κάτι Ματίζ τελευταίας γενιάς, όπως επίσης και όσα έχουν συστοιχίες led).μήπως δεν αντέξει το ντουί;
-
Η ασφάλεια δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα οπότε το θέμα είναι μήπως λιώσει το πλαστικό γύρω από τη λάμπα από την αυξημένη θερμοκρασία. Θα έλεγα καλύτερα να αποφύγεις την 21, μήπως αν δεν σου φτάνει η 5 να βάλεις 10W;
-
Βασικά περισσότερο ακαδημαϊκή ήταν η ερώτηση, μιας και είχα μια λάμπα καμμένη πίσω και όπως έβγαλα και τις υπόλοιπες για να καθαρίσω τη σκόνη/χωματίλα, έβαλα αφηρημένος μία 21W στη θέση της πεντάρας και άναψε κανονικά, απλά πιο έντονα. Δεν κρύβω βέβαια ότι μου άρεσε το αποτέλεσμα, καθώς παρατηρούσα τη διαφορά που κάνει στη φωτεινότητα σε σχέση με την πεντάρα (με το πλαστικό κάλυμμα επάνω εννοείται).
Αναφορικά με το ντουί, θεωρητικά θα πρέπει να αντέξει, όπως αντέχει πχ στη θέση της 21W για το ομίχλης (υποθέτουμε ότι είσαι σε δρόμο με έντονη χιονόπτωση/ομίχλη/βροχόπτωση, ταξιδεύεις και όση ώρα είναι αναμμένες οι 5W είναι και οι 21W - μην πει κανείς ότι το ντουί εκεί είναι ενισχυμένο, μιλάμε για Τέμπρα!).
Μήπως η λύση λαμπών με led είναι προτιμότερη ή τζάμπα το (αυξημένο, όπως βλέπω) κόστος;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μήπως η λύση λαμπών με led είναι προτιμότερη ή τζάμπα το (αυξημένο, όπως βλέπω) κόστος;
viewtopic.php?f=6&t=49795&hilit=led
-
Σήμερα άλλαξα τις λάμπες μου και δείτε πως είχε γίνει η μία.
ps. Άναβε, αλλά το φως της ήταν αρκετά ασθενές σε σχέση με της άλλης.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σήμερα άλλαξα τις λάμπες μου και δείτε πως είχε γίνει η μία.
ps. Άναβε, αλλά το φως της ήταν αρκετά ασθενές σε σχέση με της άλλης.
Τι μάρκα είναι η λάμπα που χάλασε???
-
Και οι 2 osram ίδιες.
Βελτίωση στα φώτα;