-
Εννοείς αντί για μικρά, στη θέση των μικρών, δηλαδή λάμπα αντί για πυρακτώσεων LED ή επιπλέον των μικρών να βάλεις ταινίες led κλπ;
Να έχεις υπόψην σου ότι σε κάποια αυτοκίνητα η αντικατάσταση λάμπας με led ανάβει λαμπάκι σαν καμμένη λάμπα στο ταμπλώ αν δεν βάλεις το σωστό προϊόν. -
Συγκεκριμενα ''φοραω'' Η4 (μεσαια μεγαλη σκαλα) για αυτες ενδιαφερομαι
τι εννοεις το σωστο προιον? -
Έχει αντίσταση η λάμπα για να μη 'φαίνεται' καμμένη.
Επίσης, μπορεί να είναι λίγο αναμμένη συνέχεια.
-
Αφού μια απο τις δύο Vision Plus αν θυμάμαι καλά τα έφτυσε μετά απο 4 χρόνια και περίπου 50κ χιλιόμετρα παραγγέλθηκαν οι Osram Night Breaker Plus. Εντυπώσει όταν τις παραλάβω
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
τι εννοεις το σωστο προιον?Οι LED αυτές κάνουν το πολύ για τα φώτα ομίχλης με στόχο την ενοποίηση του look με τα μουφοξένον βελτίωσης. Δεν μπορούν να φωτίσουν μακριά, οι σοβαροί έμποροι το αναφέρουν, και όποιο site/έμπορος δεν το αναφέρει είναι τραγικό...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφού μια απο τις δύο Vision Plus αν θυμάμαι καλά τα έφτυσε μετά απο 4 χρόνια και περίπου 50κ χιλιόμετρα παραγγέλθηκαν οι Osram Night Breaker Plus. Εντυπώσει όταν τις παραλάβωΟύτε συνενοημένοι να είμασταν Κι εμένα μου κάηκε η μια x-treme power και είμαι με την ρεζέρβα και είπα για αλλαγή να ξαναπάω σε osram και τις περιμένω κι εγώ, κυρίως επειδή διαφημίζουν ότι κρατάνε πολύ , σε αντίθεση με τις Philips που αυτή την φορά με πήγανε λίγο λιγότερο από χρόνο. Όχι τίποτα άλλο η μια για να αλλαχτεί πρέπει ή να φας τα χέρια σου και ζήτημα αν θα βγει ή να βγει η μπαταρία και είναι λίγο ταλαιπωριά και δεν κουβαλάω και καρυδάκια μαζί μου. Μιλάμε επίσης για τις night braker plus , κοίταξα και για τις limited edition αλλά δεν βρήκα πουθενά λογικά μεταφορικά οπότε αρκέστηκα στις κανονικές. Με προβληματίζει λίγο το ότι τις διαφημίζουν για άσπρες...... εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα που θα τις παραλάβω. Xtra bonus η αρκετά φθηνότερη τιμή τους (δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή αλλά δεν με χάλασε κιόλας )
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αφού μια απο τις δύο Vision Plus αν θυμάμαι καλά τα έφτυσε μετά απο 4 χρόνια και περίπου 50κ χιλιόμετρα παραγγέλθηκαν οι Osram Night Breaker Plus. Εντυπώσει όταν τις παραλάβω
Ούτε συνενοημένοι να είμασταν Κι εμένα μου κάηκε η μια x-treme power και είμαι με την ρεζέρβα και είπα για αλλαγή να ξαναπάω σε osram και τις περιμένω κι εγώ, κυρίως επειδή διαφημίζουν ότι κρατάνε πολύ , σε αντίθεση με τις Philips που αυτή την φορά με πήγανε λίγο λιγότερο από χρόνο. Όχι τίποτα άλλο η μια για να αλλαχτεί πρέπει ή να φας τα χέρια σου και ζήτημα αν θα βγει ή να βγει η μπαταρία και είναι λίγο ταλαιπωριά και δεν κουβαλάω και καρυδάκια μαζί μου. Μιλάμε επίσης για τις night braker plus , κοίταξα και για τις limited edition αλλά δεν βρήκα πουθενά λογικά μεταφορικά οπότε αρκέστηκα στις κανονικές. Με προβληματίζει λίγο το ότι τις διαφημίζουν για άσπρες...... εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα που θα τις παραλάβω. Xtra bonus η αρκετά φθηνότερη τιμή τους (δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή αλλά δεν με χάλασε κιόλας )
Στην αντίστοιχη δική μου περίπτωση οι osram κράτησαν λιγότερο από τις philips.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Ούτε συνενοημένοι να είμασταν Κι εμένα μου κάηκε η μια x-treme power και είμαι με την ρεζέρβα και είπα για αλλαγή να ξαναπάω σε osram και τις περιμένω κι εγώ, κυρίως επειδή διαφημίζουν ότι κρατάνε πολύ , σε αντίθεση με τις Philips που αυτή την φορά με πήγανε λίγο λιγότερο από χρόνο. Όχι τίποτα άλλο η μια για να αλλαχτεί πρέπει ή να φας τα χέρια σου και ζήτημα αν θα βγει ή να βγει η μπαταρία και είναι λίγο ταλαιπωριά και δεν κουβαλάω και καρυδάκια μαζί μου. Μιλάμε επίσης για τις night braker plus , κοίταξα και για τις limited edition αλλά δεν βρήκα πουθενά λογικά μεταφορικά οπότε αρκέστηκα στις κανονικές. Με προβληματίζει λίγο το ότι τις διαφημίζουν για άσπρες...... εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα που θα τις παραλάβω. Xtra bonus η αρκετά φθηνότερη τιμή τους (δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή αλλά δεν με χάλασε κιόλας )
Οι limited edition πέρα απο το gold cap δεν έχουν καμιά διαφορά απολύτως οπότε
Επίσης το θέμα ασπρίλα μάλλον δεν πρέπει να απασχολεί αφού είναι στα ίδια επίπεδα με τις Xtreme vision, αντικαταστάτες των power, η θερμοκρασία λευκού τους.
Θεωρητικά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τις παλιές Nightbreaker. Εγώ τις επέλεξα γιατί ήταν ένα 10ευρω φτηνότερες από τις Philips. Για να δούμε. Αν βγάλουν λιγότερο από δύο χρόνια με τα 10 ευρώ που κέρδισα θα βάλω τις Philips EcoVision και τέλος -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τελικά παρήγγειλα τις Osram AllSeason 64151ALS από τον Γερμαναρά. Πήρα δύο ζεύγη (μην τυχόν και είναι καμιά καμένη αλλά και για κάβα). Με τίναξε στα μεταφορικά (12 ευρώ), δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω από τους κ@ριόληδες τους Γερμανούς (και στο eBay το ίδιο ακριβοί είναι). Άντε να δούμε τι δούμε (κυριολεκτικά όμως!) με αυτές στις ομίχλες...Ήρθαν.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό (να τύχουμε και σε καμιά κακοκαιρία βαρβάτη). -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τελικά παρήγγειλα τις Osram AllSeason 64151ALS από τον Γερμαναρά. Πήρα δύο ζεύγη (μην τυχόν και είναι καμιά καμένη αλλά και για κάβα). Με τίναξε στα μεταφορικά (12 ευρώ), δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω από τους κ@ριόληδες τους Γερμανούς (και στο eBay το ίδιο ακριβοί είναι). Άντε να δούμε τι δούμε (κυριολεκτικά όμως!) με αυτές στις ομίχλες...
Ήρθαν.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό (να τύχουμε και σε καμιά κακοκαιρία βαρβάτη).Καλοφορετα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι εννοεις το σωστο προιον?Οι LED αυτές κάνουν το πολύ για τα φώτα ομίχλης με στόχο την ενοποίηση του look με τα μουφοξένον βελτίωσης. Δεν μπορούν να φωτίσουν μακριά, οι σοβαροί έμποροι το αναφέρουν, και όποιο site/έμπορος δεν το αναφέρει είναι τραγικό...
Mαλιστα αυτο ηθελα να μάθω,διοτι ειχα τον ενδιασμο για το αν ειναι αποδοτικές.
Απο οσο γνωρίζω ομως υπάρχουν και αποδοτικές, αυτες συνοδευονται με κανεναν ενισχυτή?
Τελικα τι μου προτεινετε να παρω, γιατι θελω να παραγγειλω και κατι αλλό απο amazon, για δωστε τα ''φώτα σας'' -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ήρθαν.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό (να τύχουμε και σε καμιά κακοκαιρία βαρβάτη).Καλοφορετα!
Θενξ μαν!
Ήδη τις τοποθέτησα. Πρώτη εντύπωση (στον λευκό τοίχο απέναντι): ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΕΣ!
Εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι αν κοιτάξεις τα φανάρια την ώρα που είναι αναμμένα δεν είναι κίτρινα, είναι το κανονικό το ασπρουλιάρικο αλλά εκεί που χτυπάνε φέγγει κίτρινο.
Μένει μόνο να τις ρυθμίσω σωστά (όσο πιο σωστά γίνεται δηλαδή γιατί οι βίδες που ρυθμίζουν τη δέσμη στα ομίχλης δεν είναι και στα καλύτερά τους έπειτα από 19 χρόνια) με τον οδηγό που περιγράφεται [urlhttp://www.tirerack.com/accessories/lighting_tech/techpage.jsp?techid=130]εδώ:[/url]*'Park the vehicle 25 feet from a wall on a level surface. Measure the distance between the center of the auxiliary light and the ground. Place a horizontal mark on the wall at that height.
Visual aim is made with the top of the fog light beam 4 inches below the lamp center at 25 feet with the lamp facing straight forward.'*
Με βλέπω να παραγγέλνω και Η4...
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Θεωρητικά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τις παλιές Nightbreaker.
.Σας ευχαριστώ πολύ μου ξεσκίσατε την ψυχολογία πάνω που έλεγα ότι δεν θα ξαανα ταλαιπωρηθώ να βγάζω την μπαταρία
-
Μπήκαν οι Xtreme Vision στα μεγάλα που χρησιμοποιώ συχνά και ενώ δεν περίμενα μεγάλες διαφορές ομολογώ ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Η7 28Ε από βενζινάδικο στη Βουλγαρία
-
Αν και σίγουρα οι +πολύ% λάμπες βγάζουν περισσότερο φως η σύγκριση είναι λίγο άδικη άμα συγκρίνεις με μια παλιά μεταχειρισμένη λάμπα που μπορεί να έχει χάσει ένα σημαντικό % της αρχικής της φωτεινότητας.
-
Λάμπες OSRAM σε εργοστασιακά φανάρια του 2011, σχετικα του κουτιού δλδ ήταν
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν και σίγουρα οι +πολύ% λάμπες βγάζουν περισσότερο φως η σύγκριση είναι λίγο άδικη άμα συγκρίνεις με μια παλιά μεταχειρισμένη λάμπα που μπορεί να έχει χάσει ένα σημαντικό % της αρχικής της φωτεινότητας.Έτσι είναι οι δικές μου. Αφού κάηκαν οι xtreme +80% (εδώ και λίγο καιρό) έβαλα τις μαμίσιες (αρκετά παλιές) και δεν βλέπω πολύ καλά- μπορεί βέβαια νάναι και τα γεράματα.
-
Εχει αλλαξει κανεις σε yaris II λαμπα μπροστα (Η4)
Βρισκω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο μιας και δεν δινει καθολου χερι.
Εψαξα λιγο και κατι λενε για αφαιρεση προφυλακτήρα
Εχεις κανεις καμια ιδεα? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εχει αλλαξει κανεις σε yaris II λαμπα μπροστα (Η4)
Βρισκω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο μιας και δεν δινει καθολου χερι.
Εψαξα λιγο και κατι λενε για αφαιρεση προφυλακτήρα
Εχεις κανεις καμια ιδεα?εχω ακουσει για πεδεματα και αφαιρεση μπαταριας αλλα να βγαλεις προφυλακτηρα ο οποιος ειναι πιο μπροστα απο το φαναρι παραπαει.......
-
Έχεις ακούσει για Yaris II ή μιλάς γενικά και αόριστα;
Βελτίωση στα φώτα;