-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Καλοτάξιδο, Γιάννη! Τι πήρες τελικά?
Leon(ιδα)
Καλοοο το λογοπαίγνιο...
-
Xθες το πρωί Ίμπιζα ανθρακί με αυτοκόλλητο του φόρουμ στην Ε.Ο Χανιών - Καστελίου προς Χανιά. Ποιος ήταν? Τον χαιρέτησα, αλλά δεν...θα νόμιζε ότι ήμουν κάποιος παρανοικός?
Πρέπει να ήταν κάποιο παλιό μέλος, αφού τα τελυταία αυτοκόλλητα του φόρουμ διατέθηκαν το 2005. -
Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα αυτοκόλλητα του φόρουμ; Θα ήθελα δύο για τα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα αυτοκόλλητα του φόρουμ; Θα ήθελα δύο για τα αυτοκίνητα.Και εγω!
-
Εγώ αναρωτιέμαι, αν βάλω κάνα τέτοιο, και με πετύχει κάνας Petran με το σούπερ Skoda του, τι θα γίνει;
-
Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα (ίσως έχει κανένα κρυμμένο ο κούκος ), αλλά μπορεί να βγάλουμε στο μέλλον.
-
Σαξον εσωτερικό η εξωτερικό θέλεις;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα (ίσως έχει κανένα κρυμμένο ο κούκος ), αλλά μπορεί να βγάλουμε στο μέλλον. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαξον εσωτερικό η εξωτερικό θέλεις;Και τα δυο αν ειναι εφικτο, αλλα κυριως εσωτερικο(α)...
-
Έχω ένα εξωτερικό.
-
Ωραια αφου δεν το θελει ο σαξοραλι φερτο σε μενα..
-
Και ποιος δεν θα ήθελε ένα (ή περισσότερα). Το ΚΙΑ είναι ορφανό!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ αναρωτιέμαι, αν βάλω κάνα τέτοιο, και με πετύχει κάνας Petran με το σούπερ Skoda του, τι θα γίνει;Ένα Skoda HF.
Ωραια αφου δεν το θελει ο σαξοραλι φερτο σε μενα..
Πωλούνται, τρία εσωτερικά κι ένα εξωτερικό. Όποιος τα πάρει όλα μαζί θα έχει καλύτερη τιμή.
-
Καλα κρατα ενα τωρα μη γινει μαχαιρι κι ασε τα σαπια.
-
Dr. Dino, δωσε το αυτοκολλητο στον Πασχο γιατι δεν μπορω το αιματα...
-
Καλα δωστε και οι δυο και θα πουλησω εγω το αλλο στον σαξοραλι..
-
Καπου πρεπει να εχω και εγω ενα ή δυο
Μου τα ειχε στειλει ο Νικος αλλα δεν θυμαμαι που τα εχω,μαλλον στο πουντο.
Καταραμενο αλκασελτζερ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καταραμενο αλκασελτζερ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα δωστε και οι δυο και θα πουλησω εγω το αλλο στον σαξοραλι..Όρνιο, αν βάλεις εσωτερικό κι έχεις βάλει μεμβράνες να μη σου πω τι θα φαίνεται και θα αρχίσει ο kouk τα edit πάλι.
-
Kρατα ενα εσωτερικο κι ενα εξωτερικο τοτε ρε χαμουρη..
Διακριτικο Αυτοκολλητο του Φορουμ