-
Επιστρέφοντας από Θεσσαλονικη, Σάββατο απόγευμα, συνάντησα αρκετά ραντάρ (χειρός) σε μπλόκα που έστηναν κυρίως σε πάρκινγκ...
Κατάφερα να περάσω επιτυχώς 2, αφού ενώ πήγαινα με 190 φρέναρα στα 120 εγκαίρως (ούφ !) , ενώ τα υπόλοιπα ήταν στα γνωστά σημεία (Τέμπη, ραψάνη, Λαμία, Στυλίδα) οπότε με άφησαν ανενόχλητο... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Βρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. 10 κωλοκαμερες ειναι εκ των οποιων λειτουργουν οι 3. Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.Τελευταία φορά πάντως που πέρασα από εκει ευτυχώς είχα στα 300μ μπροστά μου ένα Αλμέρα που μαζεψε 3-4 φορες τα φλας της δημοσιότητας και έκοψα. Και μιλάμε για ταχύτητες γύρω στα 90 και σίρουρα όχι πάνω από τα 100.
Τώρα βέβαια το αν πήγε και σ'αυτόν καμια κλήση είναι αλλου παπά ευαγγέλιο -
90 με τί όριο;
-
To λιιιιιγο πανω απο το οριο (για την περιοχη αυτη παντα) ειναι 110 γιατι το κοιταγα στο κοντερ. Στα χειροκινητα ειμαι μαλλον τυχερος γιατι 1 φορα το χρονο που κανω το αθηνα-θεσ/κη (ή μαλλον το Αθηνα-Σερρες ) μονο σε μια κατηφορα μετα τη Λαρισα στο ρευμα προς Αθηνα συναντω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
90 με τί όριο;Αν θυμάμαι καλά 70
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Βρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. 10 κωλοκαμερες ειναι εκ των οποιων λειτουργουν οι 3. Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.Το θεμα βεβαια ειναι να μεινουν ετσι τα πραγματα (ορθως δεν υπαρχει η καμερα στο Σειριο) και να κατανοηθει το προφανες: ** Τα ορια (στις Ε.Ο.) ειναι απλως βλακωδη ** και εχουν νοημα μονο υπο καταρακτωδη βροχη και αρκετη κινηση.
Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, αν σε γράψει ραντάρ στην Ελλάδα κατά 90% θα είναι φορητό και μόνο κατά 10% σταθερό φωτογραφικό (μια πραγματικότητα που ακυρώνει και το επιχείρημα για αφαίρεση της πίσω πινακίδας). Ο οδηγός που έχει στοιχειώδη αίσθηση να μειώνει ταχύτητα όταν διασταυρώνεται με εισόδους χωριών και πόλεων, προσέχει όταν περνάει κάτω από γέφυρες, κόβει αισθητά μέσα σε σήραγγες, ή όταν πλησιάζει σε σταθμούς διοδίων και έχει μαζί του κάποιο PDA με δορυφορική πλοήγηση να τον προειδοποιεί για τα σημεία όπου συνήθως υπάρχει μπλόκο, πραγματικά δύσκολα θα δεχτεί κλήση ακόμα και στις πιο μεγάλες διαδρομές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. 10 κωλοκαμερες ειναι εκ των οποιων λειτουργουν οι 3. Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.
Το θεμα βεβαια ειναι να μεινουν ετσι τα πραγματα (ορθως δεν υπαρχει η καμερα στο Σειριο) και να κατανοηθει το προφανες: ** Τα ορια (στις Ε.Ο.) ειναι απλως βλακωδη ** και εχουν νοημα μονο υπο καταρακτωδη βροχη και αρκετη κινηση.
Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, αν σε γράψει ραντάρ στην Ελλάδα κατά 90% θα είναι φορητό και μόνο κατά 10% σταθερό φωτογραφικό (μια πραγματικότητα που ακυρώνει και το επιχείρημα για αφαίρεση της πίσω πινακίδας). Ο οδηγός που έχει στοιχειώδη αίσθηση να μειώνει ταχύτητα όταν διασταυρώνεται με εισόδους χωριών και πόλεων, προσέχει όταν περνάει κάτω από γέφυρες, κόβει αισθητά μέσα σε σήραγγες, ή όταν πλησιάζει σε σταθμούς διοδίων και έχει μαζί του κάποιο PDA με δορυφορική πλοήγηση να τον προειδοποιεί για τα σημεία όπου συνήθως υπάρχει μπλόκο, πραγματικά δύσκολα θα δεχτεί κλήση ακόμα και στις πιο μεγάλες διαδρομές.
+1
με πάρα πολλά χλμ σε ΕΟ δεν έχω φάει ποτέ κλήση για υπερβολική ταχύτητα παρά μόνο στην Λ. Βουλιαγμένης μια φορά!!!!
Απλώς κάποιος που με βλέπει να φρενάρω πχ στην ευθεία της Σούρπης θα λέει ότι ειμαι ανώμαλος!!!!!
Ομοίως όποιος με ακολουθεί σταθερά από την Λειβαδειά με 120 και με βλέπει να φρενάρω στα 60 στην Αγ. Παρασκευή και θεωρεί ότι πρέπει να με προσπεράσει εκείνη την στιγμή είναι πελάτης στο τελος της ευθείας!!! -
[off topic] Γιατί πηγαίνεις στην Λειβαδιά από την Αγία Παρασκευή; Ο δρόμος από Κάστρο και Ορχομενό είναι μόλις 1,9 χλμ μακρύτερος και έτη φωτός καλύτερος. [/off topic]
-
off
Όσο και να φαίνεται κουφό απο συνήθεια!!!!!!
Ασε που δεν είχα πάει ποτέ απο κει και το δοκίμασα πριν από κανα μήνα και όντως είχε πιο πλλλές ευθείες και από χειμώνα λεω να τον εφαρμόσω αν και το ΧΚΠ παέι για κόψιμο όπως τα κατάφεραν!!!!! off -
Πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι και πολύυυυ μακρυά η εποχή όπου όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν gps και θα ελεγχόμαστε ανά πάσα στιγμή πόσο τρέχουμε και που, οι κλήσεις θα έρχονται ταχυδρομικά κτλπ κτλπ...
Κάτι σαν τον κόσμο του ''Δικαστή Ντρεντ''... Eλπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν πολλοί αντάρτες σαν τον Wesley Snipes
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πάντως δεν πιστεύω ότι θα είναι και πολύυυυ μακρυά η εποχή όπου όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν gps και θα ελεγχόμαστε ανά πάσα στιγμή πόσο τρέχουμε και που, οι κλήσεις θα έρχονται ταχυδρομικά κτλπ κτλπ...Κάτι σαν τον κόσμο του ''Δικαστή Ντρεντ''... Eλπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν πολλοί αντάρτες σαν τον Wesley Snipes
Και χωρίς GPS σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους σου ζητάνε την απόδειξη διόδιων σου βγάζουν το average speed και αν τυχόν έχεις σταματήσει για τουαλέτα μπορεί και να την γλιτώσεις!!!!
-
Καλά αυτό είναι μπακαλίστικο σύστημα...εμείς μιλάμε για επαγγελματία Big Brother...
-
Και εγώ έκανα 2000χλμ χωρίς πρόβλημα. Ανώτατη ταχύτητα 200χαω πριν τη Λαμία σε άδειο (σχετικα) αυτοκινητόδρομο. Παραπάνω δεν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες (36’ +), η κίνηση, και το γεγονός ότι είχα μια φοβία για κανένα στρούμφ.
Γενικώς, η αστυνόμευση έχει πέσει τώρα, λογω αδειών;
-
...και έχει μαζί του κάποιο PDA με δορυφορική πλοήγηση να τον προειδοποιεί για τα σημεία όπου συνήθως υπάρχει μπλόκο, πραγματικά δύσκολα θα δεχτεί κλήση ακόμα και στις πιο μεγάλες διαδρομές.Ανέβηκε το update Αυγούστου για τις τοποθεσίες των ραντάρ ταχύτητας.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και εγώ έκανα 2000χλμ χωρίς πρόβλημα. Ανώτατη ταχύτητα 200χαω πριν τη Λαμία σε άδειο (σχετικα) αυτοκινητόδρομο. Παραπάνω δεν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες (36’ +), η κίνηση, και το γεγονός ότι είχα μια φοβία για κανένα στρούμφ.Γενικώς, η αστυνόμευση έχει πέσει τώρα, λογω αδειών;
To παίρνω πίσω !!!
Γνωστός μου, μου θύμισε την **κάμερα-incognito **στην ΕΟ κοντά στην Κατερίνη που, λέει, δεν την βλέπεις με τίποτα, αλλά την 'νοιώθεις' όταν πάρεις την κλήση!
Any feedback?
-
Στο τούνελ εννοείς;
Athanasieeee, σε χρειάζονται!!!
-
Μετά από μια εκδρομή με αρκετά χιλιόμετρα (Ελληνικό – Κέρκυρα – Ιωάννινα – Μέτσοβο – Καστοριά – Ελληνικό = 1690 χλμ) τσίμπησα μια κλήση για υπερβολική (167 με όριο 120) κοντά στο χωριό Ραψομανικιο, στην Εγνατία.
-
Πινακίδες;
-
Ένα προστιματάκι 17 Ευρώ που θα πληρώσω στο ταχυδρομείο. Στην κλήση έγραψαν ότι πήγαινα με 137. Αν αναγνωρίσεις το λάθος σου, είσαι ευγενικός και δεν προσπαθείς να πουλήσεις τσαμπουκά έχεις καλές πιθανότητες να την σκαπουλάρεις ανώδυνα.
Ευτυχώς, ήμουν με το BORA.
-
Μετά από μια εκδρομή με αρκετά χιλιόμετρα (Ελληνικό – Κέρκυρα – Ιωάννινα – Μέτσοβο – Καστοριά – Ελληνικό = 1690 χλμ) τσίμπησα μια κλήση για υπερβολική (167 με όριο 120) κοντά στο χωριό Ραψομανικιο, στην Εγνατία.Στο 'Ραψοκουστούμικο' πόσο θα πήγαινε;
167;;;
Αλήτη κοντράκια
Τώρα που θα γίνει 700+ να δω με πόσα
Radar και πού βρίσκονται.