-
Για την ιστορία, αυτό είναι παράνομο.
-
Ποιο ειναι παρανομο;
το να βαζουν αλλα αντι αλλων ορια, ή να εχεις βρωμικο το αυτοκινητο; -
Το να μην είναι ευδιάκριτη η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος σου.
-
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Καταλαβα!!
Σκεφτομαι να μην καθαριζω την πισω πινακιδα..μεχρι που να μην
φαινεται τιποτα απο την λασπηΑν θελεις ανοιξε καποια εγκυκλοπαιδεια και κυταξε στο λημμα ' ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ' και μετα και στο 'ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ'.Ισως καταλαβεις σε ποια απο τις δυο περιλαμβανεται αυτο που εγραψες......
-
Φιλε Dap πρεπει να εισαι πολυ 'εξυπνος' για να πιστεψεις οτι θα κανω κατι τετοιο.
τωρα τα περι εγκυκλοπαιδειας τα αφηνω σε σενα
Εδω στο ιντερνετ εχουμε ολοι εξυπνοι! -
Εγώ πάντως το είχα κάνει αυτό παλιότερα. Με σταμάτησαν οι μπάτσοι και με έβαλαν να τη σκουπίσω με χαρτομάντιλο. Κατίνα ή βαρβατίλα, πείτε με όπως θέλετε.
-
Ας μου επιτρεψετε μια απαντηση για τον φιλο manos0013.
Ξεκινησες με αυτο:>Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Παιδια να ρωτησω και γω κατι...
οταν στην εθνικη εχει 2 καμερες..μια απο το ενα ρευμα μια απο το αλλο...η καμερα
σε παιρνει φωτογραφια απο πισω ή απο μπρος ?Συνεχισες με αυτο:>....Καμια ιδεα για να αποφυγουμε τη κληση......
Και αργοτερα εγραψες αυτο:>Σκεφτομαι να μην καθαριζω την πισω πινακιδα.....
Και τωρα μου λες οτι δεν καταλαβα οτι το πεταξες ετσι για πλακα,μια μπαρουφα στο ξεκαρφωτο....
Με τις υγειες μου..... -
manos0013 πάρε ένα κουβά λάσπη και άδειασε τον επάνω στην πινακίδα. καθάρισε το γύρω γύρω και είσαι έτοιμος.
Σιγά μην περιμένεις να λερωθεί μόνη της. -
Dap ..νομιζω οτι ολοι ψαχνουμε τροπους ..να γλυτωσουμε οτι μπορουμε.
Εσυ ισως εισαι απολυτα σωστος και ελεχγεις και τα λαστιχα σου πριν μπεις στο αμαξι.!
Εγω παλι κοιταω πως δεν θα με γραψει η καμερα..η οποια δεν εχει τοποθετηθει
για την ασφαλεια μου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καταλαβα!!
φαινεται τιποτα απο την λασπηΑν θελεις ανοιξε καποια εγκυκλοπαιδεια και κυταξε στο λημμα ' ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ' και μετα και στο 'ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ'.Ισως καταλαβεις σε ποια απο τις δυο περιλαμβανεται αυτο που εγραψες......
Συντροφε να ρωτησω κατι?
Εχεις ελαττωσει ταχυτητα ποτε μπροστα σε καμερα ή περνας παντα αερα οπως πηγαινες? -
Προφανώς στη Μαραθώνος προσπαθούν να κατεβάσουν τη μ.ω.τ σε αυτή που πετυχαίνουν οι μαραθωνοδρόμοι.
Ακόμα και βράδυ, μπορεί να συναντήσεις μπουκαλιάρισμα με αιτία τον συχγρονισμό που έχουν τα κόκκινα.
Για να πούμε και άλλη μια φορά τις διασταυρώσεις στα πιο απίθανα σημεία (π.χ μετά την περιβόητη «στροφή Κοσκωτά»). -
+έλλειψη ΛΕΑ
Γενικά αυτός ο δρόμος έγινε στο πόδι και την τελευταία στιγμή λόγω καθυστέρησης ολυμπιακών 2004. Το μόνο καλό είναι η υποφερτή ποιότητα οδοστρώματος.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Καταλαβα!!
Συντροφε να ρωτησω κατι?
Εχεις ελαττωσει ταχυτητα ποτε μπροστα σε καμερα ή περνας παντα αερα οπως πηγαινες?Ειλικρινα στο λεω ποτέ μου.....Και ποτε μα ποτε δεν προσπαθησα να μαθω (και να θυμαμαι) που βρισκονται.....
Ειμαι του 'Αν ειναι να'ρθει θε να 'ρθει αλλιως θα προσπερασει'.
Εσυ το θεωρεις αντρικιο και μαγκια να κρυψεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ τη πινακιδα σου και να κανεις τις παραβασεις σου χωρις το φοβο της κλησης; -
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Εσυ ισως εισαι απολυτα σωστος και ελεχγεις και τα λαστιχα σου πριν μπεις στο αμαξι.!
για την ασφαλεια μου.Μα αγαπητε,συμφωνα με τα γραφομενα σου παντα, τη πινακιδα θα την κρυβεις απο ΟΛΕΣ τις καμερες και τα μπατσαδικα που θα βρεις στο δρομο σου που ισως καποιες απο αυτες ειναι για τη προστασια σου .....Εσυ το θεωρεις αντρικιο.Μαγκια σου.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καταλαβα!!
Συντροφε να ρωτησω κατι?
Εχεις ελαττωσει ταχυτητα ποτε μπροστα σε καμερα ή περνας παντα αερα οπως πηγαινες?Ειλικρινα στο λεω ποτέ μου.....Και ποτε μα ποτε δεν προσπαθησα να μαθω (και να θυμαμαι) που βρισκονται.....
Ειμαι του 'Αν ειναι να'ρθει θε να 'ρθει αλλιως θα προσπερασει'.
Εσυ το θεωρεις αντρικιο και μαγκια να κρυψεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ τη πινακιδα σου και να κανεις τις παραβασεις σου χωρις το φοβο της κλησης;Τοτε sorry αλλα μετα απο εικοσιτρια χρονια οδηγος στο Ελλαντα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
Ή τηρεις τα ορια ευβλαβικα και σε εχουν παρει σβαρνα καμμια εικοσαρια φορες ή εξι μηνες το χρονο κυκλοφορεις χωρις διπλωμα -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
για την ασφαλεια μου.Μα αγαπητε,συμφωνα με τα γραφομενα σου παντα, τη πινακιδα θα την κρυβεις απο ΟΛΕΣ τις καμερες και τα μπατσαδικα που θα βρεις στο δρομο σου που ισως καποιες απο αυτες ειναι για τη προστασια σου .....Εσυ το θεωρεις αντρικιο.Μαγκια σου.....
Εδω ορισμενοι θεωρουν μαγκια να περνουν τα διοδια χωρις να πληρωνουν κολλημενοι πισω απο αυτους με τα e pass..
-
Τοτε sorry αλλα μετα απο εικοσιτρια χρονια οδηγος στο Ελλαντα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
Ή τηρεις τα ορια ευβλαβικα και σε εχουν παρει σβαρνα καμμια εικοσαρια φορες ή εξι μηνες το χρονο κυκλοφορεις χωρις διπλωμαΕγω παλι δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα κατι για ατομο που ξερω ποσο μαλλον για ενα τελειως αγνωστο μου ανθρωπο.....
Και κατι αλλο.Περιμενα οτι (ισως) θα απαντουσες στη τελευταια μου προταση αλλα εσυ βολευτηκες με την πρωτη..
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τοτε sorry αλλα μετα απο εικοσιτρια χρονια οδηγος στο Ελλαντα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
Ή τηρεις τα ορια ευβλαβικα και σε εχουν παρει σβαρνα καμμια εικοσαρια φορες ή εξι μηνες το χρονο κυκλοφορεις χωρις διπλωμαΕγω παλι δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα κατι για ατομο που ξερω ποσο μαλλον για ενα τελειως αγνωστο μου ανθρωπο.....
Και κατι αλλο.Περιμενα οτι (ισως) θα απαντουσες στη τελευταια μου προταση αλλα εσυ βολευτηκες με την πρωτη..
Μα η βεβαιοτητα δεν εχει να κανει με εσενα συγκεκριμενα. Εχει να κανει με τους ελληνικους δρομους.
Ξαναλεω λοιπον για να το καταλαβεις οτι αμα μου λες οτι οδηγεις αγνοωντας μπλοκα καμερες κλπ δυο πραγματα συμβαινουν. Ή πας με τα ορια πραγμα που κρινω επικινδυνο σε ενα περιβαλλον ποτυ κανεις δεν τα τηρει και δε θα εξηγησω τους λογους γιατι δεν τα τηρει ή εισαι τοσο large που πληρωνεις προστιμα και δε σε νοιαζει αν σου παιρνουν το διπλωμα εξι μηνες το χρονο.
Απο τη στιγμη που ισχυει ενα απο τα παραπανω δεν μπορω να κουβεντιασω μαζι σου το δευτερο ερωτημα σου. -
Μα η βεβαιοτητα δεν εχει να κανει με εσενα συγκεκριμενα. Εχει να κανει με τους ελληνικους δρομους.
Ξαναλεω λοιπον για να το καταλαβεις οτι αμα μου λες οτι οδηγεις αγνοωντας μπλοκα καμερες κλπ δυο πραγματα συμβαινουν. Ή πας με τα ορια πραγμα που κρινω επικινδυνο σε ενα περιβαλλον ποτυ κανεις δεν τα τηρει και δε θα εξηγησω τους λογους γιατι δεν τα τηρει ή εισαι τοσο large που πληρωνεις προστιμα και δε σε νοιαζει αν σου παιρνουν το διπλωμα εξι μηνες το χρονο.
Απο τη στιγμη που ισχυει ενα απο τα παραπανω δεν μπορω να κουβεντιασω μαζι σου το δευτερο ερωτημα σου.Δεν σου περασε απο το μυαλο οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειμαι τυχερος και να μη με γραφουν η οτι ΜΠΟΡΕΙ να εχω τοσο καλο κονε ωστε να σβυνω τις κλησεις;
Για να πουμε την αληθεια εχω να δειξω διπλωμα σε μπατσο η σε ασφαλιστη για τους λογους που αναφερεις πανω απο 10 χρονια.Για αλλες αιτιες......αστα.
Αλλα ας τελειωνουμε μιας και ειμαστε
Καλη σου νυχτα..... -
Kοιταξε dap εσυ...τηρεις παντα τα ορια...ή δεν τα τηρεις και εισαι παντα τυχερος,
δεν προσπαθεις να θυμασαι και να μαθεις που ειναι οι καμερες..μπαινεις στο συγκεκριμενο
θεμα-τοπικ μονο για να ενημερωνεις τους αλλους οδηγους και φυσικα δεν παιζει να εχεις κονε και να
σβηνεις κλησεις γιατι δεν ειναι αντρικιο,σωστο,τιμιο!!
Οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι εισαι πολυ τυχερος!!!
Εγω παλι που δεν ειμαι τοσο τυχερος..αμα υπηρχε ενας τροπος να μην με τσακωσουν θα ηθελα πολυ
να μην φαινεται η πινακιδα μου...και θα εκοβα οπου χρειαζοταν και θα ετρεχα εκει που μπορουσα
Radar και πού βρίσκονται.