-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Προσοχή αυτό είναι ΛΑΘΟΣ.Εμένα με έγραψε μια που ποτέ δεν είχε το μεταλλικό ιστό από δίπλα.
- Συμφωνω για την συγκεκριμενη κληση που λες. Αλλα πότε εφαγες την κληση ? Πιθανον να εφαγες την κληση απο αλλη κατηγορια φωτογραφικων.
Μερικα απο τα 300 περιπου ΝΕΑ φωτογραφικα αρχισαν να λειτουργουν ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ τους τελευταιους 2 μηνες.
- Ξερω οτι η τροφοδοσια (που προβλεπεται στο εργο αυτο) για τα ΝΕΑ φωτογραφικα ειναι** σχεδον παντου **με στυλο οπως ειπα.
Για αυτο το λογο εγραψα :
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενας προχειρος τροπος για την λειτουργια η οχι στα νεα φωτογραφικα ειναι οτι εχουν το καλωδιο τροφοδοσιας της ΔΕΗ σχεδον παντα εναεριο σε ενα μεταλικο στυλο διπλαΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ : Να θεωρουνται ΟΛΑ πλεον τα φωτογραφικα οτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
-
Γνωριζει κανεις εαν λειτουργουν τα φωτογραφικα ρανταρ στο δρομο Λαμιας -Καρπενησιου?
-
Gatso αν δε κάνω λάθος, το 2009 φεβρουάριο στη χαλκιδική, μου επιδόθηκε 19 μήνες αργότερα. Και πάλι από πρόσφατες κάμερες (όχι κλήσεις πάνω από 2 3 χρόνια) μου έχουν πει φίλοι παθόντες ότι δεν υπήρχε αυτός ο στύλος.
Το τελευταίο που έγραψες είναι το πιο δίκαιο τελικά.
Με αυτές που είναι σακουλοκαλυμένες εδώ και σχεδόν χρόνο ξέρουμε τι παίζει;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γνωριζει κανεις εαν λειτουργουν τα φωτογραφικα ρανταρ στο δρομο Λαμιας -Καρπενησιου?Σε χθεσινό τεστ με +20 πάνω από το όριο δεν άστραψαν (αν αυτό σου λέει κάτι).
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Γνωριζει κανεις εαν λειτουργουν τα φωτογραφικα ρανταρ στο δρομο Λαμιας -Καρπενησιου?
Σε χθεσινό τεστ με +20 πάνω από το όριο δεν άστραψαν (αν αυτό σου λέει κάτι).
και εγω το εχω τσεκαρει ''καταλαθος'' με +40χλμ αλλα δεν ειδα να αστραφτει κατι.Επειδη κανω την διαδρομη καθε 40 ημερες τα τελευταια 8 χρονια,με εχουν προσπερασει με πολλα χλμ διπλα σε καμερα και παλι δεν εχω δει να αστραφτει.Μιλαμε για οριο 50 χλμ,και ο αλλος να με περναει με 120 χλμ.Κανας ντοπιος που να γνωριζει στα σιγουρα?
-
mark1 η κάμερα βρίσκεται στο Ιτέα – Άμφισσα και έχει γίνει αόρατη από μια ελιά που την φύτεψαν μπροστά!
greo πήγαινε στο Σερνικάκι και ζήτα να μαζέψεις εθελοντικά τις ελιές πέριξ της κάμερας. Ε, δεν θα σου ξεφύγει και μία πάνω στην κάμερα.
Toν Φεβρουάριο του 2009 είναι δύσκολο να φωτογράφισε τον JimClark κάποια από τις ~300 νέες κάμερες καθώς τότε τις τοποθετούσαν. Πάντως θέλει προσοχή γιατί μερικές κάμερες όπως η παραπάνω δεν φαίνονται καθόλου.
** umaga ** στην νέα εθνική Κορίνθου - Καλαμάτας έχουν μείνει κανά 5άρι στη σήραγγα Αρτεμισίου και μία από τις νέες κάμερες(~300) βγαίνοντας από την νέα είσοδο της Καλαμάτας. Συνήθως λειτουργούν αυτές μέσα στην σήραγγα Αρτεμισίου(εναλλάξ).
-
Eχω κάτι ξαδέρφια στο Σερνικάκι κάτι θα γίνει Καλά το κατάλαβα μου φάνηκε πολύ οικείο το όλο σκηνικό. Βέβαια από Αμφισσα μέχρι Ιτέα και τούμπαλιν (αυτή είναι προς Αμφισσα) έχει τουλάχιστον 2 σε κάθε ρευμα, έχει μία μετά την Ιτέα προς Γαλαξίδι και μία τουλάχιστον κάπου στο Γαλαξίδι και μία ή δύο γύρω από το Χρισσό προς Δελφούς. Γενικα είναι πολύ σπαρμένο το χωράφι, να υποθέσω ότι μόνο αυτήν ενεργοποιήσανε;
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Σε χθεσινό τεστ με +20 πάνω από το όριο δεν άστραψαν (αν αυτό σου λέει κάτι).
Κατι λεει ..... αλλα μετα το +30 καιγεσαι
-
ε εντάξει , πόσο παραπάνω θες να πας?
-
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
Μετα απο τσεκαρισμα (ανθρωποι που σχετικοι με το εν λογω εργο) εχουμε:
-
Οι ΝΕΕΣ φωτοκαμερες εχουν ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ να λειτουργουν σταδιακα τους τελευταιους 6 μηνες
-
Οι κλησεις στους παραβατες ερχονται αρκετα συντομα (2-5 εβδομαδες)
-
Δεν ειναι γνωστο το οριο ταχυτητας πανω απο επιτρεπομενο που ρυθμιζεται η καμερα να κανει κλικ, αλλα ειναι σε ολους γνωστο οτι για να βγαζουν οι καμερες τα (πολυ αλμυρα) λεφτα τους θελει ενα +30χλμ απο οριο και πανω....
-
Οι θεσεις τους δεν ειναι μυστικες και για να φροντιζουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ και την οδικη ασφαλεια (να κοβουμε ταχυτητα στα ... πολυ επικινδυνα σημεια που μπηκαν) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΕΣ....
-
-
Στο index.pois.gr υπάρχουν;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στο index.pois.gr υπάρχουν;ΟΧΙ. Ποιον αραγε να ενδιαφερουν οι θεσεις των καμερων ???
αλλωστε στο index.pois.gr βρισκουμε μονο POIS (σημεια ενδιαφεροντος)
ΥΓ. Αυτο το κειμενο ας θεωρηθει ... χθεσινο
-
εχουμε κανα νεοτερο απ τις καμερες στην ΑΟ στον περιφερειακο υμηττου μετα το σαλο των πρωτων μηνων του '13? ακομα φλασαρουν για πλακα?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
εχουμε κανα νεοτερο απ τις καμερες στην ΑΟ στον περιφερειακο υμηττου μετα το σαλο των πρωτων μηνων του '13? ακομα φλασαρουν για πλακα?H πλάκα που είναι;
-
περνα και θα δεις...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
περνα και θα δεις...Έχω περάσει άπειρες φορές εντός ορίου και δεν είχα πρόβλημα.
-
Εγω ρωτησα κατι συγκεκριμενο και πολλοι απο δω αν ανατρεξεις μερικες σελιδες πισω ειχαν διαμαρτυρηθει εντονα...δεν ξερω ποτε περασες αλλα εχουν αλλαξει καποια πραγματα απ το Γεναρη προς το χειροτερο
Απο τοτε δεν ξαναπατησα ΑΟ, δεν ξερω τωρα τι γινεται -
Υπάρχει κόσμος που πετάει τα λεφτά του στην Αο???
-
Κοιτα Θωμα και γω μετα τον πανικο δεν ξαναπατησα...ΑΛΛΑ για την ιδια διαδρομη που ηθελα 35 λεπτα τωρα κανω πανω απο 1 ωρα και μαλιστα πεφτω στην κινηση του πρωινου του Σαββατου οποτε αν εχουν σταματησει οι γελοιες φωτοκλησεις μαλλον θα ξαναμπαινα....και δεν ειναι τοσο η ωρα μια και δεν πηγαινω σε δουλεια αλλα σε συγγενεις οσο η ταλαπωρια με την ατελιεωτη κινηση της Μεσογειων ή της παραλιακης
-
Το γελοίες το ορίζεις εσύ, έτσι?
Radar και πού βρίσκονται.