-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Δεν ξέρω για ποιά απ?τις δυό φορές είναι η κλήση, αλλά μάλλον είναι για τη δεύτερη γιατί γενικώς πήγαινα πατημένος...
Ρε παιδιά, αφού το παραδέχεται ο άνθρωπος ότι έτρεχε, γιατί οι υποδείξεις για να γλυτώσει την κλήση; Δεν έχουμε ποτέ το θάρρος σε αυτή την χώρα να πούμε 'Ναι, όντως έφταιγα και θα πληρώσω';
Και να πεις ότι ήταν κανένα σοβαρό ποσό, ή δικαστήριο, να πάει στην οργή, αλλά για 35 Ευρώ; Έλεος...
Το θέμα δεν είναι αν έτρεχε ή όχι -είσαι σίγουρος ότι στο συγκεκριμένο σημείο όντως έτρεχε; θυμάσαι με πόσα πηγαίνεις στο κάθε μέτρο της διαδρομής; είναι σίγουρο ότι λειτουργεί σωστά η κάμερα;- αλλά αν είναι ΝΟΜΙΜΟ με βάση την ισχύουσα νομοθεσία να σε καλούν να πεις αν ήσουν εσύ οδηγός ή κάποιος άλλος
Κοινώς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΟΥ -όπως και σε κάθε άλλη παρανομία- κι όχι να αποδείξεις ότι ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ
Η κατοχή οχήματος δεν είναι έγκλημα -ακόμα
Η κατοχή, όχι. Η χρήση του με τρόπο που παραβιάζει τον ΚΟΚ είναι. Και κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε και τις συνέπειες.
ΓΕΝΙΚΩΣ πήγαινε πατημένος, ειδκώς;
Ολόκληρη απόφαση ανώτατου δικαστηρίου που δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι νόμιμο να καλούν τον ΚΑΤΟΧΟ να δηλώσει ποιος ήταν ο ΟΔΗΓΟΣ, δεν την υπολογίζεις;
Οι κλήσεις για να έχουν νόημα πρέπει να είναι και νόμιμες. Να υποθέσω ότι θα δεχόσουν να μπει κάποιος σπίτι σου χωρίς ένταλμα;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Mόλις μου τηλεφώνησαν για κλήση από Τροχαία Κατερίνης .Μου είπαν ότι με φωτογράφησαν με 117 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο 80χλμ/ώρα.Υποψιάζομαι την περιοχή Πλαταμώνα.Φαντάζομαι ότι θα αναγράφεται στην κλήση το ακριβές μέρος της κάμερας,οπότε θα σας ενημερώσω.To χειρότερο είναι οι 3 πόντοι ρε γμτ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι κλήσεις για να έχουν νόημα πρέπει να είναι και νόμιμες. Να υποθέσω ότι θα δεχόσουν να μπει κάποιος σπίτι σου χωρίς ένταλμα;
Δεν βλέπω τι σχέση έχει η μια περίπτωση (αυτό που πραγματικά συνέβη εδώ) με το υποθετικό σενάριο που αναφέρεις.
Στην περίπτωση μας το πράγμα είναι πολύ απλό. Ένας χρήστης του forum -θα μπορούσα να είμαι εγώ, ή εσύ- οδηγούσε πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας και μόνιμη κάμερα ελέγχου ταχύτητας κατέγραψε την παράβαση. Δεν μιλάμε για περίπτωση στην οποία έρχεται ένας αστυνομικός και σου λέει 'πιστεύω ότι κάπου έτρεχες'. Η παράβαση καταγράφηκε από ραντάρ. Και εμείς αντί να του πούμε, «άντε την άλλη φορά μην τρέχεις», ή «τουλάχιστον πρόσεχε που τρέχεις», τον παρακινούμε να δηλώσει ψευδώς ότι δεν οδηγούσε αυτός το αυτοκίνητο του την συγκεκριμένη μέρα για να γλυτώσει το πρόστιμο. Εσένα σου φαίνεται σωστό αυτό, Ikar;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Mόλις μου τηλεφώνησαν για κλήση από Τροχαία Κατερίνης .Μου είπαν ότι με φωτογράφησαν με 117 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο 80χλμ/ώρα.Υποψιάζομαι την περιοχή Πλαταμώνα.Φαντάζομαι ότι θα αναγράφεται στην κλήση το ακριβές μέρος της κάμερας,οπότε θα σας ενημερώσω.
To χειρότερο είναι οι 3 πόντοι ρε γμτ!
Αλήθεια, γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να μάθουμε πόσους πόντους έχουμε μαζέψει; Φοβάμαι ότι ότι το δικό μου point system είναι πολύ κοντά στο Tilt...
-
Δεν βλέπω τι σχέση έχει η μια περίπτωση (αυτό που πραγματικά συνέβη εδώ) με το υποθετικό σενάριο που αναφέρεις.
Στην περίπτωση μας το πράγμα είναι πολύ απλό. Ένας χρήστης του forum -θα μπορούσα να είμαι εγώ, ή εσύ- οδηγούσε πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας και μόνιμη κάμερα ελέγχου ταχύτητας κατέγραψε την παράβαση. Δεν μιλάμε για περίπτωση στην οποία έρχεται ένας αστυνομικός και σου λέει 'πιστεύω ότι κάπου έτρεχες'. Η παράβαση καταγράφηκε από ραντάρ. Και εμείς αντί να του πούμε, «άντε την άλλη φορά μην τρέχεις», ή «τουλάχιστον πρόσεχε που τρέχεις», τον παρακινούμε να δηλώσει ψευδώς ότι δεν οδηγούσε αυτός το αυτοκίνητο του την συγκεκριμένη μέρα για να γλυτώσει το πρόστιμο. Εσένα σου φαίνεται σωστό αυτό, Ikar;
Στον υπολογιστή σου έχω υπόνοιες ότι διακινείς παράνομο λογισμικό γιατί το είπες σε κάποιο forum, πέρνα από το τμήμα να δηλώσεις αν το χρησιμοποιείς εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Θα πας;
Κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος, είτε σκότωσε 10 είτε πήγε με 250 στο Μαλλιακό και πρέπει να αποδειχθεί η ενοχή του.-
Η παράβαση καταγράφηκε από ραντάρ, αλλά όπως δηλώνει ο Άρειος Πάγος, αυτό αποτελεί ουσιαστικά ΕΝΔΕΙΞΗ κι όχι ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Αν το παραδεχτεί ας πληρώσει. Εγώ δεν θα πήγαινα και θα το τραβούσα δικαστικώς, ακόμα και για 17 ευρώ. Αν θέλουν να με πιάσουν να βάλουν όργανα στα γνωστά σημεία -ευθείες- από το να κάθονται να πίνουν φραπέδες. Μπορούν επίσης ν'αλλάξουν το νόμο. Για την ώρα είναι παράνομοι και ναι όταν παρανομεί το 'κράτος' θα κάνω κι εγώ το ίδιο
Αν σε πιάσουν με κάμερα στην ευθεία του Σήριου με 133 να πας να πληρώσεις
-
Συμφωνώ με τον lkar.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
athanasios σκέφτηκες μήπως η κλήση είναι από το τούνελ της Κατερίνης;Μάγος είσαι;
Λοιπόν πρόλαβα και πήγα σήμερα.
1)Το Μοndeo είναι πολύ ωραίο στο δρόμο και έχει φωτογένεια
2)Η φωτογραφία είναι περίπου 300 μέτρα απ' το τούνελ της Κατερίνης που φαίνεται στο βάθος, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.Όριο τα 80 χλμ/ώρα.
3)Παρ' ότι ήξερα ότι κάπου υπάρχει κάμερα δεν περίμενα ότι είναι τόσο μακριά απ' το τούνελ και βρισκόμουν σε διαδικασία ελάττωσης ταχύτητας.Συμπέρασμα:είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις καθώς ερχόμενος με 120-140 στην ευθεία και μειώνοντας σιγά σιγά ταχύτητα μέχρι να φθάσεις στο τούνελ την έχεις ήδη ''εισπράξει'' τη φωτογραφία.
4)Μιά άλλη κάμερα που θέλει προσοχή, είναι αυτή που βάζουν συχνά αφού τελειώσουν οι στροφές μετά το κάστρο του Πλαταμώνα στην μικρή ευθεία(3-4km) πριν τον διπλό.(Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη)
Αυτό που με ''έτσουξε'' περισσότερο ήταν τα τρία points που θα τα κουβαλάω μιά τετραετία. -
athanasios
από την Κατερίνη είσαι; Εάν είσαι περαστικός και μένεις Αθήνα θα πρέπει να ανέβεις για να πληρώσεις στην Κατερίνη την κλήση;
-
Οι κλησεις πλεον πληρώνονται με δελτιο ταχυπληρωμης σε οποιαδήποτε ΕΛΤΑ.
Θαναση μη σκας για τους 3 ποντους, οταν περάσεις τους 10 αρχισε σιγα-σιγα να σκας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι κλησεις πλεον πληρώνονται με δελτιο ταχυπληρωμης σε οποιαδήποτε ΕΛΤΑ.Θαναση μη σκας για τους 3 ποντους, οταν περάσεις τους 10 αρχισε σιγα-σιγα να σκας
το ξέρω έχω πληρώσει!
το θέμα εδώ είναι ότι είναι από σταθερό φωτοραντάρ...και του ζήτησαν να πάει εκεί...για αυτό ρωτώ εάν είναι από Κατερινη;
-
To point system ουσιαστικά δε λειτουργεί πια. Οι πόντοι καταγράφονται στις κλήσεις αλλά δεν τις περνά κανείς στο 'ΣΕΣΟ'.
-
athanasios σκέφτηκες μήπως η κλήση είναι από το τούνελ της Κατερίνης;
Μάγος είσαι;
2)Η φωτογραφία είναι περίπου 300 μέτρα απ' το τούνελ της Κατερίνης που φαίνεται στο βάθος, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.Όριο τα 80 χλμ/ώρα.
3)Παρ' ότι ήξερα ότι κάπου υπάρχει κάμερα δεν περίμενα ότι είναι τόσο μακριά απ' το τούνελ και βρισκόμουν σε διαδικασία ελάττωσης ταχύτητας.Συμπέρασμα:είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις καθώς ερχόμενος με 120-140 στην ευθεία και μειώνοντας σιγά σιγά ταχύτητα μέχρι να φθάσεις στο τούνελ την έχεις ήδη ''εισπράξει'' τη φωτογραφία.
4)Μιά άλλη κάμερα που θέλει προσοχή, είναι αυτή που βάζουν συχνά αφού τελειώσουν οι στροφές μετά το κάστρο του Πλαταμώνα στην μικρή ευθεία(3-4km) πριν τον διπλό.(Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη)
Αυτό που με ''έτσουξε'' περισσότερο ήταν τα τρία points που θα τα κουβαλάω μιά τετραετία.Τον έχω κάνει πολλές φορές αυτό το δρόμο και δεν θυμάμαι να έχει σταθερή φωτοκάμερα αλλού με όριο 80. Βέβαια όλο και κάποια καινούργια θα μπει, απλά αυτή στο τούνελ είναι σταθερή αξία.
Πάντως για την μικρή ευθειούλα που λες δεν ήξερα ότι έχει φωτοκάμερα. Άλλωστε εκεί έχει πολύ συχνά μπλόκο οπότε δεν θα μου φαινόταν λογικό να έχει και σταθερή κάμερα. Μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο δεν είχα δει το μπλόκο οπότε με κατεύθυνση προς Λάρισα προσπερνάω καναδυό φορτηγά και κάτι αυτοκίνητα που ήταν ανάμεσα τους και τη στιγμή που τελιώνω το προσπέρασμα βλέπω δεξιά τον τροχαίο να με κοιτάει με το στόμα ανοιχτό και να μην ξέρει τι να κάνει. Φτηνά τη γλίτωσα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στον υπολογιστή σου έχω υπόνοιες ότι διακινείς παράνομο λογισμικό γιατί το είπες σε κάποιο forum, πέρνα από το τμήμα να δηλώσεις αν το χρησιμοποιείς εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Θα πας;
Κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος, είτε σκότωσε 10 είτε πήγε με 250 στο Μαλλιακό και πρέπει να αποδειχθεί η ενοχή του.-
Η παράβαση καταγράφηκε από ραντάρ, αλλά όπως δηλώνει ο Άρειος Πάγος, αυτό αποτελεί ουσιαστικά ΕΝΔΕΙΞΗ κι όχι ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Αν το παραδεχτεί ας πληρώσει. Εγώ δεν θα πήγαινα και θα το τραβούσα δικαστικώς, ακόμα και για 17 ευρώ. Αν θέλουν να με πιάσουν να βάλουν όργανα στα γνωστά σημεία -ευθείες- από το να κάθονται να πίνουν φραπέδες. Μπορούν επίσης ν'αλλάξουν το νόμο. Για την ώρα είναι παράνομοι και ναι όταν παρανομεί το 'κράτος' θα κάνω κι εγώ το ίδιο
Αν σε πιάσουν με κάμερα στην ευθεία του Σήριου με 133 να πας να πληρώσεις
Εξακολουθώ να μην μπορώ να δω την ομοιότητα της περίπτωσης στην οποία κάποιος παραβίασε το όριο ταχύτητας και η παράβαση βεβαιώθηκε με την χρήση μόνιμης κάμερας που φωτογράφησε το αυτοκίνητο του σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, με τις διάφορες θεωρίες περί διακίνησης παράνομου λογισμικού.
Παρεμπιπτόντως, αν έχεις υπόνοιες ότι εμπλέκομαι σε τέτοιες δραστηριότητες και ανήκεις σε κάποια εταιρία λογισμικού, τότε θα ήταν λογικό και δίκαιο να μου κάνεις μήνυση εφόσον βεβαίως είχες τα ανάλογα στοιχεία.
Το φωτογραφικό ραντάρ θεωρείται στοιχείο αρκετό για να καταδικάσει κάποιον στο δικαστήριο.
Αν με γράψει το ραντάρ για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σε οποιοδήποτε σημείο, θα πληρώσω το πρόστιμο και θα κατηγορήσω τον εαυτό μου α) που έτρεχα και β) που δεν είχα φροντίσει να μάθω που βρίσκονται κάμερες και που στήνονται συνήθως κινητά μπλόκα από την αστυνομία. Σίγουρα δεν θα προσπαθήσω να πω ψέματα ότι δεν οδηγούσα εγώ και ότι δεν γνωρίζω ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο μου.
Γενικά όταν ξέρω ότι δεν έχω δίκιο δεν προσπαθώ να τραβήξω το σχοινί. Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στις δικανικές σου ικανότητες και έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να τρέχεις στα δικαστήρια, τότε θα ήταν ενδιαφέρων να μας πεις πως πήγε το πράγμα στην επόμενη κλήση που (ελπίζω να μην) εισπράξεις.
-
Εξακολουθώ να μην μπορώ να δω την ομοιότητα της περίπτωσης στην οποία κάποιος παραβίασε το όριο ταχύτητας και η παράβαση βεβαιώθηκε με την χρήση μόνιμης κάμερας που φωτογράφησε το αυτοκίνητο του σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, με τις διάφορες θεωρίες περί διακίνησης παράνομου λογισμικού.
Παρεμπιπτόντως, αν έχεις υπόνοιες ότι εμπλέκομαι σε τέτοιες δραστηριότητες και ανήκεις σε κάποια εταιρία λογισμικού, τότε θα ήταν λογικό και δίκαιο να μου κάνεις μήνυση εφόσον βεβαίως είχες τα ανάλογα στοιχεία.
Το φωτογραφικό ραντάρ θεωρείται στοιχείο αρκετό για να καταδικάσει κάποιον στο δικαστήριο.
Αν με γράψει το ραντάρ για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σε οποιοδήποτε σημείο, θα πληρώσω το πρόστιμο και θα κατηγορήσω τον εαυτό μου α) που έτρεχα και β) που δεν είχα φροντίσει να μάθω που βρίσκονται κάμερες και που στήνονται συνήθως κινητά μπλόκα από την αστυνομία. Σίγουρα δεν θα προσπαθήσω να πω ψέματα ότι δεν οδηγούσα εγώ και ότι δεν γνωρίζω ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο μου.
Γενικά όταν ξέρω ότι δεν έχω δίκιο δεν προσπαθώ να τραβήξω το σχοινί. Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στις δικανικές σου ικανότητες και έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να τρέχεις στα δικαστήρια, τότε θα ήταν ενδιαφέρων να μας πεις πως πήγε το πράγμα στην επόμενη κλήση που (ελπίζω να μην) εισπράξεις.
Από τη μία δεν καταλαβαίνεις την ομοιόητητα, από την άλλη μου λες να σουκάνω μήνυση αν έχω τα ανάλογα στοιχεία
Η απόφαση του Αρείου Πάγου αυτό ακριβώς δηλώνει. Ότι το φωτογραφικό ραντάρ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ τέλεσης αδικήματος. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ!!!! πόσες φορές θα το γράψω;;; Τη διάβασες ολόκληρη την απόφαση ή μέρος;;; Όπως έγραψε κι ο athanasios 'το Mondeo έχει φωτογένεια' όχι ο ίδιος!!!
Η κάμερα έβγαλε φωτογραφία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!!
Το θέμα δεν είναι αν έγινε η παράβαση, αλλά αν μπορεί να αποδειχθεί χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι όντως ο ΚΑΤΟΧΟΣ του οχήματος -γιατί μόνο αυτό το στοχείο έχουν- ήταν όντως κι ο ΟΔΗΓΟΣ
-
Ξέρεις γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε; Γιατί εσύ μιλάς για δικονομικά τεχνάσματα ενώ εγώ για ανάληψη ευθύνης για μια παράβαση που γνωρίζεις ότι έκανες. Με άλλα λόγια, εσύ λες «μπορώ να την σκαπουλάρω γιατί ο νόμος έχει αυτό το παραθυράκι» και εγώ λέω «έκανα την μ@λ@κί@. Θα πληρώσω και άλλη φορά θα προσέχω».
Σε κάθε περίπτωση...
Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στις δικανικές σου ικανότητες και έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να τρέχεις στα δικαστήρια, τότε θα ήταν ενδιαφέρων να μας πεις πως πήγε το πράγμα στην επόμενη κλήση που (ελπίζω να μην) εισπράξεις. -
lkar έχεις δίκιο ότι η ιστορία με τις κάμερες έχει πολλά νομικά κενά αλλά φίλος μου δικηγόρος μου είπε ότι για 35 ευρώ δεν έχει κανένα νόημα να μπώ σε μιά τέτοια διαδικασία και ούτε κι εγώ είχα τέτοια όρεξη.
elteo Λάθος διατύπωση.Στο αρχικό μου post εννούσα ότι η κλήση ήταν από τροχαία Κατερίνης η ειδοποίηση όμως ήταν από Αστυνομία Τρικάλων.
nass Μου έφτιαξες τη μέρα.
alfistaΤο φωτοραντάρ μετά τον Πλαταμώνα δεν είναι μόνιμο αλλά το τοποθετούν κάποιες φορές.Δύο φίλοι την έχουν πατήσει. -
Ξέρεις γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε; Γιατί εσύ μιλάς για δικονομικά τεχνάσματα ενώ εγώ για ανάληψη ευθύνης για μια παράβαση που γνωρίζεις ότι έκανες. Με άλλα λόγια, εσύ λες «μπορώ να την σκαπουλάρω γιατί ο νόμος έχει αυτό το παραθυράκι» και εγώ λέω «έκανα την μ@λ@κί@. Θα πληρώσω και άλλη φορά θα προσέχω».Σε κάθε περίπτωση...
Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στις δικανικές σου ικανότητες και έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να τρέχεις στα δικαστήρια, τότε θα ήταν ενδιαφέρων να μας πεις πως πήγε το πράγμα στην επόμενη κλήση που (ελπίζω να μην) εισπράξεις.
φωτοκλήση δεν μου έχει έρθει ποτέ, μία φορά μόνο σε ένα από τα πολλά εταιρικά που ΜΑΛΛΟΝ οδηγούσα εγώ, αλλά δεν έφτασε ποτέ σε μένα γιατί η εταιρεία τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήξερε ποιος το 'χε πάρει, οπότε δεν ασχολήθηκε η τροχαία. Πήγε αλλού να μαζέψει ευρώ. Εκτός κι αν πιστεύεις πως οι κάμερες είναι για την ασφάλειά μας κι όχι για να γεμίζουν ευρώ
Αν επίσης θεωρείες πως είναι σωστά τα όρια ταχύτητας να τα τηρείς στο ακέραιο -και 8 ώρες Αθήνα-Θεσ/νίκη -
Όσο για τα δικαστήρια, δεν θα χρειαστεί να τρέξω, θα πρέπει πρώτα να μου κάνουν μήνυση -αφού δεν θα δηλώσω ποιος οδηγούσε-, λες να ρισκάρουν μία χαμένη υπόθεση;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To point system ουσιαστικά δε λειτουργεί πια. Οι πόντοι καταγράφονται στις κλήσεις αλλά δεν τις περνά κανείς στο 'ΣΕΣΟ'.αρκεί να έχεις δίκιο!!!
-
...Δεν ξέρω για ποιά απ΄τις δυό φορές είναι η κλήση, αλλά μάλλον είναι για τη δεύτερη γιατί γενικώς πήγαινα πατημένος...
Ρε παιδιά, αφού το παραδέχεται ο άνθρωπος ότι έτρεχε, γιατί οι υποδείξεις για να γλυτώσει την κλήση; Δεν έχουμε ποτέ το θάρρος σε αυτή την χώρα να πούμε 'Ναι, όντως έφταιγα και θα πληρώσω';
Και να πεις ότι ήταν κανένα σοβαρό ποσό, ή δικαστήριο, να πάει στην οργή, αλλά για 35 Ευρώ; Έλεος...
Το θέμα δεν είναι αν έτρεχε ή όχι -είσαι σίγουρος ότι στο συγκεκριμένο σημείο όντως έτρεχε; θυμάσαι με πόσα πηγαίνεις στο κάθε μέτρο της διαδρομής; είναι σίγουρο ότι λειτουργεί σωστά η κάμερα;- αλλά αν είναι ΝΟΜΙΜΟ με βάση την ισχύουσα νομοθεσία να σε καλούν να πεις αν ήσουν εσύ οδηγός ή κάποιος άλλος
Κοινώς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΟΥ -όπως και σε κάθε άλλη παρανομία- κι όχι να αποδείξεις ότι ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ
Η κατοχή οχήματος δεν είναι έγκλημα -ακόμα
Η κατοχή, όχι. Η χρήση του με τρόπο που παραβιάζει τον ΚΟΚ είναι. Και κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε και τις συνέπειες.
tis συνεπειες να τις δεχτει οταν τα ορια ειναι αναλογα τω δρομων,οπως και τα ρανταρ τα βαζουν σε πραγματικα επικινδυνους δρομους και οχι για 30κμ διαφορα σε δρομο με 15 λωριδες να σε γραφουν...αυτο ειναι γελοιο...για αυτο και εμεις θα ψαχνουμε να βροουμε εξοδους διαφυγης...αντε ποια με αυτη την καραμελα των οριων ταχυτητας για 20κμ διαφορα...
-
athanasios σκέφτηκες μήπως η κλήση είναι από το τούνελ της Κατερίνης;
Μάγος είσαι;
Αυτό που με ''έτσουξε'' περισσότερο ήταν τα τρία points που θα τα κουβαλάω μιά τετραετία.περασα εχθες απο εκει και δεν ειδα καποια καμερα...ηταν απο μονιμη καμερα,σαν αυτες του μαλιακου,ηταν στημενη με τριποδο,η ηταν μεσα απο περιπολικο?αν θυμαμια καλα 300 μετρα πριν το τουνελ ειναι μια τεραστια ευθεια με 4 λωριδες...εκει ηταν το ρανταρ και ειχες μονο τοσα κμ στο κοντερ>>>μπραβο τυχερος εισαι!!!α,και ηταν βραδι η πρωι,η σουρουπο?
Radar και πού βρίσκονται.