-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κανενα καλο νεο εχεις ρε Βασιλη???
Έχω εγώ καλό νέο, σου βρήκα αγοραστή.. ..από την Αυστραλία
.......................
Σε 4 ωρες θα ειμαι στα Ιωαννινα μικρε.....Ετοιμασου......
4.30 ώρες δρόμος είναι με ΜΩΤ 120KM. Είσαι και κοντράκιας και θα το κάνεις σε λιγότερο από 4.30 ώρες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.......................
4.30 ώρες δρόμος είναι με ΜΩΤ 120KM. Είσαι και κοντράκιας και θα το κάνεις σε λιγότερο από 4.30 ώρες?
δεν κατάλαβες, θέλει 3:00 ώρες να πάει Σπάτα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.......................
δεν κατάλαβες, θέλει 3:00 ώρα να πάει Σπάτα
Τώρα ηρέμησα, δεν έχει βραδυνή πτήση για Γιάννενα. Η τελευταία είναι στις 6 περίπου.. Αύριο πάλι έχει αεροπλάνο
-
Θα πηγαινω με τα ορια ρε.........
(μια φορα πηγα στο δικαστηριο-δεν θα ξαναπαω ) -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εάν βάλουν τέτοια στην ευθεία της Τρίπολης, τότε...
Μεσα στο τουνελ τα εχουν τοποθετησει,στην ευθεια κυκλοφορει οκταβια με φωτογραφικο ρανταρ,καμια φορα την στηνουν στις γεφυρες και σε πιστολιαζουν απο ψηλα.
Οτι οσες φορες τελικιαζω σε αυτο το κομματι δεν με εχουν πιασει ποτε (οχι δεν ειμαι και τοσο γρηγορος).Θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να σε πετυχουν τα παραπανω κινητα ρανταρ,υπαρχει απλετη ορατοτητα για να προλαβεις να κοψεις εγκαιρως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εάν βάλουν τέτοια στην ευθεία της Τρίπολης, τότε...
Μεσα στο τουνελ τα εχουν τοποθετησει,στην ευθεια κυκλοφορει οκταβια με φωτογραφικο ρανταρ,καμια φορα την στηνουν στις γεφυρες και σε πιστολιαζουν απο ψηλα.
Οτι οσες φορες τελικιαζω σε αυτο το κομματι δεν με εχουν πιασει ποτε (οχι δεν ειμαι και τοσο γρηγορος).Θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να σε πετυχουν τα παραπανω κινητα ρανταρ,υπαρχει απλετη ορατοτητα για να προλαβεις να κοψεις εγκαιρως.
Μεχρι τα διοδια του Σπαθοβουνιου που εκει κανω δεξια συνηθως για παλια εθνικη(to Λεωνιδιο)δεν εχω πετυχει ποτε μπλοκο....
Στο αντιθετο ρευμα ομως εχω δει 2-3 φορες....
-
Το εγραψα στην προηγουμενη σελιδα .Εχουν μπει μετα την Τεταρτη παντως γιατι θα τα ειχα δει οταν ανεβαινα Αθηνα.
εγω κατεβηκα την περασμενη πεμπτη και δεν υπηρχαν ενω οταν ανεβηκα χθες τα ειδα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Με 150 θα μας έριχνε μόνο κλήση γιατί είμασταν ευγενικοί - Στην κατηφόρα πριν τα διόδια των Αφιδνών (ρεύμα προς Λαμία) μάλλον τον χτύπησαν τον κύριο με την μαύρη φυμούρα ΒΜW και στα διόδια τον σταμάτησαν!!!!!!
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάροεο γα να ξέρουμε?????
από τα πλέον κλασικά σημεία. Τη στήνουν στον εσωτερικό δρόμο, συνήθως πίσω από κάτι δέντρα. Απορώ με μερικούς που ενώ μ'έχουν δει στην ανηφόρα να πηγαίνω με..., μόλις φτάνω κατηφόρα να μπαίνω δεξιά, να κόβω, (ή να κρύβομαι πίσω από νταλίκες ) και απλώς ν'αφήνω το γκάζι. Φυσικά στα διόδια καταλαβαίνουν
Τώρα για το 1, απίθανο σημείο και πολύ επκίνδυνο
Το περιπολικό στήνεται στην ανηφόρα με μούρη προς Λαμία στοχεύοντας στο πίσω μερος των αυτοκινήτων, οπότε ΔΕΝ φαίνεται από την εθνική, παρά μόνο από τον εσωτερικό δρόμο ή αντίθετα
Φταις μετά να πας από Μαλακάσα ή 'βενζινάδικο' και να μην πληρώσεις διόδια και να μη ρισκάρεις κλήση;
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
-
Σήμερα πήρα και εγώ το χαρτάκι μου για να συνεισφέρω στην μείωση του ελλείματος του προϋπολογισμού. Ο δρόμος ήταν δύο λωρίδες ανά καταύθυνση με κράσπεδο στη μέση και το ιλιγγιώδες όριο των 70km/h. Πρόκειται για το σημείο της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας λίγο πριν μπεις στη Λάρισα. Ευτυχώς είχα δει σήμα από τους απέναντι ελάχιστα πριν με σημαδέψει και κοπανήθηκα στα φρένα. Αποτέλεσμα ύστερα από τα συνηθισμένα παζάρια να με γράψει για 80km/h και το ελάχιστο πρόστιμο των 17 και κάτι ευρώ. Η αστεία παραδοχή του τροχονόμου ότι και αυτός αποκλείεται να πήγαινε με 70 σε τέτοιο δρόμο τα λέει όλα για τον εισπρακτικό χαρακτήρα του γραψίματος.
Υ.Γ. Το μόνο που με πείραξε ήταν που σταμάτησαν μια ξανθιά με ΜΙΝΙ την ώρα που έφευγα. Χάθηκε να την σταματήσουν λίγο πιο πριν για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Σήμερα πήρα και εγώ το χαρτάκι μου για να συνεισφέρω στην μείωση του ελλείματος του προϋπολογισμού. Ο δρόμος ήταν δύο λωρίδες ανά καταύθυνση με κράσπεδο στη μέση και το ιλιγγιώδες όριο των 70km/h. Πρόκειται για το σημείο της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας λίγο πριν μπεις στη Λάρισα. Ευτυχώς είχα δει σήμα από τους απέναντι ελάχιστα πριν με σημαδέψει και κοπανήθηκα στα φρένα. Αποτέλεσμα ύστερα από τα συνηθισμένα παζάρια να με γράψει για 80km/h και το ελάχιστο πρόστιμο των 17 και κάτι ευρώ. Η αστεία παραδοχή του τροχονόμου ότι και αυτός αποκλείεται να πήγαινε με 70 σε τέτοιο δρόμο τα λέει όλα για τον εισπρακτικό χαρακτήρα του γραψίματος.Ωχ προς τα εκεί θα πάω αύριο για ένα γάμο (Λάρισα) που να προσέξω περισσότερο? (από Αθήνα φεύγω...Ευχαριστώ!)
Υ.Γ. Το μόνο που με πείραξε ήταν που σταμάτησαν μια ξανθιά με ΜΙΝΙ την ώρα που έφευγα. Χάθηκε να την σταματήσουν λίγο πιο πριν για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα;
Mini cooper ή μίνι φόρεμα?
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Ωχ προς τα εκεί θα πάω αύριο για ένα γάμο (Λάρισα) που να προσέξω περισσότερο? (από Αθήνα φεύγω...Ευχαριστώ!)Από Αθήνα δεν ξέρω. Αν θες έλα μέχρι Θεσσαλονίκη και θα σου πω μετά που έχει μπλόκα από εδώ πάνω προς Λάρισα.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σήμερα πήρα και εγώ το χαρτάκι μου για να συνεισφέρω στην μείωση του ελλείματος του προϋπολογισμού. Ο δρόμος ήταν δύο λωρίδες ανά καταύθυνση με κράσπεδο στη μέση και το ιλιγγιώδες όριο των 70km/h. Πρόκειται για το σημείο της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας λίγο πριν μπεις στη Λάρισα. Ευτυχώς είχα δει σήμα από τους απέναντι ελάχιστα πριν με σημαδέψει και κοπανήθηκα στα φρένα. Αποτέλεσμα ύστερα από τα συνηθισμένα παζάρια να με γράψει για 80km/h και το ελάχιστο πρόστιμο των 17 και κάτι ευρώ. Η αστεία παραδοχή του τροχονόμου ότι και αυτός αποκλείεται να πήγαινε με 70 σε τέτοιο δρόμο τα λέει όλα για τον εισπρακτικό χαρακτήρα του γραψίματος.
Ωχ προς τα εκεί θα πάω αύριο για ένα γάμο (Λάρισα) που να προσέξω περισσότερο? (από Αθήνα φεύγω...Ευχαριστώ!)
Mini cooper ή μίνι φόρεμα?
Εκτός από τα προναφερθέντα μεγάλη προσοχη στην Σούρπη (μετά τον Βόλο) σε μια αχανή ανηφορική και μετά κατηφόρικη ευθεία ....
-
Τα όρια πολλών σημείων των ελληνικών δρόμων είναι, επιεικώς, απαράδεκτα.
Πρέπει να κάνουμε κανένα κίνημα 'Ελευθερώστε τα ΟΡΙΑ'( σαν κάτι κινήματα στις ΗΠΑ τύπου 'free willy'!!! ) -
Αν δεν σας αρέσει να οδηγείτε γρήγορα και θέλετε να είστε πάντα νομοταγείς θα παρατηρήσετε και μια άλλη ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ έλλειψη στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους... υπάρχουν άπειρα σημεία στα οποία η σήμανση όσο αφορά τα όρια ταχύτητας είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ! Χωρίς να εξετάζω το γελοίο των ορίων, έχω παρατηρήσει σε πολλά σημεία ότι μπορεί να περάσουν και 15Km χωρίς να υπάρχει ταμπέλα με τα όρια ταχύτητας (στις ΕΟ) ενώ συνήθως μετα τις διασταυρώσεις όπου υπάρχουν μειωμένα όρια ακολουθεί η γκρίζα ταμπελίτσα με τις γραμμούλες που τα καταργεί και ξαναθυμούνται να βάλουν ταμπέλα μετά από 5Km. Στο μεσοδιάστημα τα όρια ταχύτητας είναι...κατα βούληση μέχρι 120-130 (που επιτρέπεται στις ΕΟ) ή κινδυνευουμε από τις ορέξεις του εκάστοτε τοπικού Ασ. Διευθυντή?
-
σε αυτοκινητοδρομο/εθνικη οδο το οριο ταχυτητας ειναι 120 χαω, εκτος αν οριζεται διαφορετικα με σημανση. τιποτα αλλο δεν ισχυει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
σε αυτοκινητοδρομο/εθνικη οδο το οριο ταχυτητας ειναι 120 χαω, εκτος αν οριζεται διαφορετικα με σημανση. τιποτα αλλο δεν ισχυει.Ακριβώς όπως το είπε ο Kacey.
-
Σήμερα πήρα και εγώ το χαρτάκι μου για να συνεισφέρω στην μείωση του ελλείματος του προϋπολογισμού. Ο δρόμος ήταν δύο λωρίδες ανά καταύθυνση με κράσπεδο στη μέση και το ιλιγγιώδες όριο των 70km/h. Πρόκειται για το σημείο της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας λίγο πριν μπεις στη Λάρισα. Ευτυχώς είχα δει σήμα από τους απέναντι ελάχιστα πριν με σημαδέψει και κοπανήθηκα στα φρένα. Αποτέλεσμα ύστερα από τα συνηθισμένα παζάρια να με γράψει για 80km/h και το ελάχιστο πρόστιμο των 17 και κάτι ευρώ. Η αστεία παραδοχή του τροχονόμου ότι και αυτός αποκλείεται να πήγαινε με 70 σε τέτοιο δρόμο τα λέει όλα για τον εισπρακτικό χαρακτήρα του γραψίματος.Σήμερα παρατήρησε ένας φίλος ότι στην κλήση που μου έδωσαν, ως μάρκα οχήματος αναγράφεται FIAT και όχι Alfa Romeo, αφού προφανώς το στρουμφάκι μπερδεύτηκε από το FIAT Auto SPA ως εργοστάσιο κατασκευής στην άδεια κυκλοφορίας. Η κλήση αυτή εφόσον περιέχει ψευδή στοιχεία για το όχημα δεν θα έπρεπε να θεωρείται άκυρη; Που είναι οι δικηγόροι να βοηθήσουν λίγο;
-
Σήμερα παρατήρησε ένας φίλος ότι στην κλήση που μου έδωσαν, ως μάρκα οχήματος αναγράφεται FIAT και όχι Alfa Romeo, αφού προφανώς το στρουμφάκι μπερδεύτηκε από το FIAT Auto SPA ως εργοστάσιο κατασκευής στην άδεια κυκλοφορίας. Η κλήση αυτή εφόσον περιέχει ψευδή στοιχεία για το όχημα δεν θα έπρεπε να θεωρείται άκυρη; Που είναι οι δικηγόροι να βοηθήσουν λίγο;
να τους κάνεις και μήνυση για ψευδή στοιχεία και μείωση κύρους
-
Ωχ προς τα εκεί θα πάω αύριο για ένα γάμο (Λάρισα) που να προσέξω περισσότερο? (από Αθήνα φεύγω...Ευχαριστώ!)
Από Αθήνα δεν ξέρω. Αν θες έλα μέχρι Θεσσαλονίκη και θα σου πω μετά που έχει μπλόκα από εδώ πάνω προς Λάρισα.
Τελικά πήγα! Μιας όμως και είχα δανεικό αυτοκίνητο και κόσμο μέσα, σπάνια πήγα πάνω από 120 απότε όλα ΟΚ
Υγ. Δύο μπλόκα βρήκα ένα στο μαλιακό και ένα κοντά στα Φάρσαλα και τα δύο στην επιστροφή.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σήμερα παρατήρησε ένας φίλος ότι στην κλήση που μου έδωσαν, ως μάρκα οχήματος αναγράφεται FIAT και όχι Alfa Romeo, αφού προφανώς το στρουμφάκι μπερδεύτηκε από το FIAT Auto SPA ως εργοστάσιο κατασκευής στην άδεια κυκλοφορίας. Η κλήση αυτή εφόσον περιέχει ψευδή στοιχεία για το όχημα δεν θα έπρεπε να θεωρείται άκυρη; Που είναι οι δικηγόροι να βοηθήσουν λίγο;
να τους κάνεις και μήνυση για ψευδή στοιχεία και μείωση κύρους
Γι' αυτό παίρνεις μια μερσέντα ή μια μπέμπα και σε αναγνωρίζουν από μακριά. Ειδικά η Λάρισα είναι γεμάτη από κάτι τέτοια.
Radar και πού βρίσκονται.