-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΡΑΛΥ ΚΑΙ ΣΙΡΚΟΥΙ (3 ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΗΜΑ ΓΙΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.
ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΑΚΕ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 2 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ ΕΝΟΨΗ JUNIOR CUP ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ, (ΧΩΜΑ) ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΣΚΡΟΠΙΟ)ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
-
Χαιρετώ και γω την παρέα που είχε πάρει τα βουνά. Είμασταν πολλοί και σκόρπιοι τελικά ! Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!
Προσωπικά το ευχαριστήθηκα στο μεγαλύτερο μέρος του αυτό το ράλι και όλα τα λεφτά ήταν ο.. Ταξιάρχης ! στο πρώτο πέρασμα πήγα γρήγορα και με πλασαρίσματα, ο συνοδηγός τέλειος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρέσαμε 15ο χρόνο γενικής ! ενώ στο δεύτερο πέρασμα προς το τέλος έμεινα από φρένα, έχω κολλημένη τη αριστερή δαγκάνα και τελείωσε το τακάκι.. ευτυχώς που ο τελευταίος Αγ. πρόδρομος δεν είχε απαιτήσεις στα φρένα ! και τελειώσαμε καλά.
Οποιος έχει καλό πέρασμα γραμμένο σε κασέτα παρακαλείται να επικοινωνήσει για να περαστεί το video και στη σελίδα !!! Ελπίζω να γουστάρατε από τα κατηφορικά του Χολομώντα και το τελείωμα της Παλαιοχώρας, όπως είπατε ήταν εκεί το funclub και έπρεπε να τους αποζημιώσω (Η αλήθεια είναι οτι οι όμορφες παρουσίες ήταν fanclub του Διάφα, που μας βοήθησε και στο service).
Καλή ήταν και η περιπέτεια του καιρού, πάντα στο Χολομώντα μας κυνηγάει για να μας βρέξει, αν και στις ειδικές 1 και 3 το έσωσα με.. αγωνία. Έτρεχα με στεγνά Pirelli αλλά ήταν απαραίτητα στην 2η ειδική.. τι να κάνεις, λαχεία είναι αυτά.
Τέλος, όλοι βλέπω ότι το ευχαριστηθήκαμε και με το παραπάνω !! πάντα τέτοια
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Το πλήρωμα του αγώνα αναμφισβήτητα ήταν οι Κώστας Αργυρίου - Βαγγέλης Μανδίκος. Κατάφεραν και κάλυψαν μια αρκετά μεγάλη διαφορά από τους Κωνσταντίνου και Κουμποτή. Συγχαρητήρια σε όλους της Α/6. Απ' ότι φαίνεται αυτή η κλάση θα έχει την τιμητική της στην Βόρεια Ελλάδα. Εμείς δυστυχώς εγκαταλείψαμε από ημιαξόνιο.
δεν λέει σε κανέναν τίποτα ο 2ος χρόνος γενικής του Σιφναίου στον Ταξιάρχη1? Ούτε η 5η θέση γενικής? Καλές οι προσωπικές συμπάθειες αλλά ας είμαστε και αντικειμενικοί
Αγαπητέ φίλε DAN φυσικά και λένε πολλά οι χρόνοι του Σιφναίου και η όλη παρουσία του στον αγώνα, οι χρόνοι του Γιώργου του Κοσμόπουλου, οι χρόνοι του Κούλη και του Κουμποτή, το πρώτο πέρασμα του Κωνσταντίνου στην πρώτη ειδική γλιστρούσε πάρα πολύ και οι χρόνοι του Πάζη με το Micra. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα με το Post μου να μειώσω κανέναν που συμμετείχε στο Rally γιατί ακριβώς οι συνθήκες του καιρού ήτανε πολύ ευμετάβλητες και συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο μεταξύ των κλάσεων.
-
Καλημέρα,
Είχα ανέβει για βοήθεια - συμπαράσταση στο φίλο μου Δημήτρη Κουμπωτή και είδα τον αγώνα. Ωραίες ειδικές, λίγες συμμετοχές, πολύ καλή η παρουσία των Κωνσταντίνου, Αργυρίου, Κουμπωτή, Αλεξανδρόπουλου (ατυχία φίλε Δημήτρη), Κούλη, Lourba και Κοσμόπουλου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν ο καθένας με τα δικά του μέσα.
-
Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους Φορουμάδες.
Ο glf πραγματικά μας τρέλανε στη δεξιά κατηφορική φουρκέτα στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη. Τέλειο πέρασμα και τις 2 φορές.
Ο Νιζάμης με το Skoda και Καραθανάσης με Οpel στο όριο...
Πολλά καλά περάσματα από πολλούς αν και η βροχή κατά διαστήματα έκανε τη διαδρομή επικίνδυνα γλιστερή. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ο glf πραγματικά μας τρέλανε στη δεξιά κατηφορική φουρκέτα στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη. Τέλειο πέρασμα και τις 2 φορές.Κοίτα που έχω φαγωθεί να δω video από αυτή τη φουρκέτα ! καλά πως πέρασα δηλαδή ρε σεις ?
είστε άτυχοι που είχα λασκαρισμένο χειρόφρενο και δεν έπιανε, ακόμα θα γελούσατε
-
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ , ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ , ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΥΓΚΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙΡΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΕΣ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ) ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΘΩΝΗΣ , ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ Η ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .
Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΡΗΣΙΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ !
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ .
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΟ 10ΣΤΑ 10 ΣΤΟ 4 ΣΤΑ 10 , ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ .
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .
ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ , ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ( ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ) ΞΑΝΑΖΟΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ , ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΗΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΕΥΤΕ ΗΡΩΙΚΑ ........... -
Αναφέρομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΟΠΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ που άφησαν στους παρευρισκόμενους, αυτοί που ανέφερα και πολλοί άλλοι που δεν θυμάμαι τα ονοματά τους. Σίγουρα αυτοί που πέρασαν με βρεγμένο το συγκεκριμένο σημείο (και χωρίς βρόχινα λαστιχα) είχαν κάθε λόγο να μη ρισκάρουν την καταστροφή της περιουσίας του.
-
Φίλε APR,μπορείς νά εξηγήσεις ποιοί είναι οι επιστήμονες καί οι Φώσκολοι τού φόρουμ;Ειλικρινά ελπίζω νά μήν εννοείς εμάς τούς θεατές πού γράφουμε τίς εντυπώσεις μας,οι οποίες ΔΕΝ έχουν νά κάνουν μέ χρόνους καί θέσεις,αλλά μόνο μέ τήν ευχαρίστηση μέ τήν οποία παρακολουθήσαμε τά περάσματα.
Δέν ξέρω τί ακριβώς επικρατεί μέσα στόν 'χώρο' σας,αλλά θά πρέπει νά γνωρίζετε ότι οι θεατές ΑΠΕΧΟΥΝ από 'μικροπολιτικές' καί 'συντεχνίες',πού νομίζω ότι εννοείτε μέσα από τό πόστ σας. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ , ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ , ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΥΓΚΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙΡΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΕΣ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ) ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΘΩΝΗΣ , ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ Η ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .
Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΡΗΣΙΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ !
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ .
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΟ 10ΣΤΑ 10 ΣΤΟ 4 ΣΤΑ 10 , ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ .
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .
ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ , ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ( ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ) ΞΑΝΑΖΟΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ , ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΗΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΕΥΤΕ ΗΡΩΙΚΑ ...........η σειρά εκκινησης
26 27 ΑΟΘ ΤΕΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ PEUGEOT 206 F3 A/6
27 28 AOΘ ΤΕΑΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΧΑΨΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ PEUGEOT 106 S16 F3 A/6
28 29 ΑΟΠ ΤΕΑΜ ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΑΜΑΞΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ PEUGEOT 106 RALLYE F3 A/6
29 30 ΑΟΘ ΤΕΑΜ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΜΑΝΔΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ PEUGEOT 106 S16 F3 A/6
30 31 ΣΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ PEUGEOT 106 RALLYE F3 N/2
31 32 ΓΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ PEUGEOT 106 S16 F3 N/2
32 33 ΑΟΘ ΤΕΑΜ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΦΙΔΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ PEUGEOT 106 S16 F3 A/6
33 34 ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ PEUGEOT 106 S16 F3 N/2
34 35 LOURBAS'-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ MG ZR 105 F3 A/5
οπότε οι χρονοι αυτών που ανέφερα παραπάνω είναι λίγο πολύ συγκρίσιμοι
όσο για την δεκάδα συμφωνώ που θα ξαναβρούμε τόση κατηφόρα...
Ν. Φωσκολος -
Μα αυτό ακριβώς λέει ο APR. Τα περισσότερα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας που ξεκινούσαν μαζί ήταν 4 που έγιναν 3 (και στην Α7 και στην Α6). Τώρα όμως προσέξτε. Πουθενά όσο και αν ψάξω δεν μπορώ να βρω συγκρίσιμο αποτέλεσμα. Η μόνη ειδική που είχε παρόμοιες συνθήκες για όλους ήταν η τελευταία, αλλα εκεί ο αγώνας έχει ήδη κριθεί και επειδή έχει και μικρό μήκος, δεν βγάζει διαφορές και τα περισσότερα αποτελέσματα έχουν ήδη διαμορφωθεί. Οπότε, συμπέρασμα μηδέν κύριοι. Και το οτι πολλοί συνδυασμοί δεκάδας δεν θα την ξαναδούν, είναι κυριολεξία. Τα εντυπωσιακά περάσματα είναι άλλο θέμα. Μου αρέσουν τα θεαματικά περάσματα. Θυμάστε τον Τάκη Σκαλτσά στη βρεγμένη Ριτσώνα πέρυσι ? Καταπληκτικός μεν, τελευταίος δε. Τελικά, μπράβο σε όλους τους αγωνιζόμενους που κρατηθηκαν με στεγνά λάστιχα στις υγρασίες. Αλλα όσον αφορά τους χρόνους, μπάχαλο.
-
στην τελευταία ξεκίνησε να ψιχαλίζει όταν πήρα εκκίνηση. τα επόμενα νούμερα την πέρασαν με ψιλόβροχο.
Από τις συζητήσεις με όσους είδαν τον αγώνα (Κοζανίτες) η πιο 'τίμια' ειδική ήταν ο Ταξιάρχης, όσον αφορά τον καιρό. Στο στέγνωμα πρέπει να την περάσαν όλοι και την Παλαιοχώρα 2.
Πάντως το στοιχείο του καιρού ήταν κάτι που αποκόμισα σαν εμπειρία. Είχα και σωστά λάστιχα γι'αυτό τον καιρό αλλά δεν τα φόρεσα... (αυτά που φορούσα σε πιο κρύο καιρό στο σπριντ στο Ελατοχώρι). Αλλά είμαι σίγουρος ότι στα κατεβάσματα του Ταξιάρχη θα 'χαν γίνει φυτίλια....
Είπαμε, λαχείο ο καιρός. Τις υγρές ειδικές δεν τις ευχαριστήθηκα.. παραλίγο να 'χαμε και τα χειρότερα, εγώ και αρκετά πληρώματα. Το ότι δεν βγήκαν από το δρόμο αυτ/τα είναι δείγμα εγκράτιας αλλά και θάρρους από όσους παλέψανε με στεγνά λάστιχα! -
ΦΙΛΕ HUNTER , MAYTA TA EΠΙΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ , ΑΠΛΩΣ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΠΟΛΥ , ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ,ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟ ...... ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ .
ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ , ΦΙΛΕ HUNTER .ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο dino ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΙΤΣΙΦΥΤΙΛΙ .ΟΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΦΙΛΑΚΙΑY.Γ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ , αν μπορουν βεβαια !
-
Απο τους πιο ωραίους αγώνες απο πλευράς 'στησίματος' (μεσα σε 45' ολο το λουπ).
Ωραιές ειδικές(ενδιαφέρουσες οδηγικά-θέαμα για τους θεατές-ευκολη προσβαση) αν και το σερβις παρκ δεν ηταν καλό σημείο(εχουν γίνει και χειρότερα,ομως).
Αγωνιστικά,μου αρεσε η προσπάθεια του Κριαρα, ενω εξαιρετικός ηταν ο Συφναίος(προσωπικά δεν μου εκαναν εντύπωση οι χρόνοι του γιατι ειναι πολύ καλός οδηγός-ισως καποιοι να μην ηξεραν γιατι τοσα χρόνια ο ανθρωπος δεν τερμάτιζε!!!!)ακόμα πολύ καλός ηταν ο Καραθανάσης με πολύ ωραία οδηγηση.
Επι προσωπικού(λογω ομάδας)ενα λαθος 'στησιμο' στο πρώτο 'λουπ' και μια 'κακιά' στιγμή (τετ α κε) στην 3η εταπ μας 'εστειλαν' εκτός επιθυμητού αποτελέσματος.(Ετσι ειναι οι αγώνες-τι να κάνουμε!!!!-πάμε για άλλα).
Παντως γενικά ηταν ενας πολύ ωραίος αγώνας και το ευχαριστιθήκαμε.
Πάμε για Βέροια............ -
ΦΙΛΕ koulis 1 , ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΤΖΣΤΟΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΠ , ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ?
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ .
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΤΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ................ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
-
sugxaritiria stous nikhtes
opoios doulepse ebgale apotelesma. kanenas den phre tuxaia th 8esh tou. 8ewrw pws oloi antipetwpisan duskoles kairikes sun8hkes . peissotero h ligotero sta idia pesane. den etrexan diaforetikes epoxes (alloi xeimwna kai alloi kalokairi). idia mera idia wra idio meros.
as mhn trexoune na brhskoume dikaiologies.
panta o kalutreos kerdizei. kai an den ta kataferei me thn prwth ...den xanete. exei pollous agnwes parakatw.Team Manager Arguriou-Mandikos
ΡΑΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ