-
Αυτό εννοούσα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απλά δεν άνοιξε τόπικ ο άνθρωπος με τίτλο ΑΠΟΧΩΡΩ-ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ, όπως διάφοροι άλλοι, που τους ξαναείδαμε στα μέρη μας. Και αυτό είναι προς τιμήν του.Αξιοπρέπεια.
-
Σε ποιο θέμα έγινε αυτός ο τσακωμός;;;
-
Δες τις τελευταιες δημοσιευσεις του elteo.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Mε τον elteo τι εχει παιχτει ρε παιδια;Πωπω αν δεν το ελεγες δεν θα το επερνα χαμπαρι.
Κριμα ρε παιδι μου.
Για λεπτομέρειες σταματησε.
Διαβασα οσα γραφτηκαν και νομιζω οτι το θεμα σηκωνει πολλη συζητηση. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια. Οτι εγινε εγινε. -
Από υπερβολική (κατά τη γνώμη μου) ευθιξία σταμάτησε. Ο Σάββας έχει το κακό (επίσης κατά τη γνώμη μου) χαρακτηριστικό να παρεξηγείται εύκολα με ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζει.
Την αποχώρησή του την είχε 'δηλώσει' με το άβαταρ και την υπογραφή του αν δεν κάνω λάθος. Κρίμα που δεν γράφει πια πάντως.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από υπερβολική (κατά τη γνώμη μου) ευθιξία σταμάτησε. Ο Σάββας έχει το κακό (επίσης κατά τη γνώμη μου) χαρακτηριστικό να παρεξηγείται εύκολα με ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζει.Την αποχώρησή του την είχε 'δηλώσει' με το άβαταρ και την υπογραφή του αν δεν κάνω λάθος. Κρίμα που δεν γράφει πια πάντως.
+1
-
Πολλές φορες την ευθιξια τη θεωρούμε 'υπερβολικη' οταν την βλέπουμε στους αλλους όμως.Οταν ερχεται η σειρα μας,θιγόμαστε και εμεις υπερβολικα φιλε Σπύρο.Εχω παραδειγμα δικο σου,υπερβολικα υπερβολικοτερο του Σαββα.
Γενικα υπάρχει τεραστια ανοχη των μοντερειτορς απέναντι σε οποιονδηποτε αλεξιπτωτιστη ή 'αστειευόμενο' του φόρουμ (εκτος και αν η σταση αυτου αφορα τους ιδιους) που αφηνει να υπάρχουν ενδεχομενα εξελιξης παραπλήσια με αυτα του ελτεο
Εαν κατεβω στο Λιτόχωρο,θα κανουμε μια συζητηση πάνω σε αυτο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολλές φορες την ευθιξια τη θεωρούμε 'υπερβολικη' οταν την βλέπουμε στους αλλους όμως.Οταν ερχεται η σειρα μας,θιγόμαστε και εμεις υπερβολικα φιλε Σπύρο.Εχω παραδειγμα δικο σου,υπερβολικα υπερβολικοτερο του Σαββα.Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω. Δεν θα αποχωρούσα για μια παρεξήγηση πάντως.
Γενικα υπάρχει τεραστια ανοχη των μοντερειτορς απέναντι σε οποιονδηποτε αλεξιπτωτιστη ή 'αστειευόμενο' του φόρουμ (εκτος και αν η σταση αυτου αφορα τους ιδιους) που αφηνει να υπάρχουν ενδεχομενα εξελιξης παραπλήσια με αυτα του ελτεο
Με εξαίρεση το bold, έχεις δίκιο. Υπάρχει τεράστια ανοχή γενικώς. Και όταν η στάση αυτού αφορά εμάς.
-
Η τεραστια ανοχη όμως,σημαίνει στην ουσία ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.Και ειναι πολύ συνηθισμενο να επιβραβεύονται εκ'του συνόλου οι χειρότεροι (όχι μονο στό φόρουμ,αλλα γενικα).
(Τη διαφωνια σου στο μπόλτ,θα τη συζητησουμε μόνο κατ'ιδίαν)
-
Όχι ρε, συζητήστε το εδώ.
-
Εσυ δεν αποχωρησες ακομα Μανο;
Θα ανοιξω ενα τόπικ 'για τα παλια μελη που δε σταματησαν ακομα να γραφουν'
-
Και για σένα ισχύει αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και για σένα ισχύει αυτό.Τι λές;Επαναφερουμε τον εξοστρακισμο της αρχαίας Αθηνας στο φόρουμ;Να ανοίγουμε ο καθενας ενα θεμα με ψηφοφορία 'ναι ή όχι' για το να παραμείνει ή να φυγει
Να αραιώνουμε σιγα-σιγα,να κανουμε τόπο στα νειατα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα ανοιξω ενα τόπικ 'για τα παλια μελη που δε σταματησαν ακομα να γραφουν'Για μένα λες
-
Για μένα λες
Για τον Ντίνο λέει ρε καμμένε!
-
Για μένα λες
Εσυ εισαι ψαρούκλα ακομα.
Για εμας,την κλάση του '70 λέω.Κατι Κούκοι,κατι μούκοι κ.λ.π
-
Εμείς είμαστε σαν το κρασί ρε! Δεν παλιώνουμε, ωριμάζουμε!
-
Ναι,ωρίμασε-ωριμασε,στο τελος πέφτεις απ'το δεντρο.
-
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν