-
απλά γίνεται διάλογος μεταξύ φίλων (πριν από λίγες μέρες ειπώθηκε και δεν είναι δικό μου).
Τώρα αν εσύ δεν έχεις φίλους... Ποιός σε φταίει;
-
ναι ειδα και τη συμμετοχη ολων εσας που λετε για το επιπεδο του φορουμ στις σοβαρες συζητησεις του αντιλογου..
οι κλασσικοι μονο συμμετειχαν και συμμετεχουν σχεδον παντα, ανεξαρτητα αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε με τις αποψεις τους, τουλαχιστον μονο αυτοι μπαινουν στη διαδικασια τα τελευταια 2 χρονια και κατι να συζητησουν και ειναι οι εξης κατα κανονα:
ο κριεζα, ο γαβριηλ, ο petros, ο pai mei κλπ
ειναι σα να μιλαω εγω για καταντια της Φ1 που δεν εχω γραψει ποτε εκει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι ειδα και τη συμμετοχη ολων εσας που λετε για το επιπεδο του φορουμ στις σοβαρες συζητησεις του αντιλογου..Φίλε skye, καλώς ή κακώς εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4TF είναι αυτοκινητιστικό forum και γι'αυτό δεν συμμετέχω σε topics με κοινωνικό περιεχόμενο. Από τον αντίλογο τα μόνα topics στα οποία γράφω είναι 'Κινηματογράφος - Ταινίες' και 'τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε...'
Το κακό κατά την άποψη μου είναι ότι ο αντίλογος έχει προσελκύσει πολλά νέα μέλη τα οποία έχουν μικρή σχέση με το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ναι ειδα και τη συμμετοχη ολων εσας που λετε για το επιπεδο του φορουμ στις σοβαρες συζητησεις του αντιλογου..
Φίλε skye, καλώς ή κακώς εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4TF είναι αυτοκινητιστικό forum και γι'αυτό δεν συμμετέχω σε topics με κοινωνικό περιεχόμενο. Από τον αντίλογο τα μόνα topics στα οποία γράφω είναι 'Κινηματογράφος - Ταινίες' και 'τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε...'
Το κακό κατά την άποψη μου είναι ότι ο αντίλογος έχει προσελκύσει πολλά νέα μέλη τα οποία έχουν μικρή σχέση με το αυτοκίνητο...msamaro, δεν εχεις αδικο, αλλά πιστευω πως ο Αντιλογος εχει φερει πιο κοντα πολλά μελη που δεν συμμετειχαν τοσο ενεργα στο καθαρα αυτοκινητιστιικο φορουμ (λογω λιγοτερων γνωσεων κτλ). Για παράδειγμα εγώ, συμμετεχοντας στον Αντίλογο, γνώρισα περισσοτερο κόσμο, με τον οποίο μίλησα πιο πολύ (και πιο άνετα) και έτσι έχω μάθει πιο πολλά σχετικά με την αυτοκίνηση. (Καταλαβαίνεται τι εννοώ;; )
Επίσης, η άποψή μου είναι ότι δεν είμαστε μονόχνωτοι και το φόρουμ είναι ένα σημείο της καθημερινότητάς μας. Άρα πρέπει να υπάρχει και χώρος για τις καθημερινές σκέψεις/προβληματα/μαλακίτσες μας..
Προσωπική άποψη πάντα
Ηλίας -
Φίλε skye, καλώς ή κακώς εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4TF είναι αυτοκινητιστικό forum και γι'αυτό δεν συμμετέχω σε topics με κοινωνικό περιεχόμενο. Από τον αντίλογο τα μόνα topics στα οποία γράφω είναι 'Κινηματογράφος - Ταινίες' και 'τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε...'
Το κακό κατά την άποψη μου είναι ότι ο αντίλογος έχει τραβήξει πολλά μέλη τα οποία έχουν μικρή σχέση με το αυτοκίνητο...Μιχάλη, το 4ΤΦ είναι κατ' εξοχήν αυτοκινητιστικό Φόρουμ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ασχολούμαστε μόνο με τα αυτοκίνητα.
Οι διάφορες Ενότητες υπάρχουν για να μπορεί κάποιος να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό που προτιμά.Δεν μπορείς λοιπόν να κατηγορήσεις κάποιον αν δεν γράφει για αυτοκίνητα.
Οσον αφορά στο 'παράπονό' σου...όταν περάσει αρκετός χρόνος που κάποιοι άνθρωποι μιλάνε ηλεκτρονικά....γνωριστούν και προσωπικά...και αναπτυχθεί φιλία μεταξύ τους...είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν σχόλια, πλάκες και διάλογος εκτός θεμάτων μερικές φορές.
Αυτό, για μένα, είναι δείγμα υγείας ενός Φόρουμ. Δείχνει ότι ξεφεύγει από τα αυστηρά πλαίσια μιας ηλεκτρονικής σελίδας και γίνεται πλέον σημείο συνάντησης.
Όταν, π.χ., , γράφεις κάτι εσυ, ξέρω ποιός είσαι, έχουμε μιλήσει, σε καταλαβαίνω καλύτερα......αισθάνομαι πιο άνετα....Ναι, έχουν δημιουργηθεί διάφορες 'παρέες'. Ανθρώπων που μπορεί να μένουν σε διαφορετικές πόλεις και να έχουν συναντηθεί μια φορά. Αλλά πλέον νοιώθουν πολύ φιλικά με κάποιους άλλους.
Αυτό όμως δεν είναι κακό. Το αντίθετο.Όσο για την θεματολογία. Ψυχραιμία βρε Μιχάλη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν συνέχεια θέματα που να καλύπτουν τους πάντες.
Η ζωή μας κύκλους κάνει, που λέει και το τραγούδι.Το ζήτημα είναι να περνάμε καλά όταν αποφασίζουμε να κάνουμε login.
Άλλωστε υπάρχουν θέματα για όλους.
-
Το κακό κατά την άποψη μου είναι ότι ο αντίλογος έχει προσελκύσει πολλά νέα μέλη τα οποία έχουν μικρή σχέση με το αυτοκίνητο...μα κατσε ρε συ, πως γραφονται νεα μελη για τον αντιλογο οταν δεν ξερουν καν περι τινος προκειται; μηπως απλα πολλοι τον θεωρουν στην πορεια πιο ενδιαφερον και ασχολουνται σχεδον αποκλειστικα μαζι του; (αν εννοεις αυτο συμφωνω)
εγω προσωπικα γραφω στις περισσοτερες θεματικες ενοτητες του φορουμ.
(δε στο ειπα για να μου δωσεις αναφορα πού γραφεις, δικαιωμα σου ειναι προφανως, απλα εχω παρατηρησει πολλους που λενε για το επιπεδο και chat κλπ ενω και αυτοι κανουν το ιδιο, χωρις να σε κατηγορω και να λεω οτι εισαι ενας απο αυτους..)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
@msamaroαπλά γίνεται διάλογος μεταξύ φίλων (πριν από λίγες μέρες ειπώθηκε και δεν είναι δικό μου).
αυτό τον διάλογο σχολιάζουμε.
το επίπεδο του και το ποιοι μιλάνε -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Τι εννοείς 'φταίει' βρε σκάι;Λέει τη γνώμη του. Με τον τρόπο που γουστάρει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (στην αρχή τουλάστιχον).
ο τρόπος που γουστάρει είναι απλά τρόπος 'να κάνω εντύπωση πίσω από μια οθόνη'
δεν χρειάζεται να θίγεις κάποιον... (αν και δεν νομιζω μπροστά στο παιδί που είχε το ατύχημα να τα έλεγε αυτά)
το θέμα είναι απλά να μην προκαλείς απλά για να προκαλείς.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
απλά γίνεται διάλογος μεταξύ φίλων (πριν από λίγες μέρες ειπώθηκε και δεν είναι δικό μου).
το επίπεδο του και το ποιοι μιλάνεΜα δεν μπορείς να σχολιάσεις το επίπεδο των άλλων Κώστα!!!
Σε καμία περίπτωση.....συζήτηση κάνουμε όχι διδακτορική διατριβή!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το επίπεδο του και το ποιοι μιλάνεΜα δεν μπορείς να σχολιάσεις το επίπεδο των άλλων Κώστα!!!
Σε καμία περίπτωση.....συζήτηση κάνουμε όχι διδακτορική διατριβή!!!Ρε Νίκο, δηλαδή αν δεις κάποιον να περπατάει με τα χέρια πάλι θα πούμε 'α εγώ δεν είμαι ικανός να σχολιάζω τους άλλους' ?
εδώ μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις ...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τι εννοείς 'φταίει' βρε σκάι;
Λέει τη γνώμη του. Με τον τρόπο που γουστάρει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (στην αρχή τουλάστιχον).
ο τρόπος που γουστάρει είναι απλά τρόπος 'να κάνω εντύπωση πίσω από μια οθόνη'
δεν χρειάζεται να θίγεις κάποιον... (αν και δεν νομιζω μπροστά στο παιδί που είχε το ατύχημα να τα έλεγε αυτά)
το θέμα είναι απλά να μην προκαλείς απλά για να προκαλείς.
σ'αυτο συμφωνω.
το ειπα και εγω, το υφος του δεν ηταν στο πνευμα του θεματος κατα την αποψη μου. -
Σε ένα Φόρουμ, ναι. Απλά τον αγνοείς. Αν παραβεί τον Κανονισμό, τότε μπορεί κάποιος να επέμβει. Αλλοιώς έχει κάθε δικαίωμα να γράφει όπως του αρέσει.
Μην φέρνεις ακραία παραδείγματα όμως. Δεν είναι το ίδιο.
Στην δική μας περίπτωση, απλά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να γραφει στο Φόρουμ γιατι δεν θα κολλάει στο γενικότερο κλίμα. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μια λύση μας σώζει ....κανονισμοί και αυστηρότητα των ξένων φόρουμ.
με μια μαλακία άντε γεια...
τεεεελος πάντων..πάμε για ύπνο
Οσον αφορά συτό, δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια λύση μας σώζει ....
κανονισμοί και αυστηρότητα των ξένων φόρουμ.
Ευτυχώς!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια λύση μας σώζει ....
στο πάμε για ύπνο?? :P:P
πλάκα κάνω....και κάτι 2ο που λείπει είναι κάτι σαν 'report bad post' αν θυμάμαι καλά που έχουν τα ξένα fora ...
Μοιάζει λίγο με καρφί αλλά είναι και μια mini - ψηφοφορία
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε ένα Φόρουμ, ναι. Απλά τον αγνοείς.Σε ακραίες περιπτώσεις Νίκο είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αγνοήσεις κάποιον
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μια λύση μας σώζει ....
στο πάμε για ύπνο?? :P:P
πλάκα κάνω....και κάτι 2ο που λείπει είναι κάτι σαν 'report bad post' αν θυμάμαι καλά που έχουν τα ξένα fora ...
Μοιάζει λίγο με καρφί αλλά είναι και μια mini - ψηφοφορία
Εχεις δικηο. Θα μπει σύντομα αυτό. Είναι πολύ μεγάλη ευκολία για τους mods!!!
-
-
Γενικότερα πάντως, το φόρουμ κάνει κοιλιές κατά καρούς και μετα επανέρχεται ( ή απλά το συνηθίζουμε?? )
Θυμάμαι πριν κανα χρόνο, που είχα στείλει στον Κούκο λέγωντας του τι γίνεται και που θα πάει η κατασταση και εκεινος απάντησε 'υπομονή' και είχε απόλυτο δίκιο..
Ηταν από τις στιγμές που λές, τι κάθομαι και γράφω ανάμεσα σε ένα μάτσο περίεργους που κοιταν να κάνουν επίδειξη κτλ.. Ευτυχώς κάτι άλλες στιγμές, (βλ συγκέντρωση στα ΜΕγαρα, πρόσκληση για καφέ με....30 άτομα) μας αποζημιώνουν στο μέγιστο..
Να είμαστε εμείς καλά και αφήστε τους ανόητους να σας/μας ταλαιπωρούν
(Οίστρος πρωί πρωί!!)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
και κάτι 2ο που λείπει είναι κάτι σαν 'report bad post' αν θυμάμαι καλά που έχουν τα ξένα fora ...Μοιάζει λίγο με καρφί αλλά είναι και μια mini - ψηφοφορία
Aυτό όντως λείπει από το forum και θα βοηθήσει.
Charmak66 την στιγμή που προσπαθώ να αποδείξω ότι υπάρχουν πολλά post του χαβαλέ χωρίς κανένα νόημα τα οποία ρίχνουν το επίπεδο των συζητήσεων, με βοηθάς με το παραπάνω σου post...
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν