-
Αρκετα πιο 'αρμονικα' προστεθηκε ο επιπλεον ογκος αν τον συγκρινουμε με αυτο του 306.
-
Αρκετα πιο 'αρμονικα' προστεθηκε ο επιπλεον ογκος αν τον συγκρινουμε με αυτο του 306.
-
-
Βαρετό μου φαίνεται. Από την άλλη έχω μια γενική αντιπάθεια προς τα sedan...
-
Ίσως θα έπρεπε να χαμηλώσει λίγο η οροφή. Είναι σαν πολυμορφικό sedan, όπως το Liana πχ.
-
Για sedan δεν είναι και άσχημο αλλά ποιος θα αγοράσει sedan όταν υπάρχει το καταπληκτικό και πρακτικότατο. SW? Ξέχασα οι Έλληνες με το σύνδρομο της κούρσας και κάποιο με Ελληνικά μυαλά. Δεν νομίζω οτι το306 sedan πουλήσε περισσότερα κομμάτια ( αναλογικά με το μέγεθος της αγοράς ) παρά μόνο στην Ελλάδα. Στην Γαλλιά δεν είδα ούτε ένα για δείγμα ποτέ αντίθετα είδα πολλά 306 SW ούτε στην Ισπανία θυμάμαι κανένα αλλά ούτε και στην Ιταλία αντίθετα σε ακτίνα 200 μέτρων από το σπίτι μου πρέπει να υπάρχουν 3 ή 4 και φυσικά κανένα SW.
-
τα δε καινούργια station είναι όλο και πιο ενδιαφέροντα αισθητικά από τα αντίστοιχα sedan. μόλις είδα το megane station στο δρόμο, και ομολογώ πως η γραμμή του ήταν αρμονικότατη - ειδικά σε σχέση με το 4θ. και υπάρχει και η περίπτωση του 407, που έχουμε δει μόνο από φωτογραφίες, όπου το station είναι σαφώς εντυπωσιακότερο από το sedan - και υποθέτω και πρακτικότερο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για sedan δεν είναι και άσχημο αλλά ποιος θα αγοράσει sedan όταν υπάρχει το καταπληκτικό και πρακτικότατο. SW? Ξέχασα οι Έλληνες με το σύνδρομο της κούρσας και κάποιο με Ελληνικά μυαλά. Δεν νομίζω οτι το306 sedan πουλήσε περισσότερα κομμάτια ( αναλογικά με το μέγεθος της αγοράς ) παρά μόνο στην Ελλάδα. Στην Γαλλιά δεν είδα ούτε ένα για δείγμα ποτέ αντίθετα είδα πολλά 306 SW ούτε στην Ισπανία θυμάμαι κανένα αλλά ούτε και στην Ιταλία αντίθετα σε ακτίνα 200 μέτρων από το σπίτι μου πρέπει να υπάρχουν 3 ή 4 και φυσικά κανένα SW.Να υποθέσω επίσης πως όλα τα SW που είδες ήταν πετρελαιοκίνητα;
-
Μάλλον ναι. Αλλά όλο και μερικά θα ήταν βενζινοκίνητα.
-
Mην ανησυχειτε μα μοναχα στην αγορα της Κινας θα κυκλοφορησει.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Mην ανησυχειτε μα μοναχα στην αγορα της Κινας θα κυκλοφορησει.Ε πες το ρε άνθρωπε από την αρχή και μας ανησύχησες!!!
Fukang 888 κανείς?
-
Πες το χριστιανέ μου παραλίγο να πάθουμε το εγκεφαλικό ομαδικά
-
Τέλειο.....το στύλ του **διαφέρει πολύ απ' το 407 **το οποίο με της καμπύλες του θα τραβίξει το κόινο που προτιμά τις έντονες καμπύλες
Μπράβο στους Γάλλους και στο σκεπτικό τους
Peugeot 307 4θυρο