-
Γιατι???
-
Για δικούς του προσωπικούς λόγους.
Όχι ότι μου έχει πεί ότι δεν θα το πουλήσει ή ότι δεν πρόκειται να το πουλήσει....
Για να μην παρεξηγούμαστε.
Απλά επειδή μιλάμε με τον Νίκο που και που έτσι έχω καταλάβει. -
Ο Καραδημητρης δεν θα πουλησει τη 'μπεμπα' του (ετσι την αποκαλει) και μαλλον απο του χρονου θα τρεμει η χωματινη Α/5!
-
Πάλι κανείς δεν θα τρέξει φέτος??
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΊΟΝ?
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΑΠ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ (ΠΡΟ)ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΛΑΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ Ή ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΑ 206 ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ. -
Η ΛΑΙΟΝ έχει σκοπό να συνεχίσει το καπ, αλλά με μίνιμουμ κάποιες συμμετοχές. Αν υπάρξουν συμμετοχές θα γίνει και το καπ.
Αυτή είναι η θέση της ΛΑΙΟΝ απ' ότι έχω μιλήσει.. -
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ' ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ?
-
Γιατι δεν παίρνεις ένα τηλ τον κύριο Λεγάκη να των ρωτήσεις ακριβώς τι να κάνεις?
Αν θες μπορώ να σου δώσω τηλ...
-
παντως παρα πολλοι πουλανε τα 206 τους...
μηπως αυτο σημαινει κατι... -
Σημαίνει ότι τα πουλάνε γιατι δεν έχει συμμετοχές το καπ. Αν είχε, κάποιοι δεν θα τα πουλούσαν
-
Ο χρήστης CKFXE έγραψε:
Σημαίνει ότι τα πουλάνε γιατι δεν έχει συμμετοχές το καπ. Αν είχε, κάποιοι δεν θα τα πουλούσανΤοτε γιατι δεν μαζυεστε ολοι οσοι τα πουλατε επειδη δεν θα γινει το καπ και οσοι θελετε να τρεξετε, να πατε στον Λεγακι να κουβεντασετε?
Νομιχω οτι ειναι πιο παραγωγικο απο το να τα βαζετε αγγελιες. -
Γιατι θέλει τουλάχιστον 5 συμετοχές.
Ο Μαυροδής εγώ και ο Παπαδογιωργος θα τρέχαμε αν γινόταν και του χρόνου.
Ο Γκαλο θα τρεχει με του πατερα του, η Μακρή θα φτιαξει C2 επομένως είμαστε 3... Αν υπήρχαν άλλοι 2.... -
Ο χρήστης CKFXE έγραψε:
Γιατι θέλει τουλάχιστον 5 συμετοχές.
Ο Μαυροδής εγώ και ο Παπαδογιωργος θα τρέχαμε αν γινόταν και του χρόνου.
Ο Γκαλο θα τρεχει με του πατερα του, η Μακρή θα φτιαξει C2 επομένως είμαστε 3... Αν υπήρχαν άλλοι 2....Η Μακρη ξερει οτι υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει το καπ αν συμμετασχει και αυτη?
Αν πατε και το συζητησετε οτι θελετε να συνεχιστει μπορει να βγαλει προκυρηξη ο Λεγακις και τοτε δε νομιζω να μη βρεθουν δυο ατομα!
Τωρα αν παρακολουθει τι γινεται εδω, μονο τις αγγελιες σας βλεπει! -
το ήξερε απλά θα αλλάξει 'κατηγορία'
Τώρα για το άλλο θα το συζητήσουμε το βράδυ -
Γιατί όσοι τα πουλάνε δε τα φτιάχνουν να τρέχουν Α/5 ?
-
Γιατί στην Α/5 όσο και να φτιαξεις ένα 206 τρώς ξύλο απο 106 ασφολτο και γιαρις χώμα....
-
-
To ό,τι τρως ξύλο δεν σε εμποδίζει να κάνεις το κέφι σου... Εκτός και αν #1 προτεραιότητα είναι να κερδίζεις
-
Τα 106 τελειώνουν φέτος από Α/5, του χρόνου Ε. Αλλο Α/5 ?
-
Από Yaris (σε άσφαλτο και χώμα) ? Αμφιβάλλω, απλά θέλουν εξέλιξη τα 206 (έχουν όμως ένα σωρό καλούδια στο δελτίο αναγνώρισής τους, πολύ περισσότερα απ΄ό,τι είχαν τα Yaris) και πιστεύω πως θα στέκονται αξιοπρεπέστατα σε σχέση με τα Yaris... (στην 16V έκδοση φυσικά...)
-
-
Ο NASS ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΓΩ ΗΔΗ ΨΑΧΝΩ 16V ΜΟΤΕΡΑΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΛΑΣΤΙΧΑ-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ)ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΕ 206 Α/5.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ 6-7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΟ 206...ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ 100 ΜΕ 110 ΑΛΟΓΑ.
-
Κύριε Νάσσο ξέρουμε αν υπάρχει ομολογκασιον για 1,4 16ν??
-
Ναι, υπάρχει, όπως και για το 8V. Το 16V μάλιστα έχει ένα τεράστιο VO με αγωνιστικά εξαρτήματα
206 junior cup...