-
Για να καταλαβω, το ραλι Σερρων γινεται την ιδια μερα με τον αγωνα ταχυτητας στην πιστα των Σερρων;
-
Nαι,η μια εδικη ειναι ο αγωνας open της πιστας,τι σου φαινεται παραξενο??
Θες να πεις οτι δεν εχει κανει καλο προγραμμα η ΕΘΕΑ???? -
H ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑΤ/13 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ!!!(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΘ)
ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ...
ΚΑΛΟ Ε??
-
Προσ΄ξτε όμως γιατι στις 3 συμμετοχές παίρνει ένας κύπελλο
-
έχουμε νέα από το Ράλλυ Σερρών ?
-
ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ:
ΓΕΝΙΚΗ:ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ,ΒΑΤΣΟΣ,ΑΡΓΥΡΙΟΥ,ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ,
ΛΙΘΑΡΗΣ.
Α6:ΑΡΓΥΡΙΟΥ
Α5:ΛΙΘΑΡΗΣ
Ε11:ΒΑΤΣΟΣ
ΝΑΤ/13:ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ
ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΑΝ:ΚΡΙΑΡΑΣ(ΣΑΣΜΑΝ?),ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ(???),ΜΠΟΛΚΑΣ(ΜΟΤΕΡ?),
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΕΞΟΔΟ).
ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. -
Με αφορμή το ράλλυ Σερρών θέλω να υπενθυμίσω μερικά βασικά θέματα
-
Επειδή πρόκειται για ράλλυ και όχι για σπριντ, όταν φτάνουμε στην είσοδο του ΣΕΧ ειδικής ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ!!! Αυτό βάση κανονισμού μας θέτει εκτός αγώνα.
-
Επειδή πρόκειται για ραλλυ και όχι για αγώνα ταχύτητας, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΛΙΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !! Ακόμα και εάν σε μια ειδική συμπεριλαμβάνεται η πίστα.
-
Επειδή πρόκειται για ράλλυ με αυστηρά καθορισμένο χώρο και χρόνο service ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ!! Και εξωτερική βοήθεια είναι το αλλάζω λάστιχα με βοήθεια μάλιστα τρίτων, ανεφοδιάζομαι κλπ...
-
Απόσα γνωρίζω η απονομή ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 1ο ΤΟΠΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ 1ο ΓΕΝΙΚΗΣ!!!!!!!! 1ος ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ......!!!!!!!!!
Δεν θέλω να επεκταθώ στα της οργάνωσης...
Αυτό θα το κάνουμε (θέλω να ελπίζω ) στα πλαίσια του ΣΟΑΑΒΕ .....Ελπίζω να ξεχαστεί γρήγορα αυτός ο αγώνας, καθώς διεκδικεί πρωτιές σε πάρα πολλά θλιβερά σημεία (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά).
Περαστικά μας ... και του χρόνου.
-
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Ελπίζω να ξεχαστεί γρήγορα αυτός ο αγώνας, καθώς διεκδικεί πρωτιές σε πάρα πολλά θλιβερά σημεία (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά).
αμα πω οτι φαινότανε η δουλειά θα είμαι κακός ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Ελπίζω να ξεχαστεί γρήγορα αυτός ο αγώνας, καθώς διεκδικεί πρωτιές σε πάρα πολλά θλιβερά σημεία (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά).
αμα πω οτι φαινότανε η δουλειά θα είμαι κακός ?
Μια και το ξέχασα παραπάνω το αναφέρω τώρα (για να μη νομίζεις ότι γίνεσαι κακός)
- Επειδή πρόκειται για αγώνα ράλλυ και όχι για ανάβαση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ για κανένα λόγο. Ναι, έγινε και αυτό. Κακή συνεννόηση και έβαλαν αγωνιζόμενο που θεώρησε ότι αδικήθηκε να επαναλάβει την ειδική της πίστας.
Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε στην τελική, να αρχίσουμε τις ενστάσεις?? Μα δεν θα έμεναν παραπάνω από 10 πληρώματα στην τελική κατάταξη. Να αρχίσουμε να ουρλιάζουμε μπας και μας ακούσουν? Το κάναμε και αυτό όταν **από ασυνεννοησία των κριτών **θα σκοτωνόμασταν με τον Κ. Αναγνωστάκη στην πίστα αλλά μας έβλεπαν σαν εξωγήινους.
(δεν υπερβάλλω, ερχόταν με 5η γεμάτη απότι μου είπε και εγώ ήμουν με 2η κρεμασμένη νομίζοντας ότι ισχύει αυτό που μας είπαν από την οργάνωση ότι θα είμασταν 2 και μόνο αυτοκίνητα ταυτόχρονα στην πίστα, 2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! και έβλεπα μπροστά μου τον Λιθαρή που είχε ολοκληρώσει και αυτός την προσπάθειά του, και νόμιζα ότι ισχύει αυτό που λέει η οργάνωση και είμαστε οι 2 μας στην πίστα, και πηγαίναμε χαλαρά στα πιτς ...)
Τι πρέπει να κάνουμε????? Τι????? -
[Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε στην τελική, να αρχίσουμε τις ενστάσεις?? Μα δεν θα έμεναν παραπάνω από 10 πληρώματα στην τελική κατάταξη.Ακριβώς αυτό. Και την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτόταν. Απλά να μην περάσει έτσι.
-
Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε στην τελική, να αρχίσουμε τις ενστάσεις?? Μα δεν θα έμεναν παραπάνω από 10 πληρώματα στην τελική κατάταξη.Και τώρα που δεν έκανες τίποτα, τι κέρδισαν οι αγώνες και εσύ ? Το είπες στο Forum - so what ? Θα αλλάξει τίποτα ? Οχι. Ενώ αν γινόταν αυτό που λες μπορεί και να άλλαζε -ίσως αυτοί που έκαναν αυτά τα εγκλήματα του χρόνου να ήταν σπίτι τους.
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική των αγωνιζομένων:
ο 'Δεν κάνω ένσταση για να μη γίνω κακός' - Δε πειράζει, κάτσε να σε κλέβουν
ο 'Εχω αποδείξεις πως έκανε παράνομες δοκιμές και δε λέω τίποτα' - Δε πειράζει, κάτσε να σε κλέβουνΑν δε χρησιμοποιείς τα δικαιώματα που σου δίνει ο 'νόμος', γιατί στεναχωριέσαι όταν άλλοι δεν είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους ?
(Σόρι, δεν είναι προσωπικό, ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι)
-
ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ 2 ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ.........ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ο NASS ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΛΑΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.10 ΜΕΙΝΑΝΕ.Ο ΒΑΤΣΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΡΑΤΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ.ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ
-
Ο χρήστης kaker έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ο NASS ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΛΑΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.10 ΜΕΙΝΑΝΕ.Ο ΒΑΤΣΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΡΑΤΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ.ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΤι έγινε ρε παιδιά?
-
ναι κάτι άκουσα ότι έπεσαν και ολίγες μπούφλες αλλά μιας και δεν ειμουν εκεί τι να γράφω..
-
ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΒΑΤΣΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΛΙΤΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε στην τελική, να αρχίσουμε τις ενστάσεις?? Μα δεν θα έμεναν παραπάνω από 10 πληρώματα στην τελική κατάταξη.
Και τώρα που δεν έκανες τίποτα, τι κέρδισαν οι αγώνες και εσύ ? Το είπες στο Forum - so what ? Θα αλλάξει τίποτα ? Οχι. Ενώ αν γινόταν αυτό που λες μπορεί και να άλλαζε -ίσως αυτοί που έκαναν αυτά τα εγκλήματα του χρόνου να ήταν σπίτι τους.
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική των αγωνιζομένων:
ο 'Δεν κάνω ένσταση για να μη γίνω κακός' - Δε πειράζει, κάτσε να σε κλέβουν
ο 'Εχω αποδείξεις πως έκανε παράνομες δοκιμές και δε λέω τίποτα' - Δε πειράζει, κάτσε να σε κλέβουνΑν δε χρησιμοποιείς τα δικαιώματα που σου δίνει ο 'νόμος', γιατί στεναχωριέσαι όταν άλλοι δεν είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους ?
(Σόρι, δεν είναι προσωπικό, ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι)
Δεν έχει να κάνει με δικαιώματά μου, ούτε με το εάν είχα κάτι να κερδίσω. Στην τελική με βάση τα αποτελέσματα γίνεται σαφές ελπίζω ότι η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με αυτό.
Με ενοχλεί απίστευτα η απόλυτη αναρχία, η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και τελικά η έλλειψη σεβασμού προς τον αγωνιζόμενο.
Και τα πράγματα έγιναν τελικά επικίνδυνα. Σας περιέγραψα το παρολίγον ατύχημα που θα συνέβαινε σε μας.Και επειδή βλέπω ότι σας ενδιαφέρει (σε όλους αναφέρομαι) άντε να προσθέσω και αυτοκίνητα πολιτών **μέσα στην ειδική **κατά τη διάρκεια του αγώνα, 'έβγαλα φλας και τον προσπέρασα' (!!) μου είπε με πικρό χιούμορ συναθλητής, και να προσθέσω αρκετές προσβάσεις στο Λαχανά που είχαν απλά κορδέλα χωρίς καμία φύλαξη (μέτρησα κάποιες, όσο προλάβαινα να δω κατά τη διέλευσή μας).
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ο NASS ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΛΑΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.10 ΜΕΙΝΑΝΕ.Ο ΒΑΤΣΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΣΡΑΤΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ.ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ
Τι έγινε ρε παιδιά?
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π.Χ. ΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΕΑ; ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2006? -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2006?ΝΑΙ........
Πολλα απο αυτα πωλουνται !!
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ