-
Σε λίγες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα θα έχει το δικό της site για αγώνες...έτσι άκουσα....!!!
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Σε λίγες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα θα έχει το δικό της site για αγώνες...έτσι άκουσα....!!!???
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Για Τριάδι δεν ξέρω (άλλαξε η χάραξη του δρόμου τελευταία), αλλά αν έχει Βάβδο και Ορμήλια φτάνει για να το βάλεις....
Βάβδος, πολύ γρήγορη ειδική με φαδύ δρόμο και καλό στο περισσότερο κομμάτι.
Ορμήλια, στενή , γρήγορη με πηδηματάκια!!!ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΟ
ΓΙΑΤΙ, Η ΒΑΡΒΑΡΑ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2001)(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΑ) ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΦΕΤΟΣ!Αν εννοεις απο Β. Ελλαδα...........1, 2 εως....0
Ποιοι θα πανε απο εδω ρε nikολα, και ποσοι θα ανεβουν απο κατω, μονο για κυπελλο χωματος ??
(μακαρι να βγω ψευτης !! )glf...τιιιι ειπες για το παραβολο στο ΔΕΘ ?
Σιγουρα θα ειναι Ο ΑΓΩΝΑΣ , αλλα καλου κακου κοψε το καπνισμα και οτι αλλο μπορεις γιατι τα εξοδα εκει..........akiskal κανε λιγη ησυχια .......ο Ζακ σ'ακουει απο την παραλια καθε φορα που περνας....
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
akiskal κανε λιγη ησυχια .......ο Ζακ σ'ακουει απο την παραλια καθε φορα που περνας....
Δημητρη καλημερα.Ρε φιλε δε φταιω εγω.Το μονο μερος που μπορω να το βαλω μπρος ειναι το...αεροδρομιο χωρις να μου κανουν παρατηρηση!!
Ειναι λιγο φωνακλας ο μητσος τι να τον κανω??? -
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΦΕΤΟΣ!
Αν εννοεις απο Β. Ελλαδα...........1, 2 εως....0
Ποιοι θα πανε απο εδω ρε nikολα, και ποσοι θα ανεβουν απο κατω, μονο για κυπελλο χωματος ??
(μακαρι να βγω ψευτης !! )glf...τιιιι ειπες για το παραβολο στο ΔΕΘ ?
Σιγουρα θα ειναι Ο ΑΓΩΝΑΣ , αλλα καλου κακου κοψε το καπνισμα και οτι αλλο μπορεις γιατι τα εξοδα εκει..........akiskal κανε λιγη ησυχια .......ο Ζακ σ'ακουει απο την παραλια καθε φορα που περνας....
Έχουμε τουλάχιστον 5 αγωνιστικά χωμάτινα ενεργά. Τώρα για το κύπελλο χώματος, σκέψου αυτό: Για την τελική κατάταξη θα προσμετρήσουν όλοι οι αγώνες.
-
nik μακαρι ναρθουν τα πραγματα οπως τα λες.
Ολοι αυτο θελουμε. Να το ξαναπω.........μακαρι να βγω ψευτης.
Οπως επισης πιστευω οτι ετσι, (προγραμμα) θαχουμε περισσοτερες συμ/ες στους αγωνες της Β.ΕλλαδοςΚαλημερα σε ολους.
-
To τραγικο ειναι οτι φετος(2005) δεν τρεξαμε στο ΔΕΘ,παρολο που μου αρεσει πολυ,ειδικα η οργανωση,αλλα και συνολικα,καθαρα λογω κοστους και προτιμησαμε να παμε ΕΛΠΑ σαν διημερο και σχεδον τριπλασιο σε χλμ.
Φετος αν δεν εχουμε καποια προνομια απο τον ΑΟΘ,δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογω να ανεβουμε(αφου θα ειναι πανακριβος),περα απο τον ....εκβιασμο(σχεδον εκ του πονηρου μου φαινεται αυτη η κινηση) του διπλου χαρακτηρα του στο Κυπελλο..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
To τραγικο ειναι οτι φετος(2005) δεν τρεξαμε στο ΔΕΘ,παρολο που μου αρεσει πολυ,ειδικα η οργανωση,αλλα και συνολικα,καθαρα λογω κοστους και προτιμησαμε να παμε ΕΛΠΑ σαν διημερο και σχεδον τριπλασιο σε χλμ.
Φετος αν δεν εχουμε καποια προνομια απο τον ΑΟΘ,δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογω να ανεβουμε(αφου θα ειναι πανακριβος),περα απο τον ....εκβιασμο(σχεδον εκ του πονηρου μου φαινεται αυτη η κινηση) του διπλου χαρακτηρα του στο Κυπελλο.....Το θέμα είναι ότι εάν ακολουθήσεις κύπελλο ή πρωτάθλημα θα πρέπει να τον τρέξεις...εάν όχι, τότε είναι στη ευχέρια του καθενός.
-
Οπως το λες ειναι,πρεπει να τρεξεις εναν ....ακριβο αγωνα.
Παλαιοτερα(οποιος ηθελε να 'ψιλοσυμμετεχει' στο κυπελλο) ισχυε η πετας εναν αγωνα(κατα βαση τον ακριβοτερο, η τον πιο απομακρυσμενο) η εστω τρεχεις ΕΝΑΝ αγωνα λιγοτερο,τωρα με τον ΔΙΠΛΟ αγωνα(περα απο τον φυσιολογικο 'διπλο' αγωνα ΕΛΠΑ(αφου μετραει στο ευρωπαικο)σχεδον πρακτικα υποχρεουσαι να συμμετεχεις στο ΔΕΘ(εκβιαστικα δηλαδη....) -
Ο χρήστης nik έγραψε:
!
και γιατί δεν πήρε του Διάφα αφού το έβαλε σε αγγελία για πώληση ?
πολύ ορεξάτους τους βρίσκω στην Αλεξ/πολη και μ'αρέσει
και είναι και καλό του Διάφα με αρκετή προίκα!
TETOIA NA AKOYΩ ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ
-
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ
-
Ότι και να πω είναι λίγο. Ας το δουν οι ενδιαφερόμενοι και θα καταλάβουν.
(Μακάρι να είχα την δυνατότητα και δεν θα το άφηνα )
-
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
-
Ο χρήστης diafas έγραψε:
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΔημητρη σου εστειλα pm εδω και καιρο για το αυτοκινητο.Και τι λες να παρεις μετα απο αυτο??
-
Τι έγινε ρε παιδιά κανένα νέο;
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά κανένα νέο;ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
-
πιο πολύ κίνηση βλέπω στα πληκτρολόγια της Β. Ελλάδας, παρά στα αγωνιστικά της
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πιο πολύ κίνηση βλέπω στα πληκτρολόγια της Β. Ελλάδας, παρά στα αγωνιστικά τηςΔεν έχεις δίκιο. Αφενός έχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα να τα ετοιμάζουμε για χωμάτινο Θερμαϊκού, αφετέρου ... ξέρεις καλά πώς είναι αυτή η εποχή, πρέπει να διαλέξεις ποιους χορηγούς θα κρατήσεις τελικά και αναγκαστικά κάποιους θα τους πικράνεις αλλά πόσοι να χωρέσουν πια?
Άντε καλή χρονιά.
-
εμ, 106 μου ήθελες, που να χωρέσουν τα οι χορηγοί.
πάρε ένα μήτσο. φτερούγα 10 στρέματα, πορτ-μπαγκαζ ..... αυτά είναι αυτοκίνητα !
χεχεχε
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ