-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Εντάξει, πολύ καθικάκι ο δεύτερος μπάτσος.
ΥΓ. EMMANOYHL, εξ' όσων γνωρίζω μπορούν να σου κόβουν κλήσεις κάθε τρεις ώρες. Τις πλήρωσες και τις τρεις εσύ;Είχα πάει για υπηρεσιακή δουλειά (συνοδός στο λεωφορείο που ανέφερα) και δεν μπορούσα να φύγω από εκεί που είμαστε με το προσωπικο που μεταφέραμε, για να ξανά βάλω λεφτά στο παρκόμετρο, αν και στην αρχή είχα βάλει το ανώτερο που μπορούσα. Οι τρις κλήσεις βέβαια με εξόργισαν και για κακή τους τύχη ήταν κοντά ο Δήμος και δεν πρόλαβα να ξεθυμάνω πριν φτάσω. Έγινε το έλα να δεις, ιδίως όταν ο τύπος που τις έγραψε σηκώθηκε να μου ζητήσει το λόγο.
Μάλλον το «ειδικό» μου βάρος μέτρησε και τελικά δεν πλήρωσα καμία.
Και ο θεός φοβέρα θέλει κάποιες φορές. -
O KOK λεει οτι σε περιπτωση που η παραβαση συνεχιζεται (πχ συνεχιζεις να εισαι παρκαρισμενος παρανομα), τοτε μετα απο Χ ωρες μπορεις να ξαναφας κληση. Ειμαι 99% σιγουρος οτι το εχω δει στον ΚΟΚ, αλλα δεν θυμαμαι ποσες ειναι αυτες οι ωρες, και δεν το βρισκω αυτη την στιγμη.
Ετσι λεει ο ΚΟΚ. Αν τωρα ειναι αυτο σωστο και ΑΝ καποιος αποφασισει να το τρεξει μεχρι το ΣΤΕ (πυ δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα λεμε τωρα...) τοτε πολου πιθανον, για τον λογο που ανεφερε ο Nass (δηλαδη διπλη τιμωρια για ενα παραπτωμα και κατα ποσο ο νομος που το κανει αυτο νομιμο ειναι ο ιδιος νομιμος).
Δύο κλήσεις + αφαίρεση πινακίδων;