-
Θα πάθεις πλάκα....
Η τιμή μια χαρά είναι Γιουρίπιντες!!!
-
παρατηρησα σημερα οτι η χειροποιητη που εχω απο καταλυτη και πισω εχει διαφορετικο παχος σωληνωσεων.
δηλαδη το μεσαιο καζανακι εχει εσωτερικη 50αρα σωληνα ενω το τελικο εχει 55αρα σωληνα.
η εξατμιση ειναι απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
χανω σε αποδοση ετσι ?? για ποιο λογο την εχει κανει ετσι ?? για περισσοτερο μπασο ηχο ??
αν μπορειτε βοηθηστε με
ευχαριστω
-
Τι αυτοκίνητο?
Η στένωση στην μέση της εξάτμισης μπορεί και να βοηθάει στην διατηρηση backpressure....αν είναι ατμοσφαιρικό αυτό είναι καλό για να έχεις ροπή χαμηλά..
-
ναι ατμοσφαιρικο ειναι
fiat punto HGT.
ποια ειναι η γνωμη σου λες να ειναι καλη.στον Σιδερη εχει φτιαχτει.
βοηθα αν μπορεις
-
Κάτσε...δεν είμαι και κανένας ειδικός! Εμπειρικά σου λέω ότι λέω...
Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή. Πάντως σαν διάμετρος καλή μου ακούγεται. Το στένεμα θα κάνει κάποιο θόρυβο αλλά θα βοηθάει και χαμηλα όπως σου είπα.
Μην ψάχνεσαι πολύ. Βρες τις προδιαγραφές μιας επώνυμης εξάτμισης για το αυτοκίνητό σου και σύγκρινε την διάμετρο που χρησιμοποιεί εκείνος ο κατασκευαστής...
-
η supersprint ειναι ολοκληρη με 50αρα διατομη
αλλα ειναι οριακη και συνηθως σε HGT θεωρειτε καλυτερη η 55αρα διατομη αν εχει και καποια μικρα εξτρα το αμαξι.
επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος τον καζανιων ειναι σχετικα μεγαλο
πες μου την αποψη σου με ενδιαφερει
-
Αφου φαίνεται ότι το έχεις ψάξει....αφήσε την όπως είναι!
-
μωρε το εχω ψαξει αλλα ξερω και απο αλλους οτι πρεπει να ειναι 55αρα ολοκληρη εμενα ειναι μιση 50αρα και μιση 55αρα για αυτο προβληματιστικα.
-
Ε δες τότε τι διαφορές έχει με την SS (μέγεθος καζανιών) και δες πόσο αποκλίνει.
Η στένωση στην σωλήνα μπορεί να εξισορροπείται από τα διαφράγματα στα καζανάκια (αν εχει).
Πάντως μην περιμένεις να καταφέρεις να κάνεις με μια εξάτμιση από μάστορα ότι έχει κάνει μια εταιρεία εξειδικευμένη.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος τον καζανιων ειναι σχετικα μεγαλοΣ' αυτό που έχει σημασία το μέγεθος είναι το πίσω (η εξάτμιση έχει παλμούς, δεν είναι συνεχής ροή). Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.
-
μαλλον θα το παω για δυναμομετρηση απο Σεπτεμβρη κανονικα πρεπει να βγαζω 145 αν δεν τα βγαζω κατι τρεχει.
ειναι δοκιμασμενα τα πραγματα που εχω επανω για αυτο μιλαω για αυτα τα αλογα
-
Ποιος είναι ο χρόνος ζωής μιας εργοστασιακής εξάτμισης? Ποιο μέρος χαλάει (σαπίζει, τρυπάει) πρώτο?
-
Να ρωτήσω κιεγώ με την σειρά μου κάτι:στα τούρμπο,η αλλαγή εξάτμισης μόνο από καταλύτη και πίσω έχει κανένα όφελος; Ή πρέπει να αλλάξεις και ντάουν-πάιπ για να δεις διαφορές;
Και ποιες θα είναι αυτές οι διαφορές,δεδομένου ότι οι διάμετροι είναι πάντα μεγαλύτεροι;Χάνεις χαμηλά και κερδίζεις ψηλά;Στις μεσαίες τι γίνεται;Από ροπή;Μιλάω για vag tfsi...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος είναι ο χρόνος ζωής μιας εργοστασιακής εξάτμισης? Ποιο μέρος χαλάει (σαπίζει, τρυπάει) πρώτο?To τελευταιο καζανακι τρυπαει σχεδον παντα πρωτο.Ο χρονος ζωης εξαρταται απο τα ποσα χλμ κανεις καθημερινα(αν προλαβαινει να στεγνωνει απο την υγρασια),την υγρασια που εχει εκει που κυκλοφορεις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος είναι ο χρόνος ζωής μιας εργοστασιακής εξάτμισης?20 χρόνια, καλά είναι;
-
Το τελικό τρυπάει πρώτο από το θειάφι που βρίσκεται στα κατάλοιπα της καύσης και το οποίο αναμιγνύεται με την υγρασία της καύσης που υπάρχει στα πρώτα λεπτά λειτουργίας του κρύου κινητήρα και το μετατρέπει σε υδροχλωρικό οξύ.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ποιος είναι ο χρόνος ζωής μιας εργοστασιακής εξάτμισης?
20 χρόνια, καλά είναι;
Αυτό διάβασα πιο πάνω και έκανα την ερώτηση. Είμαι στα 6 χρόνια χωρίς πρόβλημα, αλλά....προβληματίστηκα
-
Η εργοστασιακη μου,μου ειχε αντεξει κοντα στα δεκα χρονια και εμενα.Απο εκει και επειτα,αυτες του εμπορίου κρατούσαν τρία (βαρειά τεσσερα) χρονακια και τρυπούσαν
-
Αν κάνεις μικρές διαδρομές και το σβήνεις, το νερό μένει μέσα στην εξάτμιση και τρυπάει πιο γρήγορα. Αν κάνεις μόνο μεγάλες διαδρομές (ζεσταίνεται και στεγνώνει η εξάτμιση) τότε αντέχει πολλά χρόνια - μπορεί 20
Έχει σχέση που οδηγάς, εμένα που κάθε Σ/Κ το χειμώνα γεμίζει αλάτια από κάτω το αμάξι, τρύπησε το τελικό στη κόλληση (έφυγε η σωλήνα) στα 7-8 χρόνια. 2 χρόνια αργότερα τρύπησε η μεσαία σωλήνα από τη πάνω πλευρά κατά μήκος της ραφής (σε 2-3 μέρη). Αν μένεις σε μέρη που ρίχνουν το χειμώνα αλάτι συνέχεια θα τρυπήσει ακόμα πιο γρήγορα.
-
Heat shield για το τελικο μου, απο που μπορω να προμηθευτω?
Περι εξατμισεων...