-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
-
-
Ο χρήστης grd έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣΕμαθα ότι την προηγουμένη Κυριακή πήγαν μερικοί αγωνιζόμενοι και έκαναν δοκιμές σε ειδικές που δεν περιλαμβάνονται στο φετινό Ολυμπιακό (απλά ήταν στο περσυνό).
Αυτό προς τιμωρία τους γιατί ακόμα δεν είναι καιρός για αναγνωρίσεις εφόσον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το πρόγαρμμα του αγώνα. -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Εμαθα ότι την προηγουμένη Κυριακή πήγαν μερικοί αγωνιζόμενοι και έκαναν δοκιμές σε ειδικές που δεν περιλαμβάνονται στο φετινό Ολυμπιακό (απλά ήταν στο περσυνό).
Αυτό προς τιμωρία τους γιατί ακόμα δεν είναι καιρός για αναγνωρίσεις εφόσον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το πρόγαρμμα του αγώνα.Ας μας πει επιτελους κάποιος ανοιχτα ποιοί ήταν αυτοί και για γνώση όλων αλλά και για να μην υπάρχουν διάφοροι που συκοφαντούν με μπηχτές χωρίς να λένε τίποτα και που μόνο κακό κάνουν
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Εμαθα ότι την προηγουμένη Κυριακή πήγαν μερικοί αγωνιζόμενοι και έκαναν δοκιμές σε ειδικές που δεν περιλαμβάνονται στο φετινό Ολυμπιακό (απλά ήταν στο περσυνό).
Αυτό προς τιμωρία τους γιατί ακόμα δεν είναι καιρός για αναγνωρίσεις εφόσον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το πρόγαρμμα του αγώνα.Ας μας πει επιτελους κάποιος ανοιχτα ποιοί ήταν αυτοί και για γνώση όλων αλλά και για να μην υπάρχουν διάφοροι που συκοφαντούν με μπηχτές χωρίς να λένε τίποτα και που μόνο κακό κάνουν
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ DAN. ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΟΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕYOYME ΝΑ ΠΑME ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ 13-14/3/04.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν έγραφα ονόματα τότε θα συκοφαντούσα δεδομένου ότι είναι μεν σίγουρο ότι κάποιοι πήγαν αλλά επειδή δεν είδα ποιοί ήταν (απλώς έχω πληροφορίες) δεν μπορώ να ονοματίσω, Οταν και αν θα δω (θέλω να ελπίζω πως όχι) ο ίδιος να είστε σίγουροι ότι θα λεχθούν τα ονόματα.
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Αυτό προς τιμωρία τους γιατί ακόμα δεν είναι καιρός για αναγνωρίσεις εφόσον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το πρόγαρμμα του αγώνα.Φίλε μου , η διαδικασία ' ο είπας του είπαντος ' ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,
όχι μόνο στα των αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος , αλλά και σε
οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ζύμωση , είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού , είτε σε επίπεδο απλής συμμετοχής , είτε σε επίπεδο διαπροσωπικής σχέσης.Είναι προσωπική μου άποψη , θα μου επιτρέψεις , λοιπόν να την εκφράσω.
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αυτό προς τιμωρία τους γιατί ακόμα δεν είναι καιρός για αναγνωρίσεις εφόσον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το πρόγαρμμα του αγώνα.Φίλε μου , η διαδικασία ' ο είπας του είπαντος ' ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,
όχι μόνο στα των αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος , αλλά και σε
οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ζύμωση , είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού , είτε σε επίπεδο απλής συμμετοχής , είτε σε επίπεδο διαπροσωπικής σχέσης.Είναι προσωπική μου άποψη , θα μου επιτρέψεις , λοιπόν να την εκφράσω.
Αποστόλης.
Μη παρεξηγείς το θέμα διότι όσα ανέφερα είναι γεγονός απλά τα ονόματα των δραστών (ενώ είναι γνωστά) δεν είναι της άμεσης αντίληψής μου οπότε δεν μπορώ να τα νακοινώσω.
Αυτο μόνο. -
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Όχι, δεν είναι ελεύθερες, αλλά σε μέρη που ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί αγώνας ΔΕΝ απαγορεύεται όπως είναι φυσιολογικό.
Οπότε αφού δεν έχουν ανακοινωθεί οι ειδικές, δεν υπάρχει παράβαση τυπικά.
Ουσιαστικά κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, ξέρουν τα πάντα μέχρι τελευταίας τουλίπας και κάνουν από τώρα μοναχικές δοκιμές. Αργότερα που θα ανακοινωθούν και θα πλακώσει η πλέμπα θα πάνε δοκιμές για το Στερεάς.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όχι, δεν είναι ελεύθερες, αλλά σε μέρη που ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί αγώνας ΔΕΝ απαγορεύεται όπως είναι φυσιολογικό.Οπότε αφού δεν έχουν ανακοινωθεί οι ειδικές, δεν υπάρχει παράβαση τυπικά.
Ουσιαστικά κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, ξέρουν τα πάντα μέχρι τελευταίας τουλίπας και κάνουν από τώρα μοναχικές δοκιμές. Αργότερα που θα ανακοινωθούν και θα πλακώσει η πλέμπα θα πάνε δοκιμές για το Στερεάς.
μα ποιος επιτέλους τα λέει ... την τύχη μου?
εγώ υποτείθεται ότι θα είμαι πλοηγός του αγώνα (αν δεν γίνει καμία κέντα με διάφορους που έχουν συμφέροντα) ήμουν χορηγός πέρισυ μένω στο Πύργο βλέπω τους ανθρώπους της λέσχης 10 φορές τη μέρα και πάλι δεν ξέρω που είναι οι ειδικές εκτός από αυτές που λένε ότι είναι ίδιες με πέρισυ αλλά δυστυχώς λένε ότι οι μισές τουλάχιστον θα αλλάξουν (πάει η Φολόη γμτ!!! Σταύρο ελπίζω να είναι λόγω αφής της φλόγας όπως λέτε) πως γίνεται να γνωρίζουν μερικοί???
μήπως το ψάρι βρωμάει από το μεγάλο κεφάλι?
τι να πω -
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ) Η ΑΟΛΑΠ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ('ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ')
-
Κώστα όπως ξέρεις 25 Μαρτίου είναι η αφή της φλόγας και έτσι ο αγώνας δεν περνάει βορείως του Αλφειού. Για τον ίδιο λόγο (αυξημένα μέτρα ασφάλειας από αρκετές μέρες ναρίτερα) διστυχώς service park δεν θα είναι το αεροδρομιο αλλά το γήπεδο της Ζαχάρως. Εκτός των άλλων κοντένει και ο αγώνας με αυτό το τρόπο (κάτω από 260Km συνολικά)
Η διαδρομή είναι έτοιμη αλλά θα ανακοινωθούν όλα σε λίγες μέρες. Πάντως εσύ σαν πλοηγός θα τα μάθεις πρώτος. Θα σε δω αύριο. Κοίτα να μου βρείς κανένα αυτοκίνητο γιατί το FIAT πάει διαλύθηκε, δεν τούμεινε πόρτα. Θα σε δω αύριο.
Οσο για τις αναγνωρίσεις θα είναι ελεγχόμενες και ως προς την ταχύτητα με radar. Αυτό μπορεί να ξενίσει μερικούς αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνούν. -
Μακάρι να πέσουν καμπάνες, να δω σε τι βάση όμως, αφού τώρα επιτρέπεται να κάνεις εκεί δοκιμές, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί ειδικές.
Όμως αν πέσουν αργότερα, μάλλον το μόνο που θα κάνουν είναι να αποτελειώσουν αυτούς που δεν είναι 'μέσα στα πράγματα'... Άλλωστε αυτός που έκανε δοκιμές την Κυριακή, μόλις ανακοινωθούν οι διαδρομές θα πάει με την ησυχία του να δοκιμάζει για το επόμενο - που ακόμα δεν θα έχει ανακοινωθεί...
Επίσης το μόνο αδύνατο πλέον είναι να είναι ο πλοηγός ο πρώτος που θα το μάθει... Προσωπικά αδιαφορώ για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού ούτε θα τρέξω, αλλά μάλιστα θα βρίσκομαι και εκτός Ελλάδος, και πάλι πάντως τις ειδικές πως να το πω... Δεν έχω μεγάλη απορία για το που θα είναι...
-
george tabs,
θεωρητηκα βαση του κιτρινου βιβλιου απαγορευεται σε οποιοδηποτε αγωνιζομενο να περναει απο ειδικη διαδρομη που υπηρχε σε αγωνα της περσινης χρονιας.. οποτε δεν ειναι ακριβως οπως τα λες, ασχετο βεβαια αν στη πραξη δεν γινεται κατι τετοιο.
το θεμα των δοκιμων που θιγετε ειναι μεγαλη ιστορια και για τα ελληνικα δεδομενα αδυνατον να αλλαξει οσο και να προσπαθησουμε. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μετα απο 6-7 περασματα δεν μαθαινεις τιποτα απλα μπαινεις ατη διαδικασια της αμφισβητησεις των γραπτων σου και των συνεχων διορθωσεων σε λεπτομερειες ανευ ουσιας και αποτελεσματος.
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WRC (ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΦΩΝΙΖΟΜΕΝΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ).
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
george tabs,θεωρητηκα βαση του κιτρινου βιβλιου απαγορευεται σε οποιοδηποτε αγωνιζομενο να περναει απο ειδικη διαδρομη που υπηρχε σε αγωνα της περσινης χρονιας.. οποτε δεν ειναι ακριβως οπως τα λες, ασχετο βεβαια αν στη πραξη δεν γινεται κατι τετοιο.
το θεμα των δοκιμων που θιγετε ειναι μεγαλη ιστορια και για τα ελληνικα δεδομενα αδυνατον να αλλαξει οσο και να προσπαθησουμε. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μετα απο 6-7 περασματα δεν μαθαινεις τιποτα απλα μπαινεις ατη διαδικασια της αμφισβητησεις των γραπτων σου και των συνεχων διορθωσεων σε λεπτομερειες ανευ ουσιας και αποτελεσματος.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Ε.Δ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ Μ Ε Τ Ο Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
george tabs,. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μετα απο 6-7 περασματα δεν μαθαινεις τιποτα απλα μπαινεις ατη διαδικασια της αμφισβητησεις των γραπτων σου και των συνεχων διορθωσεων σε λεπτομερειες ανευ ουσιας και αποτελεσματος.
Είναι και θέμα ικανότητας του πληρώματος να γράφει σωστά (μερικοί μάλλον δεν έχουν ιδέα περι τούτου). Κάποιοι κάνουν τις διαδρομές τόσες φορές ώστε να τις μάθουν ?? απέξω και τελικά χάνουν από συνδιασμούς που κάνουν μόνο δύο ή το πολύ τρία περάσματα
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μακάρι να πέσουν καμπάνες, να δω σε τι βάση όμως, αφού τώρα επιτρέπεται να κάνεις εκεί δοκιμές, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί ειδικές.Όμως αν πέσουν αργότερα, μάλλον το μόνο που θα κάνουν είναι να αποτελειώσουν αυτούς που δεν είναι 'μέσα στα πράγματα'... Άλλωστε αυτός που έκανε δοκιμές την Κυριακή, μόλις ανακοινωθούν οι διαδρομές θα πάει με την ησυχία του να δοκιμάζει για το επόμενο - που ακόμα δεν θα έχει ανακοινωθεί...
ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Η ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ, ΔΥΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΧΕΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ε.Δ ΑΓΩΝΑ, Η ΞΕΡΕΙ?
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ DAN ,ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΚΗΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΕΙΝΑ ΣΕ Ε.Δ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ε.Δ ΠΕΡΣΙ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΕΜΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ.
26ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ