-
Εχουμε και λέμε λοιπόν :
Μία DELTA HF 2.0 γιά ...οικογενειακό
Ενα Υ 1.2 16V γιά .... γυναικείο
Ενα ACCENT 1.5 γιά ..... μουλάριΔεν βρήκα τι είμαι όμως και δεν ψήφισα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εχουμε και λέμε λοιπόν :Μία DELTA HF 2.0 γιά ...οικογενειακό
Και που τα παρκαρεις ολα αυτα????
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχουμε και λέμε λοιπόν :
Μία DELTA HF 2.0 γιά ...οικογενειακό
Και που τα παρκαρεις ολα αυτα????
Δεν έχει πρόβλημα,τα παρκάρει έτσι:
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. σου είπα τι οδηγώ. Ποιος είμαι;;
Εισαι ο .............GeorgeTabs !!!!
ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ
Εγώ είμαι αυτός;;;
Γουστάρωωωω!!!
Οχι δεν είναι αυτός....άλλος είναι!!!
-
Θα έπρεπε να υπήρχαν κι άλλες επιλογές στην ψηφοφορία, γιατί πώς θα δικαιολογήσω τα παρακάτω ;;;
Λοιπόν, επιλέγω :Lancia Y......για την αδερφή μου,
Quattroporte......για τον φίλο μου,
ΒΜW 5αρα ...για τον μπαμπα,
Scenic.......για τη μαμά,
RS3 new.....για μένα,
911 turbo......για μένα πάλι !Με πολλά, πολλά κριτήρια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σίγουρα υπάρχουν διαφορές κατά εποχές. Και η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή που ελπίζω οι Έλληνες θα επιλέξουν καλύτερα αλλά και καταλληλότερα αυτοκίνητα........................Πολύ καλο το post σου -αυτη τη φορα- ! Μπράβο ! Θα συμφωνίσω σχεδον στο 95% απ'οσα γράφεις!
Ανοιχτά αυτοκίνητα....ευαίσθητοι οικολόγοι, αδελφές, γκομενάκηδες, γκομενάκια και ψώνια διάφορα εμού συμπεριλαμβανομένου!
...Και εδω συμφωνώ! Μια και εγω ειμαι σε αυτη την κατηγορία....
Στα ''ψώνια'' με τα ανοικτά!
Επίσης στα ψώνια με πάθος για γρήγορη οδήγηση! Και γρήγορη οδήγηση με ανοιχτό αμάξι ειναι Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η!
...Αντε να έρθει το καλοκαίρι!!!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...
Έχω ένα Xsara VTS για οικογενειακό.
...Κατ'εμέ έχεις ήδη θέσει τις βάσεις για μια τέλεια οικογένεια!!!
Δυστυχώς όμως ούτε εγώ μπορώ να ψηφίσω, συμφωνόντας με τον onyx περί απουσίας επαρκών επιλογών στην ψηφοφορία.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...
.....Πάει για αλλαγή! Μάλλον 307 SW βλέπω στον ορίζοντα!
-
παιδια κ εγω δε ψηφιζω...Δε μπορω τα 'ταμπελακια'....
δε καταλαβαινω τον τιτλο του τοπικ.
αλλο να πει ο καθενας μας τι εχει για τουτου και γιατι το επελεξε και αλλο να κοτσαρουμε τιτλους και χαρακτηρισμους...π.χ.
εστω εχω τοσα λεφτα ωστε μια πορσε μου κοστιζει οσο ενα λαντα 20ετιας...Εφοσον γουσταρω σπορ αμαξι , παιρνω τη πορσε. Ε τοτε πως θα με κρινουν, οτι εχω αμαξι για λογους status?? υπερβολικο το π.χ, αλλα καταλαβαινετε το πνευμα μου ?
ειναι αδικοι τετοιοι διαχωρισμοι για να μην τους βαφτισω αλλιως... -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
....
...Και εδω συμφωνώ! Μια και εγω ειμαι σε αυτη την κατηγορία....
Στα ''ψώνια'' με τα ανοικτά!
Επίσης στα ψώνια με πάθος για γρήγορη οδήγηση! Και γρήγορη οδήγηση με ανοιχτό αμάξι ειναι Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η!
...Αντε να έρθει το καλοκαίρι!!!!Παίρνετε μια μηχανή (κατά προτίμηση τουλάχιστον 600 cc, αλλά καμιά φορά και το παπί κάνει)
Φοράτε όλα τα αξεσουάρ (γάντια, μπότες, φόρμα, κράνος)
Καβαλάτε
Φεύγετε (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
..... τα ξαναλέμε. -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
...Και εδω συμφωνώ! Μια και εγω ειμαι σε αυτη την κατηγορία....Στα ''ψώνια'' με τα ανοικτά!
...Αντε να έρθει το καλοκαίρι!!!!Κι όμως, το χειμώνα στην Ελλάδα τα ανοιχτά είναι πιο καλά γιατί είσαι ανοιχτός όχι μόνο το βράδυ αλλά όλη μέρα (ενώ το καλοκαίρι δε βγαίνεις ανοιχτός μεσημέρι στην κίνηση).
Με γάντια, σκούφο, κασκόλ, καλοριφέρ (ιδανικά και θερμαινόμενα καθίσματα) είναι θαύμα. Είσαι ζεστά αλλά αναπνέεις δροσερό αέρα και σε χτυπάει ο ήλιος στο πρόσωπο (που είναι ζεστός και το χειμώνα). Δεν χρειάζεσαι κράνος και κάνεις και μαύρισμα! (κυριολεκτώ, τέλη Μαρτίου είσαι ηλιοκαμμένος!)
Στην Αγγλία μόλις βγεί ήλιος όλοι τα ανοίγουν ακόμα και με παγετό, στην Ελλάδα βέβαια σε κοιτάνε κάπως.....(κοίτα τον μ@@@κα που νομίζει ότι κάτι είναι...και τα συναφή κακεντρεχή) αλλά αν τα ξεπεράσεις (είπαμε είμαστε ολίγον ψώνια( ) είναι θαύμα! -
Eγώ ήμουν κάτοχος των εξής :
- Opel Corsa 1.2
- Alfa Romeo 1.2
- Audi A3
- Renault Laguna 1.6, 16V
και τώρα οδηγώ Renault Laguna 1.8 Dynamique.(ψιλοχάλια είναι...)
ελπίζω γιατρέ μου να μου λύσεις το υπαρξιακό μου
'ποιος είμαι'???
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...
.....Πάει για αλλαγή! Μάλλον 307 SW βλέπω στον ορίζοντα!
castor το 'φυσαμε' το χρημα βλεπω...!!
-
Εγω που οδηγω BL Μινι ti eimai?
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Εγω που οδηγω BL Μινι ti eimai?O castor εχει ομως ενα στολο αυτοκινητα...μεταξυ αυτων και Μερτσεντα!
-
Οχι δεν λεω για τον τυπο...
Απλα κανω την ερωτηση: εγω που οδηγω BL Mini τι ειμαι? -
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Οχι δεν λεω για τον τυπο...
Απλα κανω την ερωτηση: εγω που οδηγω BL Mini τι ειμαι?Αναλόγως σέ τί κατάσταση είναι ρε Δημήτρη.Αν είναι 'τζιτζί',είσαι ρομαντικός.Αν όμως είναι μέσα στή σκουριά....
-
Η Φρατζεσκα (ή καπως ετσι ,απο το ΒΒ2 ) που οδηγαει FERRARI τι ειναι ;
Αχχχχχχχχχχχχχχ.Δεν υπαρχει θεος σου λεω και δεν με ακους,ακου FERRARI -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η Φρατζεσκα (ή καπως ετσι ,απο το ΒΒ2 ) που οδηγαει FERRARI τι ειναι ;
Αχχχχχχχχχχχχχχ.Δεν υπαρχει θεος σου λεω και δεν με ακους,ακου FERRARI.......μάλλον πονηρή !!!!
-
Φαντάζομαι ότι είναι πολύυυυ καλή σε κάτι,δε λέω τι!
Είχα ακούσει κάπου ότι της την χάρισε Άραβας και φαντάστηκα ότι είναι υπερβολές.Αλλά για να το αλούω και εδώ,μάλλον αληθεύει,εκτός και αν το ακούσαμε απ' την ίδια πηγή.
Φωτιά και τσεκούρι στους κατόχους Ferrari-επιδειξίες που δε πρόκειται να τις βγάλουν ποτέ στο βουνό και τις έχουν για να πηγαίνουν στα clubάκια!Δυστυχώς πρέπει να είναι αρκετοί.
Στο θέμα μας τώρα,πάνω-κάτω βγαίνει ένα συμπέρασμα αν και δεν είναι ασφαλές.Πχ κάτοχος mercedes c180 προηγούμενης γενιάς (με τα τρίγωνα πίσω φώτα) τι θα είναι;Πάντως δε νομίζω να είναι και ο ορισμός του κοντράκια...
Πες μου τι αυτοκίνητο οδηγάς να σου πω ποιός είσαι.......