-
Μήπως σιγά-σιγά νά τό οργανώσουμε;Τί θά λέγατε μέσα στόν Φεβρουάριο(καιρού θέλωντος...) νά ορμήξουμε;
-
Μήπως σιγά-σιγά νά τό οργανώσουμε;Τί θά λέγατε μέσα στόν Φεβρουάριο(καιρού θέλωντος...) νά ορμήξουμε;
-
-
Τι λες βρε παλαβιάρη Σαλονικιέ?
Θέλεις να μας ξεσηκώσεις πάλι για ταξίδια???
-
Αντε βρέ,όποιος Αθηναίος μάς τιμήσει μέ τήν παρουσία του,θά κερδίσει δύο γιόκο 032 βρέ!!!
Αντε Βασίλη,ψήσε καί τόν κουμπάρο γιά νά θυμηθούμε τά παλιά!!!
5η ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αντε βρέ,όποιος Αθηναίος μάς τιμήσει μέ τήν παρουσία του,θά κερδίσει δύο γιόκο 032 βρέ!!!Τι διάσταση??
Τελικά πόσο κοστίζει η μεταφορά του αυτοκινήτου με τραίνο Αθήνα-Θεσ/νίκη-Αθήνα??
-
Ανδρέα, δεν ξέρω... Η Άλφασουντ θα έχει σύντομα νέο κινητήρα αλλά σκέφτομαι να τη βάλω για ανακατασκευή γρήγορα γιατί έτσι όπως πάω δε θα την κάνω ποτέ τη ρημάδα!
Θα ξαναμιλήσουμε.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Αντε βρέ,όποιος Αθηναίος μάς τιμήσει μέ τήν παρουσία του,θά κερδίσει δύο γιόκο 032 βρέ!!!
Τι διάσταση??
Τελικά πόσο κοστίζει η μεταφορά του αυτοκινήτου με τραίνο Αθήνα-Θεσ/νίκη-Αθήνα??
Υπολόγισε από 40 ευρώ πήγενε καί άλλα τόσα γύρνα.
-
Δεν περιμένετε καλύτερα μέχρι τον Μάη?Να φτιάξω το εργαλείο,ωστέ να γράψει και κανά χρόνο της προκοπής....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ανδρέα, δεν ξέρω... Η Άλφασουντ θα έχει σύντομα νέο κινητήρα αλλά σκέφτομαι να τη βάλω για ανακατασκευή γρήγορα γιατί έτσι όπως πάω δε θα την κάνω ποτέ τη ρημάδα!Θα ξαναμιλήσουμε.
Τελικά όποιος περνάει από Σέρρες βάζει πλώρη για ανακατασκεύη
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Δεν περιμένετε καλύτερα μέχρι τον Μάη?Να φτιάξω το εργαλείο,ωστέ να γράψει και κανά χρόνο της προκοπής....Ναι...ενω τώρα δεν θα γράψει ε?!!...Αχ βρε Στάθη...όλοι στην μαρμίτα πέσαμε μικροί!!!
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Ανδρέα, δεν ξέρω... Η Άλφασουντ θα έχει σύντομα νέο κινητήρα αλλά σκέφτομαι να τη βάλω για ανακατασκευή γρήγορα γιατί έτσι όπως πάω δε θα την κάνω ποτέ τη ρημάδα!
Θα ξαναμιλήσουμε.
Όχι Στάθη, η Sud ήταν προγραμματισμένη για ανακατασκευή.
Η αλήθεια είναι ότι όποιος πάει Σέρρες 'κολλάει' και όχι Πρόεδρε, δεν είναι για τα κοψίδια που υπάρχουν εν'αφθονία εκεί γύρω!
Δεν ξέρω, δελέασα κανέναν? Όχι? Μμμμ?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Θα ξαναμιλήσουμε.
Όχι Στάθη, η Sud ήταν προγραμματισμένη για ανακατασκευή.
Η αλήθεια είναι ότι όποιος πάει Σέρρες 'κολλάει' και όχι Πρόεδρε, δεν είναι για τα κοψίδια που υπάρχουν εν'αφθονία εκεί γύρω!
Δεν ξέρω, δελέασα κανέναν? Όχι? Μμμμ?
Ε...πως είπατε?!!
Ξερω...ξέρω!!!..Δύο χρόνια εκει ήμουνα...Ανω Πορόϊα Σερρών!! [κοσμογυρισμένος]!!
Ωραία κοψίδια και ρετσίνα Μαλαματίνα!!....Α,και ωραίους ακανέδες!!! -
Να προτείνω και κάτι ακόμα? Χωρίς να θεωρηθεί 'διαφήμιση', δεν έχω καμία σχέση.
Το Alfaclub οργανώνει time trials στις Σέρρες, έχουν δύο εκδηλώσεις φέτος. Αν κάποιος φίλος από το Βορρά θέλει να συμμετάσχει σε αγώνα, μπορεί να δει και αυτή την προοπτική. Απ'όσο γνωρίζω γίνονται δεκτά και άλλα 'ιστορικά' και μη αυτοκίνητα εκτός Alfa.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.alfaclub.gr
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία κοψίδια και ρετσίνα Μαλαματίνα!!....Α,και ωραίους ακανέδες!!!Μαλαματίνα!
Για όσους ξέρουν από ρετσίνα! Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν (να ανεβαίνουν και Μακεδονία καμιά φορά, όχι όλο Κυκλάδες! )
-
Να προτείνω και κάτι ακόμα? Χωρίς να θεωρηθεί 'διαφήμιση', δεν έχω καμία σχέση.Το Alfaclub οργανώνει time trials στις Σέρρες, έχουν δύο εκδηλώσεις φέτος. Αν κάποιος φίλος από το Βορρά θέλει να συμμετάσχει σε αγώνα, μπορεί να δει και αυτή την προοπτική. Απ'όσο γνωρίζω γίνονται δεκτά και άλλα 'ιστορικά' και μη αυτοκίνητα εκτός Alfa.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.alfaclub.gr
Define the term '...... * και άλλα 'ιστορικά' *........' : συμπεριλαμβάνει
.....Αμαζόνες ?????Ταξίδι μυρίζει !!!!!!! (μαζί με ψητά της ευρύτερης περιοχής !!)
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
.....Αμαζόνες ?????Ταξίδι μυρίζει !!!!!!! (μαζί με ψητά της ευρύτερης περιοχής !!)
Αποστόλης.
Term definition: και βέβαια Αμαζόνες περιλαμβάνονται!
Ένα από τα highlights σε προηγούμενες εκδηλώσεις ήταν ένα Peugeot 504, έγερνε το άτιμο σαν βάρκα αλλά ο τύπος πρέπει να είχε μπάλες μεγέθους... τριαξονικού, το πήγαινε αέρα!
Γενικά πολύ χαλαρή φάση, αν και υπάρχουν κάποιοι που έρχονται οργανωμένοι, για 'χρόνους', 'τσιγκάκια' κλπ.
-
Αποστόλης.
Term definition: και βέβαια Αμαζόνες περιλαμβάνονται!
Ένα από τα highlights σε προηγούμενες εκδηλώσεις ήταν ένα Peugeot 504, έγερνε το άτιμο σαν βάρκα αλλά ο τύπος πρέπει να είχε μπάλες μεγέθους... τριαξονικού, το πήγαινε αέρα!
Γενικά πολύ χαλαρή φάση, αν και υπάρχουν κάποιοι που έρχονται οργανωμένοι, για 'χρόνους', 'τσιγκάκια' κλπ.
Ο.Κ. , term's definition has been WELL deceived
Απο αύριο μπαίνει σε ενέργεια η επιχείρηση 'Ψάχνω για 4άδα 165/80-15'
εντάξει , μη ζητάμε και τρελλλλλλλλά πράγματα , είπαμε συμβατικά , όχι
competition , για να αντικαταστήσω αυτά που θα φάω , ΠΡΙΝ
ΤΑ ΨΗΤΑ .Περιμένω οδηγίες ......
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Περιμένω οδηγίες ......
Αποστόλη, για ημερομηνίες στο site του club.
Τακάκια πάρε μαζί σου. Και λάστιχα που θα τα έχεις για πέταμα.
Σόδες μην πάρεις, υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε Σουρωτή!
Την μία από τις δύο ημερομηνίες θα ανέβω οπωσδήποτε. Άντε να δούμε.
-
Ανοίγω τόν υπολογιστή,μπαίνω στό φόρουμ καί βλέπω τό θέμα νά έχει δύο σελίδες!!!ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ,λέω.
Καί προσγειώθηκα!!!
Αλλος κανένας γιά Σέρρες;
Πάμε Πίστα(Νο.3)