-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μα τόν Τουτάτη!!!
Είναι...αυτός!!!!
Ηλία,άν μέ τό αγωνιστικό σας,δέν γράψετε κάτω από 1:20:00,δέν περνάτε στό qualification!!!Παίδες για να ακούσω λογικούς χρόνους Σερρών,χωρίς πλάκα.!!!!Για 106 Ν
HUNTER αν δεν κάνω λάθος κάποιοι γρήγοροι γύρναγαν στα Μέγαρα 1:20 και με την πίστα των Σερρών υπάρχει μιά μικρή διαφορά στο μήκος ή κάνω λάθος
Μακάρι να είμαστε καλά και να κάνουμε και μία μικρή 'βόρεια'συγκέντρωση.Θα μου άρεσε πάρα πολύ.Πάντως θα τα πούμε απο κοντά στην όμορφη πόλη σας. Νομίζω πως για την διπλανή πίστα θα έρθει και ο staZ απο την Έδεσσα.
Για να μαζευόμαστε,για να μαζευόμαστε......
-
Μάνο,τό Σάββατο θά δουλεύω μέχρι τίς τέσσερις τό απόγευμα.Καλύτερα νά ανέβουμε μόνο τήν Κυριακή.Λάστιχα θά έχω καινούρια αυτή τη φορά.
Νίκο,πολύ θα τό'θελα νά τό γράφαμε μαζί τό θερμαικού,αλλά δέν υπάρχει χρόνος!!!
Αγγελε,πλάκα κάνω γιά τό 1:20 βρέ σύ.
Ο Μάνος πάντως μέ τό 'μαμά' έγραψε 1:41-κάτι όταν ήμασταν πάνω.Φοβερός χρόνος.Εμείς ήμασταν στά +8 μέ +10!!! -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παίδες για να ακούσω λογικούς χρόνους Σερρών,χωρίς πλάκα.!!!!Για 106 Ν
Λοιπόν, τα Micra του Ενιαίου έκαναν την τελευταία φορά γύρω στο 1:40 καλύτερο χρόνο, ίσως ελάχιστα λιγώτερο.
Αν θυμάμαι καλά τα 106 Cup έγραφαν λίγο πάνω από 1:30, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Τα Μέγαρα είναι πολύ μικρότερα σαν πίστα, αλλά μην ξεχνάς ότι οι Σερρες έχουν και κάποια πολύ γρήγορα, ανοιχτά κομμάτια.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Γι'αυτά που είπε ο Νικόλας πιο πάνω:Καταρχάς να σε βλέπουμε συχνότερα!
.............Το σασί του 106 πάντως είναι αρκετά παλιό, ας μη μας διαφεύγει αυτό. Το γεγονός δε της μειωμένης ακαμψίας δεν εμπόδισε και στο παρελθόν άλλα αυτοκίνητα να είναι κορυφαία και στο δρόμο και στις πίστες.
Vasilios.. Εχεις δικιο φιλε μου. Απλα.. θα πρεπει να αφιερωνω ολο μου το 24ωρο στα forums
Οσο για το σχολιο σου περι ακαμψιας που παραθετω πιο πανω.. Συμφωνω απολυτως!!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Vasilios.. Εχεις δικιο φιλε μου. Απλα.. θα πρεπει να αφιερωνω ολο μου το 24ωρο στα forums
Νο problem mon ami. Πάρε και τα υπόλοιπα παλιόπαιδα του 106club και ελάτε την Κυριακή Μέγαρα!
Εξάλλου Peugeot παίζει φαβορί για Gti της χρονιάς πάλι!
-
Τι έχει 13-14????
-
Sirgus,ντροπή!Ήρθες αδιάβαστος.Στη γωνία με ένα πόδι στον αέρα!
Κυριακή 14-3 είναι η εκδήλωση των 4Τ στα Μέγαρα για την ανάδειξη του gti της χρονιάς.Αν υπάρχει και τίποτα άλλο εκείνη την ημέρα,το αγνοώ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Sirgus,ντροπή!Ήρθες αδιάβαστος.Στη γωνία με ένα πόδι στον αέρα!Κυριακή 14-3 είναι η εκδήλωση των 4Τ στα Μέγαρα για την ανάδειξη του gti της χρονιάς.Αν υπάρχει και τίποτα άλλο εκείνη την ημέρα,το αγνοώ.
ΑΑααα! ποιοί θα είναι!?
-
Ααα! τώρα είδα ότι υπάρχει ανάλογο topic!
Δεν ήξερα ότι το Gt της χρονιάς είναι ολόκληρο event!
Μάλλον πρέπει να αγοράζω πάλι 4Τ! -
Βρέ κανένας δέν θά έρθει αυριο στήν πίστα;
Πού είστε βρεεε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πού είστε βρεεε!!!Αυτό λέω και εγώ!
Αν έχει καλό καιρό και καταφέρω να ακυρώσω μαθήματα ίσως έρθω!!!!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν έχει καλό καιρό και καταφέρω να ακυρώσω μαθήματα ίσως έρθω!!!!!!Πάει καί αυτός!!!
Χάλασε!!!
Βρέ παλιοσίργκους,μέ δουλεύεις βρέ;Στήν πίστα τών Σερρών βρέ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν έχει καλό καιρό και καταφέρω να ακυρώσω μαθήματα ίσως έρθω!!!!!!Πάει καί αυτός!!!
Χάλασε!!!
Βρέ παλιοσίργκους,μέ δουλεύεις βρέ;Στήν πίστα τών Σερρών βρέ!!!Καλό θα είναι λοιπόν όταν διαβάζω ένα topic να το διαβάζω από την πρώτη σελίδα!!
(Είναι τα κβάντα που με φάγανε που λέγαμε!)
Κι΄όμως κάπου είδα για Μέγαρα?
Τα έχω κάνει λίγο θάλασσα?!:lol:
-
Εχουμε λοιπών καί λέμε.
Τρίτη φορά στήν πίστα,καί μόλις δύο συμμετοχές.Δύο ήταν καί τά αυτοκίνητα πού έτρεξαν συνολικά στήν πίστα.
ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ συνολικά χιλιόμετρα 'πίστας'!!!
ΕΞΗΝΤΑ μέ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ λίτρα καμένης βενζίνης!!!
ΔΥΟ Yokohama 048 ...τελείως 'καραφλά',καί ήταν εντελώς καινούρια!!!
Τά άλλα δύο,μέ σημαντική φθορά,αλλά βγάζουν άλλα τόσα(πισινά )χιλιόμετρα.
Καλύτερος (γιά μένα) χρόνος: 1:44:09.
Ο Μάνος μέ τό ραλλύ γυρνούσε πιθανών καί κάτω από τό 1:40!!!Σέ συζήτηση μέ κάποια παιδιά στήν πίστα,μάθαμε ότι,η Medium γόμα είναι εντελώς ακατάλληλη γιά τή συγκεκριμένη πίστα(λόγω φθοράς)καί προτείνουν σκληρή ή έξτρα σκληρή γόμα.
Μάλιστα.Θα τό σκεφτώ!!!
-
κάποιος πέρασε καλά όπως φαίνεται
καλά, δε βαρέθηκες να γυρνάς τόση ώρα -
Όχι μόνο δεν βαρέθηκε, αλλά σηκωτό τον έβγαλαν -¨'φύγε ρε' του έλεγαν, 'φύγε, θέλουμε να σκουπίσουμε, κλείνει το μαγαζί' , τίποτε αυτός, εκεί, 'όσο έχω λάστιχο, θα τρέχω - αν δεν δω λινά έξω, δεν φεύγω' κι άλλα τέτοια.
Hunter, νά 'μαστε καλά να ξαναπάμε. Ωραία περάσαμε !!
P.S.
Την άλλη φορά θα σου έχω και Video on Board γία αξέχαστες λήψεις - έχω σκεφτεί πατέντα. -
Ο χρήστης transalko έγραψε:
Όχι μόνο δεν βαρέθηκε, αλλά σηκωτό τον έβγαλαν -¨'φύγε ρε' του έλεγαν, 'φύγε, θέλουμε να σκουπίσουμε, κλείνει το μαγαζί' , τίποτε αυτός, εκεί, 'όσο έχω λάστιχο, θα τρέχω - αν δεν δω λινά έξω, δεν φεύγω' κι άλλα τέτοια.Hunter, νά 'μαστε καλά να ξαναπάμε. Ωραία περάσαμε !!
P.S.
Την άλλη φορά θα σου έχω και Video on Board γία αξέχαστες λήψεις - έχω σκεφτεί πατέντα.Παίδες μην φύγετε..........ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε
25 Μαρτίου θα φέρουμε την φλόγα.........................μας επάνω,για να καμαρώσουμε απο κοντά το λαστιχοφάγο στολίδι.
Έτσι και με τα λινά τρέχουμεεεεεεεεεεεεε.......σωστός.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάθε βοήθεια σε συμβουλές,πιέσεις,οδηγίες,κάμερες και ότι μπορεί να κάνει ακόμη πιο απολαυστική την βόλτα-θυσία στον βωμό της απόλαυσης,δεκτά.
Για άμεση συννενόηση με τον Σάκη.......Εγώ θα κανονίσω να έχουμε όμορφο καιρό,όχι πάρα πολύ ζέστη και ελαφρά συννεφιά.Τι θερμοκρασία να παραγείλω
Στάθηηηηηηηηηηηηη αν τα καταφέρεις και συναντηθούμε,θα ήταν πολύ να φέρεις και το εργαλείο ,για να δοκιμάσουμε και την παρακείμενη πίστα??????
-
Πιέσεις έ;
Λοιπών ξεκίνησα τό πρωί μέ 40μπρός πίσω(ζεστά τά μέτρησα) έκανα 1:45:κάτι.
Μού φάνηκε ότι ήταν υπερβολική η πίεση καί τήν κατέβασα στό 32 μπροστά 30 πίσω μέ αποτέλεσμα νά γυρνάω στό 1:47 μέ 1:48.
Κατόπιν έβαλα 36 μπροστά καί νομίζω ότι κάπου εκεί θά δοκιμάσω καί τήν επόμενη φορά.
Επαναλαμβάνω ότι τά μετρούσα ζεστά,καί τά λάστιχα είναι τά 048 τής Yokohama καί η γόμα Medium.
Μίλησα μέ τόν Σάκη στό τηλέφωνο καί τού είπα ότι άν έχετε σκληρή γόμα νά τήν προτιμήσετε.Τά δικά μου(άν καί θά τα δείτε στίς 25) τά μπροστινά βγήκαν Π.Ε.!!!Αλλά κανένα μισάωρο ακόμα θά τό βγάλουν πιστεύω μέχρι νά βγούνε τά λινά. -
Ο χρήστης transalko έγραψε:
Όχι μόνο δεν βαρέθηκε, αλλά σηκωτό τον έβγαλαν -¨'φύγε ρε' του έλεγαν, 'φύγε, θέλουμε να σκουπίσουμε, κλείνει το μαγαζί' , τίποτε αυτός, εκεί, 'όσο έχω λάστιχο, θα τρέχω - αν δεν δω λινά έξω, δεν φεύγω' κι άλλα τέτοια.Hunter, νά 'μαστε καλά να ξαναπάμε. Ωραία περάσαμε !!
P.S.
Την άλλη φορά θα σου έχω και Video on Board γία αξέχαστες λήψεις - έχω σκεφτεί πατέντα.Μάνο,τήν επόμενη φορά,θά πάμε...κρατημένα!!!
Καί μήν ξεχνάς τή δίαιτα.Πρέπει νά χάσουμε διακόσια κιλά!!! -
Κανένας ακόμα βρέ παιδιά γιά τίς εικοσιπέντε;
Αντε νά κάνουμε ρεκόρ συμετοχών στήν πίστα!!!
Πάμε Πίστα(Νο.3)